- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én eddig sem kérdőjeleztem meg amit tudsz szakmailag.
Igen ezzel egyetértek, hogy olyan leírás nincs, hogy mivan ha probléma van. De, én úgy gondolom, hogy csak akkor történik ilyen fatális hiba, ha nem megfelelően, és nem odafigyelve csinálja aki próbálkozik vele. Én is max a sajátomén csinálok ilyeneket, más telefonját nem vállalnám be az tuti. De, tény és való, hogy veszélyes folyamat, és a végén visszafordíthatatlan, ha el lesz rontva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- Fali konzol lapos tévékhez
- EAFC 26
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Igen ezzel egyetértek, hogy olyan leírás nincs, hogy mivan ha probléma van. De, én úgy gondolom, hogy csak akkor történik ilyen fatális hiba, ha nem megfelelően, és nem odafigyelve csinálja aki próbálkozik vele. Én is max a sajátomén csinálok ilyeneket, más telefonját nem vállalnám be az tuti. De, tény és való, hogy veszélyes folyamat, és a végén visszafordíthatatlan, ha el lesz rontva.