- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
válasz
sasa311 #4974 üzenetére
Ahoz, hogy bejuss, nem kell semmi, de nagyon jól teszed, ha elmész egy szigetre STV északnyugati részén! Ott kapsz Q-kat ZG hez, amik jó cuccokat hoznak!
semmi addon nem kell, de CT-RaidAssist kell minden nagyobb instába, és ha letöltöd a cosmos-t, az nagyon hasznos, és 10 perc vesződéssel be tudod állítani! Majd BAT bossnál mondjad, hogy warlockok, meh papok igyák a manáját, avval érvelve, hogy késöbb ne healelje magát!
A DKP-t neked, csak nézni kell, hogy mennyit költhetsz! -
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #4974 üzenetére
1. Nem kell.
2. A vezetők dolga.
3. Nem kell semmi extra, csak ami minden raidhez kell, a CT_Raidassist és CT_Bossmods. Curse-gaming.com-on mindkettőt megtalálod (egy helyen vannak).
4. Mivel banishelni nincs mit, így csak dps-elned kell amikor mondják. Bizonyos bossoknál fearelni, szintén mikor mondják.
MOD: Most kapcsolok, az idézős boss felé lehet bizonyos mobokat banishelni, sőt befogni is, ezeket majd úgyis mondják. -
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #4891 üzenetére
Azért érdekel mennyi kedvezmény jár a mountokból exalteden, mert az ugye bind when equipped, úgyhogy meg tudom venni másnak is akár.
ha honored vagy az adott népséggel, akkor az 10% kedvezmény. ennél több repuszint nem érdemes, mert semmilyen bónusz kedvezményt nem jelent. (csak annyit, hogyha cicán szeretnél ''cicagolni'', akkor kell a darnassus exalted ahhoz, hogy meg tudd szerezni a ''cicagolás'' képességet) saját városodban a honorednél magasabb repu (jelenleg) semmit nem ér.
ha megvan a 3as PvP rank (sergeant alli oldalon), az további 10% kedvezmény.
a mount ára 80g, ebből maximum 20% kedvezmény = 64g. csak ezzel nem fogsz tudni bizniszelni, hogy továbbadod mondjuk 68-ért, mivel mindenkinek van a guildjében egy olyan ember, aki pusztán szivességből megveszi az illetőnek.
lock/pala epic ló már csak 150 manába kerül, azt ki lehet bírni. (régen 600 felett volt, ami azért elég sok) -
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #4888 üzenetére
Oppsz, már csak olvasnom kéne megtanulnom.
Akkor neked tök felesleges az exalted SW-vel.
DaveNo1: Nem tudom mikor lett (vagy van-e) epic pala lovad, de erőteljesen nerfelték az uccsó lépést. Volt idő, mikor 4 pala nélkül nem is nagyon sikerülhetett. Most elég csak az az egy akinek kell a q. Healernek is bőven elég egy pala. -
DaveNo1
veterán
válasz
sasa311 #4888 üzenetére
lvl 40es ló warlocknak ingyen van akárcsak palának, és epic lóhoz meg epickveszt kell, és közel nincs olyan drága mint sima epicló. Multkor DM-ben segitettem klántársamnak hogy meglegyen epicpacija (ő is human warlock), hát szerintem közel sem olyan durva az az epic befejező kveszt mint a palás...csak nehezebb eljutni oda.
-
Andras6800
senior tag
válasz
sasa311 #4370 üzenetére
Olvass visszább!
Jóval előrébb van! A HS-el tényleg healstonera gondoltam ez a hivatalos rövidítés, sokszor jól jöhet! És mint említetted viddal kaptad el az elitet! Az sokat számít, mivel az elite nem téged üt, akadályozva a spellt, hanem a tankos magasasságokba illő armor-t, meg hp-t birtokló voidot! így mageval is menne az elite, könnyedén
-
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4371 üzenetére
Attól függ. Ha jó guildben vagy, akkor érdemes a pve cuccokra hajtani, de ha nem, akkor előbb megvan a bg repu. A R10+ már kérdéses, mert lehet, hogy összességében kevesebb idő kell a R13-hoz, mint a T2 sethez, de előbbit nagyon intenzíven (napi 12 óra hónapokon át), utóbbit meg heti 3-4 raidnappal, napi 3-4 órával is meg lehet szerezni.
-
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #4365 üzenetére
Nézed is, hogy miket linkeltél?
Több drop Naxx, amire esélyem sincs még jó pár hónapig, sőt, linketél AQ-s Scepter quest rewardot is.
Amúgy nem panaszkodom, mert Azuresong Mageblade-em van (+55 healing-gel), meg ez: [link]. De asszem, ez a profilomban is benne van.
Még kell ugye a Lei AV-ról, meg a Peacekeeper kesztyű Hakkarból (+33 healing-gel) és meglesz a kb. 620 healing done.
MOD: Ja, az külön profilon van: [link] -
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4316 üzenetére
Iszonyat nehéz lesz összeszedni a T3-at, és annyival nem is jobb. Ha csak 8 db-ot hasonlítunk össze (mert ugye a T3 9 darabos a T2 meg csak 8), akkor máris csak 171 stami vs 203. Ez 32 stami ami még demonic embraceval is csak 368 hp. Az int locknak olyan sokat nem számít. A következő fontos a spell dmg, ami a T2 esetén a 3-as bónusznak köszönhetően 227, tehát csak 36-tal több a T3(a 292-ből itt 29 esik ki a gyűrű miatt), ami azért eléggé nevetséges. Ezenkívül a T3-on nincs se spirit, se resist, előbbi persze csak instában számít egy picit, de utóbbi pvp-ben is eléggé fájó. Az egyetlen kiemelkedő tulajdonsága a +4% spell hit és +3% spell crit, de itt is az első csak instában számít. A set bónuszokat elnézve pedig szintén nem vagyok túlságosan meggyőzve.
Összességében persze jobb a T3, de messze nem annyival, mint amennyire elsőre tűnik, így erősen kérdéses, hogy mennyire éri meg az egészet összeszedni. -
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4311 üzenetére
Tier 0-t csak akkor éri meg összeszedni, ha utána lesz erőd tier 0.5-re upgradelni, és előreláthatóan egyik nagyobb instába (mc, zg, aq20) sem fogsz tudni még jó darabig bejutni. A kék pvp sethez szvsz 2 hónap heti min 30 óra pvp kell, ha van időd, akkor érdemes összeszedni, mert jó sok stamit és spell dmg-t ad.
-
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4298 üzenetére
Kicsit sántít itt valami. Instában messze nem a destroval lehet a max dps-t elérni, ezért nem valami erős ez az indok. Persze az a legfunabb build, de ha nem csak pvp-zel, hanem farmolgatsz is, akkor messze jobb a demon ág. Fejlődni még az aff is jó, de 60-on a full aff szvsz felejtős.
A shardokkal meg takarékoskodni kell, ha egyedül vagy, ha meg instázol, akkor nehogy már gondot jelentsen a shard gyűjtés. SS-t 30 percenként tudsz csak tenni, HS-t meg a tanknak kell adni és kész. (A 20-as shardbag kb 40g, 24-es nekem sincs.) -
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #4298 üzenetére
nah, full destró PVPre elég jó. instázásra én már nem javasolnám, de van aki arra is esküszik, szal nem szólok bele. de fejlődésre sokkal jobb az affliction. persze ha áttalenteznél, sokkal lassabbnak tapasztalnád vele a mobölést, de nagyon ritkán kell csak megállnod enni/inni, vagyis több mobot ölsz meg ugyanazon idő alatt. (ja, és alig kell shardot használni, legalábbis a destróhoz képest)
sokan úgy vélik, hogy a destrós lock=wannabe mage (no offence!), ezzel kb. én is egyetértek. én mindenképpen azt javaslom, hogy menj át aff ágra, mivel a warlocknak az átkai, dotjai és életerőszvása az egyediségei, 60on instákban pedig úgyis shadow bolt-spammer lesz belőled, szóval ne hagyd ki a kasztnak azt a részét, ami egyedülállóvá teszik.
shardbaget inkább magadnak érdemes varrni, vagy guildtaggal varratni (ha kis guilded van, az gáz ilyen szempontból).
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
sasa311 #4277 üzenetére
A lock 40 alatt is erős már pvp-re (seduce), és pve-ben is nagyon jó. ''messze a legnehezebb a játék vele'' - ez így nem igaz. Nehéz vele jól játszani, de még rosszul játszva is könnyebb vele pvp-zni, mint más kasztokkal.
szerk: a shardokra meg ott a shardbag.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
válasz
sasa311 #4277 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy mage high-end instába nagyobb dpst csinál mint lock. Persze közel hasonló szintű felszerelésbe. De szerintem maget nehezebb is felhúzni 60ra, főleg ha az első karid lesz. A kaja-pia készítés és a teleport szintén a mage mellett szól.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #4260 üzenetére
most őszintén: még az agility is jobb a warlocknak, mint a spirit, az legalább a defet növeli (vagy az armort, mittomén). neked is ad +33dmg-t.
amúgy kb. fél év munkája lesz ebben a cuccban + 1 HC guild támogatása, HA már most lenyomtátok ouzo-t (asszem ő dob egy szükséges alkatrészt), szóval az egyszeri játékosnak annyi kapcsolata lesz ezzel a bottal, hogy valaki belinkeli a guild chat-re.
szerk: az összes caster közül a warlock kapja vissza a legkevesebb manát a spiritjéből. még a warrior is gyorsabban generálja a manáját...
life tap, demonic sacrafice, dark pact. ezek valók manavisszaszerzésre.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #4217 üzenetére
most nem kész tényeket közlök, csak a saját észjárásom alapján amit én logikusnak tartanék:
1. a szintlimitet egységesen megemelik 70re. (főleg pvp miatt)
2. aki nem veszi meg a kieget, az
-nem léphet át outlandsra.
-nem mehet az új instákba
-nem veheti fel az új fegyvereket/páncélokat
-de nyálcsorgatás szempontjából valamilyen módon láthatja őket (a fegyvereket linkelhetik neki, ő meg maga alá piszkít mikor látja, hogy 1 trinketen van +400 healing done; az insták kapuján beléphet, de lesz 1 rács, ami nem negedi tovább; stb), lényeg, hogy meghozza mindenki kedvét a költekezésre.
anulu: igen, pont erről beszéltem.
(mikor én húztam fel az altomat, volt olyan, hogy 2db 60as levitt 8db ''kicsit'' SMbe, 1 pala meg 1 mage. SM cathedral, pala előrerohan, concecrate, aztán mage AOE. ilyen gyorsan még nem pucoltunk ott termet...)
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #4140 üzenetére
így van. ezeknél a helyeknél nemcsak azért fontos ugyanazokkal menni, mert különbözhet a raidazonosító, hanem mert ismerned kell a többieket, a képességeiket, a hiányosságaikat. ha elmentek UBRSbe 10en, és van 1 n00b, az okozhat problémákat, bár azokata még esetleg ki lehet védeni. de a 20-40 fős instákban 1 ember hibája nagyon komoly következményekkel járhat, ha rossz helyen wipeolja ki a csapatot, sok rohangálás kell. azonkívül a szedett-vedett scapatoknál sokkal gázosabb a létszám fenttartása - gondolom neked is volt már olyan, hogy valaki egy insta közepén elment, mert más dolga akadt. gondold el ugyanezt 40 főnél, 8x annyi embernek jöhet közbe bármi. az így kiesett embereket guild nélkül pótolni szinte lehetetlen.
a lootelosztás szintén nagyon problémás, itt már olyan durva dolgok is eshetnek, amire esetleg az egyébként becsületes játékos is meggondolja, hogy elninjázza-e. guildben ez nem nagyon áll fenn (DKP rendszer, miegymás) -
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #4136 üzenetére
ha ''elmentődsz'' egy instába, akkor kapsz 1 ún. raidazonosító számot. (olyan 10-12 hosszú kód, betűk és számok vegyesen). akkor van gáz, ha több olyan ember van benn, akiknél ez az azonosító szám nem egyezik.
példa: józsi elmegy pickup csapattal ZGbe, és leverik az első bosst. kap józsi egy azonosítót, ''xyz''-t.
feri másnap elmegy a guilddel ZGbe, leverik az első 4 bosst, kap 1 azonosítót, ''abc''-t.
harmadnap közösen mennének, mert még él pár nyavajás ZGben. de amint belépnek a kapun, nem látják egymást, mert józsi az xyz kódjelű instába lép be, ahol még csak az első boss halt meg, ferike viszont az abc-ben van benne, ahol az első 4 fexik. (kb. ezt úgy képzeld el, mintha úgy mennének le SMbe, hogy nincsenek partiban: mindketten benn vannak, de nem látják/érzékelik egymást)
csak akkor mentődsz el, ha már öltetek bosst, addig nem. -
szepi79
őstag
válasz
sasa311 #4134 üzenetére
1. DM
2. Stockades
3. Gnomeregan
4. SM
5. Uldaman
6. ZF
7. Maraudon
8. ST
9. BRD
10-11-12-13. Scholo, Strat, Dire Maul, BRS
14-15-16-17,18. ZG, MC, AQ, BWL, Naxx
van még valami lvl20-25ös insta az elfek kezdőhelye körül, de asse tudom, mi a neve. 1x véletlenül betévedtem, kinyírtak, aztán hagytam is ott.
barrensben is van pár insta (RFD, RFK, WC), de ezeket annyira nem ajánlom PvP szerveren.
nemcsak 1x lehet menni 1 héten, hanem ''elmentődsz'' egy adott nagyinstába, és amíg ez a nagyinsta nem resetel, addig azok a bossok, amiket megöltetek, nem teremnek újra.
ez a korlátozás azért van benne, hogy ne lehessen ezeket a bossokat olyan könnyen farmolni, mivel (főleg MC és ZG) ha rájöttetek a taktikára, onnantól kezdve már könnyen lemennek a bossok, és nagyon jó tárgyakat dobálnak.
tommygun: felwood-i vagy azshara-i szatírok.
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
válasz
sasa311 #3523 üzenetére
annak az első részét tanarisban a tengerparton lehet felvenni aztán feralasban kell ölni majd ZF-ben és utánna jintha'alor barlangból kell a tojás, azzal lehet támasztani a csontisárkányt és rohangálni az elite droppal a tűzhöz a Q revard cloth fejesét sok lvl60ason is látni [link]
-
bélanéni
őstag
válasz
sasa311 #3438 üzenetére
ez nem így van!
Nem akarok nagyon a részletekbe merülni, de azért nem fordulhat elő, mert ha megváltoztatja a pwd-t, akkor az ''Acc. Manager'' oldalon a belépésnél ''Elfelejtettem a jelszót'' szövegre kattintok, megadom az email címemet, aztán oda elküldi a szerver. Én megváltoztatom a jelszót és ennyi. Az email címet meg asszem nem lehet megváltoztatni, vagy ha meg lehet, akkor is egy megerősítést váró email jön a régi email címre, amihez meg csak én férek hozzá. Tehát nem olyan eccerű az -
Wolverine
félisten
válasz
sasa311 #3287 üzenetére
51 talentpontot van, ha a Siphon Life-ot is szeretnéd, akkor max. 30 jut destructionre, nem maxolhatod ki
Yahh, ajánlott szerverek (másképp hivatalos magyar szerverek - ezt be kéne tenni az első postba, nem, modik?):
PvP: Bloodscalp, Ragnaros, Xavius
PvE: Arathor, Nordrassil
RPPvP: The Venture Company
RP-re nincs ajánlott szerver.
Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Próba
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte B850 AI top ATX+R9900X+Kingston 128gb 5600 kit "4x32gb"
- Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest