- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #15642 üzenetére
Jól hangzik.
Nem nagyon vagyok az a telefon váltogatós srác, jól meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal is.
Ami lehetne jobb az max egy kicsit erősebb proci és nagyobb aku lenne jó! Az aku terén sajnos a többi gyártó sem produkál vlami jó eredményt. Mindenki arra megy hogy nagyon vékony legyen a készülék és az hogy fél nap alatt lemerül és használhatatlan az nem számít. (ezt most nem a Skatre értem)Ha jól olvastam akkro a Motorola Razr MAXX aminek 3300 mAh aksija lesz. Na ezt megnézném mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest