- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Fagyi
aktív tag
Segítsetek! Nem vagyok egy power user, de noob sem ,de hogy a bánatba tudom megoldani, hogy a telefonkönyvet importáljam a google contacts-ba a telefonról? Link vagy rövid leírás is jó!
-
Fagyi
aktív tag
Mondjatok skype alternatívát pls, klienseknek 1 teló és 1 pc is mennie kell!
-
Fagyi
aktív tag
Melyik program(ok) kellenek ahhoz ha szeretném angolul meghallgatni(felovastatni) a word-ben vagy másban (txt, pdf,...., nem a fájl a lényeg, hanem hogy felolvassa) keletkezett írást ?
Köszi! -
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Telefonkönyv helyettesítő app van-e ? Mert most szokom át symbianról és hát ahhoz, képest -5 év az android telefon könyv (lg one). Vagy csak én nem tudom beállítani ? Az üzenet kezelés pl. jobban tetszik.
Ajánljatok lehetőleg free alkalmazást , ami a hívásoknál az ismert kontaktok nevét bemondja, mint a symbianokon, az sem baj ha csak angolul tud. Ezt a funkciót nagyon megszoktam és szeretném itt is használni. Köszi.Még1: MI a neve az a samsungok my files vagy valamien hasonló nevű programjának, magyarra fordított nevét nem tudom, app storeban elérhető-e vagy samsung fejlesztés?
Aktív témák
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő