- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
DaveNo1 #4801 üzenetére
''Mondjuk azt is elmondhatnánk hogy nem sok köze vana be-kneka hordához, sőt a be-k és a draneiek együtt harcoltak w3 ft-ben na de mind1...eléggé meglettek kuszálva a dolgok''
Hát azok után hogy az emberek vágóhídra küldték a blood11et, aztán a még ki is akarták irtani őket, nem igazán lehetne azt mondani hogy közük van az allyhoz. És ezek után kaptak segítséget draeniektől, szóval akár azt kérdezhetnénk hogy draeni hogy kerül ally?^^
Jó tudom, horda(*orcok) ki akarta('k) irtani őket, világos, de ha szted nem illenek blood11ek hordába, akkor draeniek legalább annyira nem illenek allyba.
Ja bepala meg kb annyi közük van hozzá, hogy arthas is pala volt, aztán lett deathknight, ha az jobban teccik hívd őket former palának, lényegében képességeik megvannak, az hogy mire használják őket már más kérdés.
egy kis kötekedés ftw, muszáj?^^
Üdv.: steveetm
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
steveetm
őstag
Mi az abszolút szopás?
Miután hazaértem, azt látom login után hogy lejárt az account.
IJ?
Régen nem szólt ez már 1-2 nappal elötte hogy le fog járni?
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
rotflomg
Talent Review: Mages
The next class up for a review of its talents is the mage, master of the arcane and the mystical energies of magic. Some of the aspects the class designers will be looking to improve include easing a mage's downtime between fights and opening some new, interesting talent builds through changes to all the mage's talent trees.
http://wow-europe.com/en/info/underdev/
nemtom fájt volna nekik anno aztmondani hogy várjatok 1 peccset és meglesz ahelyett a hülye mage is a very balanced class helyett?
na mind1, mindennek eljön az ideje ezekszerint^^
steveetm
őstag
Hááááát....Már elég régóta igen durva pingek vannak, a migrációk elött sokkal jobb volt a helyzet. Ez nonszensz hogy lowpop lett a szerver és nagyobb a latencym mindenhol mint mikor full volt. És ez nem a mostani peccs óta van így.
Jelenlegi formájában bs addig fog még élni, amíg be nem vezetik az ondemand migrációt, akkor maradék ember is el fog húzni innen, ha nem lesznek képesek ezeket megoldani
(Van pár másik szerveren altom, fulloson is, egyiken se nagyon tapasztalok hasonlókat).
steveetm
őstag
- Stealth and Invisibility effects will now be canceled at the beggining of an action (spellcast, ability use etc...), rather than at the completion of the action.
Valaki erősítsen meg, nincs több shadowmeldből lőtt aimed shot? Mármint úgyértem hogy csak akkor látom ha már meghaltam effekt.
steveetm
őstag
válasz
tjhooker464 #593 üzenetére
Darkshore és moonglade között.
Asszem allys griffről látni lehet őket félúton, de ezt asszem érthető okoból nem tom megerősíteni
Van egyébként egy jó kis zg-s moviem is, azt most kódolom
steveetm
őstag
csak most olvastam a priest class concerns summary, és hát ööö izé. szal elsőnek nemtudtam hogy sírjak vagy nevessek...már csak röhögni tudok rajta. komolyan lol, maget lezárták annyival hogy azzal semmi gond, priesteknek meg benyalnak ezzel.
Azért kiváncsi vok ki mit gondol erről a priest balanceról.
btw, egy kis home made exploration: [link]
Többet vagyok mostanában ien helyeken mint amennyit rendesen jáccok
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Hirdetés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest