- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
-
Andras6800
senior tag
Én nem érzem magam magas lovon, és ha valakit mégis lekezelnék, akkor bocsi, nem szokásom! Az én felfogásom szerint a PH a tapasztalatok békés megosztása, és egymás segítése a cél! A stílusod nem tetszik valakinek, az magánügy, de nem kell támadóan felálni egyből! Az egy dolog, hogy vannak lámák, mint én is nha, ha csak 1-2 órát alszom 1 héten, és olyankor jogos, de nem egyből első nekifutásra! Én a részemről zárnám a témát, amiket meg mondtál a lockról, tudomásul vettem, és próbálgatom, és tényleg sokmindenben igazad volt(99%)! csak mint a legelején írtam, a warlockhoz még egy kicsit sík vagyok, éppen ezért írtam be, a tapasztalataimat, várva szakértők közbeszólását
Az aláírásról, meg csak annyit, hogy poénosnak találom, és azért írtam be! Szerintem jópofa szöveg, és nekem tetszik, most inább írjak be valami hülyeséget, amiről csak én tudom, mit jelent, mint sokaknál látni...? -
LucifeI2
őstag
Nekik inkább vampiric embrance cserébe a +10% dmgért amiét adnak
Jah és eszmbe jutott egy vicces dolog így a tapasztalatról:
Ugye minden pap ismeri a bene q-t... nah végre rajtam volt a sor, a guildbe egyik pap se tudta megcsinálni elsőre, az előttem lévő nemtom hányszor azt hiszem már 4-5 ször próbálta úgy hogy Shadow talentje volt.. és mondta hogy ezt így lehetetlen (?!?!?) megcsinálni... akkor így kezdtem megilyedni, mert nekem akkor még egy epicem se volt(vagy talán 1) Szal ez a bizonyos pap áttalentelt holy-ra és 3 próba után úgy megcsinálta... aztán mondta nekem hogy szte én is talenteljek át. Mondtam neki hogy én tuti nem, shadowba is biztos meg lehet csinálni. Azt mondta ad 20g-t ha megcsinálom elsőre. Másnap 20g-vel lettem gazdagabb
Szal egy skilles holy pap jobban healel mint egy skilles shadow de egy skilles shadow jobb mint egy noob holy
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
Szerintem a holy priest nem igazán jó semmire, inkább a disc/holy 32/19 arányban, tehát előbb rosszul használtam a holy kifejezést, inkább healer priest.
De várj, ha nincs elég healer priest, akkor attól függetlenül sem lesz ha több a dps és ne felejtsük, a shadow-t tekintsük dps-nek, tehát tegyük be egy rugo helyére. Csökkent a healerek száma? Nem, mivel amúgy sincs. A klán meg nem utasíthatja az emberét, hogy tálenteljen át, mert az diktatúra, meg majd akkor fog áttálentelni ha fizetik az accját, addig viszont ő játszik a karijával, tehát ő dönti el mit csinál vele. -
LucifeI2
őstag
lock/mage ellen nem mentem shadow formba
Néha sámán ellen is kijöttem belőle ha kellett egy heal....
Csak az a baj hogy ő égeti el az én manámat, meg a hp-matTéged vert már meg shadow pap? Vagy ez csak egy legenda hogy így el lehet vereni egy lockot, mert én is olvastam ilyet vhol, meg ki is próbáltam de a smitolás hülyeség.. manaburn használtam, de azt is lehet resistelni ... meg a petet is dotoltam alap, 3-at dueleztem azzal a lockoal.. (allys volt szal nem mindig találkoztunk
) Abból az elsőn majdnem megvolt 5%-ra vittem le és már neki sem volt sok manája.. a többi az olyan 30% és 20% többet nem is nagyon dueleztem demon lockkal.. mert elkezdtem pvpzni és nem volt időm instant BG-k mellett elmenni orgri elé
Szal lehet csak gyakorolni kellett volna ellenne, vagy jobb cuccokat szerezni
Többi lock talentet vertem. Demonra kellett volna még rágyúrni... -
LucifeI2
őstag
nem ^^
healel nem volt gond.. mert végül is szerettem healelni de DD-zni jobban, és azt szerettem volnanéha egy-két bossnál DD-ztem de mint mondtam csak egy olyan mc volt ahol full dd-ztem... azt hiszem összesen két hétig voltam holy... akkor is egyik haver behívott partyba hogy go stratholm, szépen odamegyünk elkezdődik az insta, én elkezdek healelni, ő meg kérdezi hogy:
Ő: Mi a faszt csinálsz?!
Én: Healelek!
Ő: Te beteg vagy?
Én: Nem, de holy pap szar dd-t nyom
Ő: LOL kek noob áttalenteltél, én DD-zni hívtalak...
Jah sámli durva, de az olyan aki előbb teszi le a totemet mint hogy elkezdődne a duel az elég szánalmas -.- én is rühelltem meg is mondtam hogy nem duelezek vele ha ezt csinálja.... de ha jól kijött a sámánokat vertem, csak el kell kiteolni... de azért azt úgy szeretem hogy lent van a grounding totem rakom a dotot és immun, és nem tűnik el hanem ott marad és mindig immun immun, de persze ha MB-t lövök eltűnik. Sztem dotnál is el kéne tűnnie. De szerencsére ha magamra raktam a touch of weakenest és belém ütött akkor egyből eltűnt a totem ^^ Szal kite,kite,kiteHa közel jön és nincs tremor, akkor fear, aztán MB,mind flay, ha kijön fearből ugye egyből nyomná NS,Healt, ilyenkor egy jól időzített silence, és halot szegényke ( volt hogy pont benyomta az NS-t én meg silence és dispell ^^ )
Holy pappal meg mana war... el kell égetni a manáját, shadow pappal ez neccesebb, ha resto.. ha nem resto akkor shadowval is lehet manát égetni, csak én inkább a dps-t szerettem =P Demon lock ellen egy forumon olvastam egy vicces dolgot, azt mondja öljük meg a petjét, hát kihívtam egy lockot próba duelre, elfogyott az összes manám de a pet még mindig élt
De a legviccesebb dolog, hogy az nap amikor abbahagytam, generalon voltam 80%-ba (rank12) de nagyon untam már a pvp-t egy hét kellett volna warlordig... szal gondoltam egyet go enchanter trainer , go bank elé és szépen elkezdtem szétszedni a karim.. a már fent leírt dolgok miatt, mivel bele gondoltam hogy minek játszok én még egyáltalán? Guildem se volt, mert kiléptem az előzőből mivel nagyon lassan haladtak, sokan nem jöttek online meg hasonlók, MC után megakadt az élet.... de egy hónapja jelentkeztem egy guildbe akik elég jól haladtak, 3 hét alatt BWL-be Nefánál voltak úgy hogy előtte még razort se ölték le. Nem válaszoltak így el is felejtettem. Miután fullra szétszedtem mindent, és szétosztogattam, kaptam kb 2 percre rá egy whispert az egyik guild officertől, hogy sokáig figyeltek, látják hogy jól játszok és hogy örülnének hogy ha csatlakoznék hozzájuk. Szal, akkor nem voltam idegesMert ha lett volna guildem akkor simán abbahagyom pvp-t és el pvezgetek.. mert ilyen tempóbal még lehet nem is lett vonla unalmas, aztán mondtam a tagnak hogy kicsit elkéstél, most szedtem szét a karim. De megkérdeztem hogy mi tartott egy hónapig? (lehet 1.5 volt :S ) Azt mondja: hát megnéztük hogy mennyire vagy aktív. Persze ezt leírtam a jelentkezésembe is de semmi baj, ugye aki picit is tudja milyen a pvp honor farm, az tudja hogy 10-12 órákat is kell pvpzni vagy 14... szal ők ezt így egy hónapig nézték mire eldöntötték hogy aktív vagyok
Aztán persze mondták hogy kérjem vissza GM-től, de mondtam hogy nem, már döntöttem, kiszállok
-
LucifeI2
őstag
Shadow priest is, demonlock az egyetlen nehéz eset, nekem az volt eaz egyetlen akit nem tudtam.. jó mellesleg full t2-be volt akit nem tudtam, ilyen kékeket és pár epic azokat megtudtam.
mondjuk akkor még nekem sem volt jó pvp cuccom... de azóta eladtam az accom szal mind1 ^^ Pala meg... hát megnézem hogy vered el a shadow priestet, én rank13-as palát ashkandival vertem, meg sulfurasosat is.
Mondjuk másik dolog hogy a gear nem lényeg, épp ezért is hagytam abba a játékot, mert teli van ''PvE noobokkal'' megértem én hogy sokaknak ez a jó meg minden.. jó nekem is tetszik, de sztem egy idő után bármelyik insta olyan unalmas lesz... és már csak a farm megy ott is mint a játék bármely részén vagy honor, vagy nagy insta, vagy pénz, vagy repu. Szal ezek az emberek olyan szinten nem értenek a saját classukhoz, hogy az elképeztő.... amikor egy !!shámán-t!! meztelenül elverek, vagy éppen egy warriort (jó mondjuk azokat majdnem mindet elvertem úgy
) aki recklesness-t nyom el?! Egyszerűen elképeztő. Persze vannak jó játékosok akikkel kihívás volt duelezni, velük szerettem játszan... de túl kevés volt. Bánom hogy nem azokban az időkben játszottam amikor nem voltak BG-k / 40es insták
Mert így szinte az outdoor halott....
Amúgy még a kezdetek kezdetén, azt hiszem te ajánlottad nekem a papot, ha jól emlékszem, mert mondtad hogy jó dps-t tud tolni... hát igazad volt, MC-be másidok voltam, egy mage volt előttem ( aoe ftl) de egyik bossnál healeltem mondjuk, de úgy igazából csak egyszer volt hogy volt sok pap és DD-zhettem... szal az álmom hogy nagy Shadow pap DD leszek nem teljesült be, és vmilyen szinten megbántam hogy nem rugót kezdtem, pont ti beszéltetek le mert sok van, és tök vicces mert a mi guildünkbe volt egy időszak amikor rugó need voltSzal aki shadow papot kezd készüljön fel hogy sokat kell azért szenvedni neki, és kaphat elég sok oltást amíg elismerik, a végén szerencsére engem elismertek.
gear < skill < skill + gear -
szepi79
őstag
nemtom, a black bookon még nem gondolkoztam. szerintem annyira nem kell az nekem. (meg hakkar szivet is azért nem vittem még, mert a bekapcsolós cuccokat mindig elfelejtem használni
)
van pala cheat??? az hogy műxik? (ebből is kiderül, hogy kite-oltunk.) a végére nagyon jól ment, alig 2-3 ember halt meg, mire a tojásoknak végük lett. -
anulu
félisten
''Warit nem tudsz fearelni, legalábbis ha picit is tud játszani.''
múltkor duel-eztem 60-as lock ismerőssel. elsőre simán levágott, fear-elt csinált velem, amit akart. másodikra nem charge-al indítottam rá, hanem bloodrage, death wish kombó. azonban így is van vmi ha jól emlékszem, amiből nem tudok kijönni még WoTF-el sem. nem mondom, hogy durván PvP-zek, sőt! de azért ha szembe jön egy allis contested-en, és éppen rossz passzban vagyok, nekimegyek.
PvP szempontból abszolút rossz a talentezésem, PvE-re viszont szerintem DW DD warinak az egyik legjobb (végignéztem elég sok talentet, és kb ez volt a best of-ok keresztmetszete. 2 dolog hiányzik. 1) tactical mastery-ről 2 pont, 2) piercing howl (bár ez utóbbi annyira nem
visszatérve az alap dologra: ha egy lock meele range-be kerül egy wariwal szemben, akkor vége. így röviden. -
Andras6800
senior tag
Ez nem igaz! Mondtam, hogy pet nélkül, és low lvl-en(lvl40 alatt)! Mindenki hitegeti velem, hogy nincs igazam, mert már 50-nél nagyon erős a warlock, de nem olvassák el, hogy eén lvl 30-40-ről beszélek! És pet nélkül, fear nélkül nemhiszem, hogy megütsz egy lvl 61-es elitet, Hs nélkül!
-
Andras6800
senior tag
-
Viktor77
titán
Kb. úgy, ahogy Te fikáztad le a palát, pedig sztem lövésed sincs egy fullos, tökéletesn kijátszott paláról.
De mindegy, no offense.
[link]
Ez ma reggeli. És csak egy szaros Tier1-es healer pala vagyok. El sem tudom képzelni mit tudhat egy Tier2-es pala, iszonyatos spell damage-el, egy jó fegyóval.
Múltkor volt szerencsém Pagemaster-rel együtt BG-znem (full T2, Ragna kalapács), háááát.... odabaszott. -
szepi79
őstag
szvsz sokkal jobb a nemesisé. nem minden buildben van ruin, ami sokat sebez, pl én SM/DS vagyok, alig sebzek kevesebbet a DS/ruin-nál, és itt már az alapsebzésem is elég magas, nem a kiugró critek jelentik a problémát.
egyébként még a 4es setbónusz ér valamit (amikor a corr. utáni SB gyógyíthat x HPt), a többi vicc. -
anulu
félisten
nem értem, hogy egy tier2/3-nál miért nézed azt, h PvP-ben mennyire használható. ezek egyértelműen PvE cuccok, akinek PvP kell, az szerintem szedje össze őket BG-s repuval.
PvE-re szerintem jó lett a T3, bár annyival nem jobb, mint a T2, amennyivel többet kell érte xopni. T2 kifarmolható ugye bár BWL-ből, T3 meg! nézegettem, h mi kell hozzájuk. nem elég az, h megvan a quest item, még arcanite bar-ok sokasága és nexus-ok... az ''árukat'' elnézve kb 5-7%-al szerintem lehetne durvább
-
szepi79
őstag
kihagytad a lényeget:
a nemesis 8/8 bónusza -20%aggro. és mivel a lockoknak erre égető szüksége van, a tier3 bónuszok pedig javarészt nagyszerűen erősítik a ''most sírjak vagy nevessek vagy mindkettőt'' életérzést, ami amúgy is eltölti az embert, ha a setre néz...
ergo nemesis >>> plagueheart
Andras6800: a locknak miért kéne futkosnia? futkosson az ellenfél... vagy jöjjön oda hozzám, és ''szárazva szívom'' (world of darkness fanok értik a terminológiát, a többieknek meg: nem vagyok meleg)
-
sasa311
veterán
Hát nemtudom, ki fogom próbálni az áttalentelést. Egyenlőre ez így nagyon tetszik, és még nem gond vele a +1-2 szint mobok vagy a saját szint elit leölése. Aztán persze ha instába más kell majd akkor a többség akarata győz ugye
Bár azon is gondolkoztam, hogy amíg nem lesz elég erős és tapasztalt a guildünk ahoz, hogy a tier0-át utána meg tier1-et farmoljunk, addig ráfeküdjek-e a [link] -re?
Nálunk az ally azért általában hozza a BG-k 70%át, tehát akár sanszos is lehetne, érdemes vele foglalkozni? -
szepi79
őstag
fel lehet. de az első kariját senki nem fogja tudni feltolni 1hónapon belül. egyrészt, mert ne ismeri a játékot annyira, másérszt, nincsenek még olyan jó kapcsolatai. ha én még diák lennék, és itt állna előttem a nyári szünet, biztos fel tudnék tolni vagy 2 karit 60ra, úgy, hogy mellette még a főkarimmal instázni járok (csak értelme nem lenne sok, meg már dolgozok sajna
)
faster: ha 1 60as karival segíteni megyek, akkor az az én szótáramban azt jelenti, hogy megyek előre és ölöm az eliteket, a többiek meg szedik utánam a lootot. holy pappal nagyon nincsenek kisegítve, mert egy velük azonos szinten lévő pap is le tudja őket healelni (ha nem totál n00b), maximum nem olyan hatékonyan.
[Szerkesztve] -
sztem herbát add le, mert azt sokkal könnyebb visszahúzni 300ra mint a másikat. bár lehet ha leadod akkor se fogod visszahúzni
én most tailor enchant vagyok 300/300 de csak enchantból folyik be több pénz, tai meg csak mooncloth miatt éri meg sztem ha nincsenek ultra receptjeid amikért sok reput kell farmolni. majd ha jön BS akkor tait adom le jewelcraftingért -
anulu
félisten
nekem is bajom van vele. bs + mining. bs-em elég régóta 300, mellette master swordsmith, sok-sok recepttel, amiben nem kevés időm és pénzem van. viszont az ore/bar-oknak rendesen leesett az ára, high-lvl kardot meg nem nagyon vesznek az emberek, mert ZG-ben is tud olyan vagy jobb esni, mint amit gyártok. valamint amiket tudok csinálni, pofátlan az alapanyag igénye. múltkor mondjuk csináltattak velem 2 Heartseeker-t, alapanyagot hozták, elkértem 2x15g-t a kovácsolásért
meg 1x kértek, h kovácsoljak egy Frostguard-ot, ott 40g-t kértem érte, és szó nélkül kifizették
csak ez nagyon ritkán fordul elő
Thorium Brotherhood-dal kéne exalted, csak egyedül azt nem tudom összeszedni, guildben most enchanter-t fogunk oda felhúzni.
-
anulu
félisten
még nem az összeset, de a túlnyomó részét igen. sajnos 1-2 el szokott kalandozni, és váratlanul éri azt a csapatot, ahova odamegy. még egy pici dps kell, és fullosan meglesz
egy picit jobban kell koncentrálni, és menni fog.
amúgy elég egyszerű a dolog. ha sok a mage/légiós, akkor frost novát nekik, így nem rohangálnak, a dragonkinek meg immunisak rá, de ha csak 2-3 van, akkor simán megoldható, annyi kell, h a kijövő magekre silence, és mire kijön belőle, le kell verni a ~4k hp-ját.
ahogy néztem a Raid_Assist-ot, soha nem voltak sem a magek sem a papok összesítve 60% alatt, és mana potit nem is ittak (tudtommal).
az jutott most agyam helyére, h köv alkalomra viszek swiftness potit magammal, és ha elrohanna légiós, hörpölés utánafut, 1-et elég belecsapni, hogy visszajöjjön a csoporthoz. -
anulu
félisten
tegnap ZG-ben párduc bosshoz menet, mielőtt bemegyünk a templomba, a lépcső tetején sikerült kb a jövő hetet is behúzni. 8-10 párduc, blood drinkerek (sok...), stb. levágtuk őket, 4-5-en haltak a csapatból, utána egy jót vigyorogtunk. a boss 2-ra meglett, utána Hakkar előtt (immár szokásosan) 2 wipe, Hakkar lement (szokás szerint) elsőre
remélem, ma jó passzban lesz a csapat és wipe nélkül fogjuk végigdarálni MC-t -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Igaz.
Alapszabály: Svédekkel soha, sehová.
Izgalom: Amikor a mage needet nyom a kétkezes baltára, mert 1g fölött lehet eladni. Nem számít, hogy te használnád is, neki kell a lé.
Azt hiszem egyébként, hogy én is csak kb. ZF környékén untam meg a random partykat, utána inkább mentem questelni, minthogy gilden kívüliekkel instázzak. -
anulu
félisten
Ossirian-hoz van valami tipped, hogy hogyan lehet lecsapni? azt tudjuk, hogy pilon-tól pilon-ig kell húzni, a fő gond az, h hol spawn-ol pull után az első? tudom, random...
ha nincs supreme módban, és rendesen be van tankolva, akkor mennyire nehéz az MT-ről lehúzni? konkrétan: mennyire kell moderált DPS? -
anulu
félisten
nem wotf, hanem death wish
ahogy láttam a leírását, kb uaz, mint a wotf, csak 30s-ig tart. viszont a fury ág majdnem vége, úgyhogy elég jelentősen befolyásolja a talentezést.
mostanában ha én támadhatok először, akkor nem gond nagyon a lock. chage, dw, nem tud elzavarniha ő támad, az gáz lehet, mert akkor bloodrage, dw, de mire ezt elnyomom úgy teletöm átkokkal, hogy nem látom a monitort tőle
heal-erek ellen nem nagyon szeretek harcolni, különösen palák ellen nem. 5x kell leverni, hogy 1x meghaljondruid meg gyökerez, pap dotol meg pw: shield-et nyom. utóbbival kapcsolaban belefutottam egy görénységbe. altommal (lvl12 mage) mentem volna Orgriból UC-be, és szokás szerint az orrom előtt ment el a zepp... jött egy UD pap, lvl56. megjött a köv hajó, már tele volt mindenem a várakozással. felszállunk, kezdünk elindulni, pap kihív duelre. mondom ok, miért ne. shield magára, MC, és levezetett a zeppről. egy csöppet ideges voltam utána...
-
anulu
félisten
ja, mégse
nagyon ritkán ismerősökkel bemegyek egy AB vagy WSG-re, ventri használattal természetesen, de inkább segítek 5x-eseknek BRD-ben vagy ST-ben, minthogy BG-zek. minden tiszteletem már a rank 6-os játékosoké is, hogy hajlandóak ennyit foglalkozni vele amúgy
azért 1 vs 1-ben, ha nekemjönnek vhol contested területen, nem adom annyira olcsón a bőrömduel-ezni ritkán szoktam, de tudok okozni meglepetést még egy warlock-nak is
-
anulu
félisten
[link]
sacc/kb minden megvan amit szerenék ZG-ből, MC-nél most egy ideig pihi van loot szinten nekem, mert fegyverekre az összes még nem létező DKP-m is elment.
amúgy 2-3 ütést ki szoktam bírni, feltéve, ha nem 3k-s crit-ből kapok 2-t
BG-ket meg nagyon nem szeretem. inkább instázokannyi kell nekem, h a rank 3 megmaradjon, a többi magasról nem érdekel
-
Apophis
őstag
Főleg, ha figyelembe vesszük, milyenek lesznek a Nax epic dropok. Egy átlag staff szerintem kb: 115 damage 2% crit 1% hit legalább, rendes statokkal. Aurát sem értem, miért a csapat profitáljon a cuccomból? Portál dettó. Inkább valami threat és/vagy resist csökkentő use kellett volna rá.
Na azért az a ''csak'' 66 damage az lock staff esetén megvan 100 is, ami már 4-5 slotnyi damage. Nem elhanyagolható
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest