- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
Sziasztok!
Olvastam ezt memória dolgot, hogy kicsi a telefon belső memóriája, meg hogy nem lehet kártyára tenni alkalmazást. Kicsit megijedtem, bár már mindegy mert megrendeltem a telefont.
Szóval a használati utasításban ezt találtam (netről letöltött használati utasítás):Alkalmazás mozgatása
A telefonra letöltött és installált alkalmazások átmozgathatóak a microSD kártyára akkor, ha a telefon memóriája megtelt. A telefonra is átmozgathatók az alkalmazások, ha a microSD kártya telt meg.
Megjegyzés: Nem minden alkalmazás mozgatható a telefonra vagy a microSD kártyára.
1. Érintse meg a Home gomb > > Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások kezelése opciót.
2. Érintse meg az alkalmazást, amelyet a letöltött mezőből át akar mozgatni.
3. Érintse meg a Mozgatás a Telefonra vagy a Mozgatás SD kártyára opciótSzóval akkor hogy működik ez a dolog? Igaz nekem csak pár alkalmazás kell:
Any soft keyb
goofle reader
opera
opera mini -
akosright
tag
Sziasztok!
Lehetőségem van venni egy új, garanciális Skatet. Abban kérnék segítséget, hogy hogy néz ki egy gyári garancialevél. Csak mert már futottam bele matrica nélküli, A4-es papírra nyomtatott kamugaranciásba és most már mániákusan figyelek mindenre.
-
akosright
tag
Éljen éljen éljen! Visszamentem ma reggel nyitásra, mutatom a faszinak, nincs matrica.
Válasz: - "Külföldről hozzuk be ezért nincs benne." (Anyád sírkövét hozd be külföldről köcsög...)
Én: - Attól még nem kell kivenni a matricát. Beszéltem volt GSM boltos haverommal, három lehetőség van:1. gyárból bugázott
2. lopott
3. és a legvalószínűbb, hogy át van ütve az imei ami a matricából kiderül.Erre sejtelmes mosoly. Mondom neki ez így nekem nem jó, nekem "tiszta" telefon kell. Még el sem jutottam a fenyegetéség (100kgal, kopaszon ez nem lett volna nehéz
) már nyúltak is a kasszába és adták a pénzt. Nem tiltakoztak, nem kötözködtek.
Szóval tuti, hogy bugázott volt a teló.
Köszönöm mindenkinek aki belémb@szta az ideget, mert amúgy lehet nem vittem volna vissza. -
akosright
tag
válasz
#40993792 #15719 üzenetére
Nem tudom ez e a helyes út. GSm bolt, fóliás telefon dobozzal,tartozékokkal, a cég létezik (megnéztem neten) szóval minden okésnak tűnik. Mondjuk én voltam a hülye, hogy egy ilyen alapvető dolgot nem néztem meg. Mindegy, holnap visszamegyek és beszámolok mit mondtak. De ha nem adja vissza a pénzt nem tudom mit tegyek. Rendőrségre van értelme menni?
-
akosright
tag
Nektek az aksi alatt van címke, imei szám meg ilyesmi? Mert nekem nincs. És ez gyanús....
-
akosright
tag
Sziasztok!
Én ma vettem függetlenként. Elöl nincs ZTe felirat. De semmi nem utal arra, hogy T-mobilos lett volna. Se a dobozon, se sehol. És a dobozon lévő telefonon sincs. Ez jelent bármit vagy ne foglalkozzak vele? -
akosright
tag
Sziasztok!
Ilyen telefont vennék. Független kellene vagy Telenoros (ha van olyan). Alig találtam párat, egyik boltban van vadi új 45000 Ft ér. Viszont pár keresztkérdés után kinyögte a srác, hogy ez T-mobilos volt és ők függetlenítették ki. Fél év garit adna rá. Nem tudom meg merjem e venni.
A T-mobil változtat valamit a menün? Van benne valami magentás sz@rság?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bestbuy játékok
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest