- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Gorky01 #8108 üzenetére
(#8108) Gorky01
Nem nekem címezted a kérdést, és nem nagyon akarok belevauuuúúúzni, de volt az 1-es IA és jött a javított verzió amit ugye kelzsocáék teszt verziónak szántak. Logikus, hogy a IA 2 lesz az általunk tapasztalt hibáknak ..és az általuk tapasztalt hibák javítása. Volt olyan közlés, hogy ne nagyon lakjuk be , mert jön az újabb.
Ennek mondjuk én nagyon örülökmert mint írtam egy dolog kivételével nekem nagyon bejön és szeretném használni mert nagyon egyben van, és nagyon jól lehet alakítani a saját felhasználói stílusomra .
Szóval várom az IA2 -t
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Epson nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged