- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
gatto_ #47936 üzenetére
ha egy app-ban külön kiválaszthatod, hogy előadó, album vagy mappa szerint akarsz rendezni...és én kiválasztom, hogy "album" szerint rendezzen, akkor az 99,99999%-ban sikerrel zárul
lehet album szerint rendezni, ha az album adatok jól vannak kitöltve...márpedig nálam jól!
egyébként immár lassan 1 éve, hogy megvettem az Uber Music nevű CSODÁLATOSAN SZÉP kezelőfelülettel rendelkező app-ot. szeretem, imádom, mindent tud, ami nekem fontos. és mindezt szépen, stílusosan! na most ez a JetAudio egy max. 20 perces próbálkozás lett volna, mert még aztán "jobb hangzást" is emlegettek vele kapcsolatban, én meg ugye kételkedő vagyok, de mondom még egyszer a PC-n ismert névből indultam ki...
így hirtelen én se tudnék mondani jobbat nála. tényleg sok-sok éve használom már
Aktív témák
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest