-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
gabe96 #10904 üzenetére
Hát... a gyári bogyót egy fogó segítségével szét pattintottam. Leforrasztottam a vezetékeket, a Logitech fülest egyszerű volt szétszedni mert két részből áll a 'bogyó' . Miután ezzel megvoltam utána már csak átkellet bujtatnom a vezetékeket és forraszthattam vissza. Multiméterrel egyszer rá kellett mérnem, hogy melyik a föld (általában a sárga lakkozott vezeték). Logitech leforrasztása előtt egy tollal megjelöltem, hogy melyik "+ jel" (kék, piros volt az).
Nagyjából ennyi, elsőnek megijedtem, hogy elszúrtam mert rádugtam a laptopra és torz hangot adott. Utána ráraktam a telóra ott meg minden klappolt. Valószínű, hogy a 4 érintkezős jack nem tetszett a laposnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest