Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Friss AI funkciók várhatók a korábbi Samsung Galaxy S modellekre
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Odébb van még a One UI 7 frissítés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
gatto_
senior tag
válasz
bepken #47932 üzenetére
Nem értettelek félre. Ezek ilyenek. Én a PlayerPro-t használom, és az is roppant érzékeny. Ha egy albumon belül van 12 szám, ugyanaz az előadó, ugyanaz az albumcím, de mondjuk az egyik szám idtag megjegyzés rovatában van valami, vagy mondjuk nem rock hanem pop kategóriába van sorolva, akkor már külön albumot nyit neki.
Javaslom ezt a szerkesztő programot. Legalább nézz bele, hogy mi a pálya.Marha egyszerű, betallózod a könyvtárat, kijelölöd az összes számot, oldalt átírogatod amit akarsz és elmented. Két perc az egész.
Ezt a JetAudio-t nem ismerem, de a PlayerPro az SD-n létrehoz egy könyvtárat magának, és abba pakolja valami fura fájlokba a dolgait. Szerintem a JetAudio is valahogy így tehet. Ha azt a könyvtárat letörlöd akkor szerintem elfelejt mindent. Bár a következő indításakor újra létre fogja hozni.Ha törlöd a JetAudiot az nem biztos, hogy az SD-ről ezt a könyvtárat letörli.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel