- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4984 üzenetére
némileg gondolkodtam is. akinek van rá pénze, az igyis-úgyis megveszi, itt aza kérdés, hogy akinek nincs rá pénze, az abbahagyja-e, vagy nem. és ez a lépés azt segiti elő, hogy abbahagyja.
-
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4986 üzenetére
Ezt te kicsit kerevered az arab emirátusokkal!
Amerikában attól, hogy amerikai vagy, éhen is dögölhetsz, ha nem fizetsz TB-t hagynak megpusztulni a kórházba.
Ettől függetlenül az a cirka 40-50$ nem pénz a wow felvevőpiacának 70-80% számára. -
LucifeI2
őstag
válasz
Andras6800 #4990 üzenetére
Rugók,magek erre vannak.... shadow priestek
-
válasz
eddig ugy volt hogy keig nélkül el lehet menni lvl70re de ők ne mtudnak lemenni az uj instákba és uj területekre illetve nem indithattnak az uj fajból. ennyi a kiegészítésem
-
Viktor77
titán
válasz
Ja, megint a magyar valóságot hozzuk példaként.
Külföldön ez a kieg semmi pénz, alapból megveszi aki játszik, ez ott alap. -
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4982 üzenetére
nos nem igazán. eddig az volt az álláspont, hogy kieg nélkül is felkúszhatsz 70re.
gondolj csak bele, mit jelent ez, hogy kieg nélkül maradsz 60.
pvp szerveren nincs semmi esélyed (biztos lesz pár vicces vérpistike, 5-6 fullepixx lvl70 ott áll mondjuk ZG bejáratánál és a 20 fős partikat agyonbassza, mer fun.) valószínű ha engednek felmenni 70re, akkor is hátrányban vagy, de így még a látszatát is eltüntetik annak, hogy akármilyen alacsony szinten ki lenne egyensúlyozva a játék a kiegesek és kieg nélküliek között.
az rendben van, hogy blizz érdeke, hogy minél többen megvegyék a kieget is, de ezt nem úgy kell elérni, hogy halálba szopatják azt, aki nem veszi emg (mert akkor sokan abba fogják hagyni), hanem hogy aki megveszi, azt jutalmazzák. -
DopeBob
addikt
válasz
Andras6800 #4971 üzenetére
áááá nem is
-
válasz
Andras6800 #4947 üzenetére
folyamatosan lehet persze, csak már elkezdtem gyüjteni
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4912 üzenetére
nem nehéz. ha tudod, mi fog történni (pláne, ha van veled olyan lock is, aki már csinálta), elsőre meg lehet csinálni.
az imp invázió nem gázos, csak arra kell figyelni, hogy mindig mindhárom tárgy működjön. a démonokat meg 2-3 lockkal szintén nem gáz kontrollálni. utána a fight tipikus bossfight, néha aggrodóbálás van benne, de hát legalább szokjátok, hogy ilyen is van
picit azért oda kell figyelni, de szerintem ez a legélvezetesebb quest az egész játékban -
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4907 üzenetére
jah. azt hittem vmiért, hogy nagyjából tisztában vagy a questekkel (de igy vissazolvasva sehol sem találom nyomát), sorry.
naszóval vannak ugye a gyűjtögetős részek (ami tárgyakat leirtam). vagy ezek előtt, vagy utána el kell menni felwoodba, jaedenarba (az a barlangrendszer középen). kell venni egy potit (még burning steppesben, ahol a questsorozatot kapod) egy lötyit (6g-ért kapsz egy 3as stack-et), amitől a jaedenari népek barátságosak lesznek. itt a barlang mélyén van 1 elite démon, vele kell dumcsizni, ő azt akarja, hogy az egyik áruló varázslóját öld le. a varázsló nem is kemény, csak sok mob van körülötte, szal érdemes segitséget kérni, hogy a haverék öljék le az őreit, te meg csak a srácot. ha megvan, vidd el a fejet a démonnak. ekkor kell befizetni 150g-t a démonnak. (ha nincs nálad pénz, persze később is befizetheted, csak akkor megint lötyit kell inni.)
ha ez megvan, irány scholomance, ahol frostwhisper termében, a labor mellett használni kell az urnát, amit kaptál. 1 kis imp kijön belőle, kotyvaszt vmit, jön a köv. rész.
Dire Maul West jön, ez már az utolsó fázis, ide kell a 3db 250g összértékű cucc. a kutyaboss helyén kell megidézni az impet. (legalább 2 lockkal kell menni, de 3-4 sem baj + 1 healer) az imp lerakja a 3 megvásárolt tárgyat (gyertya, harang, meg még valami)szóval itt rengeteg kis impecske fog jönni, akik semmilyen gondot nem jelentenek, ha a fenti 3 tárgy működik. ha nem működik, akkor ismét üzembe kell hozni, az a lock, aki megvette a tárgyakat, 1 soulshardért ezt megteheti. (ez a 3 cucc a következőket csinálja, ha jól emlékszem: gyógyítja a partit; az impek sebzését 1-re csökkenti, sebzi az impeket)
lesz 4 elite démon is, őket banish/enslave-el kordában kell tartani (ehhez kell a minél több lock) ezt túl kell éllni pár percig, utána van 1 kis pihi, lehet manázni (bár ha jól csináltátok, akkor mindenki max mana/HP környékén van).
az a lock, aki a questet csinálja, rakjon magára SS-t. megjelenik az epic paci, le kell csapni minél gyorsabban, nemsokára megjelenik a gazdija is, egy elite démon. ha meghalt a pacika, gyorsan beszélj vele, quest complete. utána le lehet verni a démont is, szokott jó cuccokat dobni. -
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4902 üzenetére
ezt igy nehéz megmondani.
kell 25v. 35 black dragon scale
6 larg brill shard
10 shadow poti
3 arcanite bar
156g.
ezek a biztos kiadások. a cuccokat akár ingyen is beszerezheted, ha jó guildben vagy. (nekem pl. majdnem minden ingyen volt, a black dragon scale-t kellett csak vennem) ha a fentiekat AHból veszed, akkor meg úgyis attól függ az ár, hogy a te szervereden milyen a gazdasági helyzet, mennyire régi a szerver, sikerül-e megcsipni egy jó üzletet.
ezeken kívül még kell 3db tárgy, amiket 250g-ért lehet megvenni egy spec vendortól. de ezt neked nem szükséges megvenni, elég, ha találsz 1 olyan lockot, akinek megvan. itt megint visszakanyarodunk a guildhez. ha van jófej lock, akinek megvan, ő levisz ingyen. de a lockok szoktak ilyen runokat vállalni, 20-50-100g ellenében. -
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4873 üzenetére
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4858 üzenetére
pedig ez CTraid
engem is zavart, hogy ennyire nem látok ki, úgyhogy pár változást eszközöltem:
-19''es wide tft monitor beszerzése
-betűméret csökkentése
-eredeti font visszaállítása
-pár addon törlése
ha majd hazaértem, linkelek egy mostanit is. -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #4859 üzenetére
Amikor abbahagytam, még csak terveztem áttérni a CT-ről Bongosra, sajna nem
De igaz, hogy eleve a Titanon levőt néztem
-
cikasz
őstag
válasz
Andras6800 #4859 üzenetére
Tedd fel a titan-t azon van! [link]
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #4855 üzenetére
Vagy a CT Moddal, Discord Action Barsszal
szepi79: szerintem ez yóóó UIMinden lényeges infót látsz, a fightra is tudsz figyelni - igaz, kellene hozzá az 1600*1200-as felbontás
-
pooshi
tag
válasz
Andras6800 #4713 üzenetére
Reziszt ide vagy oda, en huhuran-on kivul sehol semmilyen rez cuccot nem hasznalok (nincs is) huhu-nal is csak gyuru, trinket meg back. egyedul Ony kopenyem van de az is csak a shadow flame ellen BWL-ben, felveszem neha ha eszembe jut
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4713 üzenetére
mondjuk tűz, az egyértelmű, de pl Lucinál shadow sem ártalmas!
ez igaz, de oda a papok adnak shadow res-t spellből, ami +60at ad, és nem stackel a druid buffal => így is, úgy is csak a +60at kapod meg.
Nomeg ZG-ben is jól tud jönni egy kis tűz, meg nature....!
nature: ez is igaz, de azt meg hunter aurával oldjuk meg. tűz ZGben? most hirtelen csak a denevér bossra tudok gondolni, aki tűzzel sebez, ott meg nem azon kevés resisten dől el, hogy meghalsz-e, hanem hogy ha bombát kapsz, belaggolsz-e annyira, hogy nem tudsz kimenni a tűzből. (más tűzsebzés nem nagyon rémlik) -
válasz
Andras6800 #4708 üzenetére
most inább írjak be valami hülyeséget, amiről csak én tudom, mit jelent, mint sokaknál látni...?
-> ...dial-up is killing me...
ja manapság nem sokan tudják hogy ez mi
no offense, only joke -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4461 üzenetére
Nem értek a wow minden karakteréhez, de a többségéhez igen, és a lockhoz pedig a legjobban, mert az a main karim. Éppen ezért viszonylag megalapozott tudással állítottam azt, hogy az általad leírtak nem igazak. Ezt egyébként rajtam kívül még 2 ember is így látta (igaz ők kevésbé támadó stílusban írták ezt le), melletted pedig nem állt senki. A lenézésről pedig annyit, hogy az aláírásod alapján inkább neked kellene leszállod a magas lóról. Ha pedig nem tetszik a stílusom, akkor nem kell válaszolni a hozzászólásaimra és kész...
-
válasz
Andras6800 #4469 üzenetére
e-mail címet neme lehet megváltoztatni
-
MCGaiwer
addikt
válasz
Andras6800 #4465 üzenetére
sm-t már fullra kifarmoltam, de azok már nem jók...
-
válasz
Andras6800 #4400 üzenetére
hst többen használják hearthstone-ként mint healthstone-ként
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4401 üzenetére
Üdv a szinten. Btw neked nincs lockod, akik meg helyreraktak lock ügyben, azoknak meg van. De nyugodtan bizonygasd az igazad, ha sokáig mondogatod, akkor ha más nem is, te biztosan elhiszed majd
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4338 üzenetére
Mire egy elitet szárazra szívsz, kibelez a cloth armoroddal!
bassza meg, ezt nem tudtam! eddig meg mindig csak nekimentem, és megöltem őket, és nem is tudtam, hogy nekem kéne meghalni! kösz, hogy szóltál. (még szerencse, hogy eddig az eliteknek sem mondta senki, ha tudták volna, hpgy nekik kell győzni, biztos nagyobb baj lett volna.) -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4369 üzenetére
Pet nélkül, hs nélkül, csukott szemmel, hátrakötött kézzel, ja és feart se nyomj. Hülye-e vagy?!
Egyébként TN-en lvl30 környékén van egy quest, amikor egy ketrecből kell kiengedni egy tigrist. Azt soloztam úgy, hogy a tigris 1 szinttel magasabb elite volt. -
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4369 üzenetére
Hol is írtál te ilyet, hogy 40 alatt?
Mert most visszakerestem és sehol sem találom...
És ilyet ki mert írni, hogy fear nélkül?Mert ezt sem találom...
Petre meg annyit, hogy aki Demonology talentes az szokta használni ezt: Demonic sacrifice
Én HS-el még sose ütöttem meg senkit, de majd veszek egy csúzlit azt jól meglövöm a 61-es elitet a HS-emmel, hátha megfekszikBocs, magas labda volt, gondolom a healthstone-ra gondoltál
szerk:
Amúgy lvl 40en a 40es elitet +1 mobot könnyen megöltem, a mobot feareltem, az elit meg az örök vadászmezőkre távozott
Mindezt úgy, hogy mielőtt az elit agyonütötte a voidot feláldoztam.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4345 üzenetére
Igen, nem vagy szakértő, 61-es eliteket lehet úgy vágni, hogy hozzád sem érnek, és még túl nagy skill sem kell hozzá...
-
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4345 üzenetére
Egymagad simán verhető poti, healthstone, Soulstone vagy más külső buff használata nélkül egy veled egyszintű elit warlockal
Legalábbis nekem szokott menni.
Az meg tökmind1, hogy clothos, ha ütnek az általában már elég rossz ómen
Mondjuk szvsz 40 alatt ne várj semmit a locktól, igazán erős meg 50 körül lesz.
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #4338 üzenetére
Miért szólsz bele olyanba, amihez lövésed sincs
-
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4314 üzenetére
Természetesen összességében jobb a Tier3 mint a 2 (még szép) de meggebednek az emberek mire összeszedik
Tier3: [link]
764 Armor
227 Stamina,
155 Intellect
+6% to Crit,
+4% to Hit,
+292 Damage and Healing
Tier2: [link]
666 armor
Sta: 171
Int: 112
Spi: 42
Resist:
Shadow: 30
Fire: 40
Nature: 10
Frost: 10
Arcane: 10
Restores 12 health every 5 sec
+Magical DMG: up to +204
Crit%: +3
Hát kinézetre a Nemesis szvsz szörnyen randa lett.. Annál jobb a Plagueheart. Viszont a legszebb a tier0/0,5 és az epic PVP szerintem -
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4309 üzenetére
azért instában ritkán szeretik a halálfejes rohangáló emberkéket... (persze van pár szitu, amikor muszájos, de egyébként nagyon tilos kategória) ellenben a mage barija instában sokkal hasznosabb. de az tény, hogy sólózni lockkal sokkal könnyebb.
-
zölcsi
tag
válasz
Andras6800 #4096 üzenetére
mind1, attol hogy fire mage még tud jéggel lövöldözni ha kell, bwl-ben meg ott vannak a fire érzékeny mobok
szép amikor kiiraja a dmg mater hogy 25k-s instant pyroblastot nyomnak
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #4050 üzenetére
Így kell ezt csinálni
-
zölcsi
tag
válasz
Andras6800 #4051 üzenetére
naxx a blizárd hivatalosan az über brutál táp klánoknak 4-6 hónapra tervezte, tehát nagyon-nagyon nehéz,
a jég tallent meg csak mc-be ''fontos'' de (és ez most nem nagyképűség) amelyik klán bwl tolja, vagy aq-t, annak mc gyerekjáték, mi mostanában 30-an sem vagyunk meg mc-re, és egy kosza fire mage belefér, egyébként ha jól tudom csak ragnaros immunis rá teljesen a többi ugyan ugy lehet nukeolni tüzzel is
a frost resses cuccok meg nem gond ha majd megy woweu nézd meg hogy miket lehet kapni ad repuért
[Szerkesztve] -
zölcsi
tag
válasz
Andras6800 #4050 üzenetére
melyik klánban vagy?
egyébént elég nagy érvágás ez a klánomnak is, szerda csütörtök vasárnap és hétfőn vannak raidek, igy egy nap kiesik... áh a héten sem fog lemenni huhuran, hétfőn 3%-volt ... váá
ilyenkor azért elgondolkodok hogy abbahagyom a francba, a blizard mindent elkövet hogy minnél többet kelljen játszi a jó cuccokért aztán meg elvesz egy egész napot a játékból -
válasz
Andras6800 #3968 üzenetére
ilyenkor van az hogy irsz egy macrot hogy ne vásároljanak töle mert lop és telefloodolni a trade csatit vagy a generalt. sokszor van ilyen és én azokat mindig ignore-ra teszem automatán.
én mindig ugy dolgozom enchantot hogy hozzák a cuccot és adnak pénzt hogy felteszem. és mindenki ugy adja hogy anyagot és a pénzt is egyszerre. utána rakják a tárgyat. hosszú távon jobban megéri ha nem lopom el mert akkor életben nem venne senki tőlem, ergo mindig böcsülettel megcsinálom. szerencsére még nem volt olyan hogy dc-t kaptam de elképzelhető. akkor majd meg kell magyaráznom -
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #3972 üzenetére
Sajna ez szivacs
Ezért csinálom én úgy, hogy srác vegye meg az alapanyagokat, azt enchantolja mega cuccomat és kapja trade-ablakba a cuccok árát + az enchant díját.
Hátránya, hogy aki bizalmatlan nem fogja megcsinálni, nehogy a '''nyakán maradjon'' a cucc ha közbe lelépnék.
Előnye viszont, hogy így nem tud átejteni -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #3969 üzenetére
Még nem
csak ha megjelent a kieg - ami idén utolsó negyedév hivatalosan (magyarán karácsony
)
Elolvastam még egyszer az enchantos sztorit - nem voltam elég figyelmesViszont miért nem guilden belül intézed?
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #3955 üzenetére
Enchanthoz nem kell átadni a cuccot... Van a trade ablakban alul erre egy slot, ahol ő bűvölhet, de nem kerül át hozzá
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #3959 üzenetére
Azt, hogy nem igaz.
Kieg-ben jön a költözés. Bemásolom a Hardwired idevágó hírét.
''A karaktertranszfer díja 25 dollár, ha átvitted, akkor félévig nem viheted tovább.
PvE szerverről PvPre nem lehet karaktert mozgatni, lévén az előbbin könnyebb a fejlődés.
A tranferre is vonatkozik a korlátozás, miszerint egy PvP szerveren csak az egyik oldalon (horda vagy ally) lehet karakter.
A lehetséges célszervereket a Blizzard jelöli majd ki az adott szerverpopuláció alapján, tehát túlzsúfolt szerverre nem lehet majd költözni.
A költöző karakter minimum 10-es szintű kell, hogy legyen és maximum 30 aranyat vihet 10-30 szint között, max. 3000 arnyat 31-50 szint között és max. 5000 aranyat 51-60 szint között.''
Ebből még bármi változhat. -
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #3956 üzenetére
Ugye az utolsó mondatot is elolvastad?
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #3955 üzenetére
Alap, hogy nem veszek olyantól semmit (enchantot se), akit nem láttam többször hírdetni már azelött vagy ha nem ismerős a klán neve ahol van.
-
cikasz
őstag
válasz
Andras6800 #3935 üzenetére
nem lehet csak ugy lenyulni valakitöl cuccot..
Hogy sikerült? -
hehehehe
tag
válasz
Andras6800 #3935 üzenetére
hogyhogy lenyultak 140G cuccot??
ilyenkor szoktak segiteni nem? szal latjak elvileg a penz es aru mozgast visssza tudnak kovetni...
eleg felemas velemenyek vannak itt a GM-ekrol...jo lenne tudni hogy igazabol mit is tehetnek es mit nem...
ja meg egy kerdes emoticonokkal kapcsolatban. hogy tudok elkuldeni valakit a jo .....ba? pl szenvedek egy mobbal a rich toriumert es epp leolnem de valaki odasetal es kibanyassza a cuccot elolem...na ilyenkor melyik emoticont lehet hasznalni hogy az illeto tudomasara hozzuk hogy bizony most nem lopta be magat a szivunkbe?
[Szerkesztve] -
tjhooker464
őstag
válasz
Andras6800 #3893 üzenetére
A két legtáposabb karim mage és sámán. Gondolhatod
-
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #3879 üzenetére
Bongos, a Curse-ön megtalálod
(ha elérhető a Curse...
)
-
Viktor77
titán
válasz
Andras6800 #3867 üzenetére
Ott van csontiinvázió, repuért. SW elött pl. lvl6-os csontik vannak.
Bejárat még sehol, most repül Naxx a helyére.
Naxx egyik bejárata Stratban van, ahonnan Baron elött kiözönlenek a csontik. A teleportos meg sztem valahol Winteren lesz, legalábbis az előzetes videóban ott mászkál Kel'thuzad. -
Allien
veterán
válasz
Andras6800 #3842 üzenetére
Tegnap már megcsináltam, csak infó kellett volna, hogy elfogadta-e, illetve, hogy most a 10 nap mennyi is lesz!
-
anulu
félisten
válasz
Andras6800 #3842 üzenetére
megelőztél
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Andras6800 #3572 üzenetére
Hivatalosan 6 hónapig tartja meg a blizzard az inaktív accon a karikat.
Gyakorlatilag sztem ezt még nem probálták ki sokan...
Nyugi, mehetsz nyaralni! -
Wolverine
félisten
válasz
Andras6800 #3113 üzenetére
BWL-nél sokkal durvább lesz Naxxramas a hírek szerint. Az 1.11-es patch egyhamar aligha jön, mert csak az amerikaiak tesztelnek, az európai szerver az istennek nem akar menni...
A Tier3 durvább lesz a Tier2-nél, ez tuti, de összeszedni irgalmatlanulé nehéz lesz. (mintha a t2-t nem lenne nehéz...)
-
hehehehe
tag
válasz
Andras6800 #3113 üzenetére
BWL-t mar AQ40 is ubereli, naxxramas meg meg annal is nehezebb lesz
sztem tier3 jobb mint tier2...de az nem nekunk van
maj lvl 70en rohangalhatsz tier3ban
patch fogalmam sincs mikor jon ki.par het gondolom...
[Szerkesztve] -
killahdrums
senior tag
válasz
Andras6800 #2298 üzenetére
Hearthsinger Forresten dobja.
[link]
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
1.10-ben átalakultak a lvl58-60-as insták, így szvsz már nem tőle esik az a cipő.
-
válasz
sztem thottboton meg lehetne találni...
meg valami olyasmit hallottam hogy a postaládákkal kell valamit machinálni de nemtom hogy meg mint -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #1972 üzenetére
Ahogy néztem ez egy lánc quest, tehát az nem működik, hogy csak 1-1 set itemet alakítás át tier 0-ból tier 0.5-be, pedig nekem csak a chest kellene, a többit már eladtam...
-
válasz
Andras6800 #1966 üzenetére
nemtudom, mint írtam nem tudok belépni
bocs de most rohadtul kivan mindenem -
válasz
Andras6800 #1964 üzenetére
az új armor szetteket itt tudod megnézni
[link]
kiválasztod hogy dungeon 2 és azok a tier 0.5-esek.
hogy milyen q kell azt nemtom mert még authnél áll ez a fostalig
sztem nem kell teljes szerkó hozzá hogy át lehessen alakítani.
druidomnak nem kell a tier0.5 mert számomra fos lett, de rugo és mage-é elég kellemes ahogy néztem. -
F-ECT$
titán
válasz
Andras6800 #56 üzenetére
Azért BWL előtt nézzetek le MC-be, ha nem akarjátok, hogy elmenjen a kedvetek a játéktól
Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Home server / házi szerver építése
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged