- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
matec7 #12909 üzenetére
Titanium Backup programot leszeded playről, csinálsz vele egy teljes backup-ot, felhúzod az új rendszert, aztán ismét letöltöd a Titanium Backupot, onnan pedig restore all data vagy valam ilyesmi...Ha jól csináltad, akkor elvileg minden beállításod és programod visszajön olyanra mint az előző rom-on volt, még a játék mentések is.......
-
Adamyno
tag
Igen, de nálam a menük másképp vannak.
A lényeg, hogy ments le előbb mindent, utána advanced-> partition sd card
ext 256MB
swap 0MBA többi fat32 lesz
Utána mounts and storage alatt nyomj egy format /sd-ext
és egy format /sd-cardmenüpontot
újraindítod és pakolhatod rá a cuccokat.
az app2sd-t lehet hogy engedélyezni kell, azt nem tudom én most partícionáltam az én sd-met, most rakom fel a romot, szóval most ugyanezt csinálom
-
mpire
tag
Egy csomó programot át lehet helyezni az SD-re custom rom és root nélkül is. Beállítások/Alkalmazások/Alkalmazások kezelése alatt nézz szét a programok között, ahol aktív az áthelyezés gomb, azt át lehet tenni, és akkor a belső memóriából csak minimális helyet foglal az adott program.
-
Jano_023
őstag
matec7: ADW-ben be lehet állítani: Menü gomb - Egyebek - ADW beállítások - Általános vislkedés - Animáció és hatások - Háttérkép görgetése
tlac: Nekem is Bladem volt. Nagyon jó váltás volt, és eddig nagyon elégedett vagyok. Gyorsabb mint a Blade és a kijelző valami nagyon állat!
-
Jano_023
őstag
Lehet fent több is belőle, mikor megnyomod a HOME gombot akkor kell kiválasztani melyiket akarod használni. Az Android nem futtatja mindkettőt csak amelyiket kipipálod. Annyit még hozzá tennék, hogy gyárilag azt hiszem úgy van beállítva, hogy átlátsz legyen a menü és akkor a háttér látszik. Ha átváltod sima feketére akkor még egy kis sebességhez juthatsz.
kristof_: Pontosan mit nem ismer fel és miért gépről akarod feltenni ? Miért nem a telefonról ?
tlac: Nem gyakori. Én követem a fórumot és nekem is ez a készülék van. Nem porosodik és nem akar a kijelző leesni. Egyetlen hibája van ennek a készüléknek, hogy egyesek a méretének köszönhetően összekeverik egy SII-vel. Teljesítményben nincsen ott, de ez nem is várható el. Attól függ mire szeretnéd használni. Munkához, netezni, emailezni, RSS, valamint telefonálás arra teljesen jó. És ami nekem fontos volt hogy az akku ideje is nagyon jó.
-
Jano_023
őstag
-
kelzsoca
félisten
a háttérkép fájl elérhető valahol?
Ha vissza akarod állítani, akkor főképernyőnél nyomsz egy: MENU-Háttérkép-Háttérképek
Illetve az eredeti betűtípust hogy tudom visszarakni?
Recoveryből a következő módon:
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Itt kitallózod az aktuális csomagot, amire szükséged van, és telepítheted is.
Fontos hogy semmiképpen ne formázzatok le semmit, ez nem rom telepítés, itt a különböző formázásokra nincs szükség, csak ritka esetben (ahol igen, ott külön fel van tüntetve)
Keresőszavak: háttér, háttérkép, font, betű, betűtípus, gyári font, visszaállítás
-
Frozzy
őstag
Kikapcsolt állapotban benyomod a hangerő LEFELÉ gombot és nyomva tartod. ezzel egy időben míg nyomod a hangerő LEFELÉ gombot benyomod a BEKAPCSOLÓ gombot és így tartod őket nyomva míg be nem jön a CWM recovery vagy a FTP (alap) recovery.
ha így nem fog sikerülni akkor add el a telefont mert nem neked való -
kelzsoca
félisten
Ezért kell felrakni egy "okosabb" recovery-t készülékre, és a gyári belakott romról lehet tükörmásolatot készíteni, így a lementett szoftver bármikor pár perc alatt visszaállítható a készülékre, és mindent onnan lehet folytatni, ahol abbahagytad (ha esetleg a feltett rom nem tetszik, hibás stb..)
(#5237) bluobluo
Felmész a Marketre, és leszedsz egy másik launchert pl: adw, launcherpro, go launcher stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged