- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Ez már lehet, hogy hitvallás. Nem mondom, hogy az Anysoft rossz, azt használtam legelőször, aztán annyira megtetszett a Go Launcher, hogy megnéztem a többi terméküket is és így ragadtam meg a Go Keybord-nál. Csak a mai frissítés annyira meglepett pozitív értelemben...
Date:2011-7-1
Version:0.2.4
❤. Add GO Keyboard Black Theme (Please search "GO Keyboard" at google market).
1. Add Ukraine keyboard layout and dictionary.
2. Add auto-complete option
3. Add the bubble height adjustment and switch options (GO keyboard -> Display setting -> Show popup).
4. Add the edit mode keyboard (click the "edit button" on the left of top menu). To enter the settings menu, long press the lower left corner of the [123?] key.
5. Add the candidate region with magnifying glass effect(long press the candidate region).
6. Add several sets of smiley key.
7. Add long press the smiley key pop up select [Enter] key.
8. Add the Record English words to the user dictionary switch option(Go keyboard-> Input Setting -> Record the word to the user dictionary)Valószínűleg a kiemelt rész miatt lett, hogy sokkal gyorsabban írok rajta? Nem tudom, mindenesetre nagyon jó lett, a fekete téma pedig nagyon kellemes a szemnek.
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest