Új hozzászólás Aktív témák

• Victoryus94

őstag

válasz Victoryus94 #330 üzenetére

Annyival kiegészíteném, hogy folyamatosan merül a teló kikapcsolt képernyővel legalább annyira, mintha be lenne kapcsolva (nem hirtelen merül).
    Itt bejelöltem pár időpontot:

Piros vonal: este 8körül. Itt már nem használtam a telót. Itt kezdődött a merülés. Zöld vonal: kb. éjfél. Itt használtam a telót, ment a wi-fi és internetről néztem egy 20p-es videót.(23:20-kor menne a teló automatikus "sleep mod"ba, bekapcsoltam a wi-fit, meg nyomtam rá kis fényerőt amíg használtam.) Kék vonal: Teló "éjjeli üzemódba" (nincs adatkapcsolat, wi-fi, mobilnet, fényerő 20%.. stb.) egyedül ébresztő marad.

8:20kor arra kelek, hogy megy a zenelejátszó (elég hangosan, szóval nem mehetett régebben fél percnél). Ránézek.. a widget 2 oldallal arrébb volt, ott kapcsoltam ki, máshol nem jelezte, hogy fut.(PlayerPro) 5%-os akkutöltöttséget mutatott, szóval felkeltem, hogy keressek töltőt.. és megnézzem, miért merült, ekkorra már magától kikapcsolt.

Érdekes.. itt a player pro 11%-ot mutat, de nem hallgattam zenét egyáltalán az elmúlt 2napban.

Kérdés: van olyan progi, ami kijelzi, mely program pontosan mikor futott.. mennyi energiát használt? Esetleg valami meglátás.. javaslat?

Ui.: a fogalmazásomért bocsi, nem rég keltem. (hála a telónak).

• Victoryus94

őstag

nálam valami nem stimmel.. előző este 1%ot merült a teló, de most 30-at 8óra alatt. 8:20-kor bekapcsolt a zenelejátszóm, felkeltem, kikapcsoltam(a zenét), aztán már csak a töltő segített visszakapcsolni a telót.
    Meg lehet tudni, mitől merült? és minek kapcsolt be a zenelejátszóm?
    egyébként a go power manegert használom, az készít éjszakai profilt. érdekes, hogy
    pont 8:20kor kapcsol vissza normál-ba, de ezt már 3 napja használom, és mint irtam eddig max 1%ot merült eddig...

Új hozzászólás Aktív témák