Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
ng0ofy
KORREKTOR
Belefutottam egy hibába. Frissítettem a telefonom ICS-re és a play store elkezdett
minden my apps-ban lévő programot feltelepíteni! Ráadásul, ha uninstallálok egyet is, újratelepítiEz mitől van és mit tehetek ellene?
Update: nem mindent telepít fel, csak egy bizonyos pakkot, kb azokat a programokat, amiket október körül használtam együtt utoljára. (igen, azóta szinte mindet leváltottam)
-
ng0ofy
KORREKTOR
Sikerült megcsinálni a telefont
Így felraktam rá egy új ROMot, kellene egy link nekem cyanogenmod 9-hez való gapps hoz. Huawei u8500. Aki tud segítsen.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Lefőtt a telefonom. Ez a képernyő fogadott reggel, ébresztő helyett, vélhetően az ébresztés helyett produkálta ezt, mert előtte már egyszer csekkoltam rajta az időt. Telefon: huawei u8500, egyedi ROM. Eddig semmi baja nem volt. Plussz info: 15 napja járt le a garancia
Megérezte?
Valaki, ötlet? Semmire sem reagál. ADB mód, recovery mód semmi nem jön be, csak a linkelt ábrát látom. A sz.gép sem ismeri fel, bármit csinálok vele.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hello!
A gyári androidos news & weather progit keresem. Tud vki egy linket adni hozzá?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest