- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
Tegnap meglett az új Skate-m... ment is rá az ICE ARMOR...
ugye én a másikat hangszóróproblémával vittem be... már új korától nem bírta a nagy hangerőt.. maxon berecsegett,1-el vagy 2-vel lentebb kellett venni zene válogatta.. (én már akkor betökéltem h lehetne nagyobb teljesítményű hangszóró benne... )
Ami még lényeges h ez nálam sose volt romfüggő...(amikor elérte a "kritikus" határt berecsegett) olvastam régebben is h többen panaszkodnak a hangerőre meg h ez javítva lett a későbbi romokban stb... akkor úgy gondoltam biztos mégiscsak tévedek és szoftveres a probléma nempedig a hangszóró a gyenge.. (ilyen berecsegésre utaló panaszt meg nem is olvastam soha... a Tmobile-ba is megkérdeztem hoztak-e ilyen hibával vissza telót aztmondták nem)Az új telónál majdnem ugyanezt tapasztalom... max hangerőt a legtöbb mp3-al nem bírja el még a gyári csengőhangoknál is hallatszik (azokat ugyan elbírja) h ha még eggyet tennék a hangerőre (100%+) tuti recsegne...A gyári rom addig volt rajta amég ezt kipróbáltam...ICE ARMOR-al ugyanazt tudja hangerőbe is meg ugyanott recseg be mint a gyári..
Még annyit hozzáteszek ha így marad nekem tökéletes csak ne végezze úgy mint a másik(lentebb veszem 2-vel és kész) de amit leadtam telót a TMobile-ba az már ott tartott h 50%-os hangerőn is szinte folyamatosan recsegett...
Azért írtam le ezt ilyen hosszasan mert kíváncsi vagyok h másoknál mi az ábra
Nekem már olyan ez a hangszóróprobléma mint valami mumus
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged