-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #14126 üzenetére
Magyar nyelv?
-
macilacus
senior tag
válasz
Takilandbau #13890 üzenetére
Nem semmi, sőt nagyon elgondolkoztató
-
gabe96
aktív tag
válasz
Takilandbau #13890 üzenetére
és abből lesz a terminátor
-
Csocsó111
csendes tag
válasz
Takilandbau #13708 üzenetére
Már korábban irtam, hogy ezt irja ki: A beállitást nem lehet befejezni. Nincs hálózati kapcsolat a kiszolgáló felé. / I/O hiba/ Ezt a vállalati fiók beállitásánál irja ki.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #13486 üzenetére
Mostanság biztosan nem, és inkább nem is ígérek semmit.
-
giigz
veterán
válasz
Takilandbau #13486 üzenetére
Ez engem is érdekelne, legalább 1 hónapja az IA III van fent, mióta androidos telóm van, ilyen még nem is volt.
-
Gorky01
tag
válasz
Takilandbau #13436 üzenetére
A videón látható telón milyen tok van? Engem ez érdekelne mert épp tokra készülök beruházni...
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Takilandbau #13436 üzenetére
Sztem hőmérséklettől függhet...
mp
-
madexx
tag
válasz
Takilandbau #13389 üzenetére
Hát ezt szomorúan olvasom :S Ezek szerint akkor fölösleges elvinni szervizbe... :S
Remélem valaki talál rá valami ügyes megoldást. Amúgy nem tartom rossz ötletnek, hogy írni kellene a ZTE-nek. Csak van valami supportjuk vagy olyasmi... Ha írsz nekik, akkor szólj légyszi, és összedobok egy mailt én is nekik. Meg persze írhat bárki más is!kelzsoca: először is köszi a romot, nagyon pöpec!
nem is a redőnyhúzogatós rész az, ami zavar, hanem a böngészésnél, meg játékoknál mikor pontosan kellene bökni, aztán önhibámon kívül nem sikerül :S
Ennyire nincs náluk amúgy support, hogy nemigen fognak a levélre se válaszolni? -
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #13389 üzenetére
(Már arra gondoltam írok a ZTE-nek, hogy jó lenne valamit összehozni)
Ha szeretsz költői kérdéseket a levegőbe írogatni akkor nyugodtan, válaszra ne nagyon számíts
Egyébként a rendeltetészerű használat nem az hogy félig lehúzod a redőnyt és azt bámulod, hogy remeg vagy nem
-
malwy
senior tag
válasz
Takilandbau #13286 üzenetére
Hát ez nem valami vészes
Azt hittem valami nagyobb hibáról van szó.
Egyébként kijelző közepe felett egy centivel jobban remeg nekem, alul stabilabb.
De jó tudni, hogy ez is garanciális hiba.Én azt hittem ez a kapacitív kijelzők átka. Na mondjuk a rezisztív GPS mégjobban remeg + annál nem lehet átlós vonalat húzni szépet, meg függőlegeset sem igazán.
-
Gorky01
tag
válasz
Takilandbau #13091 üzenetére
Már én is nézegettem Play-en és mennyire fut gördülékenyen? (esetleg akadozik a kép vagy ilyesmi?)
-
Norbeee01
tag
válasz
Takilandbau #12982 üzenetére
Nemtudok elszakadni tőletek,pedig már nincs is meg a Skate-em
A remegés kizárólag Ice Armor rom-ok alatt jött elő nekem, tehát szvsz ott kell keresni a hiba forrását,stock rommal tutira nemfog remegni,tegnap teszteltem.CM9 alatt sem remegett. Tényleg; annak a tesztjét annyival zárrnám hogy már közelít ahhoz hogy mindennap használható legyen, de még nem ajánlanám, csak kipróbálásra...Backup-od mindenképp legyen előtte!
-
Danex
addikt
válasz
Takilandbau #12971 üzenetére
Ez szerintem csak a kijelző érintőpaneljének "olcsóságából" fakad, hogy a képernyőn nem teljesen egyenletesen vannak elrendezve az érzékelő pontok és ez ilyen pontatlanságban jön elő (szerintem)
-
FET-MEN
veterán
válasz
Takilandbau #12952 üzenetére
hát még meglátom mert MSM7227-el szííííttam én má eleget
-
andyTM
őstag
válasz
Takilandbau #12872 üzenetére
- nekem simán felment, (legalábbis a recovery szerint) de az intró után se kép, se hang...nem tölti be a rendszert.
- még ezt írták róla:ro.build.version.release=2.3.5
ro.build.date=Thu Sep 29 02:45:12 HKT 2011
ro.product.model=MEDION LIFEP4310
ro.build.software_version=GB_BEL_MEDION_P743V1.0.0B02
ro.build.sw_internal_version=GB_BEL_MEDION_P743V1.0.0B02
ro.product.locale.language=nl
ro.product.locale.region=BE- nem lehet, hogy a 4. és 5. sorban van a kutya elásva? a telómban: az alapsáv verziójára viszont ez van írva: P743B01 / nem értek hozzá, azt sem tudom mi ez /
- s gondolod, hogy eleve tpt-s rendszerrel árulnák???
- milyen programmal bontod az img?
-
Adamis
őstag
válasz
Takilandbau #12846 üzenetére
Nos, nem tudom miért, de nekem az IA III-nak a wifije is gyengébb... Hm... Fura!
-
scyllarus
veterán
válasz
Takilandbau #12638 üzenetére
Lehet, hogy kap egy esélyt. De nagyon úgy néz ki, vissza fogok térni a SkaTe_V2-re.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #12565 üzenetére
Ne fáradj, eleve átlag halandóval szóba sem állnak, de ha ez megnyugtat, még nekem sem adták ki a forrást
-
callvote
senior tag
válasz
Takilandbau #12562 üzenetére
milyen érzékenységre gondolsz?
hamarabb reagáljon az érintésre?
ha az akkor a build.prop-ban
add hozzá ezt a 2-öt:
debug.performance.tuning=1
video.accelerate.hw=1
ha nem erre gondoltál akkor passz -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Takilandbau #12562 üzenetére
De lehetne. FW cserével. A folyamat úgy néz ki, hogy: ZTE megkeres, forráskódokat elkér, átír, lefordít, visszateszi a készülékre, örül. Hol is akadtunk el? Ja, hogy az elején... na igen...
-
skidrowkill
aktív tag
válasz
Takilandbau #12220 üzenetére
Szia
és ha újratesszük a ROMot akkor eltűnik?
újra fel kell tenni ezt is?? -
callvote
senior tag
válasz
Takilandbau #12220 üzenetére
sok értelme nincs növelni a gpu teljesítményt,annyit érsz el vele hogy hamarabb eszi le az akksit
-
tboldi
nagyúr
válasz
Takilandbau #12156 üzenetére
A processzor ettől még nem változik meg.
-
krystman
őstag
válasz
Takilandbau #12018 üzenetére
Szia! Nekem épp most egy hasonló esetem volt, hogy töltöttem, és kb.1óra után, úgy jelezte, hogy fel van töltve. Lehúztam, és akkor láttam, hogy 3/4ig volt feltöltve. Újra rátettem, és most már teljest mutat. Amúgy mennyi ideig kell töltõdnie a telefonnak? És még annyit. Ahogy most ezt bírtam ezt az üzenetet, megnéztem az akkumulátor szintjét a telefonba, és 86%-ot ír ki. Pedig kb.10perce húztam le. Tehát nem tölti fel teljesen. Gyári rom van rajta.
-
aldebaran
addikt
válasz
Takilandbau #11998 üzenetére
Akkor lesz ami lesz, felteszem az IA III -at.
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11936 üzenetére
A telefonom már magától rakja fel a Romokat,
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11936 üzenetére
Nem tudtam mi hiányzik....
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11903 üzenetére
Veszel egy másik Skatet
-
aldebaran
addikt
válasz
12k és fizetek kedden egy sört.
-
kelzsoca
félisten
válasz
8k, mert custom rommal használtad
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11897 üzenetére
Porosodik
-
ouzohuto
senior tag
válasz
11,5
-
kelzsoca
félisten
válasz
Adok érte 10k-t
-
bubus66
nagyúr
válasz
Takilandbau #11811 üzenetére
(#11811) Takilandbau
Ez nem is Skatera való Lehet, hogy abba topicba tették de ez Blade.zsoca Ezt tényleg fel lehet tenni Skatera? Nem akarom feltenni, de ahogy, olvasom e z Blade nem? Mert a Skatenál nem volt ilyen, hogy Gen2 meg stb.
[link] -
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11830 üzenetére
Köszi akkor marad az I3
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11811 üzenetére
S ez?
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11818 üzenetére
Ez milyen?
-
Indiant
addikt
válasz
Takilandbau #11813 üzenetére
A mutogatós fajtádat......
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Takilandbau #11666 üzenetére
LOL pedig jól mutat az a 2 boxer,
csak az a baj , hogy a barnának van vágva a füle
-
Frozzy
őstag
válasz
semmi változást nem veszek észre.. ugyan olyan a kép -.-'
-
bacsi2
csendes tag
válasz
A bravia engine-nek elvileg a fényképekhez semmi köze. Csak a kijelző dinamikatartományát/szaturációját/zaját módosítja. Szóval ha átmásolod pc-re a képeket, akkor azok az eredeti módon jelennek meg, nem destruktív folyamat (szerencsére).
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Takilandbau #11546 üzenetére
Eddig összesen Galaxy Spicahoz volt tudtommal gyárilag, de elvileg lesz majd androidos verzió....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Takilandbau #11143 üzenetére
Zsocának van tacsija.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11165 üzenetére
Az hogy kalibrálni kellene a proximity szenzort még nem jutott eszedbe?
-
Jano_023
őstag
válasz
Takilandbau #11138 üzenetére
Nekem a gyári mellet a camera zoom fx is fent van. És szerintem sötétben jobb képeket csinál mint a gyári.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Mondjuk az összehasonlító képeket nem úgy szokták csinálni, hogy a skate-nél még kutya van, a satio-nál meg macska, vagy ennyivel jobb lenne hogy a kutyából macskát készít, mert akkor veszek egy satiot én is
-
William84
csendes tag
válasz
Mi ez a satio??
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11119 üzenetére
Még az elején, ezt tudtam lőni a Skate-el: kép
-
okoska74
senior tag
válasz
Takilandbau #11119 üzenetére
Egy szobának nevezett lyukban készült az egyik egy ablaka sincs, csak egy neoncső.
A másik a melóhelyen . -
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11013 üzenetére
960x800-as kép kell.
-
Vivec
csendes tag
válasz
Takilandbau #10983 üzenetére
Az nem világos, hogy az iGO-t miért indítom el még egyszer. Úgy tűnik amúgy, hogy akármit csinálok, ha a GPS test kikerül az előtérből, akkor automatikusan bezárja az Android. Olvastam valamit, hogy ez programfüggő, és sok progit bezár az Android, ha nincs leprogramozva, hogy ne tegye. Esetleg valami kiegészítő alkalmazással, ha meg lehetne oldani, hogy ne zárja be, de nem tudom milyennel lehetne ilyesmit csinálni.
Ice Armor III-at meg fogom próbálni, kösz a tippet.
-
callvote
senior tag
válasz
Takilandbau #10988 üzenetére
jah..skatenek a gps-e jobb mint a blade gps-e az tuti..
nekem is hamar talál
söt a 179971-ben ha lekapcsolod az animációt,akkor méggyorsabb...és az sem rossz hogy ez már működik tts hangokkal is...bemondja az utcaneveket is..mondjuk nekem a mariska nyávogva mondja be,kicsit vicces..de azért jó hogy ez is elérhető ezen a verzión.az első indulást arra értettem amikor feltelepül és először megy a telefonon..utána már rendesen megy.
ha kilépek az utcára,bekapcsolom,pár másodperc alatt tudja hol vagyok#10987) Vivec
az sem baj ha kéz alól vetted,de ha az előző tulaj kiütötte a zárat belőle,akkor a garanciapapir max porfogónak jó neked -
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #10941 üzenetére
Csak sima patch lesz, és nem másik rom.
-
bagyusz
őstag
válasz
Takilandbau #10888 üzenetére
Természetesen nem.
Úgy barkácsoltam össze egy LOGITECH HEADSET H165 bogyó részét a Skate headsettel.
(#10889) kelzsoca
Pedig direkt a kép miatt hagytam fent a matricát, hogy hiteles legyen. -
aldebaran
addikt
válasz
Takilandbau #10834 üzenetére
Hogy érted, hogy nem lehet bővíteni?
Itt azt írják, 32GB-ig lehet SD kártyát beletenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest