- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én eddig sem kérdőjeleztem meg amit tudsz szakmailag.
Igen ezzel egyetértek, hogy olyan leírás nincs, hogy mivan ha probléma van. De, én úgy gondolom, hogy csak akkor történik ilyen fatális hiba, ha nem megfelelően, és nem odafigyelve csinálja aki próbálkozik vele. Én is max a sajátomén csinálok ilyeneket, más telefonját nem vállalnám be az tuti. De, tény és való, hogy veszélyes folyamat, és a végén visszafordíthatatlan, ha el lesz rontva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igen ezzel egyetértek, hogy olyan leírás nincs, hogy mivan ha probléma van. De, én úgy gondolom, hogy csak akkor történik ilyen fatális hiba, ha nem megfelelően, és nem odafigyelve csinálja aki próbálkozik vele. Én is max a sajátomén csinálok ilyeneket, más telefonját nem vállalnám be az tuti. De, tény és való, hogy veszélyes folyamat, és a végén visszafordíthatatlan, ha el lesz rontva.