Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
olyan ember segítségét kérném, aki szintén próbálta már a fake! "JetAudio"-t és hasonló problémát okozott nála.
tehát feltelepítettem ezt a valamit és rögtön az első kérdése az volt, hogy "Re-build the MediaLibrary?" vagy valami hasonló...én kis naív ezt egy túlbonyolított "Re-scan SD?" megfelelőjének véltem, nyomtam hát egy "Yes" gombot. na ez talán eddigi, Android-dal töltött idő alatt elkövetett LEGNAGYOBB hibám volt!elkezdtem matatni az (egyébként fertelmes!) kezelőfelületen, rábökök az album fülre, és csak pislogok, ugyanis az első 50 album egy és ugyanaz volt...aztán megnéztem közelebbről is, rá kellett döbbennem, hogy ez a hülye számonként szétbontotta az albumokat!!!! ugyanis van 2-3 válogatás album a kártyámon, ezen számok mindegyikének más előadója van (válogatásnál ez nem meglepő dolog szerintem...) de ez a szerencsétlen valami, ez a rebuild library hülyeség erre a jelek szerint nem lett felkészítve vagy én nem tudom...lényeg, hogy szétbarmolta az albumokat, azaz csinált kb 200-at ebből a 3 db albumból
(a mappa-szerkezet egyébként sértetlen, tehát nem csinált 200 mappát vagy ilyesmi) itt még nem húztam fel magam, mivel láttam a menüben egy "Roll-back MediaLibrary" menüpontot. gyorsan rá is böktem, de semmi hatása nem volt, maradt a teljes káosz! leszedtem a kártyáról a szóban forgó albumokat, majd visszatettem őket...ezzel se értem semmit!!! 
a kérdésem tehát, hogy lehetségesnek tartja innen valaki, hogy ez a haszontalan szemét program valamilyen log fájlban tárolja ezeket az elborult logika alapján megalkotott adatokat? és ha ez lehetséges, akkor hol tudom én ezt megtalálni?
ha csak törölnöm kell a kamu "JetAudio"-t, akkor annak örülnék a legjobban
azért nem mertem megtenni, mert pl Uber Music is ilyen bénán látja az albumokat...szóval féltem, hogy talán mégis ezzel a szerencsétlennel kell valamit visszaállítani.a tippeket előre is köszönöm!

Aktív témák
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- Dell XPS 9350 13.4 /16:10/FHD+1920x1200/Intel Core Ultra 5 GEN2 226V/16GB/512GB SSD/ÚJ
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Apple Iphone 12 64gb Zöld
- Újszerű ELITE Xbox One Kontroller Series 2
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(a mappa-szerkezet egyébként sértetlen, tehát nem csinált 200 mappát vagy ilyesmi) itt még nem húztam fel magam, mivel láttam a menüben egy "Roll-back MediaLibrary" menüpontot. gyorsan rá is böktem, de semmi hatása nem volt, maradt a teljes káosz! leszedtem a kártyáról a szóban forgó albumokat, majd visszatettem őket...ezzel se értem semmit!!!