- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Kieg nélkül nincs lvl61... [link]
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #4859 üzenetére
Amikor abbahagytam, még csak terveztem áttérni a CT-ről Bongosra, sajna nem
De igaz, hogy eleve a Titanon levőt néztem
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #4855 üzenetére
Vagy a CT Moddal, Discord Action Barsszal
szepi79: szerintem ez yóóó UIMinden lényeges infót látsz, a fightra is tudsz figyelni - igaz, kellene hozzá az 1600*1200-as felbontás
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #4845 üzenetére
Ez melyik guild?
-
Wolverine
félisten
A jelek szerint a topicban igen
A wow.hu-n szintén nem egységes a megítélése ennek a lépésnek, bár úgy vettem észre, többen nem örülnek neki, mint igen. Az USA-ban 1 igen, kettő nem, EU-ban több nem, mint igen, de arányt nem néztem...
mod: a #4785-tel arra akartam inkább utaln, valsz. ennek a két embernek nagy szerepe van abban, hogy a WoW instabuzulássá vált :/
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
15 karim van, minden kaszt, minden faj képviseltetve van, mindet szeretem (az UD priestet a legkevésbé). A maxos Ydrisselle a Ragnán, ő 43-as már régóta, szal nagyon magas szintű karim nincsen, és ez nem is zavarna. Az már inkább, hogy szinte minden helyen ismerem a lvl20 alatti questeket, és nagyon unnám újra végigcsinálni... (még a hordásokat a legkevésbe, mert csak 4 hordás karim van; Silverpine Forestben nem is jártam soha...)
És jelenleg nemhogy egy hónapos feltöltésre nincs zsém, de azt sem tudom, miből fizetem a jövő havi albimat, hogy saját szükségleteimről ne is beszéljek. -
Wolverine
félisten
válasz
Chandler #4685 üzenetére
DD: Damage Dealer, ő osztha a sebzést. Lehet rugó, warrior, lock, shadowpriest vagy mage alapesetben...
Buff: bármi, ami erősít (Mark/Gift of the Wild, Thorns, Power Word: Fortitude stb.)
A leather cucc ne zavarjon. Egy yóóó rugóba nem lehet elég sokat sebezni, mert mire összeszedné, addigra az ellenfél halott -
Wolverine
félisten
Én azon gondolkodom, hogy nem töltöm fel az acc-om fél év után sem, de nem is adom el, hátha egyszer megjön újra a pénz rá...
-
Wolverine
félisten
válasz
Chandler #4495 üzenetére
Csakhogy más-más talentkiosztás hatékony lvl20-on, 40-en lés 60-on
A succubus q-et SW-ben adják a Slaughtered Lamb fogadó pincéjében (ahol a VW-ot korábban), és a Barrensre kell érte menni, hordás területre
A legegyszerűbb, ha Westfallból leúszol Booty Baybe és áthajózol Ratchetbe. Utána visszafelé már mehetsz Ashenvale-en és Auberdine-en át Menethil Harbourba... (én a Ragnán így csináltam, és hatékonynak bizonyult
)
-
Wolverine
félisten
válasz
Chandler #4352 üzenetére
Alapvetően nem - a külső exe-k használata tiltott, és a textúrát cserélő addonokat sem szikták szeretni.
Insta: összesezdsz magadhoz hasonló szintű 4 embert, és lehet menni, persze megfelelő összetételben (azaz tank - warrior/pala/feral druida - és healer - priest/pala/druida - nélkül el se indulj...) Odabent általában elitek vannak tömegben, szal egymagadban nincs sok esélyed
Horda oldalra többféleképpen is eljuthatsz (hajóval vagy gyalog), de ha RFC-be mennél, arról tegyél le: oda alacsony szinten nem lehet bemenni allysként, mert bedarálnak az őrök...
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
killahdrums #4144 üzenetére
egy mage, aki sosem használt staffot???
-
Wolverine
félisten
A hisszú karbantartás azért volt, mert fizikailag költöztették a szervereket - és mindezt azért, hogy 1.12-ben lehessen crossrealm BG
Ingyennapról egyelőre nem regéltek
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #3969 üzenetére
Még nem
csak ha megjelent a kieg - ami idén utolsó negyedév hivatalosan (magyarán karácsony
)
Elolvastam még egyszer az enchantos sztorit - nem voltam elég figyelmesViszont miért nem guilden belül intézed?
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #3955 üzenetére
Enchanthoz nem kell átadni a cuccot... Van a trade ablakban alul erre egy slot, ahol ő bűvölhet, de nem kerül át hozzá
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #3879 üzenetére
Bongos, a Curse-ön megtalálod
(ha elérhető a Curse...
)
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #3616 üzenetére
Amint látom, az Aerie Peak PvE szerver - valami azt súgja, ezt ajánlotta a gép elsőre
Magyar guild van, az Eternal Guards, de ahogy elnéztem, ők a Xaviuson már MC-znek minimum, szal hozzád képest pronak számítanak... Mindenesetre írd be a chatbe a biztonság kedvéért, hogy /join hun -
Wolverine
félisten
A kártyaszám utolsó 3 vagy 4 számjegye, de ezt hintben megmondja a WoW acc creation is
(kártyatípustól függ)
Alvin: Karitranszfer jelenleg nincs, csinálj új karit, lvl7 max. másfél óra(még nekem is
)
Az ajánlott szerverek:
PvP: Ragnaros, Bloodscalp, Xavius (sok egyében is akad bőven magyar)
PvE: Nordrassil, Arathor
RPPvP: The Venture Co.
RP-re nincs ajánlott szerver.
Asszem, 3-4 héten belül én is veszek megint GC-t -
Wolverine
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #3584 üzenetére
Na várj csak: anulu egy, én kettő, plusz a többiek
(ha Csepelen laknék, átvinném a CD-ket, hogy ne kelljen letöltened...)
-
Wolverine
félisten
válasz
jaffa 2843 #3446 üzenetére
A Fileplanetről elérhető egy 10 napos ingyenes próbaverzió. Kezdd azzal. A topikban (és a wow.hu-ra is ez érvényes) nem foglalkozunk tört szerverekkel.
-
Wolverine
félisten
válasz
Wolverine #3300 üzenetére
Nem volt nagy érdeklődés...
Na mindegy, itt a lista:
1. draenei
2. blood elf
3. furbolg
4. ogre
5. worgen
6. earthen (bár őket csak emlegették Uldamannal és a War of the Ancientsszel kapcsolatban - ugye ők a törpék ősei, akik még inkább sziklából vannak, mint húsból)
7. pandaren
8. high elf
9. gnoll
10. quillboar
11. giant
12. murloc
13. makrura (a rákemberek pl. Durotarnál)
14. naga
15. elementálok
16. a dragonflightok tagjai
17. goblin
18. kentaur
19. dryad
20. Keeper of the Grove
21. silithidek (nem jártam arra az 1.8 óta, nem tudom, milyen alfajaik vannak)
22. nerubian
23. tuskarr (fókaemberek Northrenden)
24. trogg
25. eredar
Meglepődtem, amikor összeszedtem a listát... -
Wolverine
félisten
Körkérdés: szerintetek hány jelenleg nem játszható, intelligenciával bíró faj van a WoW-ban (illetve a War1-3+TFT-ben)? A tippeket holnap délig várom, akkor közzéteszem a listát is, wow.hu-ról puskázni nem ér
mod: igen, draenei és BE is beleszámít, naaru viszont nem, mert még emlegetve is alig vannak.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
sasa311 #3287 üzenetére
51 talentpontot van, ha a Siphon Life-ot is szeretnéd, akkor max. 30 jut destructionre, nem maxolhatod ki
Yahh, ajánlott szerverek (másképp hivatalos magyar szerverek - ezt be kéne tenni az első postba, nem, modik?):
PvP: Bloodscalp, Ragnaros, Xavius
PvE: Arathor, Nordrassil
RPPvP: The Venture Company
RP-re nincs ajánlott szerver. -
Wolverine
félisten
A tesztes cucc önálló mappát csinál a WoW-on belül, amit elég törölni, ha vége a tesztidőszaknak; a normál WoW-hoz nem nyúl ez a kliens. Persze ugyanúgy, mint eddig, ha kijön az éles patch, első indításkor le fogja tölteni
megj.: a test realmek közül a PvE-re nem lehet már karit másolni, a PvP meg nem megy. Szal miről is beszélünk...? -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #3113 üzenetére
BWL-nél sokkal durvább lesz Naxxramas a hírek szerint. Az 1.11-es patch egyhamar aligha jön, mert csak az amerikaiak tesztelnek, az európai szerver az istennek nem akar menni...
A Tier3 durvább lesz a Tier2-nél, ez tuti, de összeszedni irgalmatlanulé nehéz lesz. (mintha a t2-t nem lenne nehéz...)
-
Wolverine
félisten
Hopsz. Most olvasom a test realm patch notes-t... Kulcskarika: ez yóóó dolog
legendary caster staff: remélem, nem HLI-ből lehet megszerezni, mert akkor nekem nem lesz...
Egyébként mióta van griffes Ratchetben és Un'Goroban? -
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #2721 üzenetére
Igaz, hogy beírhatod (az enyémet is elfogadta), de nem fog róla levonni zsét, mert erre alkalmatlan a kártya... Előbb-utóbb én is másikat fogok kérni, csak még nem tudom, áttérjek-e az OTP-ről CIB-re.
-
Wolverine
félisten
válasz
TommyGun #2674 üzenetére
Nem - ha minden igaz, ez azt jelenti, hogy a Swiftmend elsütésekor a célpontotn levő Regrowth/Rejuv hátralevő healje instant módon elsül
Egy max. szintű HoT-nál ez nem kis heal, pláne, ha a +healinges cuccok is hatni fognak rá...
mod: HolloW, milyen fajú warrior vagy? Ezt sem árt tudni
Más. Ugye a draeneik bevezetése a lore-ba komoly hibát okozott, lévén a mostani verzió szerint Sargeras rontotta meg az eredart, eddig meg az volt leírva, hogy ez fordítva történt... Magyarázat itt: [link]
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Apophis #2601 üzenetére
A BE-k, akik Azerothon maradtak, szeretnének eljutni Kael'thashoz Outlandsre. Mivel Garithosnak köszönhetően nem bíznak az emberekben, a Hordához csatlakoztak, hogy elérjék, ráadásul a draenei sztori szerint elcsórtak valamit az Azerothon lezuhant draeneiktől... Az már más kérdés, hogy a kiszivárgott Tempest Keep infók szerint Kael megzakkant, hűséges Illidanhoz, aki szintén beleőrült a vereségbe Arthas ellen...
-
Wolverine
félisten
válasz
Apophis #2592 üzenetére
Csak engem zavar, hogy az eddigi lore szerint az Eredar eleve démoni, gonosz faj volt, és ők rontották meg Sargerast, nem fordítva?
Ráadásul interdimenzionális hajó, ami ÉK-Kalimdor mellett egy szigetcsoportra zuhant... argh. (a wow.hu-n egyesek már várják a protossokat is
)
-
Wolverine
félisten
válasz
J3richo #2514 üzenetére
BG = Battlegrounds; azaz Warsong Gulch (WSG), Arathi Basin (AB) vagy Alterac Valley (AV). Olyan instance-ok, ahol a cél az ellenséges playerek lemészárlásán kívül valamilyen cél elérése... WSG: capture the flag; AB: erőforrásgyűjtés, AV: az ellenséges bázis elpusztítása
Lvl60-on megtanulod a trainernél levő utolsó varázslatauidat, és onnantól kezdve vagy reputationt építesz valamelyik frakcióval, vagy pénzt gyűjtesz, vagy endgame instance-okba jársz (előbb Blackrock Spire, Stratholme, Scholomance, majd Onyxia, Molten Core, Zul'Gurub, Blackwing Lair, Ahn'Qiraj, 1.11 után Naxxramas...) A meglevő varázslataid némelyike dropból upgrade-elhatő, de főleg fegyvert/ruhát fogsz farmolni -
Wolverine
félisten
-
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
Nem játszottam több, mint 2 hónapja, és elgondolkodtam. Instákba nem járok (nincs annyi időm, amíg sikerül kitakarítani egyet-egyet), BG-re szintén nem (nem érdekel... még PvP szerveren sem), a szólózás meg előbb-utóbb (amikor a sokadik karival tolom újra) elveszti a varázsát... Most komolyan elgondolkodtam azon, hogy el kéne adni az acc-omat.
-
Wolverine
félisten
Ahogy a Blizz kiadja
Nagyobb patchek 2-3 havonta, kisebbek meg attól függően, mit b@sztak el a legutóbbi nagyobb patchben...
-
Wolverine
félisten
Na meg Hinterlands...
-
Wolverine
félisten
Ez csak nekem tűnt fel a Blizzes hírlevélben?
''On the Horizon
At long last, the necropolis Naxxramas, stronghold of the Lich King's loyal servant Kel'Thuzad, has become visible, floating above the nightmarish Plaguelands of Lordaeron. Several years ago, the Lich King preyed upon the mind of one of the most reckless magi of the Kirin Tor: Kel'Thuzad, whose obsession with the dark arts had ever concerned his fellow magi. Eventually he became one of the Lich King's most valuable servants. It was Kel'Thuzad upon whom the Lich King bestowed the task of assembling the Cult of the Damned, opening the way for the Scourge and ultimately for the Burning Legion's invasion of Azeroth. The Lich King promised Kel'Thuzad eternal life, and the Lich King kept his promise. After Arthas slew the wretched mage, Kel'Thuzad was brought back from the dead to continue his cursed existence as a powerful lich, locked in the service of his dark master for all eternity. The necropolis Naxxramas is the seat of Kel'Thuzad's evil, from which he oversees the Scourge and heeds his lord's command. A dreadful dawn is rising in the east as the Lich King's dark minions prepare to descend upon Azeroth. Soon the Scourge will march again, and this time there is no prophet to speak the warning, no gallant knight to fight the coming darkness, no legendary hero to thwart the monstrosity on the Frozen Throne. Who, then, will be the fire that burns against the cold, the light of hope that prevails beneath the shadow of the necropolis?''
A silithidek után újabb war effort lesz majd vajon?
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest