- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takilandbau
csendes tag
Akkor lehet rosszul fogalmaztam, én arra gondoltam, mint amikor alkalmazások közt lépkedsz, és úgy van olyan ami a háttérben marad, pl, böngésző stb... én arra gondoltam, hogy hátha vissza tudsz váltani az IGO ra h közben aktív marad a másik...nem tudom h a GPS Test bent marad-e vagy sem. De ez csak egy ötlet volt...
A rom cserét ajánlom, mert a sima CM 7-es nem olyan jó...van benn hiba rendesen...Ajánlom az Ice Armort mert ugyan olyan csak 100x stabilabb!
-
Takilandbau
csendes tag
(#10976) Vivec:
CyanogenMod 7-1132011-Nightly van fent.
Elsősorban egy rom csere... Ice Armor III.-ra, ha szereted a cyanogenMod-romokat.
A GPS-t nekem csak akkor használja ha van kiegészítése pl, IGO...Ha legalább erre tudna valaki megoldást nekem, már az is jó lenne ilyen megkerülő megoldásnak, bár nem az igazi.
Erre egy ötletem van, elindítod az IGO-t majd a GPS Test programot, majd ismét az IGO-t, és utána letartva nyomod a home gombot és ott kiválasztod az IGO-t és akkor az elötte lévő programot háttérbe rakja( DE nem biztos, csak egy ötlet!!!)Más nem jut eszembe...
Vissza függősítés....hmmmm....nem hiszem hogy menni fog... -
callvote
senior tag
tudtommal a sim zár az nem a romokban van megoldva hanem egy "zárt" másik helyen a telefonban..ki lehet ütni belőle a zárat de vissza már nem lehet..legalábbis megoldást erre sehol sem láttam.
tehát ha azt egyszer kiütöd belőle,az biztos garanciavesztés.ellenben amikor megveszed a telefont a t-mobile-nál,akkor kérheted függetlenül is..persze az kb +10ezer ft környékén mozog,és úgy garis marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest