- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
válasz
magellaner #16311 üzenetére
Egyértelmű
(persze ha nem a gyári rom+recowery van rajta akkor előbb azt vissza kell tenni)
Amikor az enyém kezdett recsegni nem is nézték meg a boltban már hozták is a másikat...
(Gyöngyös) -
-
Torento
tag
Nem akarlak elszomorítani de abban ne bízz h szoftver megoldja a recsegést.
Viszont annyit tanácsként h olyan romot ami "dolby" vagy hangosabb mint a gyári.. (van pár rom aminél ez ott van a leírásban) Na olyat ne! Mert az kivégzi teljesen.
Skate V2-őt vagy ICE ARMOR III-at ajánlom -
Torento
tag
hatalmas off de
Ez a videó ez üt.
http://www.youtube.com/watch?v=GaDIMS-mRU4
Ha már multkorában a gyurmázásról is szó volt meg h ki hány cm hány kg...meg h ki a példakép... Nekem mongyuk Arni bácsi
bocs h ilyen nyommer módon tettem ide a linket... (de én ezt ismerem ctrl+c-ctrl+v
)
-
Torento
tag
válasz
Keeperv85 #16095 üzenetére
Elhiszem.Mivel nem gyakori h erre panaszkodnak itt emberek.Az a baj h én kifogtam egymás után 2 olyan darabot aminek gyenge a hangszórója és ez igen bosszantó... (a 2.-ra ráadásul vigyáztam is ilyen szempontból,mégis behalt benne és mindennek a tetejébe mind a 2)
Engem a jó hekkelhetősége ami kárpótol igazából.Nincs véletlenül eladó hangszóród?
-
Torento
tag
válasz
krystman #16092 üzenetére
Egy szóval sem mondtam h úgy nyomom...
Amikor új volt a telefon akkor próbáltam ki.(gyári rommal is volt recsegés némely gyári csengőhangnál is fullon...mivel amikor cserélték erre kíváncsi voltam és kipróbáltam)
Ez előtt a teló előtt ami nekem volt.. Motorola v3 , Motorola v9... azoknál nem volt ilyen gond... de hát igen a ZTE minőség az ilyen... Ami a fullhangerő benne azt használni nem lehet mert nem bírja.Olyan mint a kínai műszakicikkek,"van rajta minden csak nem működik a 70%-a"...
-
Torento
tag
ja igen... nekemis haldoklik azis de kis hangerőn tiszta (ójeee!)
(az előz skate-m ben azzal nem volt gond)kelzsoca
Neked mi a véleményed az ilyen blade-ről átportolt romokról?
kb 1 hónapja CM9-et használok most viszont lehet lecserélem...csak nemtudom mi legyen helyette... előtte sokáig IA3 volt....
Azon vacilálok felteszem vagy a Skatev2-őt v IA3-at.Kipróbálás szinten volt fent Mokee meg blade portos cm7.2 is...gyorsnak tűntek...
Azok is ilyen "összeollózott" romok?Pontosan nem tudom mi az az "átportolás" de nem sok jót sejtek
Ami egy adott készülékre készült és az van átportolva másikra gondolom kell mókolni rendesen,szal az már eleve nem lehet precíz
-
Torento
tag
válasz
viperabácsi #15960 üzenetére
Nálam is ugyan ez a helyzet. DETTO.
Én már így használom vagy egy hónapja... Nincs kedvem már visszavinni..pláne h benne van a pakliban h adnak egy porosodósat és aztmeg majd nem cserélik vissza...
Nem akarom nagyon szidni de olyan egy hulladék minőségű hangszóróval van szerelve hogy....
Ez a teló már új korától nem bírta a fullhangerőt... imitt-amott belerecsegett némely hangoknál...az első is ugyanilyen volt
Régebben még reménykedtem amikor "új" romoknál írták h dolby meg ennyi meg annyi + hangerő,h ez csak szoftveres hiba... de nem,első ilyen rom ki is végezte véérvényesen a hangszórót... -
Torento
tag
Kis segítségre vna szükségem.Próbálom eltűnteni az ext-et az SD-m ről és formázni.
Easeuss-al kezdtem,de nem akarta látni az ext-et rajta....Megformáztam SD formatterrel.Most a 2gb-s SD-ből 1.83gb szabad helyem van.Ez így normális?
Továbbá az a gond h most az easeus Fat16-nak látja.(sd formatterben nem lehet ezt állítani,fat16,fat32...)
Ha most megformázom easeussal kiírja h kész. Fat32..ha viszont nyomok egy frissítést vagy kiadatom és újra olvastatom megint FAT16-nak látja -
Torento
tag
-
Torento
tag
Én amióta romozgatok meg stb mindig CWM-el partícionáltam.
Itt az idő,h megformázzam gép alól?
Tudom,h volt már írva soxor de ugye "easus"-t ajánlotok?
Bár én most azt sem tudom,h CM9 használja az ext-et vagy nem... nekem nincs fent link2sd meg semmi ilyesmi...de nekem "úgy tűnik" mintha használná....
Nincs sok app a telón,ilyenek meg mint a launcher azokat alapból nem is szokta ext-re tenni...
Szóval olyan mintha használná csak nem olyan mértékben mint pl IA3...
Jó lenne ezzel kapcs egy kis felvilágosítás -
Torento
tag
Hali!
Elvileg neknük az jó ha kiadogatnak telefonokat ICS,2.x.x...-es kernellel nem?
A fejlesztésre gondolok Skate esetében.... -
Torento
tag
193cm 78kg... én a karcsúbbik fajta vagyok
-
Torento
tag
http://www.youtube.com/watch?v=0I_euj2ohus
Aztamindenit...nemis tudtam h van fehér is... vállalnám
-
Torento
tag
fude LOL...... kipróbálom énis
Lenne még olyan kérdésem is CM9-el kapcs h
Beállítások->Tárhely
Amikor ide belépek elkezdi kiszámítani h mennyit fogalal "alkalmazások,filmek" stb...utánameg csak simán bedobja mennyi a foglalt és szabad hely,nem részletezi
Ez CM9 bug?
-
Torento
tag
válasz
scyllarus #15672 üzenetére
Azthittem többen rámozdultak erre...(és ha tényleg jó a nagyok meg fogják mondani mi a gond) dehát úgy látszik nem...
Ja igen énis feltelepítettem úgy h kicsomagoltam a Zip-et és utána telepítettem az apk-t... Nem jelent meg a launcher->reboot->utánna sem lehetett kiválasztani....
Beállítások>alkalmazások közt megnéztem de minden szürke volt..Mentett adatok,gyorsindítótárazás stb... -
Torento
tag
Valaki feltette már a Touchwiz 5 launchert? Nekem nem sikerült pedig érdekelne nagyon. (kíváncsi vok én arra az übergyorsaságra) Mi lehet a gond? Miért abortálja a cwm az installt? Jelenleg a gyári mellett van fent go is. Az kavarhat esetleg
-
Torento
tag
válasz
skidrowkill #15604 üzenetére
Nos az imént letöltöttem de nem akarja telepíteni. Kiírja h recowery-ből kell... Elkezdi feltenni utána abortálja....
-
Torento
tag
válasz
scyllarus #15592 üzenetére
Értem és pont így tettem énis "mindig" kivéve most úgyvoltam vele "hátha nyerek" úgyse játszok soha semmi ilyennel. Itt egy MTSMS-t kellett küldeni az adott számra.
Közben írtam T Mobile topic-ba.. és közben beléptem t-mobil oldalára a számommal és jelszavammal...
Itt elvileg testre tudom szabni az előfizetésem (persze 2 év hűségem van és nemtudom h ez miatt milyen szinten..)
Ilyen dolgok vannak itt:Fogadott Emeltdíjas SMS tiltás
A T-Mobile-lal szerződött tartalomszolgáltató cégek emelt díjas SMS-einek fogadását tilthatja le.ennél az van h "aktiválva"
MMS szolgáltatás
Képek vagy hangok, illetve videofelvételek és szövegek küldése üzenetben.szintén:"aktiválva"
NA KÖZBEN KAPTAM VÁLASZT A T TOPICBAN
Elnézést az offért
-
Torento
tag
Még az előzőhöz annyi kérdésem lenne...
Ez nem is kérdés szinte mivel 90% már sztem is h nem lehetsokkalinkább az aminek én nagyon örülnék mivel ez miatt van fent nekem csak az ics h....
Ezt a 2d hardveres gyorsítást nem lehetne átvinni gingerbreadra? -
Torento
tag
Az a kérdés is megfogalmazódott bennem h egyáltalán a T akar-e nekem segíteni ezügyben...hiszen ez nekik csak jó
szponzor:
Én nem mondanám h ugyanaz a helyzet2d megjelenítésben kb 3-4* gyorsabb a telefon.Tudom h quadrant után nem szabad menni de az összes gingerband-en ugyanannyi fps-t produkál a 2d tesztben....ics-el a soxorosát és ezt scrollozásnál is észrevenni ("eltekintve" 1-2 fennakadástól persze... de néha megakad a 2.3.x is) Go launcherben az effekteknél a teljesítmény "lenyűgöző" (legalábbis nekem
) Ha élő háttér van akkoris gyors marad...
quadrant stabil 940mhz:
2d hw gyorsítás ki: 2d pontszám: 130-160 -ezt hozza 2.3.x-el is (mind1 melyik rom)
2d hwgyorsítás be: 2d pontszám: 750-850 -
Torento
tag
válasz
#40993792 #15581 üzenetére
Ettől tartottam.Mivel azóta többször is jött üzi h nyertem stb... Azóta persze h törlöm kifelé egyből de ottlessz vmi. Akkor tehát a "tanács" az lenne h mennyek be t-mobile-hoz ugye? Ők ki tudják ezt deríteni h hogyan tudok megszabadulni ettől?Vagy mit csináljak? Esetleg írhatok nekik emailt is ezügyben.... és köszi
-
Torento
tag
Sziasztok! Kis sgítségre lenne szükségem.
Jeleneg cm9-et használok..de előtte v 2 hónapig IA3 volt...
A múlt havi számlám 15000ft-ra jött ki. (5000-7000 közt szokott lenni)
Írtam a T-Mobile-nak is h valami gond lehet mert ez nagyon sok.Válaszban kaptam h "Emelt díjas forgalomból adódik"
Igen a számlán szerepel 12db MTSMS (400ft/db)Nos egyszer tényleg "hülye" voltam mert kaptam üzit h nyertem iphone-t,ipad-ot stb válasszak... na ekkor elküldtem 1db emelt díjas sms-t...
Ezen kívül egyszer akartam küldeni képüzenetet (azóta már tudom h az ia3-ba nincs ez alapból beállítva...nemtom jól fogalmazok v jól tudom-e) és kb 1 hétig csak az volt ott az üzenetek közt a kép alatt h "Küldés...." de az akinek küldtem nem kapta meg...úgyh én ezt ki is töröltem /meg azóta ugye rom csere is volt/ Ezen a 2 eseten kívül biztos h nem volt más...Továbbá kérdésem lenne még (ne haragudjatok ba regényért
)
Romcserekor ugye be lehet piálgatni h a google pf-em visszaállítsa e a telefont,készítsen-e másolatot,helymeghatározás stb.... Ezek közül a dolgok közül van olyan ami pénzbe kerül?
GPS mindig ki van kapcsolva a telóban.Egyszer próbáltam ki még amikor vettem és amikor rányomtam szólt is h "további költségek merülhetnek fel" ezért azt azóta nem is kapcsolgatom egyik romnál sem.
Ha belépek a T-Mobile oldalára a telszámommal látom ugye az esetleges tartozásaimat és a köv számlám is 12000ft lesz úgyh még mindig nem jó valami.
Beragadhatott valami?
Arra gondoltam bemegyek a T-Mobile-hoz h nézzük meg mi van itt v mi zajlik a háttérben mert itt vmi nem kerek,csak előtte még gondoltam írok ide.
Ha tudtok valamiben légyszi segítsetek -
Torento
tag
Igazából én elég válogatós vagyok játékok terén.. de azért köszönöm
-
Torento
tag
válasz
szezso15 #15513 üzenetére
Elvileg ez is hekkelt változat ami fent van nekem...már 4. fajta amit próbáltam de sajna semmi...
ami teccene játék az egy se megy rajta...vagy azé mert gyenge a hardwer vagy azé mer nem adták ki rá pedig elég lenne a hardwer
Amikor új volt a teló akkoris próbálkoztam egy pár játékkal de aztán feladtam.... aztóta sincs semmi fejlődés ezen a téren sajnos...sztem abba is hagyom ezt a játékosdit..meguntam...
Még jó,h nem pl egy galaxy s2-vel szopok ennyit mer azt má kivágtam volna az ablakon -
Torento
tag
samurai II Vengeance-al játszott már vki ?
Chainfire3D-t sztem én le is törlöm....semmi haszna
-
Torento
tag
utánanézek
-
Torento
tag
Hawernak samsung galaxy ace-n tökéletesen megy még gyári rommal is (bár neki sem az van) Hardverileg az a teló ugyanaz mint ez csakhát a kijelzője kissebb felbontást tud ezért ugye az gyorsabb.Viszont ő nem tuggya a procit húzni csak 864-ig...
Ez a chainfire 3d is tök jó h van de minek... :SSkate-re tudtok valami értelmes játékot ami normális garfikával rendelkezik? Mert én még eggyet sem találtam...csak ilyen gagyikat..
Ez a nagy kijelző nagyon jó meg a 800*480 is csakhát soxor "zsákutca" v nem is tudom hogyan fogalmazzak.... Ha armv7-el szerelték volna a skatet akkor ez lenne minden idők legcsászárabb telefonja
-
Torento
tag
úgyérzem cm9 betegség lesz ez a nem jön elő a billentyűzet....
-
Torento
tag
Igen root jogokat kapott azt ki is írta. Ott ahol mondod a jobb felső sarokban alapból a "r/o" van ott és mellette egy gomb "Mount R/W" ha rányomok akkor ez a 2 helyet cserél. Tehát "Mount R/O" lesz a gomb amit le tudok nyomni és mellette az r/w.
Mindenhogy próbáltam de billentyűzet nem akar előjönni :S
Most feltettem az "astro file managert" azzal átírtam és amikor kiléptem megkérdezte h mentse e rámentem h "save" és amikor megint beléptem oda ugyanaz volt mint előtte...tehát nem mentette el. Ezt is megpróbáltam 2*...újra is indítottam de semmide már most ott tartok h abbahagyom mert má felidegesít.Még jó h "superuser" vagyok...
-
Torento
tag
válasz
skidrowkill #15496 üzenetére
Megpróbáltam de nem sikerült átírni. Root explorerrel belementem a system\build.porp-ba... de ott csak megnézni tudtam ami ott van. Hiába kattolok akárhova nem történik semmi,funkció gombra sem hoz elő semmit
Egy kis nyilat már sikerült előcsalogatni...de billentyűzetet még nem....
-
Torento
tag
válasz
skidrowkill #15493 üzenetére
Köszi.Majd kipróbálom,épp most tölti lefelé a játékot. (már le volt törölve
)
Még annyi,h ha azt átírom másra is kihatással lesz?
Ja és a plugint QUALCOMM-ra kell állítani ugye? -
Torento
tag
válasz
skidrowkill #15489 üzenetére
És azt hol kell? A progin belül nem találtam ilyen lehetőséget
-
-
Torento
tag
Brodhers in arms 2--vel játszott már vki skaten?
Telepítve van a chainfire 3d nevű alkalmazás is az összes driverével mégsem megy.
Addig már sikerült eljutnom h elinduljon de a képpel gondok vannak. Kb 3-4 színt jelenít meg csak játék alatt.Más: Terminál emulátort ti szoktátok használni valamire?
-
Torento
tag
Nekem egyik hawerom ajánlotta azt a progit (ért a pc-hez) aztán én azóta is azt használom
A felbontást meg azért vettem kissebbre mivel 800*480-at tud a kijelző tehát nagyobb felbontásnak nincs értelme és így a mérete is csökken.
-
Torento
tag
Jah kb 5 perce van fent... kb 5 app van rajta meg a beállításokban mahinátorkodtam és 5 perc után kb fagyás
(újrapartícionálva az sd is)
scyllarus
és a mésik 7.2 rc2-höz képest milyen? (az nekem is volt fenn)
-
Torento
tag
Ja még annyi,h nekem a mérete mindig jóval kissebb lett mint a forrás...bár a klippeket 720p-ből konvertáltam. Meg egyszer egy teljes filmet xvid bd rip-ből.
Közben megnéztem a gépemen...(rajta vannak ezek a klippek) 48MB-ból 28,6MB lett.
-
Torento
tag
Fu mostanában pont nem konvertáltam...pont most nemrég lett lecserélve a PC-m is úgyh időt nem tudok mondani... (ez ugye nagyon gépfüggő...én inkább csak klippeket konvertálgattam...egyszer tettem rá egy teljes filmet,azt elég hosszasan csainálta még a régi gépem arra emléxek
)
Én amikor a galaxy s-re állítottam nem nagyon variáltam emléxek(lusta voltam)...a képfelbontást figyeltem meg a formátumot (bár tán az sincs 800*480)... kipróbáltam próba-cseresznye...aztán jó volt... méret is teccett...meg bárhova beletekertem gondolkozás nélkül vitte abban a pillanatban.... Nameg a kép is hibátlan volt
-
Torento
tag
Persze. "XMedia Recorder"t használok és abban vannak gyári lementett beállítások különböző készülékekhez.Skate sajnos nincs a listában. Én Samsung galax s-re szoktam állítani...tökéletes... Ha esetleg kipróbálod akkor amikor már minden be van állítva van egy olyan gomb h "feladat hozzáadása" asszem... erre rá kell nyomni és csak utána tudsz a "konvertálás"ra menni. (nekem mindegyik rommal mennek így a vidik teljesen akadásmentesen kivéve CM9 ott laggol mint állat
)
Kelzsoca:
Multkorában olvastam,h nincs időd Skate-re romot fejleszteni. Ezért nem? Vagy nem látsz benne fantáziát? Vagy ha nem lehet pengére kivitelezni egy romot olyat nem adsz ki a kezed közül? -
Torento
tag
CWM 5-öt érdemes feltenni emberek?
C3CO legújabb CM7.2-jét próbálta már vki? -
Torento
tag
válasz
skidrowkill #15419 üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok
(mármint h van e ilyen androidnál,h felgyülemlik a "szemét")
Apropó
Kelzsoca
A közeljövőben fogsz te fejleszteni CM9-et? Én örülnék neki ha átnéznéd -
Torento
tag
Mégegy kérdés CM9-el kapcs...
Az a kernel a jobb amit a rom feltesz (tilal féle) vagy a C3CO által készített S3-as kernel?
-
Torento
tag
Akkor egy gondal kevesebb... Kénytelen vagyok elhinni mivel én nem is értek hozzá ilyen szinten...fogalmam sem volt róla h a progi mit is csinál a készülékkel
Ez esetben kösz srácok!
-
Torento
tag
Igazából énsem annyira hiszek benne.Amik miatt úgy döntöttem,h most mégis letöltöm:
A Skate V2 romban is van ilyen (és abban az van amit először linkeltem)
Továbbá ez a CM9 elég furán bánik az aksival->1.töltéskor alig akarja elérni a teljes feltöltöttséget, 2. újraindíás után állt. többet mutat (ez más romoknál is előfordul de itt nagyobb mértékű az ingadozás mint az eddig megszokott) 3.éshát elég sokat zabál ez a rom..
Meg mivel root jogosultság kell hozzá gondoltam csak tud már valamitSzóval? Melyik legyen?
-
Torento
tag
Ha azzal érvelnek,h nem por csepp és ütésálló ezért erre nincs gari...kérdezd meg tőlük: Ez okot ad arra,h porosodjon a kijelző? (főleg ha makulátlan karcmentes állapotban van...ebben az esetben tedd ezt is hozzá) Olyan jól bevált érvelés ez nekik holott mindennek van határa.Ami porosodik az porosodik és nem azért mert "biztos poros környezetben használod". Egy olyan példánynak elég azis ha pl egy pzs. mellett van a zsebedben egy übertiszta környezetben is...
Más: Az SPB Shell 3d nekem se jött be...személyszerint nekem Go a kedvencem bár az eddigi launcherek közül amit próbáltam az tűnik a leg teljesítmény igényesebbnek... (okosan kell beállítani)
Most CM9 ColdFusionX van fent hihetetlen,h pörgeti (ennyire egy rom sem pörgeti mint ez)CM9-nél akumlátor kalibráláshoz mien appot ajánlotok?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJdhttps://play.google.com/store/apps/details?id=net.jonrichards.batterycalibrator.ui&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5qb25yaWNoYXJkcy5iYXR0ZXJ5Y2FsaWJyYXRvci51aSJd
Ez között a 2 között vacilálok... Utóbbi csak azért mert a leírásban említi a CM romot..
-
Torento
tag
Sziasztok!
Nagy dilemmába vagyok,nem tudom mit csináljak. Ez már a 2. skatem az elsőt hangszóró recsegése miatt cserélték...
Ugyanez a probléma van ismét.Csak most mind2 hangszóró recseg.A felső hangszórónál megoldás ha halkabbra veszem de a külső hangszórónál nem. A felső hangszórója kb 2 hét után recsegett mára külső viszont most kezdte pár napja.
Ez a példány nem porosodik és nem ropog sem a hátlapja sem a gombjai. (az első skatemen ropogott minden,ezért örültem is ennek)
Ami hátránya van az,h "csak" 940MHz-ig stabil...
Arra gondoltam kicseréltetem szervízbe inkább a hangszórót.
Azért nem merem cseréltetni mert félek,h belefutok egy porosodós példányba. (a ropogás az más mert ha olyat adna a boltba a kezembe mondanám neki h nekem hozzon olyat ami nem ropog,ott az enyém meg lehet nézni,nekem ilyen kell)
Esetleg ameik készülék porosodik az nem ropog is véletlenül? Erről mit tudtok? -
Torento
tag
Én is kipróbáltam a CM9-et.. Nálam is jelentkeztek azok a problémák amik Norbeee01-nél... továbbá én úgy vettem észre nem csak fakóak a színek (IA vagy SkaTe romhoz képest) hanem gányabb az egész
Főként az áttetsző dolgokon lehet észrevenni pl értesítések a statusbarban... Én maxon használom a fényeerőt így meg aztán mégjobban látni a hasonló dolgokat... (hiába kapcsolgattam ki-be a "16 bit-es átlátszóság"-ot és indítgattam újra nem történt semmi változás)
Nekem a bootanimációkor is feltűnt h nem olyan szép (sztem azis le van butítva de lehet tévedekMi ez a patch ami javítja a grafikus teljesítményt? (Fb ZTE Skate fórumon láttam)
Honnan lehet azt letölteni? Linket tud valaki adni?Úgylátom pont jókor írtam
-
Torento
tag
válasz
skidrowkill #12038 üzenetére
Hali!
Ilyen h remeg a kép nekem is volt...
Pontosan a hiba: Csak kint az asztalon vibrált a kép amikor oldalirányban lapoztam (máshol nem) Készülékben lesz vmi mert nekem a gyári rommal is (még rootolva sem volt) ugyanúgy csinálta.. ez akkor volt amikor az IA2 kiadásra került (ekkor volt nekem is új a teló... /a második skatem/ úgyh a gyári rom kb 10 percig volt rajta)
Feltettem az IA2-őt és ez meg is oldotta ezt a problémát...Viszont IA3-nál ismét jelentkezett a probléma DE csak a gyári háttereknél és azok közül is csak a "carbon"osaknál...annál az egy fekete-kék-nél ami még van nem...
Ha galériából állítok be hátteret akkor nincs gond...Én most mégis visszateszem az IA2-őt (egyrészt nekem elég az 5 megás wifi sebesség is) mert mostanában úgy beszaggat pl a GO Launcher mint álat.... néha megy mint a villám néha meg szaggat mint az atom... meg a bill.zár is (nekem a gyűrű-buborék van beállítva) olyan szaggatásokat leművel,tiszta idegesítő....
A Teljesítmény menüponton belül sincs elállítva semmi a procin kívül... azis már performance-ra van téve,hiába...nemsegít... ja és nem élő háttérkép van berakva
Nem értem mi lehet,pedig tiszta telepítéssel tettem fel,md5 értékeket is átnéztem előtte... -
Torento
tag
A "Chainfire3D" -t érdemes szerintetek feltenni? Tud az valamit nyújtani érdemben?
Vagy csak annyi h tesztprogikba több pontot kap
kelzsoca a te véleményedre kiemelten kíváncsi lennékde természetesen minden hsz/tapasztalat,stb... érdekel
-
Torento
tag
Én is gondolkodtam az aksikalibrációs appon ami marketen van mert nekem is kicsit többet kajál a CM7....
Arra jutottam h ha kellene kalibrálni akkor kelzsoca vagy beletette volna vagy ha nem ,benne lenne a telepítésének a leírásába h érdemes leszedni és kalibrálni...
és mivel ez nincs fél munkát meg nem szokott végezni tuti semmi értelme "erre tök egyedül rájöttem"
Másrészt eddig minden romjában leírta a tippekben h 2-3 teljes lemerülési feltöltési fázis kell mire az android megtanulja használni az akumlátort... -
Torento
tag
Ice Armor 2
Nos a következőket tapasztalom kb egy hete:
Naponta többször is ledob a hálózatról a telefon (3-5 alkalom).. Amikor ez történik 1-2 percig nem is talál hálózatot..olyankor az sem segít ha kikerestem a beállítások meüponton belül a "hálózatkeresés" pontot...amikor "ő úgy gondolja" (1-2 perc) újra megtalálja a hálózatot..
Nem tudom h ezt mi okozza a szolgáltató,időjárás vagy mi.... de az biztos h azóta van ez amióta az Ice Armor 2 van a telón (amikor kijött a final verziója feltettem..arra már nem emléxek h már az próbaverziós Ice Armor 2-vel is csinálta-e... asszem igen..az csak 1 napot volt rajta)
Az imént olyat produkált h hívás közben dobott le a hálózatról (majd ah szokta 2 perc és újra volt)
Fontos még h az sem számít neki mennyin van épp a térerő.. szal nem téreő gond van..a térerő ugyanannyi mint más romok esetében (megvan már egy ideje a teló és tudom már h itthon munkahelyen stb mennyi szokott lenni és az rendben van)
Tiszta telepítéssel tettem fel,mint mindig
Szerintetek mi lehet? Tegyem újra v várjak még? Esetleg más tapasztalt hasonlót? -
Torento
tag
válasz
apeelme #9359 üzenetére
Beláthatatann??? De akkor minek van benn ilyen opció?
Azért ez keményen hangzik h beláthatatlan...
kelzsoca írta multkorában h olyan nem lesz benne a romban h procifeszt a felhasználó babrálhassa mert akkor készülnének a téglák...
Persze tudom h ez alapból benne volt (VM méret) a cm7-es romban... az IA-nak meg ugye az az alapja
-
Torento
tag
Igazából amit a "Teljesítmény" menüpontal kapcs kérdeztem ott 2 dolog van amit nem tudok
1. "Tömörítse a memóriát a fokozott virtuális kapacitáshoz" -nekem ez "Letiltva"-n van
2: "VM méret" -ez meg 48-on(#9359) apeelme
sajnos gondoltam h ez lesz a válasz
-
Torento
tag
kelzsoca@appelme
ICE ARMOR 2
Lenne pár kérdésemekem a zárképernyő stílusa "gyűrű"-re van állítva és feloldáskor akad az effekt (ah a buborék "szétrobban"
)
Ezzel lehet valamit kezdeni? (sgs-en ez szép tisztán megy amin nem lepődtem meg hisz sokkal erősebb hardverileg... viszont hawer galaxy ace-én is van ilyen zárképernyő stílus és neki sincs ott akadás)A "Teljesítmény" menüpontban mi a legjobb beállítás? arra értem h hol legyen pipa hol ne
Ebben a romban nincs aksi kalibrálás... hawer mindenképpen arra akar rábeszélni h szedjem le marketről énmeg mondtam neki h nem kell mert ha kéne akkor vagy benne lenne a romban alapból v szóltatok volna h szedje le aki akarja... ???
callvote
Nekem sem megy 1000Mhz felett a teló (főleg ha már kicsit be van melegedve,azonnal újraindul)Nem mindig kap ennyi pontot az enyém sem...amikor annyit kapott csak az IA2 és a 2 tesztprogi volt rajta az SD is teljesen üres volt...tesztek között néha újra is indítottam.... Írtam h szoktam teszteket futtatni romcsere után többfajta órajelen is...A nagy órajelekkel szoktam kezdeni (1036-1017)mert ha kicsit is be van melegedve a teló nem fogja végig csinálni...ígysem mindig
(960Mhz amin teljesen stabil)
Kis érdekesség: Most tapasztalom h 960Mhz felett sem csinál újraindulást ha Performance-ra van téve a viselkedés..ha átteszem smartass-ra (998Mhz) kb 5 perc és újraindul.. természetesen így nem fog maradni mert nagyon húzza az aksit de ígyhagyom mostmár amég újra nem indul mer kíváncsi vagyok
szvsz ha stabilan magas órajelen van azt bírja csak azt nem ha fel kell "ugrani" annyira (ez eddigi rom ok esetében nem így volt)
-
Torento
tag
Amikor felkerül egy új rom az első 2 alakmazás nálam mindig: Quadrant és Antutu....
(semmimást nem teszek fel amég ezeket le nem futtatom párszor többfajta órajelen)
IA2 2gb sd kártya -> 256mb sd ext
1036Mhz (performance,ez fontos!)
Antutu: 2554
Quadrant: 1500-1600... legmagasabb eddigi pontszám amit produkált 1628
üdv -
Torento
tag
válasz
#40993792 #9122 üzenetére
én ezt onnantól értettem h "a telefon újraindul bootloader módban"
Nekem amikor rákattintottam a CWM instaláló exe fájljára akkor kb max 10 mp múlva újraindult a teló és úgy emléxek 2 perc elég volt neki... (szal a zöld robot max 2 percig volt látható)
Meg ha a "waiting for device" feliratnál elkezd időzni akkor ott tuti nem jó valami... -> újraindítás segíteni szokott (ha fenn van a motorola driver akkor mindenképp) -
Torento
tag
Meg is próbáltam,ugyanaz...
-
Torento
tag
Nekem nem volt fagyás az IA 2-vel... most letöltöttem a finalt... teljesítményben teszt progik szerint kevesebbet produkált az IA2-vel (de én azt betudtam az új effektek meg hasonló dolgoknak,h a sebességből be lett áldozva...)
Na majd most kíváncsi leszek... -
Torento
tag
Ismerkedés,tesztelgetés majd holnap írok sztem konkrétabb beszámolót,nem akarok semmit elkiabálni
Természetesen eddig jónak tűnik
-
Torento
tag
ezt már nem hiszem el.... valami miatt inaktív lett a profilom az oldalom és így beregiztem újra de má v egy órája... és azóta sem akar jönni az emilemre az üzi amivel élesíteni tudnám
tuti nem fog ideérni holnapig
egy spam jött onnan csak de abba nincs ilyesmi
ráadásul elejtettem a telót v 10 perce aszfalton (ez volt az első)... majdfelrobbanok
-
Torento
tag
ajajajaj de kemény lesz
-
Torento
tag
-
Torento
tag
Kösz mindenkinek
ennyi elég is lesz
Nekem folyamatosan 960-on megy... -
Torento
tag
és akinek megy 1036Mhz performance-on annak hány pontot kap quadrantba?
-
Torento
tag
Nemhiszemel
... tegyetek az sd kártyára v 200 képet nyissátok meg.. na nekem akkor szokott újraindulni...
Gabe96:
A processzor viselkedését szabályozod vele.. a min és a max beállított érték közötti ingadozást függően az igénybevételtől..
PL:
ondemand az azt jelenti késleltetett..- én nem szeretem mert túl későn adja rá az órajelet állt már akkor amikor megakadt valami.... meg próbálja csak annyira húzni amennyi a futó alkalmazásnak kell a mfutásához
Performance: nem veszi le soha a beállított legmagasabb értékről - zabálja az aksit nagyon meg sztem namjó ha mindig maxon megysmartass-sztem a legjobb időzítés...a smartassv2 szvsz ennek a továbbfejlesztett változata-nekem ezen van
-
Torento
tag
Az is sokat számít az időzítés mienre van állítva... Nekem ez a 2. skatem és ezis ugyanúgy bírja mint az előző.. 960Mhz még performance-on is stabil (bár nekem smartassV2-n van) mind1 mien rom van fent... OC kernel van v nincs ez számít
az h 1017Mhz-n egy nap egyszer induljon újra elég hihetetlen -
Torento
tag
ICE ARMOR-al kapcs szeretném jelezni:
Ha kikapcsolt állapotban töltőn van a telefon akkor nem a megszokott aksit teszi ki középre hanem ugyanabba a mezőbe ilyen összevisszaságot...
Ez asszem csak abban az esetben van amikor a bootanimáció le van cserélve (nekem az ICE ARMOR -osra van cserélve) Azért nem mondom biztosra mert nekem kb fél napot volt az ICE ARMOR+a gyári bootanim... utána tettem is rá az ICE ARMORos bootanimációt..
Csak azért szólok ha esetleg javítani akarnátok a 2-be...bár engem absz nem zavar,nemis érdekel (azt a kis aksit úgyis csak félpercre teszi ki kb utána kikapcsol a kijelző) szal csak info szinten mondtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Asztalos klub
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged