Hirdetés
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Gorky01: ..mi lett volna veled egy éve a Blade topicban... naponta volt 2-3 új rom.
Szerintem a rom készítői nem csak azért adnak ki új romot, mert mondjuk már 2 napja nem publikáltak újat. Egyébként én személy szerint csodálkozom, hogy az itt olvasható pár hőzöngő hozzászólás dacára még adnak ki fejlesztést és csinálják a szájba rágós supportot.
Minden tiszteletem az ővék!frozzyZTE: azért ne menjünk át követelőző stílusba, gondolok itt a nekik kell megoldani-ra , gondolhatod, hogy a felmerült hibákat, nem azért nem javítják, hogy téged bosszantsanak. Ha nem vált be a rom ,akkor használj másikat és ha egyik sem vált be, akkor ott a gyári.
Ui.: nem bántásnak szántam a hozzászólást, de nem tetszett a hangnem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3832, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest