- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #4113 üzenetére
Majd kiélheted vele a vágyaid 60-on... Még sok is lesz ne félj.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Darth_Revan #3068 üzenetére
2k gold huss.
-
Esmein
nagyúr
[link]
Kezdek érdekesen kinézni a druiddal, lassan minden spotra lesz egy tartalék epicem... scak nem hagyhattam hogy disenchantolják...
Amúgy ma durván letoltuk bwl-t, minden boss lement elsőre és 3:45 alatt végigvertük az egészet. Nefire is durrbele, szineket meg se néztük előtte. Kicsit most dagad a mellyem -
Esmein
nagyúr
[link]
Nemsoká meglesz az enchant a kesztyűre -
Esmein
nagyúr
Na, lement Huhuran a ribi, dobott is ilyet nekem [link] Aranyos, csak drága lesz rá az enchant.
-
Esmein
nagyúr
az nem attól van.
Leginkább rugóknál fordul ez elő, mert náluk gyorsabban frissít a játék, precízebben kell tudni hol a pozíció és ez nagyon sokszor azt eredményezi, főleg ha sprintel, hogy teleportál a kari. Még velem is előfordul 2 megás adsl-lel pedig ott aztán tuti nem én vagyok a ludas. (matyi) -
Esmein
nagyúr
anulu, ha az uid összeesik, pl chatablak elmozdul vagy ilyesmi.
/console reloadui -
Esmein
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2858 üzenetére
azaz, jöjjön csak Bloodscalpra allysnak úgyis 1/3-ad annyian vannak mint mi.
-
Esmein
nagyúr
nefi killnél 226k-t healeltem a végére és mt healen voltam tehát folyamatos castolás, az uccsó 5%-on még volt erőm eggyel nagyobb rankra váltani. Vannak olyan pici trükkök, mint mana potik, demonic rúnák, meg hasonlók, csak a sok pap inkább besír hogy oom megizé innervate me !.
-
Esmein
nagyúr
válasz
TommyGun #2808 üzenetére
10%-al drágábban a healjei, ninsc 15% mana regenje castolás közben, 20%-al több agrot generál healekkel, szétverik a healjét, lassabbak a healing touchok nincs ns és 5%-al kisebbek a max healek.
a feral jobban meg van csinálva, de semmit nem ér az egész akkor se ha nincs hozzá geared. Feralos cuccban 15k heal után kifújsz mint a lufi. nekem meg még 200k után is ott az 1000 mana nefinél. -
Esmein
nagyúr
válasz
TommyGun #2803 üzenetére
Csak meg kell tanulni vele healelni. Az én rank 4 healing touchom 1050 körül healel és még olyan papot nem láttam aki akár aq40-ben akár blwben akár mcben effective healingben elém tudott volna kerülni.
dps classból annyi van mint a sz*r, majd pont egy druidot visznek egy warrior helyett. -
Esmein
nagyúr
Tegnap meg ma mentünk kicsit funolni MC-be.
Az eredmény itt látható:
[link] -
Esmein
nagyúr
válasz
Polacheck #2615 üzenetére
kb 25 szerveren megy 1 hete az hogy 35-nél több ember nem tud bent lenni egyszerre mc/bwl/aq40-ben. Tegnap már sokkal jobb volt a helyzet, broodlord alatt 1 healer meg az mt esett ki, de pl tegnapelőtt mcben wipeoltunk a trashon, mc során 15x dcztem és még rajtam kívül nem kevesen szintén. Legalább 3 raidet lefújtunk ezek miatt, meg nagyjából minden más guild is.
-
Esmein
nagyúr
[link]
Alakulgat -
Esmein
nagyúr
válasz
Darth_Revan #2454 üzenetére
Ctraid írja mikor kit néz, az fontos, olyankor az a személy nyom egy escapet és meg se mozdul, mert ha igen akkor kirongyol a boss és agyoncsapja, ilyenkor erősödik.
-
Esmein
nagyúr
válasz
DopeBob #2435 üzenetére
Kék zöld cuccban közel sem lesz annyi dps-e mint mondjuk egy ice barbed spearrel. Majd mikor elkezdenek jönni a crites epixek, meg a brutality blade / core hound tooth már nem kell a rugóknak akkor el lehet kezdeni tolni az ipart. Addig szerintem nincs értelme dalrend settel nekiállni.
-
Esmein
nagyúr
A geroic strikenél azért jobb a mortakl strike kétkezes fegyverrel, mert instant. És mivel instant akkor fogyasztja el a ragepontot mikor használod. A heroic strike a következő fehér ütésed helyett üt sárgát, ezzel elhasználva az adott rage mennyiséget + azért a fehér ütésért nem kapsz egy szál raget sem, mert helyette ment a heroic, magyarán dupla ragepontot buktál és még az 50% healing debuffot se rakja fel.
-
Esmein
nagyúr
Ennek a szoftver piacon kellene topikot nyitni...
-
Esmein
nagyúr
válasz
OgreImre #2418 üzenetére
A párducokat nem szabad megölni mert nem tudom miért, azt hiszem elitek spawnolnak helyette. Ehelyett rendszerint egy sámán mászkál körbe körbe earthbind totem körül, vagy warrior piercing howllal és thornssal saját magán. Mindenki más a bosst veri izomból(Két tank a két oldalsó fakkban tartja a párducokat 1-1 healer mind a kettőre dedikáltan ki van osztva), akin a mark van az pedig befut középre vagy a terem végébe amerről bementetek. A párducokat azután kell levágni, hogy meghalt a boss. (ha valaki oom lesz akkor az az ő baja, nem a bossé)
-
Esmein
nagyúr
Frankó, lvl 45-50 hunterek hackelik dire mault
Le fog menni a foror ára mint a mocsok, mert blizz nem hotfixeli. Faja.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Polacheck #2397 üzenetére
az azt jelenti, hogy azok a spelljeid, amik alapból, talent nélkül 3.5 másodperc castúak, illetve 15 másodperces healing over time-osak(renew), 100%-ot kapnak. Tehát van egy healing touchod ami 3.5 sec cast alapból, de ki van talentelve 3 sec-re, és alapból healel rank 5-ttel 1000-et, akkor azzal a sapival az 1055 lesz. De ha mondjuk 1.5 seces flash healt használsz, akkor az a bónusznak csak (1.5/3.5)*100 = 42.85%-át kapja. ergo ha 1000-et healel a flash healed az ezzel a sapival 55*0.4285+1000 =~1023-at fog ezután tolni.(ezért érdemes flash heal használatánál az intellectre vagy manaregenre/spiritre menni upto helyett)
u.i. Ja hogy palaott értelemszerűen flash of light = 42.9%, holy light = (2.5/3.5)*100=71.43%
-
-
Esmein
nagyúr
Nem tudja véletlen valaki, hogyan lehet az OTPnél wowaccountfizetés-ready kártyát szermányolni ? Mennyi ennek a havi díja és kell-e hozzá a cipőméretem ?
-
Esmein
nagyúr
válasz
OgreImre #1995 üzenetére
Leatherben vagyok, és néha bemegyek avbe
Ott aztán tényleg csak a combat logból látszik honnan jött a 2200-as aimed. Patch előtti 2600-hoz képest mondjuk tényleg nem olyan durva.
No de majd mikor lehet az aimedet dodgelny parryzni is a missen kívül, mint minden más kasztnak (casterek vackait 70 ressel fele arányban így is resistelem, az nem gond). -
Esmein
nagyúr
válasz
Arhquis #1985 üzenetére
Az aoe direkt nem szedi le a totemet, képzeld csak el, mi lenne ha a mage pukizna egyet és lemenne minden totem. Tessék csak jelölgetni, úgy is egy ütés.
Továbbra is tartom, trapen ücsörgő hunter flare feldobva = halhatatlan player, ha mégis ölni szeretne, akkor neki meg minden 2 lövés. Nem egészen igazságos. -
Esmein
nagyúr
Azért még mindig vicces, mikor a hunterek hőbörögnek
Aztán megvonják a vállukat és aimed shot multishottal elintéznek 1 castert. ha baj van csak csapda meg scattershot mintha mi se történt volna. Nem fogok most vitatkozni ezekről a dolgokról, de a dolog lényege a balance és a hunter eléggé szélsőséges kategória volt. Ami damage nerfet meg kaptak, azzal a warriorok és a rugók 1.7 óta együtt élnek.
-
Esmein
nagyúr
WTB gamecard
6700 forintomat, vagy ahányba kerül egy friss gc számért !
-
Esmein
nagyúr
10 secenként taunt, illetve maullal lehet aggrot tartani, amit ha kitalentelsz, asszem +20%, relative jól meg lehet fogni a dolgokat. Igazán nagy előnye a druidnak ott van, ahol eldobál a boss, vagy polymorfol. Pl Hexxernél lehetne druidtankot vinni, azt nem tudja polimorfolni, ragnaros elhajigál és a druid intercept csak 15 sec-es cooldownon van míg a warrioré 30, talentelve meg 20 sec, csak az protos talentfával nem fér ki.
Spammeled a mault meg a tauntot és nem mászik le a mob, ha mégis, utána chargeolsz és 4 secig nem tud mozogni sehova, addig meg lejár a cooldown a taunton és visszafordítod.
Érdekes még, hogy feral druiddal több armort lehet elérni, mint amennyit egy protos warrior tud(11-13k), a hp kb ugyanannyi lesz(8.5-9 buffolva), kicsit kevesebb ill nem lesz lifegiving gem, a defense kb 350-370-ig felnyomható, resistek ugyanúgy mint egy warriornál. Csupán nincs block, meg parry. -
Esmein
nagyúr
válasz
faber24 #1482 üzenetére
A blizzard szerint '' Minden instance/boss megölhető a játékban akármilyen talenelosztással. ''
Láttam már druidot is ragnarost domot, Broodlordot meg ilyeneket tankolni, szóval még csak warrior se kell, hogy legyen a tank
Sőt, az én resto druidommal full resto cuccban is tankoltam AQ40-ben ''kutyafejű colos'' trashmobot és nem azért haltunk be, mert nem bírtak kihealelni, sőt le se fordult a mob annak ellenére, hogy tauntra immun volt. Az persze tény, hogy megfelelő talentelosztással valamivel egyszerűbb minden, de imo nem létfeltétel. -
Esmein
nagyúr
1.10 rulz, alig birom kivárni ezután hány druida mehet mcbe.
-
Esmein
nagyúr
válasz
Viktor77 #1003 üzenetére
Horda oldalon eddig az volt, hogy jó messzire menve a sámik kijöttek combatból, de a legújabb blizz féle MC javítás óta nem lehet offcombatolni. Megoldás lehet, ha egy rogue vanishel és dróttal felkelt egy papot, az egy kis időre asszem offcombat lesz. Genyó dolog az a pala
Druiddal egyre jobban hiányzik a 1.5 seces heal. Ha a saját partimat healelem és senki mást(mint ahogy kioktattak, hogy csak azokat kellene) akkor mire végigér a 2 seces castom már 2 sámán vagy 3 pap belehealelt a targetembe, tehát az én manámból
1. fölös heal lett
2. dupla agrot termeltem
Úgy útálom, hogy mindenütt a druidokat rugdossák.
Ma pl a cloth chestemen ment az élcelődés, hogy mégis hogy jövök én druidként ahhoz hogy clothot hordjak.( ami mellesleg 68 healing upot ad)
Mintha nem édes mindegy lenne, hogy 1600 vagy 1500 armorra kapok egy cleave attackot, vagy egyéb 1 hit 1 kill dolgot. -
Esmein
nagyúr
Továbbra is tartom : kemény meló badlandsen a kőelemntáloknál, és meg is van a paci pikkpakk
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #715 üzenetére
ha raidekre jársz a klánoddal, úgyis kötelező lesz a ctraid...
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #713 üzenetére
Be kell kapcsolni azt hogy '' Show outside raid'' Akkor raiden kívül is mutatja az embereket.
-
Esmein
nagyúr
válasz
tjhooker464 #710 üzenetére
CTraidben kapcsold be az Emergency monitort, az mindig mutatja hogy ki az 5 legsérültebb egyed, mennyi hiányzik nekik és egy bárt mutat hány százalékon vannak. Én csak az alapján healeltem.
-
Esmein
nagyúr
[link]
Nem tudom ilyen volt-e már -
Esmein
nagyúr
Volt warriorom magem és druidom. Tudom milyen meghalni tizedmásodperc alatt, és a warrior ha bechargeol( kénytelen, messziről nem tud ütni ) akkor stunlock ,scattershot és mindig meghal, kivéve ha van healere.
Azok a warriorok amiknek több a killing blowja, mint a halála, az kap healt.
Láttam már maget 142 killing blowwal meg 0 halállal, Exploit rulz. Hunter szintén, én is csináltam szó se róla.
AVben pl meg se kell ölnöd egy warriort. elég ha lefagyasztod, vagy lerootolod. Meghal magától. -
Esmein
nagyúr
én 30 nap playeddel töröltem most a warriorom és bizton állíthatom, nem úgy van ahogy azt maga gondolja
De tényleg. Aki azt hiszi, hogy olyan van, hogy egy 60-as warrior egy 60-as mailesbe üt 1500-at az kezdjen egy warriort. 350-es mortal strike critical palára ftw. Jó hunterre lehet tényleg ezret, ezerhármat, de olyan nincs, hogy egy hunter ne tudja becsapdázni wingclipelni, scatterezni concussivelni a warriort. Ahhoz nagyon lámpernek kell lenni. -
Esmein
nagyúr
High warlord tud olyat ütni, ha bemákolja, hogy 1000-1200 normal hit, 1800-2000 mortal strike, de erre halovány az esély
Esetleg sulfuron hammer, vagy ashkandi képes még erre, de mint mondtam. 2 vagy 3 warriornak van ilyenje.
Az átlag pvp warrior cucc az az obsidian edged blade és a The unstoppable force. Mind a kettőve lvl 45-ös maget kell ütni, hogy 4 jegyű legyen a normal hit és 1600 körül menjen a mortal strike. javaslom 1.9 patchnotes olvasgatását, ill fórumokat. Több mindent javítottak mint ami ki lett írva. -
Esmein
nagyúr
Ashkandival, vagy high warlord fegyóval lehet 2 ütésből damolni 3-3.5 k-t ha proccol a swordspec és mortal és a normal attack is critel. Unstoppable force kicsi. Talán még ragnából a bonereawer edge ami asszem 4% eséllyel esik, vagy razorból az untamed ha proccol az csúnya. Amúgy ha a magenak van 3k fölötti élete, akkor simán túléli.
Sajna ez a gear, amivel 2 shotolni lehet őket az a bloodscalpon 2-3 embernek van meg.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest