- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Zirowe #44601 üzenetére
Nincs, ki kell pengetni. Nekem is hamarosan elkészül az első appom, sajnos ez van.
Esetleg megkérsz mást, hogy tegye fel, de akkor ugye ő jelenik meg fejlesztőként és nem te.
Maximum reklámokkal kompenzálhatsz (én ezt kerülöm), tőlünk fizetős appot nem is lehet feltenni.
-
hodostamas
addikt
válasz
Zirowe #36565 üzenetére
Gépen állítsad be a dlna-t, aztán droidra szerezz be valami progit ami hasonló az all share-hoz
-
petipetya
nagyúr
válasz
Zirowe #28228 üzenetére
Megnéztem Desire S-en, nálam működik:
- telepítettem a calltrackot
- gépen belementem a naptár webes felületébe és létrehoztam a teszt2 nevű saját naptárt
- telón bementem a htc naptárba és nyomtam egy frissítést
- calltrackban engedélyeztem mentést, majd kiválasztottam a teszt2 nevű naptárt és engedteui.: a naptár szinkronizálás most is be volt kapcsolva (ez és a gmail folyamatosan megy)
-
mipityu
tag
-
mipityu
tag
válasz
Zirowe #28228 üzenetére
Nekem a calltrack kifogástalanul működik több telefonról. Csináltam egy hivaslistak nevű naptárat a google naptárakhoz (már nem emlékszem, hogy az aktuális telefonon, vagy a gépen csináltam, de hónapok óta gyüjti a hívásaimat - kimenő, bejövő, missed) és a jelenleg használt mindkét androidos telefonomról működik.
SMS-ek mentésére, visszaállítására az SMS Backup+ nevű progit használom szintén hónapok óta. 100+ SMS-em gyűlt össze, a google levelezőbe teszi őket általad megadott címke (nálam SMS) alá. Nem tudom van-e mennyiségi korlát, próbáld ki.
-
TRob1
veterán
válasz
Zirowe #25187 üzenetére
Nem egyszerűbb csak simán lementeni .vcf-be az sd-re (export to sd), majd onnan beimportálni az újba?
(#25189) Edenyke:
Tedd azt, mert illene lennie.Ha netán mégsincs akkor viszont semeddig nem tart egy gmail címet reggelni és odaszinkronizálni (ott legalább mindig megmarad), vagy még tégy próbát pl. a MyPhoneExplorerrel (kliens a telefonra, progi a PC-re, lehet wifivel is meg usb-vel is és pont elég neki az 1.5)
-
dokee78
félisten
Ugyanaz a gondom a Mobile Atlas Creatorral,mint neked.
Ezt most találtam! -
Pubszon
veterán
Műsorújság
by Magyar Telekom Nyrt. -
petipetya
nagyúr
Próbáld ki az ingyenes Superpower nevű alkalmazást. Csak ma olvastam róla, tapasztalatom még nincs vele, mert nem működik a marketem.
-
FireKeeper
nagyúr
Előre szóltam, hogy lehet hülyeséget kérdezek
A lényeg ugye az lenne, hogy legalább a forrás veszteségmentes lehet, az erősítős dologra meg csak azért kérdeztem rá, mert akkor esetleg ki lehetne kerülni a telefonban levő DAC-ot a jobb hangminőség érdekében.
Tudom, tudom a telefont nem zenehallgatásra csinálták, de ha nem kéne hordani zenelejátszót és telefont, mert a telefon is kielégítő hangminőséget produkál, akkor azért egyszerűbb lenne az élet&rew: köszi, igazából csak erre voltam kíváncsi, hogy létezik-e szoftver, vagy pedig hardveres akadálya van a lossless audio lejátszásának
-
Zirowe
nagyúr
No, megtaláltam amit kerestem (sajnos persze nem tudom kipróbálni, mert még szervizben a teló), hátha érdekel másokat is, a neve: executive assistant.
És elvileg van egy másik program, aminek az a neve, hogy Owner, amivel bmit kiírhatunk fixen a lock screenre.
Na, ez is egy hasznos nap volt eddig
-
petipetya
nagyúr
- A naptár webes felületén add hozzá a névnapok naptárat.
- A telefon naptárában engedélyezd a névnapok naptárat.
- A névnapokat megtalálod, ha a telós naptárban rákattintasz bármelyik napra. Ahhoz pedig, hogy a home felületen is lásd ezeket, ahhoz kell valamilyen calendar widget. -
z0d1AK
nagyúr
Igen tud, ilyenkor térkép nélkül látod, a GPS koordinátáit viszont menti.
Később több formátumban is exportálhatod, és a Google Maps-on is megjelenítheted.Még mindig nem tudok képlmentő programot, amivel képeket tudnék csinálni a telefonról!
Segítséget várok! fontos, egy nagy cikkhez kell! -
z0d1AK
nagyúr
-
Navárj. A 3GP csak egy konténer, abban többféle videóstream is lehet. Szóval semmivel se vagy előrébb, ha MP4 konténerben van az MPEG-4 videód, mintha 3GP-ben lenne.
Egyébként rokon a két konténer.
A GSpot Codec Information Appliance megmondja, hogy a felvett videóban ténylegesen mi is van. Lehet vaklárma
A build.propot azért kellett átfirkálni a Milestone-on, mert ott le volt véve az MP4 videó FPS-e és felbontása. Ták után meg működött rendesen.
-
Fogj egy terminált, és csináld ezt:
# su
# cp /system/build.prop /sdcard/Aztán másold le a build.prop fájlt az SD kártyáról, és osszad meg
Pl. ide copypasteld be, és linkeld. -
Az nem úgy megy még mindig
Viszont megérhet egy próbát, ha rootolod, és átírod a build.prop fájlt, hogy más formátumot használjon. Hirtelen nem tudom megmondani, mit kell, de ha kimásolod a fájlt a /system alól, és felrakod valahová, pl. pastebinre.A kamera beállításaiban nincs releváns valami?
-
feenty
aktív tag
Üdv!
Én az mvideoplayert használom lejátszásra és letöltésre is. nekem gond nélkül visz mindent.
PC-n letölteni pedig a Firefox böngésző youtube downloader beépülőjét ajánlom. Nagyon egyszerű progi (egy kattintás a letöltés, és lehet választani, hogy milyen formátumba szedje le ...flv/mp4/mp3/avi), és a letöltött videókat konvertálás nélkül gond nélkül játsza az android akár a saját lejátszójával is. -
KaoszTom
aktív tag
Nekem G2-n ez a hívásrögzítő bevált: Ultimate Voice Recorder Hallani mindkét fél hangját.
-
törölt tag
nem tudom, valamit mondott Karma, hogy nem lehet mindkét fele rögzíteni vele, vagy ilyesmi.
tudom, nekem is az a bajom, hogy sok felesleges program fut, de ritkán szoktam újraindítani telót, olyankor megy egy kill-all apps, és kész. én taskpanel-t használok, van ilyen widget benne, hogy megnyomásra kinyírja az összes cuccot, illetve beállíŧhatsz ignorált és feketelistázott progikat is, ez szerintem egész tűrhető megoldás.
illetve ha ezeket a dolgokat soha nem használod, akkor rootolás után törölhetőek a telóról, akkor nem indulnak el -
törölt tag
láttam már a marketen ilyen automatikusan induló program szabályozásra alkalmas programot, de a kommenteknél nem voltak róla jó véleménnyel, úgyhogy inkább nem tettem fel. szerintem erre továbbra is a legjobb megoldás egy taskmanager program, és egy beállított auto-kill funkció. illetve van még rootolt telefonon lehetőség a memóriakezelés optimalizálására, ehhez egy beállításfájlt kell, hogy mennyi szabad memória esetén milyen futásszinthez tartozó alkalmazásokat zárjon be, de ez kicsit macerás.
hívásrögzítő úgy tudom nincs androidra, nincs engedélyezve a fejlesztői környezetben az, ami ennek írásához szükséges lenne.
az alap sms program is számolja, de csak az utolsó 10-nél írja ki, hogy mennyi van még hátra.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fogyjunk le!
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged