- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
A gond az, hogy nem csak az AQ-s farmolás volt eléggé idegörlő, hanem a repugyűjtés is az lesz. AQ20 még elmegy, mert egyrészt nem tűnik túl hosszúnak, másrészt esnek az új spell rankok, de az AQ40-es ''tier 3'' legalábbis a lockoknak nem más, mint egy pvp set szinte értelmetlen resist csökkentéssel (cos, coe bőven elég), és alig jobb statokkal, mint a tier 2.
-
a maul critek termelik a legjobban az aggrot, plusz még ott van instant semmibe se kerülö fiery fire (vagy hogy kell írni, sose tudom).
bár amit esmein mondott a charge-rol hogy ott marad, az nem biztos hogy ott marad 4 secig, mert sok boss immunis charge-ra.
btw wow.hu-n druid topicban van egy jo kis topic a druid mint tankrol, már zárolták de sztem még ott van. kedves forum társam indította ő feral maci druid, sok armor stb stb-re gyúr.
én inkább cicára spécizek, crit meg ilyesmik -
Esmein
nagyúr
10 secenként taunt, illetve maullal lehet aggrot tartani, amit ha kitalentelsz, asszem +20%, relative jól meg lehet fogni a dolgokat. Igazán nagy előnye a druidnak ott van, ahol eldobál a boss, vagy polymorfol. Pl Hexxernél lehetne druidtankot vinni, azt nem tudja polimorfolni, ragnaros elhajigál és a druid intercept csak 15 sec-es cooldownon van míg a warrioré 30, talentelve meg 20 sec, csak az protos talentfával nem fér ki.
Spammeled a mault meg a tauntot és nem mászik le a mob, ha mégis, utána chargeolsz és 4 secig nem tud mozogni sehova, addig meg lejár a cooldown a taunton és visszafordítod.
Érdekes még, hogy feral druiddal több armort lehet elérni, mint amennyit egy protos warrior tud(11-13k), a hp kb ugyanannyi lesz(8.5-9 buffolva), kicsit kevesebb ill nem lesz lifegiving gem, a defense kb 350-370-ig felnyomható, resistek ugyanúgy mint egy warriornál. Csupán nincs block, meg parry. -
BatemanX
tag
Leftfield - Afro Left
A videó nem a legjobb minőségű, játék közben azért többet lehet látni.(Bár tegyük hozzá ally oldalon kicsit jobb lehet a helyzet, mert nincsennek teljes képernyőt betöltő taurenek)
Az AoE-zeshez pedig nem is nagyon kell látni, elég ha halljuk, ahogy a leader osztja a feladatokat:''Itt vannak a kis sárkányok! Mágusok, mi lesz??''
[Szerkesztve] -
-
faber24
őstag
Nem rossz az a sett, de én speciell jobb, nem szett cuccokat is tudok. Igaz, jó sok int van rajta, elemental sámánoknak ajánlott...én mondjuk Restro/Enhanc vok, úgyhogy a Champion-set-re hajtok (Legionare-ig megvan, márcsak a vállas meg sisak kell), ez ad egy rakat damage-healing up-ot, mégha intet csak mértékelten is. Meg most kezdtünk MC-be lejutni, szóval pár hónapon belűl remélem Earthfurry-powa
(ja, és a tier1-ig persze van egy-két nem sett itemem, amikben instázok (a heal miatt), az Elementset már nem is hordom, csak a vállasát)
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
zoldben kicsit eros, de amire osszegyultok 40en, scholo strat ubrs stb-bol ossze tudjatok gyujteni a kek cuccokat ugy, hogy csak par zold maradjon rajtatok. ha vki volt mar mc-ben, utana lenezhettek siman, tankokat probaljatok feltapolni, es mehettek farmolgatni. eleg gyakra esik epix trash mobokbol, meg amugy is gyakorolni kell..ez kb 30fot jelent.
-
faber24
őstag
Én pl. most két settet gyűjtök. Jelenleg Restro (32 pont) - Enhance (19) sámn vok.
1. Gyüjtöm a pvp-setet, remélem miél előbb meglesz (jelenleg Blood guard). Ez ugye sok stamina, nem olyan sok int, elsősorban ebben pvp-zek, farmolok, ilyenek.
2. gyűjtöm az olyan mail cuccokat is, amik + healing up-osak.Ezeket csak az instázás alatt szoktam felvenni, ha raid van, vagy ha mondjuk komolyaban healelnem kell. (pl. DM-tributon voltam a napokban main healer sámánként, igaz volt egy másik sámán is a partyban....) Ezekkel, meg a ZG-dropokal szerintem kihúzom addig, amíg MC-be nem jutunk. Onnantól meg tier1 ftw
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
Az Elements-st több instában esik. Most nem sorolom fel a pontos helyeket, de allakhazamon fentvan (lásd a link az 1. hsz-ben). Nagyjából LBRS-t, UBRS-t, STRAT-BARON-t, SCHOLO-t kell érte farmolni.
(saját véleményem amúgy 60as sámliként, hogy maga a sett egy nagy rakás....én már csak a chest-jé, vállasátt meg az övét használom, de lassan azokat is lecserélem. A bónuszai nevetségesek, sokkal jobb páncélok vannak ezen kívül. Pvp-re, meg Enhancment-sámánnak a pvp-sett sokkal jobb, de van rngetek +crit %-os cucc is....ráadásul a healere is van sokkal jobb megszerezhető cucc....)
Aktív témák
Hirdetés
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- HP notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Netfone
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Amazon Fire TV stick/box
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged