- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Torento #7994 üzenetére
Attól, hogy nem gyári, még lehet jobb néhány (pontosabban sok) dologban.
Blade-re se gyári a CM7, inkább azt mondanám, a CyanogenMod csapat által támogatott a telefon. Most belefogtak a CM9-be (ICS) és ezt már a Penge sem kapja meg. Szerintem a Skate-re csak az eddigi "portok" lesznek a jövőben is.
Quadrantot - meg bármi egyéb benchmark-ot - felejtsd el. Egyrészt nem is működnek mindig jól, másrészt szerintem a felhasználói élmény többet ér.
-
Torento
tag
Hy! Ma voltam a t-mobile-ba... elmondtam mi a bajom a telóval kb 2 mondatban (recseg a hangszórója) a gyerek már hozta is ki az újat... "Papírjai ittvannak?"....
...
én azt hittem a mai világban már mindent el lehet intézni személyivel... lehet ezt nem kellett volna elmondanom..
A legközelebbi T 25km-re van úgyh gondolhatjátok nem ugrottam haza érte..mind1 eltette,aztmondta holnap is ő lesz anyámnak meg pont van is dolga Gyöngyösön úgyh kicseréli...
Pedig már úgy rootolnám.. mind1 amire meglesz hátha elkészül az ice armor "végleges" változata
Olyan kérdésem lenne a "nagymenőkhöz"
h a cm7 ugyebár nem gyári rom.. mégis gyorsabb is (tesztekben mindenképp) meg nekem az akkuidő is lényegesen jobb volt vele... akkor ez miért van? (viszont észrevettem pl Quadrant-ba h kevesebb fram-et produkál teszt közben a cm7-el a végére mégis több pontot kap... én ezt ilyen kompatibilitási dolognak könyveltem el)
A Blade-re van gyári cm7... szerintetek lesz a skate-re is? "Nemazért" mert nekem am teljesen megfelel az Ice Armor
Jahh és a ZTE Tania NAGGYONZSÍRUL néz ki (nem is tudtam h létezik).. ha skate-re lehetne olyan elő+hátlapot kapni rohannék érte... -
Indiant
addikt
Esetleg van valakinek egy remek oldal a tarsolyában ahonnan szuper csengőhangokat lehet a telefonra varázsolni?
-
Indiant
addikt
Gratulálok Zsolt_72 (PH! addikt) és kelzsoca (PH! félisten) előlépéséhez!
-
adamcsik
aktív tag
Helló!
Honnan lehet letölteni a telefonra olyan autós játékot, amihez nem kell az internet, vagyis full játék? -
GRomeo
tag
Néztem a ZTE Tania videóját és mikor elforgját a telót olyan körkörösen fordul a kép,tetszik. Ezt ugyan lehetne e a Skate romba is beletenni?
-
beatboy89
csendes tag
Üdv! Az lenne a problémám, hogy a ZTE Skate készülékemen épp email írtam, és neten böngésztem, amikor force close olt mindent, semmit nem tudtam elindítani. Kikapcsoltam, gondoltam egy reboot segít, de most viszont nem akar bekapcsolni. Android logo, ZTE logo, aztán az android feliratnál megakad. Került már valaki ilyen helyzetbe? Ötlet?
Ja, fontos: Gyári rom van rajta, nem volt még rootolva.
-
GRomeo
tag
Lehet hülyeség amit kérdezni szeretnék
A skate mikrofonjának erősségét,érzékenységét lehet valahol állítani az Ice Armor-ban?Mondjuk ilyen beállítást nem találtam még benne vagy ez automatikusan állítódik?
-
tamas16
csendes tag
Üdv
Engem olyan widget érdekelne ami a HTC n van az a nagy digitális óra aki tud segitsen !!!
Ijesmi kéne : HTC
Widget kéne !! -
tamas16
csendes tag
Üdv
Skacok valaki nem tudna nekem irni pár CM es témát jelenleg az Ice Armor van rajt !!! -
tamas16
csendes tag
válasz
DessertFox #7945 üzenetére
Kösz szépen !!!
-
viperabácsi
addikt
válasz
Peterzon99 #7942 üzenetére
nekem nem működik!
TSL2771 Proximity sensor
Vendor Taos
version 1
IGAZAD VOLT KELZSOCA !!
Nem lehet valahogy beletenni a támogatást?
-
feecike
csendes tag
Sziasztok régóta figyelem a forumot nagyon nagy köszönet a romokért.lenne jópár kérfésem azomban remélem tudtok válaszolni
-pl az mitől lehet ugye hogy minden program játék a kártyyán van és mégis
Elfogy a memoria oda is rak valami fajlokat mielott atrakna a kartyara?
-az mitől lehet hogyha nincsen huzva a proci amugy nalam teljesen stabill max jertzen amig nem inditom ujra.ha nincs huzva es belapvsolom allandoan ujraindul ha veletlen nemakkor kb tiz perc mite betolti a kartyat ha kiveszem a kartyatakkor jo
-ice armorban amik vannak angol beallitasok megmondanatok mik?
Hirtelen annyi...szivesen beszelnek zsoltal vhaten is vagy valakivel aki tud ezekben
amugy imadom az androidot......helo -
Rayman
csendes tag
Sziasztok!
Először is apeelme és kelzsoca: tiszta szívvel gratulálok az IA romhoz, számomra gyakorlatilag tökéletes sebességben, testreszabhatóságban. Nálam hiba nélkül működik a szenzor is.
Egyetlen egy problémám lenne: hívás közben jó lenne kicsit hangosabban hallani a másik felet, ha van egy kis háttérzaj is, akkor teljesen bele kell nyomnom a fülembe, hogy értsek is valamit. Természetesen a hangerőgombokkal közben maximálisra állítottam a hangot, de még így is halk. A beállításokban pedig egyelőre nem találtam erre vonatkozó beállítást. Nincs senkinek hasonló problémája?
Még egyszer gratulálok a romhoz -
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #7942 üzenetére
Nem az alkalmazástól függ, hogy tudja -e vagy jól kalibrálja -e a szenzort.
A CM rom nem gyári rom, tehát nem a gyártó (ZTE) rakta össze, így vannak olyan dolgok, aminél ez problémás lehet, ilyen a mostani szenzor probléma is, az egyik fajta szenzort támogatja, ez van a többségnek, míg egy másik fajtát már lehet hogy nem.
Egy alkatrésznek lehet akár több gyártója is, vagy azonos gyártón belüli, de más fajta alkatrésze.
Valószínűleg ezek előre meghatározott dolgok, és a gyári forrásban alapból benne vannak (támogatottság) így a kész romban is benne van, tehát ha a ZTE mondjuk nem xy szenzort szerel be a készülékbe, hanem adott esetben egy másikat, akkor sem kell új szoftvert kiadni, hiszen a gyári szoftver már támogatja, és a végfelhasználó ebből semmit nem vesz észre (mindaddig amíg nem tér át egy nem gyári rendszerre) -
tamas16
csendes tag
Üdv
Valaki nem tudna nekem leirni valami ojan widgetet amin pl : órarendet tudnék nézni??
-
Gorky01
tag
Nekem teljesen jól műxik a poximity!
Taos Inc. ver 1
-
Peterzon99
csendes tag
válasz
kelzsoca #7941 üzenetére
Igen, igazad volt.
Nincs ötleted, hogy mi lehet a különbség a gyári kalibráló szoftver és a CM romokban lévő között? Mert gyári(-alapú) rom alatt nem rontja el a kalibráció az értékeket nálam sem (de már alapból is jó). Sajnos a marketről letölthető ZTE által kiadott kalibráló app nem megy CM rom alatt. Nem lehetne ezt átültetni valahogy? Vagy gyári rom alatt nem lehetne kiolvasni valahogy az értékeket, amire kalibrálja?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Peterzon99 #7936 üzenetére
Nekem nem működik rendesen a szenzor, és ezt írja:
Name: TSL2771 Proximity sensor
Vendor: TaosNekem is hibátlan ezzel:
Name: Taos Proximity sensor
Vendor: Taos Inc.
Version: 1Én mondtam, hogy elképzelhető, hogy más szenzor van bizonyos készülékekben.
-
PNP
őstag
Éjszakai merüléshez: bár nem tudom biztosan állítani, szerintem a Camera360 a lehetett a hibás, mióta leszedtem (mert ugye képminőségben sem az igazi), azóta 2 százalékot merült egész este, úgy, hogy a wifi soha nem alszik.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
(#7936) Peterzon99
szintén
Vendor: Taos inc.
Version: 1 -
Danex
addikt
válasz
Vendor: Taos inc.
Version: 1 -
Peterzon99
csendes tag
Sziasztok!
Valaki, akinek rendesen működik CM7 alapú rom alatt (pl. Ice Armor) a proximity szenzor, meg tudná nézni, hogy neki milyen gyártót és típust ír ez a program?
Nekem nem működik rendesen a szenzor, és ezt írja:
Name: TSL2771 Proximity sensor
Vendor: Taos -
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Lenne egy gyors kérdésem - a témaindító hsz.-ben azt írják hogy a LED villanó nem használható zseblámpaként...
Ez azóta megoldódott, van valami app. amivel ez áthidalható, vagy esetleg valamelyik főzött ROM megoldja ezt?Telefon vásárlás előtt állok és nekem fontos lenne ez a funkció...
Még két kérdés:
Aránylag mennyire sok hibája van a készüléknek ill. mennyire megbízható? Használni szeretném, nem szervízbe rohangálni 2 havonta...És végül: Zene lejátszás hangminősége érdekelne, de nem a gyári füles minősége - van saját, Sennheiser, a kérdés arra irányul hogy maga a teló mennyire szépen játssza le a zenéket? Van kellő mély hang, nem dobozhangú, stb. ?
Válaszokat előre is köszönöm!
U.I.: Ha valamiért ez a teló nem felelne meg, szerintetek egy Defy+ megéri az árát, vagy van más, legalább 3,7" kijelzős alternatíva, legalább Android 2.3-al és a Skate árfekvésében? (tudom hogy a Defy+ drágább, nem is szívesen adnék érte annyit...)
-
Danex
addikt
elvileg jobb a hatásfoka, tehát kevesebb áramot fogyaszt, viszont hiába nagyobb a kimeneti ága, ha a telefon nem veszi fel azt a plusz 0,3A-t
szerintem ugyan azt érnéd el vele... de ha meg fel is veszi akkor meg lassan a telefon hűtéséről kell gondoskodni, mert már a gyárival egy kis használat közben szépen tud melegedni
-
Grobyc
csendes tag
Hali!
Olyan kérdésem van hogy ha zenét vagy filmet hallgatok fülhallgatóval akkor az ének hangja illetve a filmeknél a beszélgetés nagyon halk a többi hanghoz képest. Ez miért van? Ha kihúzom a fülest akkor az alap hangszórón minden rendben? Mit lehet tenni hogy jó legyen a hang? Köszi
-
tamas16
csendes tag
Üdv skacok lenne egy kérdésem!
Van egy Zte skatem és a led vagyis a vaku nem müxik flash es progiknál csak kameránál valaki tudna segiteni? -
xtr3m3
tag
szerintetek ez a tolto jol volna a skathez?
A gyari tolto:
input: 50/60 hz 200ma
output 5v/700 maIphone viszont:
input: 50/60 hz 150ma
output 5v/1A -
csab2
veterán
válasz
#40993792 #7768 üzenetére
Értem. Azt hittem ez magában az Androidban volt benne.
"A neten a G-mail naptárban létrehozok egy bejegyzést és az nem szinkronizálódik le a telefonra. A beállításokban a fiókot hiába szinkronizáltatom le, a bejegyzés nem kerül át a telefonra. Ugyanígy, ha a neten a névjegyzékben megadom egy kontakt születésnapját azt szépen automatikusan beteszi a naptárba, viszont telefonra nem szinkronizálja le. Másnál is van ez?"
Erre esetleg valaki?
-
gabe96
aktív tag
Tudja valaki, hogy milyen frissítés van a T által kiadott frissítésben?
-
shinodas
tag
[link] Erre valaki, valami megoldás?
szerk.:megoldva
-
Torento
tag
Holnap rem hozom az új skatet... Ice Armor-nak lesz a közeljövőben frissítése? Mert akkor már egyből azt húznám rá
-
Torento
tag
áhh már fáradt vagyok
2 napot fórum előtt ültem... má jojózik a szemem
-
callvote
senior tag
-
Torento
tag
válasz
callvote #7908 üzenetére
Azért mert mint mondtam szerintem ez a teló "jó konfig"... szokták ugye írni h az alkatrészek közt lehet szórás/sőt van is ez már párszor hsz-ek alapján bebizonyosodott/
Attól "félek" h egy mostani skate már "gagyibb" mivel elég kelendő telefon,olcsó és jó....
A mostanim Ice Armor-al Quadrant 998mhz/performance/ 1560-1590 pont -
aszika
csendes tag
Nem tudjátok miért nem tudom ma headesettel vezérelni a zene lejátszót? :S PowerAMP-ről van szó.... v2 alatt ment
-
Torento
tag
válasz
viperabácsi #7904 üzenetére
Igen.. Én úgy vettem ki abban az esetben ha pl pillanatnyi áramszünet lett volna..aksit sd-t sim-et ki kellett venni,úgy ment a telepítés...
-
Torento
tag
YESYESSYES!!!
Na ezt a progit megtartom... Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek
én erre a T-mobilos dologra nem gondoltam volna...
2 napja ezzel szemvedtem... főzött romok nap mint nap jöttek mentek a telón ezmeg kifogott rajtam...
Amikor belekezdtem ebbe a romozásba remegve csináltam végig az elsőt... de mindig minden sikerült elsőre... sd partícionálás stb... persze a biztonsági mentés kihagyása az én hülyeségem...mostmár csak abban reménykedek h nem a telót cserélik ki hanem csak a hangszóróját (sztem ez a teló jó konfig) -
Torento
tag
Jó,mivel most FTM van fent csinálom a T-Mobile-os verziót... Azért letöltöm a mentést amit a kolega linkelt és a másik kolegának is köszönöm a felajánlást
Nos akkor bele is vágok... -
callvote
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Poco X4 Pro - 6/128
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest