- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
hl225
tag
Sziasztok!
Mint korábban írtam olyan programot keresek amivel FM rádiós androidos telefonnal (Samsung Galaxy II) lehet az FM rádió adást felvenni.
gipsztigris fórumtársunk a TuneIn Radio Pro ajánlotta, viszont ez tulajdonképen webrádiót játszik le az ismert rádiókkal és azt lehet felvenni.
Viszont nekem egy egyedi ideiglenes adást kellene felvenni, aminek a frekvenciáját az FM rádiós részen szeretném beállítani és azt felvenni. (offline)
Erre valakinek javaslata?
-
hl225
tag
válasz
gipsztigris #44197 üzenetére
Köszönöm!
-
hl225
tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek amivel FM rádiós androidos telefonnal (Samsung Galaxy II) lehet az FM rádió adást felvenni. Ha van valami javaslatotok merre érdemes keresgélni légyszíves írjátok meg.
-
hl225
tag
Sziasztok!
Olyan androidos programot keresnék amivel fm rádiós résszel rendelkező telefonon lehet a rögzíteni a rádióban szóló adást..
Kerestem, de csak olyan progit találtam amivel internetes adásokat lehet rögzíteni.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest