- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
kaller1 #12725 üzenetére
Aztamindenségit, megfogtál... az lehet, hogy a 2.8.x-ben még benne volt, ebben meg nem?
Asszem a GO Launcher Ex-szel kevertem, felváltva használom őket, mikor milyen kedvem van. Bár mintha több proginál is olvastam volna, h a Zeam-en lehet a widgetjét scrollozni, de ezek után már inkább nem mondok semmit.
-
canniball
nagyúr
válasz
kaller1 #12706 üzenetére
Akkor ezek szerint az ADW EX is tudja, a GO Launcher EX is, csak pont az általam használt Launcher Pro nem...
De ezt meg már szépen belőttem magamnak, nem szívesen kezdeném előröl...
Akkor nézzük másik oldalról: keresek olyan app-ot, amivel a gombok átprogramozhatók.
pollai!
Ha a Marketen kikeresed az app-ot van olyan lehetőség hogy Allow automatic updating, szerintem ezt ha nem jelölöd ki lehet még mindig jelezni fog, de nem frissíti. -
canniball
nagyúr
válasz
kaller1 #12700 üzenetére
Nem használok app drawer ikont, nálam a home gombra jön be az AD, e helyett szeretném azt elérni hogy a gombot lenyomva egy kategorizált AD jöjjön elő. Tehát két lehetőség van:
1. vagy magát az AD-t kéne kategorizálttá tenni
2. vagy egy olyan app kéne amivel személyre szabhatóak a gombok (és ezzel rá tudom tenni az organizert a gombra).Kvázi harmadik lehetőség amire ha jól értem te gondolsz, hogy a dockon legyen az organizer ikon. De egyrészt az előző megoldás jobban kézre állna, másrészt akkor megint kéne egy olyan app amit a 2.-ben említettem (hogy ne maradjon kihasználatlan a home, illetve akkor már a kereső gombot is megpiszkálnám). Tudom: nem vagyok könnyű eset...
-
canniball
nagyúr
válasz
kaller1 #12696 üzenetére
Majdnem jó meg mégsem.
Ezzel is az a bajom ami a korábban próbált Apps Organizerrel: magát a programot kell elindítani hogy lássam a kategóriákat, én pedig azt szeretném elérni hogy amikor rábökök a home ("kis házikó") gombra akkor egyből kategorizáltan jöjjön elő az app drawer. Tehát vagy másik app kell nekem, vagy ezek mellé még egy amivel a "házikó" működése testre szabható.
Cyberpunk!
Azt hittem a többiek nem számoltak a lehetőséggel, de ezek szerint te vagy figyelmetlen. -
Polllen
nagyúr
válasz
kaller1 #12598 üzenetére
Nézd meg mihez kér jogosultságot...
TRob1Nem a programokat keverem, arra írtam, h ha esetleg az angol szöveget érteném félre vagy esetleg ez nem csak egy billentyűzet lenne...
A nethez (hacsak nincs benne google hirdetés meg személyes információkhoz semmi köze nem kellene, hogy legyen...Bár droidwall megoldja az ilyen jellegű problémákat
-
TRob1
veterán
válasz
kaller1 #12590 üzenetére
Már én is töröltem mind2 másikat, GO a király
(#12597) Polllen: Igen, szerintem félreértesz vmit
A GO Keyboard egy billentyűzet app (nagyon jó), a GO Contacts egy névjegykezelő és tárcsázó (nagyon jó), a GO SMS Pro egy üzenetkezelő app (nagyon jó)... stb.
-
oris
aktív tag
-
punky10
addikt
válasz
kaller1 #11813 üzenetére
Pl az Elixir.felteszed,majd olyan widgettet raksz ki,amilyet akarsz.Ha nincs pont olyan darabszámu,amilyet Te akarsz,akkor kiválasztod a Neked tetszö méretü,és a szükségesnél nagyobb számu ikon-készlettel rendelkezö widgetet,és nem töltöd ki az egészet,raksz bele üreset is.Ekkor a megadot méreten kevesebb ikon lessz,és természetesen nagyobbak.Ez igy kicsit bonyolult,de probáld ki,mivel magyar alkalmazás,igy egyszerüb kezelni,ráadásul nem csak widget...
-
sssz
őstag
válasz
kaller1 #11813 üzenetére
milyen telód van?általában az androidoknál ki lehet rakni mappát. abba meg be tudsz pakolni amit akarsz. ha pedig pl adw ex vagy go ex launchert használsz akkor olyanra állítod be a homescreenen a mappaikont amilyenre akarod.
De ha ez nem működik nálad akkor a simi folder appot ajánlom a marketről. ingyenes és szerintem elég jó.
-
tariattila
veterán
válasz
kaller1 #1431 üzenetére
marketes vagy valami külső beszerzés...???
az első HSZ.-ben valami más oldalra irányít a link...a mobile 10-et kellene már, hogy rászerkesszék! igaz a multitáccs megszünne de legalább kikapcsolható a képbetöltés és a képernyőről elvezérelhető minden funkció...
bevallom a legnagyobb csalódás nekem itt, hogy minden alkalmazás a fizikai bill. használatára van írva... pl: google maps, gyári böngésző, fring...stb...
szimpibb volt a symbianon és WM-on, hogy minden funkció elérhető volt a képernyőről...
szomorú vagyok, hogy ezt kiherélték az androidból...vagy van valami fícsör erre is netán...???
-
Skynet258
veterán
És akár le is szedi egy egyéni szerverről... Elég durva, sok fizetős appot frissít - bár nem az összeset, konkrétan ezek vannak a listában.
Szerintem nem fog sokáig élni -
Mert majd a Market ingyen frissíti a warezt
Nem, a Market külön adatbázist tárol az általa telepített dolgokról, nem fogja különösebben meghatni még az Enabler se valószínűleg (a frissítés szempontjából). A warezon nem segít, de több csak APK-ban elérhető programot képes checkolni az aTrackDog.
Egyébként a Market Enabler megy Milestone-on is
A Picacross Plus meg egy jó picross játék, csak kevés az igazán jó feladvány. -
billywood
tag
Nekem ez nem jött be, igaz egy régebbi verzió futott csak rendesen. A kontaktokat nem tudtam vele visszaállítani. HA ez a kiadás már kifogástalanul működik, akkor jöhet privátban a full
Tegnap tettem fel a sprite backup nevű hasonló alkalmazást, ha ez jobb annaál, akkor cserélem -
aggleány
addikt
Megadtam, és ha megnyitom az alkalmazást, akkor tényleg kiírja a névnapokat, de én aljas módon olyat szeretnék, amilyen a Tattoo cikkben van - vagy ha nem ugyanolyat, akkor az lenne a jó, ha a homescreen-re ki tudnám tenni a névnapokat és az egyéb naptárbejegyzéseket is, hogy rögtön szem előtt legyenek. A születésnapokat már beírtam a naptárba, tehát az már megvan (és ki is van téve), de jó lenne még a névnap- és ünnepnap-gyűjtemény is.
-
Android alatt nem lehet elérni a másik fél hangját. Egyetlen ember volt, aki azt állította, hogy kihangosítás nélkül is fel tudta venni a másikat (ugyanis ez a "hivatalos" megoldás, kihangosítani a hívást, hogy a mikrofonod befogja annak is a hangját), de ő is elpárolgott, amint bizonyságot kértünk tőle
-
>-48-<
aktív tag
Nem próbáltam még, de hátha ez működik, a kommentek annyira nem bíztatóak.
-
aggleány
addikt
Az enyém (Tattoo) simán beteszi a főmenübe. Az alapból telepített progik között van az összes leszedett program, akár a kártyáról installálom, akár a Market-ből szedem le. Az, hogy pontosan hova teszi, a hangulatától függ - teljesen összevissza helyezgeti, van, amelyiket előre, van, amelyiket hátra, vagy akár a rácsos elrendezés közepére valahova.
-
cotreaux
csendes tag
Donation will bring you:
* The option to remove the ad bar from bottom of the screen. More space on screen!
* The option to hide/show the vehicle bar on main screen. More space on screen!
* Manual data and settings backup.
* Hourly, daily and weekly automatic backups.
* Manual data and settings restore.Just donate and register your Donation Reference ID within aCar application and you'll instantly get all of the above mentioned enhancements and features!
Bocs, de akkor visszaadom a nyelvvizsgám :-)
Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest