- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
szepi79
őstag
-
szepi79
őstag
szerintem engedélyt kellett volna kérni, hogy távozhass ZGből. jogos volt a kick.
ha 1 guild tagja vagy, akkor a guildesemények legyenek az elsődleges fontosságúak. azt még elfogadhatónak tartjuk (a mi guildünkben), hogy ha farmolni akarsz, akkor nem kell jönnöd, de valszeg meg leszel kérve, hogy gyere be, ha kevés a healer. viszont másik guild instájába átmenni, az nagyon gáz. egyrészt bindolódsz az instába (ez még nem akkora gond, ha ti még nem is tervezitek az adott helyet); másrészt ezzel kb. azt mondod a guildnek, hogy jóvan, ti nem vagytok képesek haladni, majd megyek olyannal, aki tud. -
Jarlaxle
senior tag
Fölösleges minden papnak kitalentolnia a spiritet, ha 1 raidbe 1 spiritet tudó pap van az már elég, és ha a spirit buffra mennék akkor nem tudnám kitalentolni holyn azokat a dolgokat amik szvsz fontosak.
Így átgondolva szvsz ez a legoptimálisabb híler talent a kút pontot lehet mental agilityre rakni ha nem kell vkinek. [link]
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Skill kérdése az egész szerintem. A random partykban általában túlhealelem a priesteket, annak ellenére, hogy paladin vagyok, és még a gearem is tré. Azonban, ha valóban tud játszani az illető a kasztjával, akkor a holy priest a legjobb healer, főleg néhány innervate-el támogatva.
Sajnálom, hogy a legjobb hodás PVE gild feloszlik. Nálunk ilyen gond nincsen, ma is mennek AQ40be a töbiek, kíváncsi vagyok, hogy meddig jutnak. Csütörtökön full BWL van, nagyon kíváncsi leszek rá. -
Gazala
aktív tag
Elemezd picit a holy tálentágat. 32/19 disc/holy priest a full holy tálentű papot simán alázza, több crit, több mana, kevesebb manaköltség, gyorsabb mana regenerálódás. Holy tálentfa, meg kút (sokra megyek vele), angyalka (10 másodpercig, ki se tudom jelölni a targetet, lehet bennem a hiba). És egyéb hülyeségek vannak azon a fán, ami egy healernek egyátalán nem kell.
-
szepi79
őstag
ahogy anulu is mondta, nagyon fontos, hogy legyen nálatok bandage.
vissza kell ftuni a nagyabb térbe, és ott a fel mellett tankolni a bosst. a melee emberek csak a ''kistrigrisekkel'' foglalkozzanak. mielőtt elkezditek lőni a bosst, várjatok vele, mert a tanknak újra kell az aggrót építenie rajta (érdemes legalább az első AOE hátradobásig várni, esetleg még tovább, legalábbis az elején).
magának a bossnak nagyon kevés HPja van (130k körül), itt nagyon fontosak a dotok, minden warlock elsősorban a dotokat rakja bele, hunterek a mérget, ha sok a pap, akkor SWp, de azt inkább csak akkor, ha már jól megy. a dotok felrakása után aztán az se baj, ha kimozogtok a hátradobás hatóköréből, és csak a megújítani mentek vissza. persze a healereknek a hatótávon belül kell állniuk, így nem baj, ha van 1 pala (/sámli) vagy druid, aki kicsit hátrébb áll, hogy AOE-t ne kapjon, viszont a többi healert elérje és őket tartsa életben. -
anulu
félisten
miután meghal Zath, Thekal és Lork'han, utána mindenki menjen le ''középre'', a bejárat és a boss kezdőhely közé félútra. jönni fog 2 lvl60-61 elite tigris, OT-k felveszik őket, MT természetesen a boss-t. knockback-re vigyázni! MT elbohóckodik a boss-al, OT-k tigriseit le kell verni, után DPS bossba ezerrel. ha gyorsak vagytok, akkor csak 2 ''hullámnyi'' tigris add jön.
ami nagyon fontos: rugók, lock-ok, DD warik NE számítsanak a healer szakosztályra, nekik ott vannak a tankok. azért van a bandage, hogy használva legyen. alap feltétel: sikeres ZG-hez nemcsak csapatmunka, stb kell, hanem az is, h 300 legyen a first aid mindenkinél, mert pl Arlokk-nál nem lesz idejük/manájuk heal-elni a DD szakosztályt, amikor el van tűnődve a boss! heavy runecloth bandage powaa!múltkori ZG-n kb 15-öt kötöztem magamra. nekem leginkább saját magam kell életben tartanom, nem várhatok a healer szakosztályra, mert tudom, h van más dolguk.
-
szepi79
őstag
domo dobozában saját tapasztalat szerint 3-4x annyi bene cucc van, mint hunter levél. szóval nyugi, nemsokára meglesz neked is
egyébként a domo fight sem nehéz, csak itt a mage-knek is jobban oda kell figyelni, ugyanúgy addon-tankolós mobok mint eddig sok bossfightnál. ha mindenki fegyelmezett és nézi, milyen shield van éppen fenn, akkor nem lehet baj. -
szepi79
őstag
ciao:
ezek egyszerűek. sulfuronnak van 4 priest addja, ezeket kell offtankolni. az a lényeg, hogy nagyon szét kell húzni őket. a raid nagyrésze maradjon azon az emelkedőn lévő kanyarnál, ahol bejöttök a terembe. mindegyik tanknak (egyesével) oda kell húznia a saját priestjét, ahol a sok sebzős emberke leverik. fontos, hogy nagyon távol legyen az éppen kinyírandó a többiektől, mert gyorsan felgyógyítják a többiek. ha van warlockotok, 1 pakoljon rá curse of tonguest, és amikor varázsolni készül, akadályozzátok meg (counterspell, kick, shield bash, silence, stb). ha meghalt, jöhet a következő. miután mind megfeküdt, le kell verni sulfuront is, aki egymagában egy totál n00b. free loot.
golemagg: a leges-legn00babb boss egész MCben. hasonlít a sulfuronos harcra, annyi különbséggel, hogy csak 2 kutyusa van, ezeket azonban nem szabad megölni, hanem végig offtankolni kell, jó messze egymástól és a bosstól. mindenki üsse golemaggot, aki semmit nem nagyon csinál, csak néha egy tűzladbát dob random emberre, ami alig sebez. 10% vagy 20% HPnál bedurvul, ilyenkor a tank kivételével a melee támadók menjenek hátra, és a távolságiak végezzék ki ezt a nagyra nőtt köcsögöt. szintén free loot.
Chandler: mindig csak akkor vonja le a pénzt, amikor már csak >1 nap van hátra (vagyis vagy ma, vagy holnap), és automatikusan. tehát nem te töltöd fel, mint egy GC-t, hanem megadod a bankkártyád adatait, amiről a blizz a saját rendszere szerint vonja le a pénzt. -
anulu
félisten
Sulfuron 1.11-ben a) vagy bugos, b) vagy kib nehézre rakták.
Sulfuron taktika. kell 1 MT és 4 OT. pull-nál minden tank odamegy, a 4-ből 3 OT ott marad Sulfuron környékén az add-okkal, a 4. (lehetőleg akinek a tankok közül a leggyngépp a gearje), össz 2 sunder-t rak, és elindul a nagy csapathoz, akik kb a híd végétől 30-40 yardra (sacc ott, ahol az utacska vagy Golemagghoz) állnak. út közben óvatosan heal-elni, hogy ne menjen le róla az add. mikor odaért full DPS bele. mikor meghalt jöhet a következő. mikor már csak 1 add és Sulfuron él (az egyik add az alap felálló hely egyik szélén, a boss a másikon tankolva) odamegy a csapat és leveri, majd a boss-t is. arra vigyázni kell, h Sulfuron ne menjen fel a falra, mert evade-elhet. azért kell az add-okat egyesével levágni, mert heal-elik egymást. a bug vagy feature az, hogy 1.11 előtt csak adott range-ben heal-eltek, most már bárhonnan. sok-sok DPS kell, h ne tudjon annyit heal-elni, mint amennyit levágtoktermészetesen az MT-t és OT-ket ki kell heal-elni, curse-t szedni ezerrel.
Golemagg tax:
1 MT, 2 OT, mindkettőnek szép magas fire res kell.
boss mellett van 2 kutya, 1-1-et visznek az OT-k. boss-t, MT felhúzza a bejárati részhez, majd go DPS. itt arra kell figyelni, hogy a normál sebzésen kívűl Golemagg magmát köp, ami stack-elődik. 1 db 50dmg, 30s-ig van rajta a játékoson és 3s-enként sebez, kb 15yardon belül random köpi, tehát a meele-ket érinti leginkább. arra figyelni kell, h ha vkin 4 van, akkor húzódjon el a boss-tól, járjon le róla, mert az MT heal mellett nincs nagyon kapacitása arra a healer szakosztálynak, h a meelek-el túl sokat foglalkozzanak.
10%-nál csak az MT marad ott, meelek el mert szép nagyot durran halálakor Golemagg! boss halála után a 2 OT kutyája magától meghal.
arra figyeljetek, h a tűzeket oltsátok, különben nem jön elő Majordomoha gondolod, írok rá is taktikát (legalábbis azt, ahogy mi csináljuk
(10-ből 9x működik, a maradék 1 az, amikor lag van, és emiatt wipe))
-
szepi79
őstag
a forti könyv nálunk (dragonblight) 1-2g körül mozog, és a guildbankban mindig van 3-4 (meg persze druid és mage könyv is). a shadow prot könyv már gázosabb, 10-20g, de még elviselhető.
dark rune-t nem kell venni, hanem felclothot kell farmolni, és azok a démonok előszeretettel dobjáka demonic rune-t, ami ugyanaz, mint a dark rune (még a cooldown is közös), csak ez előbbi soulbound. (egyébként a runeclothokat is könnyen hajigálják, meg pénzt is szépen, és 52-54es szintűek, még egy holy papnak sem kéne túl nagy gondot okozniuk.) -
Andras6800
senior tag
Egyetértek veled!
Enegem, mivel PvP szerveren vagyok, nem az idegesít, mikor állok, vagy lovaglom, és megtámad akár több hordás is! Azon száll el az agyam, ha akkor kap hátba, amikor mobbal harcolok, vagy éppen 20 lvl-el magasabb! Multkor mentem STV-ben, és látom, hogy egy 33as palát kínoz egy 60-as warlock, gondoltam kipróbálom az 1.11-es talentváltoztatásokat(Magem van)! Odamentem, és elvertem cefetül, aztán persze megvártam, amíg feléled, de ekkor már nem öltem le, mint a többi köcsög, a mi szerverünkön az UD-k szokták az allysokkal csinálni, hogy ott ölik, és képesek órákat campingelni..., hanem csak levittem az életét 2%, és mindeközben végigkergettem fél STV-n, aztán kiröhögtem, és otthagytam! Így piszkáljon nála 27 lvl-el kissebbeket! -
zölcsi
tag
nem tartom túl valoszinunek, ha elolvasod azt a kis konyvet amit kaptal a wowhoz, abban le van irva hogy te és csak is te jatszatsz a jatekkal, sem ocsike sem barat sem senki, elmeletileg ban jar erte, csak hát ugye ezt nem lehet ellenörizni, és nem is akarják mert ugye pl most a barátod elhuzta 40. a kariját és szeretne egy játékot venni, ... legjobb beetetés
de az hogy ilyen sziten támogassa nem érzem reálisnak
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
attól függ, miért volt wipe. (egyébként télleg könnyű.) itt arra kell figyelni, hogy a tojások ne nyíljanak ki, célszerű a csapatnak az előző teremben várakozni, és behúzni a mobokat abba a terembe. (ha a rugó veletlenül kinyit egy kinder-tojást, maradjon ott meghalni, és ne kapjon healt.)
jön pár elite sárki, nem nehezek, szal nem tudom, mi lehet a gond. -
Esmein
nagyúr
nefi killnél 226k-t healeltem a végére és mt healen voltam tehát folyamatos castolás, az uccsó 5%-on még volt erőm eggyel nagyobb rankra váltani. Vannak olyan pici trükkök, mint mana potik, demonic rúnák, meg hasonlók, csak a sok pap inkább besír hogy oom megizé innervate me !.
-
F-ECT$
titán
A nefa fight 20 perc kb. Addokkal mindennel együtt 2.5M hp-t kell róla leverni, és nagyságrendileg ennyit kell gyógyítani a raiden, mindezt kb 14-18 healernek. Szóval mana regen 1000L, 3-4 poti és ésszel healelés.
De ugyanez vonatkozik a mana dps classokra is: én, mint wlock 10-15k sebzést tudok okozni shadow bolttal, ha elhasználom az összes manámat, mégis 150k körüli dmg-t osztok a nefa fightoknál. A titok a mana hatékony dmg-ben, a megfelelő talentezésben + gearben, valamint a potik/tökök/répák/kötszerekben van -
TommyGun
őstag
nekem is 6600 a manám buffolva de ne felejtsd el hogy nekünk van innervate azaz dupla mana...neked meg nincs....és tier2-ben van vagy 12000 manája meg a sok fux staff és a sok healing up ami szerintem +3-500at rávág minden healre....és akkor a buffokat még nem is számoltam...BoK BoS BoW, mage intellect buff....esetleg pia...
-
Viktor77
titán
Sztem túl közel álltak a bosshoz még mielött átalakult volna. Ha 2-nél töben állnak túl közel hozzá átalakulás elött, akkor nyom egy chain lightning szerű spellt, ami emberről-emberre ugrik a legutolsón a legnagyobbat sebezve. Simán elvihet egy egész raidet.
Amúgy meg csinálhatsz egy plusz combat log ablakot (gyakorlatilag annyit csinálsz amennyit akarsz), és bejelölöd, hogy csak a csapattársaid bekapott sebzését mutassa. -
Darth_Revan
veterán
E miatt a rohadék maitt nagyot xoptam majdnem
Anno mikor mentem megtanulni,azt hittem ingyen van,lestem mikor odaértem...szerencsém volt,hgoy mage vok,így Teleport Orgrimmar,cuccokat megvenni AH-ból,majd HS Kargathba
Így szerencsére 5perc alatt emgjártam az utat és bőven respawn előtt visszaértem
-
maross
nagyúr
az alul repkedo denevereket ossze kell huzni, 1-2 magus leaoezza. 50% alatt a bombazokkal nem kell foglalkozni, fulldps van. ledobnak egy bombat, kiallsz a tuzbol, ennyi. csak figyelni kell. tegyetek fel bossmods-ot, kiirja hogy mikor healeli magat a boss, kick/shock/counter akarmi mehet bele.
itt egy video is [link]
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
60ig simán Shadwo papként lehet ténykedni, esetemben még 60on is
Szval ha te haltál meg először, akkor a tank volt a béna /spit és /leave
Én a Tankba mindig Greater healt nyomtam és ha a mob a rugót/maget/lockot stb.. kezdi el ütni akkor oszd le hogy várja meg amíg a tank aggort gyűjt, vagy nem healeled. Az elején ne rakj a tankra shildet, mert kevesebb rage-t tud generálni, azt csak akkor használd ha vmi mage, vagy rugó low hp-n van és őt ütik. Rugókba Magekbe mehet a flash heal. Jah és persze egy Renewt rakj a tankra amíg gyűjti az aggrót, új patchbe nagyon jó lett a greater heal szval azzal simán ki tudod tartani, de ha a tank is nagyon low hp-n van ő is kaphat shildet és akkor inkább flash healt kapjon utánna
Amíg te halsz meg először, nem pedig a tank, addig sohasem a te hibád ! És ha van egy rossz pull és kiesik vmelyik DD még az sem baj, a lényeg hogy a tankot tartsd életben. De jobb az ilyen dolgoat még az elején tisztázni, hogy ki fog húzni, várjanak meg amíg feliszod magad... meg ilyenek. Én az ilyen rinyálós partykból mindig kiléptem, ahol rinyáltak a healért... meg amikor engem ütöttek a mobok, én megmondtam a tanknak hogy ha megint lesz ilyen, kilépek, ki is léptem
Te vagy a pap te irányítássz, mert te tartod életben őket, szval hallgatniuk kell rád, vagy meghalnak
Azért remélem ki van talentelve az aggro csökkentés
F-ECT$ : még annyi hogy kik vannak akkor elöl dmg-ben? rugó/dd warrior?
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
-
Viktor77
titán
Mi is lenyomtuk már 35 körüli embermennyiséggel, természetesen NPC-k segítsége nélkül. Pedig messze vagyunk még a tier2-től (fejeseken kivül nincs is).
Egy titka van. Mass damage. Nagyon gyorsan le kell nyomni, mert egyszerűen nincs elég mana és idő kihealelni egy hosszabb csatát.
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túra és kirándulás topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged