- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
Fagyi
aktív tag
Segítsetek! Nem vagyok egy power user, de noob sem ,de hogy a bánatba tudom megoldani, hogy a telefonkönyvet importáljam a google contacts-ba a telefonról? Link vagy rövid leírás is jó!
-
Fagyi
aktív tag
Mondjatok skype alternatívát pls, klienseknek 1 teló és 1 pc is mennie kell!
-
Fagyi
aktív tag
Melyik program(ok) kellenek ahhoz ha szeretném angolul meghallgatni(felovastatni) a word-ben vagy másban (txt, pdf,...., nem a fájl a lényeg, hanem hogy felolvassa) keletkezett írást ?
Köszi! -
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Telefonkönyv helyettesítő app van-e ? Mert most szokom át symbianról és hát ahhoz, képest -5 év az android telefon könyv (lg one). Vagy csak én nem tudom beállítani ? Az üzenet kezelés pl. jobban tetszik.
Ajánljatok lehetőleg free alkalmazást , ami a hívásoknál az ismert kontaktok nevét bemondja, mint a symbianokon, az sem baj ha csak angolul tud. Ezt a funkciót nagyon megszoktam és szeretném itt is használni. Köszi.Még1: MI a neve az a samsungok my files vagy valamien hasonló nevű programjának, magyarra fordított nevét nem tudom, app storeban elérhető-e vagy samsung fejlesztés?
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest