- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacus
senior tag
válasz
macilacus #17439 üzenetére
Megoldódott a gondom
Mindent vissza állítottam gyárira és úgy már engedte a kalibrálást
Utána ment vissza a recovery, a root, meg a V2. Kalibrálni ezek után is tudtam
Viszont a root jogot nagyon nehezen bírtam rárakni. Csak többszöri felrakás és jó 1 órás küzdelem után volt hajlandó a root jogot magáévá tenni.Ja amúgy köszönöm a sok meg nem kapott segítséget
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #14667 üzenetére
Hali
Tulajdonképpen neked is szólt a kérdés
Vevő vagyok minden információra, és csak örülni tudok ha többen hozzászólnak. Több okos fej..több okos gondolat.
Bubus is írta, hogy nála is volt hasonló egyszer, de akkor neki a telefon kártya olvasója halta meg magát. No ez is egy lehetséges ok.
Csak én azért gondolok program hibára és nem hardver gondra, mert másoltam több zenét is és azok rendben vannak..voltak.
A régebbi camera360-al nem voltak ilyen gondok. Jó volt sejtésem , mert scyllarus-nál is jelentkezett ugyan az a gond.Köszi a programot, kipróbálom.
...és köszi azoknak akik válaszoltak
-
scyllarus
veterán
válasz
macilacus #13904 üzenetére
Az én tapasztalataim: IA3: nagyon jó készenléti idő, ha nem, vagy csak keveset használod, akkor alig esik a töltöttség. Amint elkezdem intenzívebben nyomkodni (wifi, játék stb) máris pörög lefelé ezerrel.
SkaTe v2: készenlétben jobban fogy, de használat közben kevésbé, szépen egyenletesen esik a töltöttség.
Mindkettővel kibír nálam 2-3 napot. A kérdés az, hogy te hogyan használod: ha jórészt telefonálásra, és hosszabb szünetekkel, akkor az IA3 teljesít jobban, ha egész nap pörögsz vele, akkor a v2. Ezek az én saját benyomásaim, az én telefonommal az én használati szokásaim mellett. Másnak lehet mások, ez csak egy, amit figyelembe vehetsz, ne vedd szentírásnak. -
callvote
senior tag
válasz
macilacus #13885 üzenetére
a rózsaszín az csak sima mikrofonos..a feketén van hangerőszabályzó is a kábelen a mikrofonnál
amugy viszik mint a cukrot..amikor utoljára láttam pár darab volt már csak....mondjuk ennyiért még próbaképpen is megéri megvenni...
ja és jár hozzá egy kis fekete zsákocska szövetböl amibe bele tudod tenni ha nem használod -
bubus66
nagyúr
válasz
macilacus #13851 üzenetére
Igen azért az meg maradt. De mivel a ZTE csak egy beugró volt (viszont jó is volt tetszett is) így vissza tértem az LG-hez. De az Black meg vagyok elégedve, gyors, alapból Flash player, meg nagyon sok program, gyors, minden elfut rajta. Ha tudok venni a lánynak, csak az IA III dobom rá.
(#13852) hunaqua
....ha nem lenne ZTE,akkor ki milyen telefont venne?
Nokia 3210-es maga idejében király volt, kicsivel később meg SE K800i. Ja meg ami az aláírásomba van. Meg azért vennék Skatet is. Vagy is szeretnék a lányomnak.
-
-
callvote
senior tag
-
Norbeee01
tag
válasz
macilacus #12551 üzenetére
Igen,tud hunul
(#12550) pusihusi: A beállítások csak annyiben különbözik a gyáritól,hogy van benne egy Rom Beállítások menüpont ahol a Proximity Sensort lehet kalibrálni...Mivel ez nem CM alapú így nem annyira testreszabható mint az Ice Armor, viszont ez is stabil és számomra ez nyújtja eddíg a legjobb teljesítményt...
-
bubus66
nagyúr
válasz
macilacus #12403 üzenetére
(#12403) macilacus
Milyen ROM van a Telefonodon?
A SkaTe V2 alapból rootolt.
A leírás alapján CWM nélkül is tudod rootolni a gyári romot. Ha csínálsz EXT3 Particíót a gyárira a link2sd kezeli és oda fogja telepíteni. A második linken meg találod, hogyan kell meg csínálni. -
callvote
senior tag
válasz
macilacus #12400 üzenetére
16 megát foglal ugy hogy van áthelyezve belőle
link2sd-vel át tudod helyezni a nagyrészét.
nekem van ext3 ami 512 + a teló saját helye..tehát nekem helygondom nincs
tedd fel a link2sd-t és helyezgetsd át azokat ami nem a közvetlen rendszerhez kell.(pl launcher és témák,widgetek,mert azt a rendszer használja) ugy több helyed maradja és a gps V2 alatt tökéletesen megy a legutolsó 3 betűs navival..semmi gond vele
-
Adammer
csendes tag
válasz
macilacus #12386 üzenetére
Helló!
Én a Navfree-t használom, nekem eddig megfelelt. Mondjuk nem olyan mint a hárombetűs, de általában nagyjából tudom merre kell mennem, és így megfelel.
Pl. tudom, hogy az M0-áson gyorsabb, mint amit ő ajánl, akkor arra indulok, és ha rajta vagyok akkor ugye meg már onnan tervezi, szóval oké.
Mondjuk a cél kereséséhez kell net, de ha elmented a kedvencek közé mondjuk otthon a wifinél akkor már tudni fogja mindig.szerk: most látom, hogy magyar kell. Ebbe elvileg van magyar, de gyakorlatilag angolul van minden, hiába állítom arra. Bár a frissítése még nincs fenn, egy próbát megér, nem bonyolult. :S
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
macilacus #12386 üzenetére
Aura sygic-tökéletesen megfelel a célra.
Azt hiszem vagy egy 7-vagy 10 napos próbaverziója...utána meg kell venni..de megéri
Én 4 évet használtam mielőtt áttértem a három betűsre,és addig egyszer sem volt rá panasz...
De avval a problémával állok most szemben én is hogy kevés a hely..lehet hogy vissza fog kerülniKelzsoca
Ez melyik táblagép?
lehet marhaságot kérdezek,de a kernel nem portolható? Mint a rom?<--ez nagyon zárójeles -
Adamis
őstag
válasz
macilacus #11860 üzenetére
Milyen ROM? IA (???) alatt a proximity sensor patch nem segít?
Esetleg előtte egy kalibráció? (1. hsz. 3.4.3 pont: *#26***# a tárcsázóba és proximity sensor kalibráció..) -
Daveboy
tag
válasz
macilacus #11814 üzenetére
Rendben, akkor majd benézek westendbe.
Egyébként még az érdekelne hogy a kijelzővédő plexi alatti porosodás dolog vajon mennyire jelentkezhet úgy általában? Nagyon szívesen megvenném a telót, de azért mégiscsak 40k jelenleg és ha 2 hónap után mondjuk szöszös lenne belül meg poros, az elég demoralizáló lenne.
Esetleg a szilikon tok vagy az a felpattintható kemény tok megoldja ezt a gondot? Egyébként lehet hogy hülyén hangzik, de szerintem 40-et nem ér meg, max 30-at, remélem lesznek húsvéti akciók.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11826 üzenetére
(#11826) macilacus
Akkor meg kell kérdeznem, hogy milyen ROM van fent ?
...csak nem gyári ?...bocs közben újra raktam a windowst (illetve folyamatban van )
úgy látom, hogy már (#11835) callvote megírta a lényeget . Szóval rootolni kéne a telefont. Viszont akkor érdemes lenne feltenni valami normális ROM-ot . Nagyobb élményt biztosítanak
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11574 üzenetére
(#11574) macilacus
Annak ellenére, hogy csináltattam hozzá egy tokot ( bőr, és műanyag fólia ) azért tettem fel , még egy kijelző védő fóliát. Lehet felesleges volt, de elég sokszor tok nélkül beteszem a zsebembe a kulcsok mellé.
Mondjuk ez szokás kérdése. Vannak elég jó szilikon tokok is.
A kijelzője nem egy gorilla minőség , ezért érdemes rá vigyázni."led lámpa hiánya ami egy kicsit bosszant de azt majdcsak kibírom valahogy."
van egy csomó alkalmazás ami használja a kijelzőt, tehát pótolhatóha lámpaként akarod használni. A hátránya hogy nincs, inkább a fényképezésnél jelentkezik
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11556 üzenetére
...no még annyi
SkaTe előnyéhez, hogy a " nagy " kijelző miatt nagyon kényelmes GPS adatok " szemmel tartása " vezetés közben.
Volt már olyan nem régen, hogy vártuk az ár csökkenését és nem csökkent hanem inkább emelkedett. Azonban ahogy olvasgattam a ZTE nagyot akar fogni az ösz.piaci részesedésből. Az iránycéljuk a 10% ami nem kevés. Szóval pro és kontra
Ha jól tudom nincs magyarországi szervize, tehát csere van csak és nincs javítás. No ez is egy plusz dolog -
kelzsoca
félisten
válasz
macilacus #11556 üzenetére
Az még messze van, hogy a most még csak bemutatott, sok esetben nem is végleges szoftverrel rendelkező készülékekből, itthon is megvásárolható telefon legyen. (szvsz. év közepe-vége felé)
Főleg ha abból indulok ki, hogy már a nyáron volt a kezemben egy Skate teszt verzió, de maga a készülék csak év végén lett hivatalosan is kapható...
Továbbá a szolgáltatókon is múlik, melyik modellt veszik be a kínálatba (a ZTE még mindig csak szolgáltatókkal áll szóba)
Így könnyen lehet, hogy a most bemutatott készülékek között lesz olyan is, ami kis hazánkban nem is lesz kapható.
-
Danex
addikt
válasz
macilacus #11551 üzenetére
Akkor merem ajánlani a mobil aksikat is... van már napelemes is
1-2 órával biztosan ki lehet húzni az aksiidőt vele
az ilyen kijelző nélküli GPS progik 6-7órát biztosan viszik (legalábbis IA3-alatt és kikapcsolt képernyővel)
SportyPal-t használni szoktam az megy a zsebembe és közben mér magasságot, sebességet meg minden ilyesmit naplóz (útvonalat is) -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11551 üzenetére
Nekem volt fent olyan GPS
Természetesen fogyasztotta rendesen az aksit. Azonban ha szétnézel a piacon akkor találsz olyan alkalmazásokat ahol előre le tudod tölteni a térképet.
Ha jól sejtem a google maps is ilyen alkalmazás. Tehát ha elmentett térképet használsz máris kevesebb lesz a fogyasztás.Nem akarom isteníteni a ZTE Skate-t de ennyi pénzért megéri megvenni. Nálam nagyon bejön
még legalább egy évig . Azután már ugyis hozzá lehet férni 4 magos ZTE csodáknak
u.i: A fiamnak volt sony ericsson X8. most zamzunk GIO-ja van. A lányomnak HTC WS , de egyik sem bírja addig amíg a Skate.
Egyébként nálam a SkaTe V2 van fent. Nálam ez az ÁSZ
természetesen ez is felhasználó függő
Mind a kettő , tehát az IA3 és a V2 nagyon jó romok
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
macilacus #11548 üzenetére
(#11548) macilacus
"Gyári romon egy napot azért kibír?"
Szerinted más androidos telefonok mennyit bírnak ? Ennek legalább elég jó az aksija.
...megjegyzem, mindig a felhasználó szokása dönti el mennyit bír az aksi . Minél több alkalmazást "futtat " annál többet eszik. Amiket felsoroltál azok mind viszik rendesen a töltöttséget. Egyébként ezért van a töltő.
-
Danex
addikt
válasz
macilacus #11539 üzenetére
Én azt mondom, ha tényleges használati időt kérdezel akkor sztem 4-5 óra alatt szerintem biztosan lemerül I-Gps-el, de gondolom kocsiban használnád szóval szivargyújtós töltővel ez megoldható...
igaz nem használtam még huzamosabb ideig GPS-ként de ha játszom rajta (tehát terhelem, kijelző megy azért pár óra alatt le lehet meríteni és azért a GPS-hez is kellenek ezek)
De ez csak saját vélemény még egyszer... nagy tapasztalatom nincs a GPS-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest