- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Aktív témák
-
€uro
őstag
Ismertek olyan eBook olvasó alkalmazást, ami támogatja a TTS beszéd motort?
-
€uro
őstag
Segítsetek légy szíves ezt a Statusbar Toggle Buttons programot telepíteni! Mit kell hozzá letölteni? Melyik file-okat kell telepíteni? Nem tudok kiigazodni az oldalon.
-
€uro
őstag
SVOX Magyar Mariska v3.1.0 programot szerettem vola installálni. Kb. egy órája próbálkozom vele. Jelenleg ott tartok, hogy az SVOX Classic Text To Speech Engine-t már a Google Play-ről sem tudom telepíteni, mert azt mondja a telefon, hogy: Insufficient storage available
Ha SdCard-ról telepítem az SVOX Classic TTS v3.1.2-t, akkor ez az üzenet jelenik meg: Out of space - SVOX Classic TTS could not be installed. Free up some space and try again.
Újraindítottam már a telefont, de nem segített. Tudtok segíteni?
-
€uro
őstag
Van már olyan program, aminek a segítségével a PC-n keresztül úgy tudom irányítani a telefont, hogy a monitoron a mobil kijelzőjét látom, és az egérrel imitálom a képernyő-érintést? A telefon kijelzője jó esetben ilyenkor ki van kapcsolva - mert minek legyen bekapcsolva.
Másik alkalmazás, amit keresek, hogy segítségével úgy tudjak telefonálni, hogy a PC mikrofonját és hangkimenetét használom - mint, amikor Skype-on beszélgetek valakivel a számítógép előtt.
-
€uro
őstag
Nem használtam még a webes felületét a Gmail-nek, de meg fogom nézni. Köszi.
Másik kérdés. A mobillal bejelentkeztem a Gmail fiókommal a Google Play-be. Innen tudok alkalmazásokat telepíteni. A PC böngészőjében is be vagyok jelentkezve ugyanazzal a Gmail címmel a Google Play oldalára, de innen nem tudom telepíteni a alkalmazásokat. Azt írja, hogy én még nem használtam a Google Play Áruház alkalmazást... Mi lehet a gond?
-
€uro
őstag
Kicsit összekuszálódtak a kontaktjaim. Az ilyen-olyan szinkronizálások által valószínűleg Skype-os, Facebook-os és egyéb kapcsolatok is bekerültek a Gmail-es listába így sok duplázódásom és üres nevem van.
Ismertek olyan alkalmazást, amivel viszonylag egyszerűen rendbe lehet tenni a kapcsolatokat? Esetleg ha automatikusan felismeri a program az összetartozó vagy dupla bejegyzéseket, amiket egybeolvaszt, az sokat segítene.
-
€uro
őstag
-
€uro
őstag
Sziasztok!
A korábbi SonyEricsson Neo telefonomon volt olyan widget, ami 4x3-as helyen kis képecskékkel mutatta a kapcsolataimat. Két fülön lehetett kiválasztani, hogy a kedvenc ismerőseimet vagy az utolsó hívásaimat jelenítse-e meg.
Most egy Sony Xperia S mobilom van. Ezen nincs ilyen widget. Rákerestem a GooglePlay-en, de még nem találtam meg ezt vagy hasonlót.
Ha tudjátok a widget nevét, vagy ismertek hasonlót, kérlek segítsetek!
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Hívásrögzítő programot keresek. Csillagot érdemelne, ha Bluetoot-os kihangosító használata közben is rögzítené a hívásokat. De ha ezt nem is tudja, elsődleges szempont, hogy minden hívás ki- és bemenő hangját rögzítse. A Simple Call Recorder-t használtam eddig, de a hívások bemenő hangját néha nem rögzíti. Érdekes módon, ha ugyanazt a számot hívom, akkor is előfordul, hogy egyszer rögzíti a hívottat, máskor meg nem.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Sony Xperia S telefonra telepítettem a Viber-t. Az egyik kontaktom hívásánál kipipáltam egy dobozkát, hogy mindig Viber rendszert használjon a hívásokra.
Hogyan kell ezt visszakapcsolni? Mert a telefon most mindenkit Viber-en keresztül akar hívni.
-
€uro
őstag
Üdv!
MyPhoneExplorer-re tudtok ajánlani valami alternatívát? SonyEricsson NEO-ra kell. A MPE is jó lenne, de már unom, hogy folyamatos wifi kapcsolat mellett mindig gond van a csatlakozással. Ilyenkor a telefonon mindig újra kell indítanom a kliens szoftver-t.
Szóval olyan alkalmazásra van szükségem, amivel a számítógépről tudom irányítani a telefont: SMS olvasás, írás, hívás esetén automata PC hangkártya-némítás, hívási napló megtekinteése stb.
-
€uro
őstag
Vagy az SGS-hez másodlagos Google fiókot nem lehet hozzáadni?
-
€uro
őstag
Igen, ezt szeretnénk megcsinálni. De előtte le akarjuk menteni a telefonkönyvet. Vagyis szinkronizálni szeretnénk azzal a Gmail fiókkal, amit majd utána kívánunk vele használni.
Ha megcsináljuk a gyári állapot visszaállítását, akkor a telefon megformázza a belső 16 GB-os memóriáját? Vagy onnan is mentsünk le mindent?
-
€uro
őstag
A telefonon már van egy Gmail fiók, de nincs hozzá kódom. A telefon valójában a haveromé, használtan vette, és az előző tulajé a Gmail fiók. Ezért kellene helyette új Gmail fiókot felvenni.
A telefon gyári beállításait akarjuk visszaállítani, de előtte le szeretnénk menteni a telefonszámokat a mi Gmail fiókunkra, hogy ne kézzel kelljen utána visszarakni mindent.
A Market-re nem tudunk fellépni, mert gondolom előtte a telefonhoz kellene hozzárendelni az e-mail címet. Vagy enélkül is fel lehet lépni vele a Market-re?
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Van itt nálam egy Samsung Galaxy S telefon. Google fiókot szeretnék hozzárendelni, felvenni a kapcsolatok közé, hogy szinkronizáljam vele a telefont. Létrehoztam egy Gmail fiókot, működik. Ellenben a telefonnal nem tudom felvenni a Gmail fiókot. Az írja ki, hogy nem tud kapcsolatot teremteni a fiókkal. E-mail címet és a hozzá tartozó jelszót jól írtam be, többször is kipróbáltam. Van wifi-n keresztül internet kapcsolat is, mégsem működik.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Mivel próbálkozhatnék?
-
€uro
őstag
Talán létezik egy valamivel barátságosabb megoldás: How to Remove Google Account from Android Phone without Factory Reset
Egyelőre ott akadtam el, hogy nekem nincsen Google Apps ikonom. Gmail ikonom van, de annak hiába töröltem az adatait. Valamint egyéb Google alkalmazásokat találtam, de azok adatainak törlése sem eredményezte az új figyelmeztető üzenet megjelenését, amiről az oldal ír.
-
-
€uro
őstag
Hali!
A telefonnal bejelentkeztem egy Google profilba. Ezt most le szeretném cseréni. Létrehoztam egy új Google csatlakozást. Majd a korábbit törölni szerettem volna. De törléskor a telefon azt írja, hogy a Google fiókot egy vagy több alkalmazás használja. Ha törölni akarom a Google kapcsolatot, akkor állítsam vissza a telefon gyári beállításait.
Ezt most komolyan gondolja? Nem hiszem el, hogy a teljes gyári beállításokat vissza kell ehhez állítani!
Szerintem a Latitude program használja a Google acc-ot. Azonban abban nem tudtam lecserélni a Google profilt.
Van valami ötletetek, hogy hogyan tudom kitörölni a régi Google fiókot?
-
€uro
őstag
Telepítettem egy programot a mobilra. Utána letörölhetem az apk file-t és a program könyvtárát?
-
€uro
őstag
Olyat lehet csinálni, hogy az MSN, Skype, telefon és Facebook kapcsolataim mind egy listába kerüljenek, és ha valakit hívni szeretnék, akkor eldönthessem, hogy azt melyik szolgáltatáson keresztül teszem, vagy mondjuk chat formájában írok-e neki.
A Nimbuzz már majdnem tökéletes. A Skype hiányzik belőle. Olvastam, hogy korábban benne volt.
De a legjobb az lenne, ha a telefon saját kapcsolatainál tudnék választani, hogy milyen kapcsolatot akarok teremteni valakivel. Tehát ha kiválasztok valaki, akkor ott lenne jó választani, hogy mondjuk Skype hívást indítok, vagy Voip Skype hívást, vagy MSN, vagy GSM hívást stb.
-
€uro
őstag
Hogyan, milyen programmal tudom letölteni a képeket, videókat a mobilról úgy, hogy a file-ok készítésének időpontja megmaradjon?
-
€uro
őstag
A telefonom beállításainál a Settings \ Language & Keyboard menüben a Keyboard settings címszó alatt három menüpontom van: Chinese keyboard, Default input és Japanese keyboard.
Hogy lehet eltávolítani a japán és kínai billentyűzeteket?
Illetve telepítettem az AnySoftKeyboard-ot, hozzá a magyar csomagot. Erre az történt, hogy a billentyűzetem továbbra is angol maradt, és a jobb és bal alsó gombokon (nem emlékszem már milyen gombok vannak ott) kínai vagy japán írások jelennek meg. Valamint szintén kínai vagy japán szavakat ajánl fel a mobil, ha elkezdek begépelni valamit.
És az AnySoftKeyboard beállításainál a billentyűzeteknél hiába választom ki a magyart, vagy bármelyik másikat, a billentyűzetem nem változik.
Segítsetek légy szíves! Újra kellene indítanom a telefont?
-
€uro
őstag
Köszi a tippeket!
-
€uro
őstag
Van olyan program, hogy a telefonom wifi-n keresztül csatlakozik a számítógépemre, és ha hívásom, vagy sms-em érkezik, akkor lehalkítja a bömbölő zenét, és jelez, hogy kapás van?
-
€uro
őstag
Olyat be lehet állítani a telefonon, hogy ha töltőn vagyok, akkor ne kapcsolja ki a mobilt?
Mármint a képernyőzárat ne tegye rá. Elvégre folyamatosan kapja az energiát. Ne kelljen már nekem folyton taperásznom, hogy ne kapcsolja le a kijelzőt.
-
€uro
őstag
Ismertek olyan alkalmazást, ami automatikusan rögzíti hangfile-ba minden kimenő és bejövő hívásomat?
-
€uro
őstag
A telefonról hogy lépjek be a Market-be? Böngészőn keresztül a honlapjukon?
Nézd el nekem, hogy nyilván nagyon alap dolgokat kérdezek, de nekem még teljesen új ez az egész androidos dolog.
Csak érdekességképpen. Beállítottam a mobilomat ébresztésre, reggel fél hatra. Riaszt a mobil. Én fekszem az ágyban. Mondom, majdcsak abbahagyja. De csak nem hagyta abba. Felkelek, nyomkodom a mobilt. Keresem, hogy hol lehetne kikapcsolni. Nem találtam. Nem túlzok, kb. tíz percig keresgélek. Már azon kezdtem gondolkodni, hogy kiveszem az aksit - vagy legalábbis lekapcsolom a készüléket. Majd rájövök, hogy a képernyő felső peremét le lehet húzni, és ott megtaláltam az ébresztés kikapcsolását. Na kb. ennyit az én jelen okostelefon jártasságomról.
-
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légy szíves!
Még csak pár napja van androidos telefonom. Korábban nem is használtam még ilyet.
Le akartam tölteni egy Skype kliens programot Android-ra, de a weboldal azt írja, hogy:
"There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."
Úgy látom, hogy a Google fiókommal be vagyok jelentkezve az Android Market-re. De a My_Account\Settings oldalon a My Devices-nél azt látom, hogy:
"There are no Android devices associated with this account."
Hogyan lehet itt hozzárendelni a telefonomat a fiókhoz? Egyáltalán ezt kell tennem? Ha nem, mit?
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged