- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Újra kapható lesz az Xperia 1 VII Európában
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
bepken
veterán
sziasztok!
olyan ember segítségét kérném, aki szintén próbálta már a fake! "JetAudio"-t és hasonló problémát okozott nála.
tehát feltelepítettem ezt a valamit és rögtön az első kérdése az volt, hogy "Re-build the MediaLibrary?" vagy valami hasonló...én kis naív ezt egy túlbonyolított "Re-scan SD?" megfelelőjének véltem, nyomtam hát egy "Yes" gombot. na ez talán eddigi, Android-dal töltött idő alatt elkövetett LEGNAGYOBB hibám volt!elkezdtem matatni az (egyébként fertelmes!) kezelőfelületen, rábökök az album fülre, és csak pislogok, ugyanis az első 50 album egy és ugyanaz volt...aztán megnéztem közelebbről is, rá kellett döbbennem, hogy ez a hülye számonként szétbontotta az albumokat!!!! ugyanis van 2-3 válogatás album a kártyámon, ezen számok mindegyikének más előadója van (válogatásnál ez nem meglepő dolog szerintem...) de ez a szerencsétlen valami, ez a rebuild library hülyeség erre a jelek szerint nem lett felkészítve vagy én nem tudom...lényeg, hogy szétbarmolta az albumokat, azaz csinált kb 200-at ebből a 3 db albumból
(a mappa-szerkezet egyébként sértetlen, tehát nem csinált 200 mappát vagy ilyesmi) itt még nem húztam fel magam, mivel láttam a menüben egy "Roll-back MediaLibrary" menüpontot. gyorsan rá is böktem, de semmi hatása nem volt, maradt a teljes káosz! leszedtem a kártyáról a szóban forgó albumokat, majd visszatettem őket...ezzel se értem semmit!!!
a kérdésem tehát, hogy lehetségesnek tartja innen valaki, hogy ez a haszontalan szemét program valamilyen log fájlban tárolja ezeket az elborult logika alapján megalkotott adatokat? és ha ez lehetséges, akkor hol tudom én ezt megtalálni?
ha csak törölnöm kell a kamu "JetAudio"-t, akkor annak örülnék a legjobbanazért nem mertem megtenni, mert pl Uber Music is ilyen bénán látja az albumokat...szóval féltem, hogy talán mégis ezzel a szerencsétlennel kell valamit visszaállítani.
a tippeket előre is köszönöm!
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hardcore café
- HiMedia lejátszók
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! Lenovo ThinkPad T14s i5-113G7 16GB 512GB SSD
- I3 13100F + MSI B660M-P + 8gb DDR4 + 128gb ssd + Táp
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Yamaha 5.1 hangrendszer NS-LC5 / NS-CLC5 / NS-ELC5 + YST-SW012 mélynyomó
- Precision 5550 15.6" FHD+ IPS i7-10850H T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest