- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
De ha a papoknak minden megvan mc-ből és mégse akarnak bwl-be járni, akkor ott összeszarhatod magad, akkor sem fogsz olyan dkp szabályzatot kitalálni, ami motiválná őket.
Nálunk eleinte 2x-es dkp-val ment bwl, és elég sokszor volt ''full bwl bónusz'', azoknak akik végigszívtak egy 4 órás wipe partyt, ezenkívül természetesen first killre is járt extra dkp. -
F-ECT$
titán
Így van. A guild felét adó tankoknak (prot), papoknak (holy/disc), druidáknak (resto), sámliknak (mana tide) legalább 25-30, de sok esetben 45-50 pont kötelező, különben nem tud a guild bosst ölni. (Persze nem mc szintű bossokra gondolok.)
A dps tud viszonylag szabadon talenteli, de van ahol erre is vagy előírás van, vagy aki nem jól teljesít (pl 50%-kal kevesebb dmg-t tol, mint a classtársa) azt kirúgják. -
F-ECT$
titán
válasz
LucifeI2 #4524 üzenetére
A petnek (gondolom felhunter) 330-as res-es van mindenre, szóval nem shadow formban kell megölni. (Holy res nincs.) Közben meg a lock manáját kell égetni, a dotjait leszedni, csak a curse-e marad fenn, bubi + dotheal elég. Mire a pet meghal, addig a locknak is fogy hp-je (sw:p) és onnan már kivégezhető.
-
F-ECT$
titán
válasz
LucifeI2 #4517 üzenetére
Hát igen, a shadow priest is durva, főleg az ud, én is csak demon builddel (soullink) verem őket könnyen. (És ha már itt tartunk, akkor a sámli is elég durva duelben: kihívod, letesz 3 totemet, lightning shield, felissza magát, és utána fogadja el a kihívást...)
Hogy pvp szerveren hiány van rugóból az igen ritka eset, de azt mondjuk mondhattuk volna, hogy ha pap vagy akkor általában healerként számítanak rád. (Ezt tényleg nem mondtuk?) -
F-ECT$
titán
válasz
DaveNo1 #4511 üzenetére
Duelben a lock lényegében bárkit el tud verni, mert előveszi a megfelelő petet és kész, míg pl a rugók iszonyat hátráyban vannak, mert szinte mindeki ki tudja őket venni stealthből. Valódi pvp-ben viszont iszonyat erősek a rugók, mert nem tudsz rájuk készülni, a lockok meg nem tudnak minden ellenfélhez petet cserélni. Épp ezért a duel gyakorolni jó, de a valódi pvp teljesenen más, már csak a CD-k miatt is.
-
-
F-ECT$
titán
Ha jól emlékszem ő mondta, hogy pala cheattel nyomják.
Egyébként meg horda oldalon szvsz shaman kite-tal kell próbálkozni: ők kite-olják a legiósokat, a druidák altatnak, a huntik és a lockok viszik a sárkikat (így 1 huntira kevesebb sárki jut -> nem fog eldőlni), és mivel csak a mágusokat kell öli, így elég 1 sarokba 4 ember. A totemet meg frissíteni kell és kész.
Nem nagyképűség (főleg mert nem is sámán vagyok), de a kite-ot mi 10-15 próba alatt belőttük, és így az első héten amikor bementünk bwl-be már feküdt is Razor. -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4461 üzenetére
Nem értek a wow minden karakteréhez, de a többségéhez igen, és a lockhoz pedig a legjobban, mert az a main karim. Éppen ezért viszonylag megalapozott tudással állítottam azt, hogy az általad leírtak nem igazak. Ezt egyébként rajtam kívül még 2 ember is így látta (igaz ők kevésbé támadó stílusban írták ezt le), melletted pedig nem állt senki. A lenézésről pedig annyit, hogy az aláírásod alapján inkább neked kellene leszállod a magas lóról. Ha pedig nem tetszik a stílusom, akkor nem kell válaszolni a hozzászólásaimra és kész...
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4401 üzenetére
Üdv a szinten. Btw neked nincs lockod, akik meg helyreraktak lock ügyben, azoknak meg van. De nyugodtan bizonygasd az igazad, ha sokáig mondogatod, akkor ha más nem is, te biztosan elhiszed majd
-
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4371 üzenetére
Attól függ. Ha jó guildben vagy, akkor érdemes a pve cuccokra hajtani, de ha nem, akkor előbb megvan a bg repu. A R10+ már kérdéses, mert lehet, hogy összességében kevesebb idő kell a R13-hoz, mint a T2 sethez, de előbbit nagyon intenzíven (napi 12 óra hónapokon át), utóbbit meg heti 3-4 raidnappal, napi 3-4 órával is meg lehet szerezni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4369 üzenetére
Pet nélkül, hs nélkül, csukott szemmel, hátrakötött kézzel, ja és feart se nyomj. Hülye-e vagy?!
Egyébként TN-en lvl30 környékén van egy quest, amikor egy ketrecből kell kiengedni egy tigrist. Azt soloztam úgy, hogy a tigris 1 szinttel magasabb elite volt. -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4345 üzenetére
Igen, nem vagy szakértő, 61-es eliteket lehet úgy vágni, hogy hozzád sem érnek, és még túl nagy skill sem kell hozzá...
-
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4338 üzenetére
Miért szólsz bele olyanba, amihez lövésed sincs
-
F-ECT$
titán
A BG repuval szar cuccok szedhetők össze ezekre a slotokra, R10 << T2, R13 meg sosem leszek. A T3 már csak azét is sántít mint pve set, mert nincs rajta spirit se resist. Emelett nem érzem azt, hogy T3-ban mennyivel jobb lennék: +400hp, 600mana - ezek igazából egy locknak nem számítanak; +36 spell dmg - hogy oda nem rohanjak; +4% hit, +3% crit - na ezzel talán pár %-kal nő a dmg. Cserébe nincs spirit, res, és az aggró redukció is szarabb, mert pve-ben leginkább sbolt spam megy: most minden sboltra van 20% redukció, ezzel meg csak a critekre lesz 25%.
-
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4316 üzenetére
Iszonyat nehéz lesz összeszedni a T3-at, és annyival nem is jobb. Ha csak 8 db-ot hasonlítunk össze (mert ugye a T3 9 darabos a T2 meg csak 8), akkor máris csak 171 stami vs 203. Ez 32 stami ami még demonic embraceval is csak 368 hp. Az int locknak olyan sokat nem számít. A következő fontos a spell dmg, ami a T2 esetén a 3-as bónusznak köszönhetően 227, tehát csak 36-tal több a T3(a 292-ből itt 29 esik ki a gyűrű miatt), ami azért eléggé nevetséges. Ezenkívül a T3-on nincs se spirit, se resist, előbbi persze csak instában számít egy picit, de utóbbi pvp-ben is eléggé fájó. Az egyetlen kiemelkedő tulajdonsága a +4% spell hit és +3% spell crit, de itt is az első csak instában számít. A set bónuszokat elnézve pedig szintén nem vagyok túlságosan meggyőzve.
Összességében persze jobb a T3, de messze nem annyival, mint amennyire elsőre tűnik, így erősen kérdéses, hogy mennyire éri meg az egészet összeszedni. -
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4311 üzenetére
Tier 0-t csak akkor éri meg összeszedni, ha utána lesz erőd tier 0.5-re upgradelni, és előreláthatóan egyik nagyobb instába (mc, zg, aq20) sem fogsz tudni még jó darabig bejutni. A kék pvp sethez szvsz 2 hónap heti min 30 óra pvp kell, ha van időd, akkor érdemes összeszedni, mert jó sok stamit és spell dmg-t ad.
-
F-ECT$
titán
válasz
szepi79 #4308 üzenetére
Nekem SoulLinkkel sikerült pvp-ben 2300-as sboltot és 2600-as sfire-t nyomni, és ha belegondolok, hogy ezek mekkorák lettek vola ruinnal (3000 ill. 3500), akkor azért néha elkap az érzés, hogy full destrosnak kellene lennem, főleg ha még hozzávesszük a 30%-os bg-s buffot (3900, 4500)
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4298 üzenetére
Kicsit sántít itt valami. Instában messze nem a destroval lehet a max dps-t elérni, ezért nem valami erős ez az indok. Persze az a legfunabb build, de ha nem csak pvp-zel, hanem farmolgatsz is, akkor messze jobb a demon ág. Fejlődni még az aff is jó, de 60-on a full aff szvsz felejtős.
A shardokkal meg takarékoskodni kell, ha egyedül vagy, ha meg instázol, akkor nehogy már gondot jelentsen a shard gyűjtés. SS-t 30 percenként tudsz csak tenni, HS-t meg a tanknak kell adni és kész. (A 20-as shardbag kb 40g, 24-es nekem sincs.) -
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4277 üzenetére
A lock 40 alatt is erős már pvp-re (seduce), és pve-ben is nagyon jó. ''messze a legnehezebb a játék vele'' - ez így nem igaz. Nehéz vele jól játszani, de még rosszul játszva is könnyebb vele pvp-zni, mint más kasztokkal.
szerk: a shardokra meg ott a shardbag.
[Szerkesztve] -
-
F-ECT$
titán
válasz
Benedentino #4186 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor lvl40 körül már 1 napi játék (reggel 10-től este 10-ig kis szünetekkel) kellett a szintlépéshez, és lvl50 felett meg már 2. Ha lvl20-on lassúnak érzed a fejlődést, akkor sokára leszel lvl60...
-
F-ECT$
titán
Kiszámolta már vki, hogy a Naxx-os invázióban mivel jön a leggyorsabban a repu? Melyik questeket érdemes megcsinálni, milyen leadható cuccokat érdemes gyűjteni?
-
F-ECT$
titán
A 25k-hoz igencsak durva gear kell
-
F-ECT$
titán
válasz
tjhooker464 #3634 üzenetére
Danke. Kb 5 hónap heti 2-3 nap bwl (napi 3 óra kb), de ezt úgy, hogy ott voltam minden first killnél. Ebben az 5 hónapban mondjuk az is benne van, hogy volt kb 1 hónap kiesés guild újraszervezés, és a lagos szerver miatt, valamint kb 1 hónapja vártam már az utolsó darabot. Ha egy olyan guildbe kerülsz, ahol már farmolják bwl-t, akkor akár 2-3 hét alatt is összejön
-
F-ECT$
titán
Ma végre meglett a full T2 setem
Egyéb cuccok: [link] (2 profile van.)
-
F-ECT$
titán
válasz
Alvin_ti4200 #3582 üzenetére
Van olyan ismerősöd, aki játszik vele / most kezdi el? Ha igen, akkor vigyázz, mert jobban fertőz, mint a 3dmark score hajkurászás
-
F-ECT$
titán
''hordás lévén csúnyán szívunk Razornál'' - ha a sámlik jól csinálják, akkor nem nehéz a fight.
A raid napokhoz meg annyit, hogy nálunk a péntek-szombat szabadnap, és inkább hétköznap van 20-23 között raid. Ilyenkor a családos/munkásember úgysem tudna elmenni sehova, max a tv előtt döglene, ahelyett meg jobb a riad. A durcis élettársat/gyereket, pedig hétvégén könnyebb megbékíteni -
F-ECT$
titán
Tegnap nekem is sikerült majdnem: volt 6.5k hp-m, very good fire ressel (225 körül), kaptam egy eldobást, ami pont az MT felé lökött, és még le sem értem, amikor jött a következő eldobás, ami akkora volt, hogy majdnem bevertem a fejem a barlang tetejébe. A levegőben benyomtam egy 1.2k-s HS-t, és szerencsére egy kiálló sziklára érkeztem, és nem a lentebb lévő földre vagy a lávába. Maradt 500 hp-m kb
-
F-ECT$
titán
Trade skillel én is bajban vagyok: jelenleg herb + alch. Mivel farmolni nagyon nincs kedvem, ezért mostanában max a transmute-tal keresek pénzt, viszont az alch-ból már annyi receptet tudok, hogy nem lenne szívem leadni. Pedig valamit le kellene, mert most, hogy lekopik rólam az utolsó kék is, sőt talán 1-2 lila is, a disenchantolt cuccoknak sokkal jobb ára lenne, mintha ezeket vendornak adnám el. A nem bop-os cuccok persze mennek egy kiskarinak, de azok max zöldek, és egy pár kék, abból nem lesz sok pénz
-
F-ECT$
titán
Hát ha ki tudjátok nyírni az összes mobot a sárkikon kívül akkor grat, mi ezt a taktikát még nem próbáltuk. Egyészt óriási dps kell hozzá, másrészt nem árt ha a manahasználóknak marad manájuk a boss fightra is, és ez utóbbi miatt szerintem a kiteolás kifizetődőbb, mégha egy picit tovább is tart betaulni.
-
F-ECT$
titán
Ahogy írták, azok a mobok nem rátok rontanak, hanem el kell kapni őket, és leverni. A harcról addig nehéz taktikát írni, amíg nem láttátok, és bizony az alapja az, hogy megfelelő legyen az aggrósorrend, szóval neked, mint DD warinak majd nagyon kell figyelned. Ha a tankolás már megy, utána csak nukeolni kell 1000L, és ha meghal az aktuális MT (meg fog halni, mert kap egy bombát, ami szép lassan kinyírja, mert a hp-t felezi másodpercenként, így ki sem lehet healelni), akkor a következő tank veszi át a helyét és lesz MT. Kb 3-4 MT-vel meg lehet csinálni, nekik nagy hp és fire res kell. (Btw végigvertük bwl-t, de egy csomó helyen fogalmam sincs, hogy rajtam kívül a többiek mit és hogy csinálnak, szóval ha nekem kellene vezetni egy raidet igencsak bajban lennék
)
-
-
F-ECT$
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Mazda topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Star Trek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest