Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #44288 üzenetére
(#44297) darvinya
Háthh, ahogy érzed.Nézzük meg közelebbről.
Szerintem ezt nézhetjük bárhonnan.Van egy telefon ami csak akkor nem látható amikor nincs benne aksi.
Én kiszedtem az enyémből, de biza még láttam. Szóltam szomszédnak is, hogy nézzen már rá, de ő is látta. Lehet rosszul vettem ki belőleIlyesféle a gépemnél is van csak ott a Lan kihúzva már nem látszik.
Hát ha kihúzom a LAN kábelt és beesik az asztal mögé akkor az enyém sem látszik már az igaz.Ellentétben a mobillal.
Abba meg eleve bele se fér. Bár lehet csak én vagyok gyenge.A többi meg a hab a tortán.
Én is ettől tartok.A nem bezárt app, csak tartóba indexelve tárolás az alvó(tanuló) app folyamatossan csekkolja.
Erről meg csak az jut eszembe, hogy nem a győzelem a részvét, hanem a fontos.Alap nincs widgets, tehát az én esetemben a Home.apk estére különít és stb…Ettől már a szavam is elállt.
Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest