Hirdetés
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- IFA 2025: 300 wattos mobilakkut villantott a Sharge
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- Műholdas kapcsolatra is képes a Huawei MatePad Mini
- IFA 2025: NXTPaper kijelzős Ultra telefon és gyerekóra a TCL-nél
- iPhone topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Ott üti az S25 Edge-et a Tecno Slim, ahol fáj neki
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivec
csendes tag
Sziasztok!
Most fogyott el minden ötletem 2 nap szenvedés után. Jó lenne, ha valaki tudna segíteni.A problémám az lenne, hogy nem megy normálisan a GPS. CyanogenMod 7-1132011-Nightly van fent.
Úgy néz ki a dolog, hogy jobbára látja a műholdakat, és használja is, de nem lockol. iGO alapból képtelen használni, csak néha fogja meg a jelet pár percre, akármennyit várok, majd eldobja. Próbáltam vagy 4 féle GPS csoda programot, végül a legjobbnak a GPS Tesz bizonyult, mert ez legalább viszonylag gyorsan (kb. 3 perc) megtalálja a műholdakat. De az érdekes az, hogy hiába használ akár 8-10 műholdat, nem pozícionál. Itt egy kép erről:(a képen most valamiért nem látszik a "jelet nem találó villogó GPS jel" fennt, de ott szokott lenni az, itt valamiért már az se ment)
Agyonszerkesztettem a gps.conf filet, és annyira sikerült jutnom, hogy ugyan az iGO még mindig nem tudja használni a GPS-t, de a GPS Test, ha lát 6-7 műholdat, akkor legalább pozícionál.
Nem tudom mennyi a jó pontosság, ez olyan 250 lábat ír. De néha eldobja a jelet...Ha iGO fut, és kozben megy a GPS teszt, akkor hallom, hogy a háttérben karattyol az iGO, tehát tudja hol vagyok, tudja használni a GPS teszt által befogott műholdakat. Az a bajom, hogy ha átváltok az iGO-ra akkor a GPS teszt meg bezár. Akárhogy váltok, lépek ki, nem tudom megoldani, hogy a GPS teszt fusson a háttérben, elöl meg az iGO. Ha legalább erre tudna valaki megoldást nekem, már az is jó lenne ilyen megkerülő megoldásnak, bár nem az igazi. Szóval help, mert elég fontos lenne nekem a navi, és nagyon szar, hogy nem tudom használni.
csak halkan kérdezem, hogy van olyan, hogy visszafüggősítés?.... ha esetleg tényleg hibás lenne.
gari miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest