- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Köredzésen járt az Exynos 1680
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Narxis #12533 üzenetére
Na akkor meg fogom nézni. Bár az Anysoft is tudja az auto-kiegészítést, ha telepítve van a Hungarian for AnySoft Keyboard, és épp magyar a billentyűzet kiosztás is.
De felcsigáztál, így kipróbálom a Go Keybordot is, mert előfordul, hogy órákat netezek/fórumozok mobilról, ha épp olyan helyen vagyok, és unatkozok -
szki
őstag
válasz
Narxis #12525 üzenetére
GO család nálam is bejövős (Laucher Ex, SMS Pro, Contacts). De billentyűzetre a AnySoft Keyboard-ot használom, és bevált. Bár nem tudom miben tudna többet nyújtani a Go Keyboard?
#12529) RazorGTR1: ha találsz szólj! QtADB-ből szoktam ha gép mellett vagyok, de az is az éppen látható részről készít képet.
-
szki
őstag
Én már nagyon vártam Androidra, mert állítólag nagyon jó. Bár az Endomondot megszoktam (sőt a Pro-t meg is vettem), de váltok ha ez jobb. Persze lehetnek bugok, mert ez az első verziója Androidra. Nekem az jön be, hogy a térkép is látszik egyszerre a képernyőn. Viszont tudtommal a szintet nem adja össze a web-es felületen se.
-
szki
őstag
Hi!
Sportolóknak jelzem, hogy Sports Tracker Androidra is elérhető mától!!
Még javasolt az Endomondo, és a Sportypal Pro (futás, bicajozás, stb.) -
szki
őstag
ZTE Blade topic 1. hsz-ból:
"Fájlokat szeretnék másolni a telefonom és a PC-m között, megoldható ez kábelek nélkül is?
kelzsoca leírása"Még nem próbáltam. Talán segít!
Aktív témák
- 3db Tundra Tracker cserélhető rögzítőlappal + SW5 SteamVR Dongle + 3db nylon strap + Hordozótáska
- Music Hall a15.3 integrált erősítő Phono bemenettel
- Keresek főként szolgáltató függő Apple Iphone készülékeket
- Kalandvágyók figyelmébe! iMars Android car player - Android autós fejegység
- Sony STR DH 130
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest