Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
O.O
Az árnylovagok elvette a kedved? Néztem egyébként, kegyetlen sok ember hagyta ott a gildet. Mestermággust, archiemnadot, és még sok más embert láttam az EG-nél, Hollymoon hozzánk jelentkezett, Darf szintén hozzánk jelentkezett, őt fel is vették, de majd meglátjuk...
Sajnálom, ha abbahagytad, jó volt együtt kalandozni -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tegnap jó nap volt. Végigtoltuk MC-t, röpke 4,5 óra alatt, ami nem rossz szerintem. Szerencsére esett nekem két T1 setdarab, meg egy egykezes, és egy kétkezes fegyó is, úgyhogy elég jól jöttem ki az instából.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4882 üzenetére
Sajnos ritkán tudok hétköznap játszani, és olyankor sem jut időm BGre. MA PLD full MC lesz este, holnap BWL, a többi napon meg csak kis időre léptem fel, pld AQ bogár miatt.
Egyébként én is az AV exaltedre gyúrok a healer offhand miatt. Sajnos a Ragnán tényleg ritka, hogy az ally nyer, általában a horda hamar betör az allys bázisig, és ott 1-2 órát állunk a híd környékén. Ez a legjobb, mert kegyetlenül jön a repu ilyenkor.
UBRS után hatalmas kihívás lesz ZG. Készüljetek rendesen. Amit tudtok, poly, sap, és egyesével zúzzátok le a mobokat. A legegyszerűbb boss a kígyós, azt talán le fogjátok tudni nyomni, ha eléjuttok odáig.
Szombaton viszont egész nap AVzni fogok, néha megszakítom egy-két scholoval/strattal, mert ott is kell a repu Naxx kulcs miatt. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nah, jelentem tegnap a Honor and Glory hatalmas csapást mért C'Thunra. 8%ig sikerült levinni, onnan nem ment tovább. Viszont legkésőbb jövő héten utoléri a végzete
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
No, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, nerfa Screenshotok:
[link]
[link]
Sajna a killről elfelejtettem
Ma elugrottam a raiddel AQ bogárért. Valaki feljebb írta, hogy Cthun 10 perc gyalog. Hát, nem annyi, mert a palotáig lehet lovagolni, onnan meg egy kis gnóm elteleportál a twin emperorhoz. A C'thun előtti pakkokból pedig mindegyikből esik egy-egy bogármount. -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Noh, kicsit bővebben, ugyanis van miről beszélni ami a hétvégén történt:
Szombaton full MC run volt, de sajnos Garrnál le kellett lépnem, így csak egy T1 keztyű jutott nekem. A gildből szinte mindenki az altjaival jött, de így is Wipe nélkül lement Ragna is.
Ezek mellett végre meglett az epik lovam, nem volt nehéz a Scholos Q, két palával nyomtuk, igaz, mindenki T2ben nyomta rajtam kívül.
Vasárnap rájöttem, hogy kell nekem AV exalted, így elkezdtem rágyúrni a repura. Volt jópár run, ami nagyon jó volt, Baalouros-ékkal is összefutottam többször. Mindössze egyszer sikerült nyernünk, így összesen kb 5k repu jött össze.
Ezek mellett volt mgé egy full ZG, ami lement nagyon hamar, mindössze egy wipe volt Hexxernél, aztán fókusz, és minden ment tovább szépen. Ezután elment a gild nagyrésze AQba twin emperort ölni, ami sikerült is, és végül este lenyomtuk Nerfát, nehogymár ottmaradjon. Free loot volt, 0 halállal.
Tartalmas hétvége volt -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4764 üzenetére
Tegnap este kökemény szigor volt az insta alatt. Ginopapa a RL előre kijelentette, hogy mindent megtorol, kezdve az AFKtól, addig, ha valaki nem azt csinálja amit kell, azon át, ha valaki insta közben Offtopik beszél a ventrin.
Nekem nagyon összeszedett, profi banda hatását kelti eddig a társaság, de ez volt az első HLIm velük (igaz, egy Ony killen már voltam, és egyszer Hakkarra mentem ZGbe). Meglátjuk a hétvége után, elvileg lesz legalább 2-3 HLI még addig, majd elmondom, hogy mit tapasztaltam. Az átlagéletkor meg sztem magasan 18 felett van. Sokan tartják őket kisgyerekeknek, de általában irigységből, mert nem semmi amit elértek ezen a szerveren. De mint mondtam, egyelőre még nem nyilatkozom, amíg nem ismerem jobban a gildet.
Hordaganknál mindenképpen szólok, sőt, ha nem lesz, vasárnap éjjelre összeüthetünk egyet, a két gild kitesz két full groupot sztem. Majd ingame megdumáljuk -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
justman #4759 üzenetére
Én is nagyon sajnálom. Igen jó gild volt, elég rég óta nyomtam velük (még Unikumban, és Hungarian Heroesben nőttem fel), szerintem nagy lehetőségek álltak mögötte, azonban a vezetés kőkeményen elbaltázta a dolgot. Volt olyan időszak, amikor ventrire sem jártam már, mert folyamatosan veszekedés volt. A vég akkor jött el, amikor a gildek kezdtek beolvadni, és mindenkinek csak a loot kellett. Kíváncsi vagyok, hogy talpra állnak-e, de úgy, hogy Class Leaderek lépnek le, nem hiszem.
Sajnáltam őket otthagyni, de most az egyszer önző voltam, mert a pénzemért játszni szeretnék. Itt jóval nagyobb a fegyelem, a tegnapi insta alatt is vasszigor volt, de meg is van az eredménye. Szünetekben, meg instákon kívül mehet az ökörködés, de amikor a lovagoknál a loot 30 percig tartott az kicsit már sok volt. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
justman #4755 üzenetére
Hmmm. lehet, hogy igazad van, de én úgy emlékszem (sőr biztos vagyok benne), hogy az OOW-vel együtt álldogáltunk Thorium pointon, és kb. egymás után értünk oda. Akkor lehet, hogy a raidjüknek csak a fele jött velünk be, úgyhogy mea culpa.
Nem is sejtettem, hogy ennyi WOWos van a PH-n -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szepi79 #4751 üzenetére
Megvan ennek is a maga szépsége. Azt nem szeretem, mikor gankelnek, de mostanában sokszor megkapom a klánom miatt (valamiért a hordások ugranak a Honor and Glory névre), de szinte azonnal jön a help a gildből.
Egy ilyennek, amikor két raid összefut, nagyon nagy feelingje van. Általában egyik sem akar harcot, de valahol akad egy noob, aki ellövi az első frostboltot, és onnan megindul a tüzijáték (kb olyan érzés, mint a szikla c. filmben az a jelenet, amikor a kommanósokat lemészárolják a zuhanyzóban egy lezuhanó kő miatt). Ilyen viszont még BGn sincsen, mert 2x 40 ember ott sincs egyszerre, egy helyen. Ráadásul egy szűk siktorban folyt tegnap a harc, néha azt is nehéz volt eldönteni, hogy ki a hulla, és ki él még. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4749 üzenetére
Ezt a shield nerfet nem hallottam, de ha valóban megteszik, akkor sux blizz. A Priesteknek is van hasonló képüessége, ha jól tudom, miért kell a miénket gyengíteni???
UBRS kulcsra én is kíváncsi lennék, bár valószínűleg oda már nem tolom be a pofám, viszont sok aranyat lehet vele keresni.
Állítólag vasárnap éjjelre szerveződik valami imbaraid, de a helyszín titkos ;)
Ma este nem játszom, de a hétvégén barátnőm dolgozik, úgyhogy tervek már megvannak:
Szombaton Full MC + epic paci, vasárnap Full ZG + Ony + pár kör Scholo/strat imba csapattal a repu miatt, mert nagyon kell Naxxhoz a kulcs, és jó lenne, ha a 18as bag is összejönne. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
2xes túlerőben nekem is jobban tetszett volna a harc
OOW egyébként mindenféle segítség nélkül befutott, és nem PVPzett, ezért volt kiegyenlítetlen a dolog. Kaptak is egy-két spitet utána.
Egyébként pár gildtársatok ~10-15 ott maradt gankelni a hullákat, és közöttük 5 gildtársunkat. 2 sikertelen éledés után a RL-nek elege lett, kaptunk egy FUll Buff message-t, és kitörtünk, lekaszaboltuk a gankelőket (ekkor már sztem instában voltatok), ötröm volt nézni, ahogy szaladt az a gankelő csapat, amikor megláttak a majdnem full Honor and Glory-t felbuffolva, teljes harci díszben
Tényleg öröm az ilyen esemény, csak e miatt nem tudtam ottmaradni nerfára
Megnéztem most reggel, 41 HK-m lett a tegnapi talűálkozásból ;)
Az EG MCbe ment (BWLbe még nem járnak), úgyhogy szerintem nem mentek volna fel hozzátok. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
No kérem, megvolt az első BWL runom tegnap.
Már az odajutás sem volt egyszerű, mert Thorium pointon kb. 10 hordás azon élvezett, hogy a griffről érkezőket levágja. Bevártunk mi is 10 embert, egyszerre ress, fear, és bari, azután rendet raktunk. Öröm volt nézni, hogy próbáltak éledni, amíg a többieket vártuk. UTána UBRS előtt összecsaptunk a Leviathan, és még egy hordás gild raidjával, ahol alulmaradtunk, mivel a mage-eink úgy döntöttek, hogy ők beszaladnak (egyébként is vicces lett volne 40 vs 80), úgyhogy mindenki befutott és 20:00kor kezdés. A Bossok szépen hullottak, csak kapkodtam a fejem a sok epik láttán (azt hiszem 20 esett összesen). Egyedül Valenél kaptunk egy akkora laggot, hogy mire vége lett, elhalt mindkét tank, és még a raid fele, úgyhogy itt sajnos wipe volt.
Nerfáig én már nem mentem el, mert 11re értünk a két sárkányhoz ami előtte van, és én akkor elhúztam aludni, de most kérdeztem a srácokat, éjfél előtt értek oda, de wipe lett sajnos.
Brutális volt, hatalmas élmény, és van még egy full epik palánk, úgyhogy egyel közelebb vagyok ahhoz, hogy elkezdjek lootolni -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ha már semmi téma nincs
Nektek mennyi idaig szoktak tartani kb. a full insták?
ZG
AQ20
MC
BWL
Ony kill
Kíváncsi vagyok, hogy kb. mennyi időre készüljek ezeknél. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szepi79 #4712 üzenetére
Csak egy rezisztet ad a pala aura, tehát az az igazi táp ezek szerint. Viszont sajnos abból nincsen Nature rezisztet adó.
Egyébként felesleges azon vitatkozni, hogy melyik buff a legtáposabb. Instában úgyis rajtam van mindegyik, azon kívül meg elvagyok a saját buffommal. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igen, pont ma nézegettem a dobozt, olyan szépen mutat a polcon. Jöhetne már mellé a kieg
Bár, ha jobban belegondolok, abból úgysem lesz semmi, egy ideig, emrt akkor pld Naxxnak sem lenne értelme. Gondolom a blizz nem fejleszt 1-2 gildnek instát. Majd, ha azt meghódította szinte mindenki, akkor várhatnuk kiegészítőt. Szerintem karácsony. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Ráadásul tudtommal a security mailcímet meg sem lehet változtatni, és e miatt kökeményen megszívta valaki a korábbi gildünkből. Vett egy accot, rátöltött egy gamecardot, és a korábbi illető megváltoztatta a jelszót, úgy, mintha elfelejtette volt, úgy, hogy a security mailcímre kért egy új jelszót. A srác bukott csaknem 10k-t, és a GMek sem segítettek, mivel tiltott az accokkal való kereskedelem.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én támogatom. Legalább olyan szinten, hogy ki melyik szerveren játszik, illetve lehetne egy stat, hogy melyik szerveren hány PH!-s van horda, illetve ally oldalon, így ebből látszana, hová jöjjenek a friss PH!-sok.
Egyébként az addonos rész sem biztos, hogy rossz, ugyanis a kezdőknek általában az az első kérdésük, hogy milyen addont használjanak. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Valami furába futottunk bele a napokban, és kívánci vagyok, hogy nálatok nem jött-e elő. Szóval Hakkar killnél az MCzett tankokat polyzták a magek, de malacba rakták őket, és erre hiába nyomtunk decursive addonnal, elhasalt, mintha nem lenne rajta semmi, amit le tud szedni. Kicsit bugosnak tűnik, csak nem tudom, hogy az addon, vagy a spell a gáz. Nektek nem volt ilyesmi?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4677 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, szombat délelőtt én is bepróbálom, úgyis sok ember jönne mindíg abba az instába a repu miatt.
Tegnap szóltak a többiek, hogy kezdjek el rágyúrni naxx belépőre, mert hamarosan oda is megyünk, gondoltam megnézem mi is kellene nekem ehhez, háááát... Jelenleg 5 arcane, 2 nexus, és 1 righteous orb a beugró (ha jól emlékszem), úgyhogy azt hiszem még gyúrok kicsit a repura.
A Thunderfurys rugónkat Vernitát szerintem a horádások is ismerik, elég aktívan szokott outdoor PVPben részt venni -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4640 üzenetére
Gz, nekem is rá kellene feküdnöm, hogy végre ne a klassú lovon küldjem, de eddig úgy olvastam mindenhol, hogy 3 pala minimum kell hozzá. Mindegy, a hétvégén én is lenyomom...
Látom összefutottál Holyval, legalábbis szerintem ő lehetett a leírtak alapján.Holnap én is megyek BWL-be, kíváncsi vagyok, mennyi lootot tudok szerzni
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
S_E_R_I #4624 üzenetére
Nincs mit. Egyébként, ha a hangulatra vagy kíváncsi, nézz meg pár videót a hivatalos weboldalon. Ha meg kipróbálnád, van egy demó verzió ugyanott, de ennek a letöltését csak akkor ajánlom, ha valóban úgy döntöttél, hogy el szeretnél elvonulni a külvilágtól, valamint beszerezted egy elvonó telefonszámát, amit átadtál a szüleidnek, hogy ha nem jelentkeznél 30 napig, akkor vigyenek oda.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
LucifeI2 #4613 üzenetére
Hát, ide én jelentkeztem. Bevallom, hogy többet akartam a játéktól, mint amit a korábbi gild nyújtott, és éppen embereket kerestek (ráadásul 1-2 emberrel együtt instáztam már előtte, és tudtam, hogy jó, és skilles arcok), ezért megpróbáltam, de egyelőre nem bántam meg. A mázlim talán annyi, hogy szinte minden castba felvettek most 1-1 embert, és ezért nem egyedül vagyok újonc.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
LucifeI2 #4608 üzenetére
Az még nem esett itt senkinek
Egyébként brutálisan felszerelt a gild, nem is tudom, hogy mennyi idő lesz felzárkóznom. Igazából a paladinok közül a leggyengébb gearben mászkáló emberen is van 3-4 T2. Tegnap például Ony killnél (ahol hosszabb voltm felbuffolni, meg levágni a kissárkányokat, mint magát a dögöt) rákérdeztem, hogy a fejeséárt mit kell tennem, erre a classleader furán nézett, náluk ugyanis a pala fejes már disenchant, mert mindenkinek megvan, és már csak az AQ szettekért megy a harc. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
LucifeI2 #4605 üzenetére
Nálunk most iszonyatos Arcane Crystal farm van, ugynanis a gild elkezdett gyűjteni a 2. Thunderfury-ra (sajnos linkelni most nem tudok, majd megteszi valaki). Az elsőt a rugó class leader kapta, a 2. a Main tank tulajdona lesz. Brutálisan néz ki harc közben
. Tegnap reggel még 88 Arcanite bar kellett, ma reggelre ebből 64 lett. Kemény az összefogás.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Skacok, no offense plz. Azt kérném, hogy értelmesen, érvekkel beszéljétek meg a dologot.
Gazala, kérlek fogadd meg, ha valaki tapasztaltabb mást állít, amit te. Az ebben a topikban megfordulók nagyrésze már AQ40-et, és Naxxot próbálgatja, és jóval több PVE tapasztalattal rendelkeznek, mint te, hiszen a lovagokkal nem jutottunk még ZG végéig sem, MCben pláne nem haladtunk túl jól, a többi instáról pedig nem is beszélek, hiszen BWL, AQ40, és Ony is még megnézés szintjén sem volt meg, és AQ20-ban is csak első boss ment le.
Szóval aláírom, hogy nem vagy rossz PVP-ben, de a PVE-ben még van mit tapasztalnod.
Ismétlem: No offense -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
tjhooker464 #4560 üzenetére
Ugyanezek előtt állok
Holnap után megyek full BWL-re, szombaton full MCre, úgy, hogy még egyik helyen sem voltam, és a cuccaim is kékek (a chestem zöld). Kíváncsi leszek, hogy mi sül ki belőle. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Skill kérdése az egész szerintem. A random partykban általában túlhealelem a priesteket, annak ellenére, hogy paladin vagyok, és még a gearem is tré. Azonban, ha valóban tud játszani az illető a kasztjával, akkor a holy priest a legjobb healer, főleg néhány innervate-el támogatva.
Sajnálom, hogy a legjobb hodás PVE gild feloszlik. Nálunk ilyen gond nincsen, ma is mennek AQ40be a töbiek, kíváncsi vagyok, hogy meddig jutnak. Csütörtökön full BWL van, nagyon kíváncsi leszek rá. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát ezt szomorúan hallom, pedig régen nagyon jó hangulat volt ott, jobb, mint ami a H&Gben van, de itt nem ez számít.
Fura, olyan gildben nyomom, ami BWLt farmol, és Twin Emperorst ölt AQban, és még zöld chestben rohangálok.Sebaj, majd ez is upgradelődik
Egyébként melyik gildbe vagy/mész? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #4511 üzenetére
Most már nem bánom hogy nem jelentkeztem a Honor and Gloryba...(főleg miután mesélték hogy 14évesek gyülekezete akik randomra küldenek el a ***** anyádba poénbol, ezért is léptek ki onnan sokan és van ott tagfelvétel)
Ez csak kamu. Most, hogy bent vagyok, én is látom. Sokan mondják ezt róluk (rólunk), de nagyon nem így van. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Skacok, valaki el tudná monsani, hogyan tudom megszerezni a BWL kulcsot? Legalább egy link kellene a questsorozathoz.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hová mentél?
Tegnap én is kaptan egy inv-et a Honor and Gloryból, és azt hiszem elfogadom.
Valószínűleg nagy váltás lesz egy olyan gildből amelyik ZG mindössze első 4 bossát farmolta átmenni egy olyanba, amelyiknél már BWL farm van, és éppen AQ40 főbosst tryolgatnak, és Naxx kezdés is folyamatban, de megpróbálom, mert a lovagoknál lévő szervezetlenséget nem bírom. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tegnap este érdekes meglepetés fogadott minket ZGben. Minden Boss 2 tárgyat dobott legalább, és csak caster cuccok hullottak (+healing&dmg done). Simán lezúztuk az első 4 bosst, ma este folytatás.
Egyébként voltunk este a koponyás területen undeadokat farmolni, főleg tanarisban, és winterben, de semmi nem esett belőlük, mindössze az argent down repus kövecskék, és necrotic rune. Nem tudja valaki, hogy meddig lesz támadás?
Valaki elkezdte már a questeket csinálni EPL-en? Olyan dolgokat kérnek, amivel még nem is találkoztam, ezek naxban esnek vajon? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Valaki rájött, hogyan szerzünk pénzt ebből az eventből?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Túl nagy a csend. Tuti elindultak a szerverek...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kis nosztalgia...
Akkor volt játék fórumában utoljára ekkora pörgés, amikor kijött a HL2. Nem tudom ki emlékszik még rá, de pár óra alatt sikerült párezer hsz-t gyártania a népnek. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3815 üzenetére
Jaja, viccesek. A múltkor nyittattam egy ticketet velük, mert Silithusban az egyik Quest elvégzéséhez egy mobot kellett megölni, ami bebugolt, és mindent evade-elt, és nem mozdult. Visszaküldték, hogy csak ''temporary problem'', és a megoldás ''try again later''. Mondanom sem kell, hogy a következő szerdai karbantartásig a mob nem mozdult, és a Questet csak utána tudtam megcsinálni.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3811 üzenetére
Most akkor a patchek tölthetők, de a serverek offline?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Aha, először csak éjfélig játszol, mert utána nehéz partyt találni.
Aztán 60 leszel, és a klánnal minden este 7-8 körül találkozó, és raidek kb. 11-12ig.
Na ez után kezdődik az élet, mész füveket/bányákat farmolni, hogy potikat/alapanyagot gyűjts. Máris hajnali 2.
Majd rájössz, hogy kell a repu valahol a receptek miatt, és mivel az éjszaka má foglalt, bejátszik a munka előtti reggel 6os kelés, meg olyankor könnyebb is farmolgatni.
Esetleg 60on úgy döntesz, hogy neked kell egy PVP szet, ennek a megszerzése napi 5-6 óra masszív BG 4-5 hónapon keresztül.
És akkor még nem segítettél a többieknek, nem questelgettél, nem jársz csak raidinstákba.
Itt jön el az a pont, hogy egy sörözést már lemondasz, hátha aznap este meglesz egy újabb Boss, vagy kiesik valami lila, és te nem vagy. Tegnap a main tank bejelentette, hogy lemondta a mai randiját, mert AQ20 első bossra megyünk.
Sokkal komolyabb függőséget okoz, mint a Battlefield, azt is nyomtam egy ideig, de azt meg lehet unni. Itt tényleg végtelenek a lehetőségek. -
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Milyen vicces, hogy pörög a topik, hogy nincs WOW
Kíváncsi leszek, hogy ma este egyáltalán érdemes lesz-e elindulni instába, áés mekkora lesz a lag. Ha nem, akkor megyek vissza ungoroba farmolni, közel az epic mount. Már csak 150g kell, és a questekre megvan a csapat, csak engem várnak. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szepi79 #3695 üzenetére
Hát, annyira nem tűnik nehéznek. Mondjuk Hakkar sem tűnt annak
Sajnos a T1től még messze vagyunk, szombaton lesz a 3. MC try.
Szerintem meg fogjuk próbálni, ha más nem tanulás, és repuépítés miatt a dolgot. Ráaddásul ahogy leírtátok, itt a healereknek kell nagyon ott lenni, azzal pedig nem szokott gond lenni (kivéve Hakkar)
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Kuli ellen volt már egy try, de nem ment le, mert nem tudták a tankok forgatni + a csapdák meglepték a többieket, szinte semmit nem tudtunk róla addig.
Leguoljára lehívott egy másik gild, és ott azt vettem észre, hogy a ''2 heal cast, utána kicsi futás'' taktika beválik healer részről, ugyanis így egy trapet sem kaptam be. Egyébként nekem úgy tűnt, hogy mintha a csapdákat is aggro alapján dobálná, mert egy hosszabb egy helysben állás után általában 4-5 csapdát is bekapok. Lehet, hogy csak véletlen, de én így láttam. Egyébként a rashmobokat megéri kitakarítani AQban a második bossig? Arról ugyan még semmit nem hallottam, hogy az kicsoda, annyira óvnak tőle minket. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Mindegy, első próba volt, szerintem arra mindenképpen megfelelő volt, hogy lássuk, hogy itt már nem megy a ''2 perc AFK'', meg ''cigiszünet'' beszólásokkal tarkított kill a főbossnál. Azt mondom, legközelebb tutira le fog menni, csak kicsit bosszantó, hogy két este szenvedései mentek kárba. Öröm az ürömben, hogy nem hittem, hogy a tigrist, és a párducot bealázzuk, és mégis meglett.
Mindegy, ma nekimegyünk AQ20 első bossnak, és holnap-holnapután megint ZG. Hétvégére meg marad MC, ahová eddig egyszer sem jutottam le. Nem vágom miért kell pont szombat este menni oda. Mindegy, legutoljára a skacok lenyomták az első bosst nélkülem is, mindössz 26an voltak. Volt is nagy örömködés. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nos, a tegnapi Hakkar kill siralmas volt.
Mire eljutottunk Hakkarig, 2x volt wipe a templománál mászkáló Blood drinkerrel tarkított őrjáratok miatt.
Sajnos még mindíg ott tart a gild, hogy van egy két ember, akinek a ''most gyere hátra'' összetételű igen bonyolult parancs is nehézségeket okoz. Hakkarnál is ez volt a pobléma, ketten kimaradtak a méregből, és gyakorlatilag az első felhő után 3%-ot vertünk le róla. Kétszer futottunk neki, másodszorra a tankokra osztott healerek nem tudták őket tartani (szerintem valamit elbénáztak), a csapat petig elfelejtette kötözni magát, és képtelenek voltunk kigyógyítani mindenkit.
Mindegy, jó tanulság volt, ennek nagyon komolyan kell nekiállni. Hexxer kalapácsa meg marad álom még egy ideig. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
DaveNo1 #3640 üzenetére
Rosszul olvastad. 100 manába kerül
Egyébként 40en IFben azt hiszem a trénerek feletti emeleten lévő nőci adja a Questet, és a háta mögött lévő férje a varázslatot (az is lehet, hogy fordítva).
Van már egyébként Gilded? Ha nincs, beszélek ma este a classleaderünkkel, hogy be tudunk-e venni. A fő gond az, hogy változtak a szabályaink, és 55 lett a minimum szintlimit. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Darth_Revan #3628 üzenetére
Kösz, ez így simán menni fog szerintem. Hexxert miért hagyjuk? Szerintem simán lesz rá időnk, csak Hakkar maradt mára, úgyhogy be kellene próbálnunk, mert annyira imba pala cuccokat dobál.
Holnap meg ugrunk AQ20 első Bossnak, a quest miatt. Legutoljára ott egymás után 4x is wipe volt, elbuktunk rajta, mert a tankok nem tudták cserélgetni egymást. Remélem az is le fog menni hamarosan. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nekünk tegtnap este sikerült ZGben kitakarítani a párducos, és a tigrises bosst is.
A párducos nagyon kemény volt, a legvégén körülbelül 100 tigrist tankolt a két offtank a két oldalon, de lement a boss. Igaz egy ember maradt életben.
A tigrisesnél volt 4 wipe, de az is lement, igaz itt is csak egy ember maradt. Egyébként annyira nem lennének ezek durvák, ha lett volna velünk priest, de így kicsit nehézkes volt.
Ma este megyünk Hakkarra, és bepróbáljuk Hexxert. Rá tud valaki valami jó taktikát? Nem nagyon próbálkoztunk még vele. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Valaki vágja a Silithusos idézgetéseket? (vagy legalább utd egy linket, ahol részletesen le van írva?)
Eljutottam odáig, hogy friendly vagyok cenarion circle-vel, valamint a kis elementálokból kifarmoltam pár közepes idézéséhez cuccokat. A közepesek mit dobálnak (elvileg kéket, csak nem tudom, hogy biztosan, vagy csak kis százalékkal?), illetve hány közepest kell ahhoz megölni, hogy meglegyen a nagyhoz szükséges idézéshez a tárgy? A nagy mit dobhat? A nagyhoz való tárgy beváltásához is kell repu?
Így hírtelen ennyi -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor77 #3424 üzenetére
Köszi.
Mindenképpen érdekes, és főleg hihetetlen egyébként egy kívülállónak a pala. Tegnap volt szerencsém egy klántársammal lemenni BRD-be, ő full retrire van talentolva, és igazából a mobokat nem nagyon tudták róla lehúzni (na jó, masszív mage DPS-el igen). Én voltam a healer, és azt kell, hogy mondjam, hogy remekül helyt álltam. Kezdem megtalálni magam a paladinbanMár csak valami jó main hand, és pajzs kellene, és rendben is lennék.
A taltentfádra én azért kíváncsi lennék... -
Polacheck
HÁZIGAZDA
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szepi79 #3416 üzenetére
Az önfeláldozás egyébként teljesen igaz, hacsak arra gondolok, amikor kimentek egy embert a csatából a saját életem árán, de nem lesz wipe
.
Egyébként vicces, de 100%ban igazad van, ugyanis valóban itt döbbentem én is rá a dologra. Egyébként nem biztos, hogy olyan messze áll tőlem a dolog, csak még hozzá kell szoknom ahhoz, hogy nem lovag vagyok, aki berohan a csatába, és osztja a criteket a kétkezessel, hanem egy healer.
Ami viszont tetszik, hogy ha a tankok véletlenül bárhol bénáznak, a pap hamar elhullik, a pala pedig kitart annak ellenére, hogy többen csapkodják. Ilyenkor átváltok megszakíthatatlan healre, és mielőtt meghalok, még elnyomok egy lay on handet.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
TommyGun #3411 üzenetére
Igazad lehet, sosem játszottam druiddal. Igazából a paladinnal is az a bajom, hogy single játékra egyedül questelni, mobozni tökéletes, azonban a hibrid mivoltából adódóan nem érzem jónak mondjuk ZGben. Kicsit olyan, mintha minden kasztnak meglenne a szerepe egy ilyen instában, kivéve a paladint. Szinte egész insta alatt csak healelek, bubit tologatok, és átkokat takarítok, meg buffolom a partyt.
Remélem később változni fog a véleményem, főleg azért, mert másik karit nem akarok indítani így, hogy már egyet egész jól feltornáztam. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Valaki kicsit feljebb istenítette a paladint, hogy mennyire univrzális, mert üt is, és gyógyít is. Nos, tegnap lementünk 5en stratba az epic mount questem miatt. Volt 1 lock, 1 mage, 1 hunter, 1 druid, és én pala. Mivel a druid is, és én is healre vagyunk talentolva, ezért én tankoltam eleinte, azonban healer talentozással+gearrel iszonyat hamar leugrott a HPm, nem tudta a druid tartani. Utána cseréltünk, és ő hasonló (healer) talenttal + gearrel sokkal jobban tudta tartani az agrot. Szóval a pala minden, csak nem univerzális. Amire talentolsz, arra tökéletes, viszont másra nem alkalmas.
Annyi haszna mondjuk volt a tegnapnak, hogy a druidát ráébresztettem, hogy healelni bizony spam helallel kell. Szinte nem fogy a manám, annyira olcsó a kis heal, és a gear miatt csaknem 150 plusszt kapok rá, így 500-550 körül gyógyít. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Mi zombaton ugrunk neki MC-nek elsőre. Kíváncsi leszek az eredményre. A héten a keddre kiírt ZG, és a szerdára kiírt AQ20 első boss is elmaradt érdeklődés hiányában. Mindez viccesen hangzik, ha hozzávesszük, hogy 170en vagyunk a gildben, és ebből kb 60 maxos kari. A gildleader ráadásul létszámstoppot hirdetett, úgyhogy nem tudom, hogy leszünk-e elegen.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged