-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
hát ha a grafikonon látott zuhanásoknál játszottál mindig akkor lehet az és úgy a 12 óra is kijöhet... de csináld azt, hogy este megnézed hány %-on áll, meg reggel is
az ilyen olyan net, szinkronizálásokat kapcsold ki és nézd meg hány % per óra jön ki
Nekem 1%-ot fogy készenlétben 2óra, 2óra 20 perc alatt ha másfélóránál vagy akkor sztem még nincs gond
-
Jano_023
őstag
Nem biztos, hogy igazam van, de a nagy esések akkor láthatók mikor a képernyő ébren volt, ha nem volt maxon a fényes akkor a játék a ludas. A wifi nem ment gondolom játszottál. Mennyi a proci órajele max terheléses?? Mert ugye az sem mindegy. Nem ugyanannyi a fogyasztása ha netezel, vagy ha egy atom játékot tolsz.
-
Danex
addikt
személy szerint én azt mondom, hogy gyári rom vissza, semmit ne telepíts rá, töltsd fel maxra, kalibráld az aksit, majd merítsd le filmmel vagy valami, majd 3. alkalommal 100% és ne nyúlj hozzá, minden wifi, kékfog, internetet kapcsolj ki és nézd meg meddig bírja.
Ha még így is gyér akkor állítsd vissza az egész telefont gyári állapotba és garancia mert ezek szerint cellahibás lehet az akksi.
Azért várd meg a hozzáértők válaszát is
-
Jano_023
őstag
Nagyon jól teljesít az akku, a Blade után főleg. Este teszek fel képet. Tegnap reggel 6.30kor levetted a töltőről és ma 13.00 tettem fel tölteni. És közben ment végig a 2G este otthon a wifi, elég sokat telefonáltam is. Este meglepődtem, hogy 52%volt mikor este 22kor lefeküdtem. Később teszem fel a képet is.
A lényeg majdnem kimaradt : SkaTe V2 rom van a telon!! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged