- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
anulu
félisten
RAZORGORE HALOTT!
kb 60 try után ma végre lefeküdt! igaz, kaptunk jelentős helpet egy nálunk jóval előrébb tartó guildtől (bőven nem voltunk meg 40-en, ők meg leginkább semmit nem csináltak ma). volt nagy örömködéssajna screen nem készült
rohantunk Vael-hez, az add-okból kiesett 1 elementium ore, így már csak 9 kell az egyik warinak a TF-hez
Vael-t 17%-ra tudtuk csak leverni, de 25 embernek tök új volt, köv BWL-re ThreatMeter kötelező -
anulu
félisten
lesz pala cheat a hordásoknak is BWL-be! jippíáé!
amúgy meg nemtom, szóval... mi az, hogy ''kitaláltak új két fajt...'' mintha az egész WarCraftot nem ők találták volna ki, és nem úgy alakítanák, ahogy kevük van...
btw, én tuti h fogok indítani egy BE paladint, márcsak amiatt, mert magát a kasztot szeretem, de eddig csak úgy lehetettem volna pala, ha gnómokat és NE-ket nem tudok bántani
ahogy nézem, a fórumon én vagyok kb az egyetlen, aki örül a BE palának??
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
mind2 oldal a másik imbasága miatt nyomta a /spit-t macro-t. tessék, itt van. btw
/target Blizzard
/bored -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #4748 üzenetére
hmm, ez a gank-elés úgy nézett ki, hogy 5-en kimentek idézni...
tudtommal, de a lényegen nem változtat.
amúgy meg örülök, h a palától elveszik ezt a képességet! félreértés ne eséék, van PvE szerveren palám,de akkor is! ez tényleg sok volt. a priest képességével össze sem hasonlítható.
BG-n pedig kifejezetten idegesítő, h berohan 2 pala és nem lehet megölni őket. a bubi + hs dolog pedig kimeríti nálam az ''undorító'' fogalmát. -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #4746 üzenetére
sacc/kb amikor Vael-nél voltatok, akkor lehetett nálunk az a bizonyos phase2, amit feljebb írtam, úgyhogy pontosan tudod, mekkora is volt az a lag...
mellesleg nekem nagyon tetszett az a PvP! Blizznek nem kell foglalkoznia külön az outdoor-al, ilyen forrongó pontokba kell még vami extrát berakni
Leviathan tagjaként én is ott voltamöröm volt menetet vágni köztetek
(bocs
)
amúgy majdnem 80 vs 120 lett, ha egy kicsit tovább maradtokhorda részről ott voltunk ugyebár mi és az Injustice, tőletek ti (
), OoW, és majdnem sikerült ollóba kerülnünk, mert mikor ti bementetek jött meg Blackrock Mountain-be az Elemental Gankery.
amúgy Injustice-éknak 5 elemendrium ore esett a tegnapi run-jukon. -
anulu
félisten
Blizz bek*phatja a hátam, sőt az egész guildét!
szokásos módon lementünk szívni BWL-be Razorgore-hoz. 38-an voltunk, jött 2 full Tier2 emberke Deviantból (1 hunti és 1 druida). 1 try, inkább hagyjuk. 2.:a tojások úgy hullottak, hogy öröm volt nézni, fel sem tűnt igazándiból, csak az, hogy futnak befelé vissza az addok...
2 tank elkezdte nyomni szépen felállva, ki voltak heal-elve, stb... majd ekkor: LAG! fél csapat kiesett, 2 tank abban a pillanatban hasalt. az utána levő 6-7 try végig lag-os volt, talán csak a legutolsó volt szerver szempontból értékelhető, de addigra már a bakancsunk tele volt az egésszel
ezúton is köcce Blizz! -
anulu
félisten
válasz
szepi79 #4668 üzenetére
ZG-t szeretem
még1,5 full run kéne kb és Zandalar exalted
az utóbbi 2-n úgy egyeztünk meg, h másik DD warik mennek (a guildben 3 van, a többi tank), hogy nekik is legyen rendes repujuk.
BWL-től már a csapatnak fordul fel a gyomra, mert mindenkinek tele a tier1 csizmája azzal, amennyit Razorgore-nál már szívtunk
adósság: no para, nekem 550g és 2 Righteous Orb-nyi mínuszom van. viszont beálltam arra, h stabilan 40g felett vagyok, így szerintem 20g-nként elkezdem a törlesztést. arra mindíg veszem az erőt, h elmenjek annyit farmolni, h a 40g-m meglegyen. rááltam az AD 18-as tatyó kifarmolására, mellette a mobokból esik még runecloth meg a stb, az megy AH-basajna még csak honored vagyok így 20/20 dawn és crusade insignia kell. stratholme-ba csak akkor megyek, ha nagyon kell, mert herótom van tőle
pedig ott még kapnék reput a mobok után, ha a trinketet benyomom. sima, outdoor mobokért már nem jár
revered kéne, az igaz, hogy értelmes áron meglegyen a Naxxramas belépő, de vááá
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
én meg a PvP? na neeee
AQ20-ban csak a hunter bossal nem foglalkoztunk, Ossi-t 2x levágtuk már. aranyos fight, de vhogy nem érdekel senkit különösebben. könyvekkel úgy vagyunk, h majdnem mindegyik esett már, battle shout 7 talán 3 warinak nincs meg a 10-ből, renew könyvek papoknak megvannak, earth totem 5 esett legutóbb végre, imba sámli el is vitte
Kuri, Rajaxx, Moam, Buru csak akkor nem hal elsőre, ha fejben nincs ott a csapatahogy nézegettük Ossirian drop-okat semmi olyan nincs különösebben ott, ami miatt tépnünk kéne a falat
-
anulu
félisten
válasz
szepi79 #4659 üzenetére
Razorgore try menne ezerrel, ha drága papjaink nem baxnának lejárni.
más kasztokból kb már a try-okon is rotálás van, papból meg van 4-5, abból az egyik az orb controller... sajnos meg lett szavazva, hogy MC és BWL közös DKP-n legyen, így ott lehetek minden try-on, azoknap a papoknak a DKP előnyét, akiknek már mindenük megvan MC-ből, ami kell, és így vannak előttem 2k-val, a büdös életben nem hozom be
vmi MC-s megszorítás kéne, de akkor meg benne van az is, h arra is baxni fognakMC kb 4 óra alatt megy fullon, de pap nélkül nem tudjuk azt megoldani
sz'al ha sztrájkolnak, akkor azt is szopjuk
-
anulu
félisten
kicsit olvasgattam a fórumotokat. nálunk uaz van BWL-el, mint nálatok a ''miért nem haladunk AQ40-el'' topicban, bár alt szinten közel sem ennyire durván. valamit sikerült kitalálni, hogyan motiváljátok azokat, akik baxnak lejárni, és taktikát gyakorolni, meg kifizetni a jav költséget?
-
anulu
félisten
válasz
szepi79 #4636 üzenetére
papíron mi sem, alaphelyzetben Razorgore-ral szenvedünk, de nekünk úgy tűnik könnyebb AQ40, mint BWL...
érdekes egy helyzet, de ez van.
2 fő sebzése van Skeramnak a normál meele-n kívül.
a) 1,5k-s arcane mindenkire: ezt akkor nyomja, ha 4-nél többen vannak meele range-n belül.
b) 2,5k-s earthshock, ezt pedig akkor nyomja az aggro-listán első helyen levőre, ha senki sincs meele r-ben.
a) miatt nem nyerő ez az ''odaáll mellé'', mert kell 2 tank, meg lehetőség szerint 2 rugó (vagy 1 rugó 1 DD wari), és így meg is van a 4 ember. meg amiatt sem nyerő, mert meele r-n belülről MC-z. namost ha megkapja egy lock, akkor instanban úgy dotolja tele a raid-et gyorsan, hogy öröm nézni -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #4634 üzenetére
én is vami ilyen csapat elosztásra gondoltam
a szépség az, h én erőltettem Skeram-ot, tegnap látszott, h nem esélytelen, viszont nekem kell összeraknom a taktikát. én is a 3x2-re gondoltam, méghozzá úgy, hogy ha Skeram vmelyik platformra blinkel, akkor ott az egyik tank tartja az addot (ha éppen van), a másik pedig vissza tudja vinni középre MT-hez. taunt, rohan, mivel aggro wipe van blink-enként.
jól érzem, hogy boss középen, addok jönnek, akkor boss-t tartja MT (meg mellette a warrior MC esetére), egyébként DPS OFF, addokat gyorsan leverni (2x35k hp-t igazán nem nehéz), hogy ők ne blinkeljenek, rohanjanak, stb, majd boss-t szépen nyugisan leverni?
dot-okat meg itt el kell felejteni pontosan az aggro wipe miatt. 1 lock teledotolja sebzővel (CoE ilyen?? nem értek hozzájuk), és blinkel, dot sebez, lock halott... -
anulu
félisten
mai nap történései röviden:
6-ra volt kiírva inv Ony + BWL-re, 7-kor el is kezdődött, kicsit már nyűgösek voltunk, 35 ember jött össze. irány Ony. szerintem a guild (és előtte az US) történetében sem volt ilyen szép Onyxia kill! úgy ment le, h tényleg öröm volt nézni35-ből 3-an haltak meg, és egy ideig egy sámli tankolta (phase 3-ban, miután leszállt)
Ony le, látszott, h nincs meg a 40 ember. felvetődött a kérdés AQ40-ben trash mobozásra, legyen némi Nozdormu repu. picit cserélődtek az emberek, lettünk 36-an. csinálgattuk, majd benyügtem, h a bejárat után, a sarkon túl ott van Skeram, és nézzük meg. vezetőség picit húzta a száját, végül megállapodtunk, hogy uccsó kör trash után 1 try. én voltam az egyetlen, akinek egy pici fogalma volt a taxról, kb 4-5 mondatban összefoglaltam, és nekimentünk. rosszul emlékeztem, és nem 1, hanem 2 addja van, ez mindenkit meglepetésként értmindegy, 75%-ig úgy ment le, hogy nem nyomott arcane sebzést
ebben benne lehetett az, h mindenkinek új volt a boss, érződött, h izgul a csapat, és emiatt jobban is figyelünk
mikor megjött a 2 add iszonyatos lett a fejetlenség. végül 69%-ra ment le, ami szerintem abszolút tök első try-nak nem is rossz
éjszaka megálmodok valami csapat-összeállítást, meg taktikát
három gyors kérdés ezzel a boss-szal kapcsolatban.
- aggró lista első helyén levőt MC-zi? konkrétan van-e veszélye annak, h az MT-nkből birkát kell csinálni?
- milyen sűrűn blinkel?
- ha jól értettem a wowwiki-s taxot, akkor earthshock-ot csak arra és akkor nyom, ha nincs meele távolságban, de 1. helyen van threat listán? tehát pl egy brutál imba mage a 3. 3k+ crit frostboltja után
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #4537 üzenetére
nem sodródott, oszlik.
sajnálom a dolgot. remélem, minket nem visel meg ennyire a nyár.
amúgy az volt a fő gond, h a papok boss közben mentek ki cigizni, mert elegük volt, stb, majd mikor 5-ször is wipe volt Vael-nél, akkor 9-en /gquit.vhogy meg tudom érteni.
-
anulu
félisten
miután meghal Zath, Thekal és Lork'han, utána mindenki menjen le ''középre'', a bejárat és a boss kezdőhely közé félútra. jönni fog 2 lvl60-61 elite tigris, OT-k felveszik őket, MT természetesen a boss-t. knockback-re vigyázni! MT elbohóckodik a boss-al, OT-k tigriseit le kell verni, után DPS bossba ezerrel. ha gyorsak vagytok, akkor csak 2 ''hullámnyi'' tigris add jön.
ami nagyon fontos: rugók, lock-ok, DD warik NE számítsanak a healer szakosztályra, nekik ott vannak a tankok. azért van a bandage, hogy használva legyen. alap feltétel: sikeres ZG-hez nemcsak csapatmunka, stb kell, hanem az is, h 300 legyen a first aid mindenkinél, mert pl Arlokk-nál nem lesz idejük/manájuk heal-elni a DD szakosztályt, amikor el van tűnődve a boss! heavy runecloth bandage powaa!múltkori ZG-n kb 15-öt kötöztem magamra. nekem leginkább saját magam kell életben tartanom, nem várhatok a healer szakosztályra, mert tudom, h van más dolguk.
-
anulu
félisten
válasz
LucifeI2 #4517 üzenetére
akkor ott a mage-k baxtak el valamit nagyon. van egy nagyon durva shadow priest-ünk, de nincs top10-ben MC-ben...
shadow priestnek nem értem az értelmét PvP kivételével (azt meg rühellem). a mobokat instában úgyis a DD warik, rugók, mage-k verik le, pap azért van, h a többieket életben tartsa. pont. ennyi. -
anulu
félisten
Viktor! egy kicsit leakadtam a raid oldalatokon! így kora reggel sikerült felhúznom magam, jól
az indok: a raid kiírásotok, pontosabban a mikor-hova.
ha jól látom, MC-ben 1-4-et nyomtok, viszont mellette BWL-ben már Vaelesztrasz-nál jártok. hogy a pék tökébe' vertétek le Razorgore-t? pls írd le nekem a tax-ot (kivéve, ha Pala ''patch''-es, mert akkor azzal nem tudok mit kezdeni). MC-n ha mindenki figyel, akkor wipe nélkül megyünk végig, de BWL-ben megakadunk, és ez szép lassan az őrületbe kergeti az egész guildet... DPS-ünk megvan, csak azt nem tudom, mit csinálunk rosszul. 4 hunti kite-ol, 4 druida altat, 1 Orb Controller van. mage, legionaire nuke. a bajok mindíg ott kezdődnek, h az egyik hunti meghal. nem tudom, h mit rontanak el, mert mindenki más a pilonok alatt tartja a mobokat, ott harcolunk és vágjuk le őket.
remélem, tudsz te, vagy valaki más egy értelmes taktikkal segíteni. (legi kite nem megy, mert nagyon durán ráaggróznak a sámán totemére)
-
anulu
félisten
na, végigvertük a Silithus-i nagyboss-okat, csináltunk Calling-ot, arconcsaptuk Onyxiát. így röviden a mai nap
homoktengerrel kapcsolatban: nemtom, nyugati bázisnál miért jöttek nekünk az általunk annyira, de annyira ''szeretett'' Árnylovagok... odaérünk, +10mp és támadnak... GL irekt kérte, h idézésnél ne legyen PvP, mert az nem jó (részemről amúgy sem vagyok egy PvP rajongó). ok, rendben. mikor nevezett guild tagjai elkezdtek csapdosni minket jött az ukász, h akkor PvP. mountról le, charge. tudom, h vannak itt is nevezett guildből tagok, ezért szeretném jelezni, h nem corpse camp volt, hanem idéztünk.
azt mondjuk csúnya dolognak tartom (bár biztosak voltunk benne, ahogy az meg is történt), hogy kiidézzük a boss-t, MT elkezdi tankolni, allik élednek, lock-ok azonnal fear, stb... kb fél perccel és 2-3 társunk halálával hosszabbították meg a dolgot.
időnként nem értem, hogy miért jó ez a fajta PvP. jó, rendben, Ragnaros PvP ''szerver'', de akkor is má, na!...
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
van némi előfizetés bajom.
előző alkalommal GC-vel töltöttem fel az accom, így azonban okosan resetelődött a bankkártya részem, és nincs ott info. ma vonják vmikor, de az acc management oldalt nem tudom elérni, ''404''...a kérdésem az, hogy ha lekésem azt az időpontot, amikor vonnák, akkor hogy tudom ráerőszakolni a rendszerre - miután megadtam az adataim -, hogy újra próbálja a pénz leemelését? GC-re most nincs 7,5k-m
-
anulu
félisten
''Warit nem tudsz fearelni, legalábbis ha picit is tud játszani.''
múltkor duel-eztem 60-as lock ismerőssel. elsőre simán levágott, fear-elt csinált velem, amit akart. másodikra nem charge-al indítottam rá, hanem bloodrage, death wish kombó. azonban így is van vmi ha jól emlékszem, amiből nem tudok kijönni még WoTF-el sem. nem mondom, hogy durván PvP-zek, sőt! de azért ha szembe jön egy allis contested-en, és éppen rossz passzban vagyok, nekimegyek.
PvP szempontból abszolút rossz a talentezésem, PvE-re viszont szerintem DW DD warinak az egyik legjobb (végignéztem elég sok talentet, és kb ez volt a best of-ok keresztmetszete. 2 dolog hiányzik. 1) tactical mastery-ről 2 pont, 2) piercing howl (bár ez utóbbi annyira nem
visszatérve az alap dologra: ha egy lock meele range-be kerül egy wariwal szemben, akkor vége. így röviden. -
anulu
félisten
1.12 review-t olvastatok?
cross-realm PvP
Viktor! remélem, lesz AV-n Ragnaros horda vs Bloodscalp alli, mert akkor találkozhatnánk
valamint lesznek outdoor PvP helyek, elfoglalósdi, stbez az utóbbi egy olyan dolog, amire már rég vagytam, mert a ''klasszikus'' BG-s PvP-t nem nagyon szeretem.
-
anulu
félisten
/thank
amúgy kb a fél guildünk indított tegnap Bloodscalp-on allis karit
Ragnaros egyszerűen használhatatlan volt. annyira laggolt, h éjszaka lementünk ZG-be idol-ért meg enchit csinálni, és Mandokirnál elwipe-oltunk. sok-sok hónapja volt utoljára ilyet...
hajrá-hajrá DSL!nálunk csütörtökön és pénteken lesz akadozás a net szolgáltatásban, mert lövik át a rendszert ADSL 2+ -ra
remélem, délelőttönként fogják csinálni, mert ha emiatt kell kihagynom full MC-t, akkor rárobbantok vmit T-Online-ékra. a pénteki AQ20 annyira nem hoz lázba (bár kezdem azt az instát is megkedvelni), de MC-t nem hagynám ki.
-
anulu
félisten
tegnap elég durván szenvedett Ragnaros, ezért indítottam Bloodscalp-on is egy karit
lvl7 törpe pap
Raggy-n van egy 14-es papom, azt nagyon élvezem, úgyhogy a kaszt egyértelmű volt, és gondoltam PvP szerveren is kipróbálom az alli oldalt
az embereken kívül a törpe a másik, számomra elfogadható faj, úgyhogy ez lett
-
anulu
félisten
a mai nap is laza volt... 2-kor kezdtünk Ossirian-nal, 3-ra sikerült is leverni, ami szerintem úgy, hogy most volt a 2. alkalom h megfeküdt, nem is rossz
utána átugrottunk ZG-be és végigvertük az egészet (except halas és idézős boss). még 3,7k kell az exaltedhez
-
anulu
félisten
lvl13 priest altommal megvolt az első instázásom
RFC, a legmagasabb szintű egy 17-es rugó volt
a 15-ös wari sajnos eléggé n00b volt, ezért 2x haltam, de alapvetően nagyon élveztem a dolgot
az elején piszok ideges voltam, főleg azután, h a 60-as main-emmel én szoktam számítani a papokra/sámánokra, és nem fordítva heal ügyben
szerencsénkre volt egy 14-es druida, aki mind a tanknak agró tartásban, mind nekem heal-elésben besegített
mire kiértem, lvl14 voltamvége felé már egész jól ment a heal, csak az volt a furcsa, mikor rámakadt 1-2 mob, nem tudtam velük mit kezdeni, azon kívül, a 1) bubi magamra, 2) party chatbe gyorsírással, h ''help''
oom-et 2-3x kellett összesen írni. sajna mage nem volt, így int buff és ingyen itóka sem, de így is jó volt
na, rövid élménybeszámolóról ennyi
u.i.: szerintem meg fogom guild társakkal húzatni ezt a karit, h mehessek SM-be heal-elni. azt az instát warrior-ral nagyon szeretem, remélem, pappal is fogom
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
szepi79 #4324 üzenetére
tegnap nemtom hány hónap után sikerült wipe-olnunk Sulfuron-nál. én voltam az egyik OT, mégpedig az, amelyik először vitte volna fel. taunt, 1 sunder, kaptam vmi stun-t, 3mp kakukk, addig levágódtam. utánam 2 mp-el halt egy másik OT is. combat res-ek, de addigra már nem tudtuk visszavenni, meg ohne buff, stb... másodikra 1 halál nélkül lement. btw tegnap ez volt az egyetlen wipe MC-ben
amúgy ha az első 5mp-ben nincs elbaxva, akkor tényleg n00b boss-ok
Domonál oda kell figyelni, de csak a shield-ekre. tegnap élmény volt úgy tankolni, h dmg shield van rajta...mindegy, azt is megoldottuk, asszem talán az egyik mage halt meg
-
anulu
félisten
nem értem, hogy egy tier2/3-nál miért nézed azt, h PvP-ben mennyire használható. ezek egyértelműen PvE cuccok, akinek PvP kell, az szerintem szedje össze őket BG-s repuval.
PvE-re szerintem jó lett a T3, bár annyival nem jobb, mint a T2, amennyivel többet kell érte xopni. T2 kifarmolható ugye bár BWL-ből, T3 meg! nézegettem, h mi kell hozzájuk. nem elég az, h megvan a quest item, még arcanite bar-ok sokasága és nexus-ok... az ''árukat'' elnézve kb 5-7%-al szerintem lehetne durvább
-
anulu
félisten
Sulfuron 1.11-ben a) vagy bugos, b) vagy kib nehézre rakták.
Sulfuron taktika. kell 1 MT és 4 OT. pull-nál minden tank odamegy, a 4-ből 3 OT ott marad Sulfuron környékén az add-okkal, a 4. (lehetőleg akinek a tankok közül a leggyngépp a gearje), össz 2 sunder-t rak, és elindul a nagy csapathoz, akik kb a híd végétől 30-40 yardra (sacc ott, ahol az utacska vagy Golemagghoz) állnak. út közben óvatosan heal-elni, hogy ne menjen le róla az add. mikor odaért full DPS bele. mikor meghalt jöhet a következő. mikor már csak 1 add és Sulfuron él (az egyik add az alap felálló hely egyik szélén, a boss a másikon tankolva) odamegy a csapat és leveri, majd a boss-t is. arra vigyázni kell, h Sulfuron ne menjen fel a falra, mert evade-elhet. azért kell az add-okat egyesével levágni, mert heal-elik egymást. a bug vagy feature az, hogy 1.11 előtt csak adott range-ben heal-eltek, most már bárhonnan. sok-sok DPS kell, h ne tudjon annyit heal-elni, mint amennyit levágtoktermészetesen az MT-t és OT-ket ki kell heal-elni, curse-t szedni ezerrel.
Golemagg tax:
1 MT, 2 OT, mindkettőnek szép magas fire res kell.
boss mellett van 2 kutya, 1-1-et visznek az OT-k. boss-t, MT felhúzza a bejárati részhez, majd go DPS. itt arra kell figyelni, hogy a normál sebzésen kívűl Golemagg magmát köp, ami stack-elődik. 1 db 50dmg, 30s-ig van rajta a játékoson és 3s-enként sebez, kb 15yardon belül random köpi, tehát a meele-ket érinti leginkább. arra figyelni kell, h ha vkin 4 van, akkor húzódjon el a boss-tól, járjon le róla, mert az MT heal mellett nincs nagyon kapacitása arra a healer szakosztálynak, h a meelek-el túl sokat foglalkozzanak.
10%-nál csak az MT marad ott, meelek el mert szép nagyot durran halálakor Golemagg! boss halála után a 2 OT kutyája magától meghal.
arra figyeljetek, h a tűzeket oltsátok, különben nem jön elő Majordomoha gondolod, írok rá is taktikát (legalábbis azt, ahogy mi csináljuk
(10-ből 9x működik, a maradék 1 az, amikor lag van, és emiatt wipe))
-
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #4294 üzenetére
wowwiki-n elolvastam a taktikát. hááááát... még nagyon sokat kell oda csapat szinten fejlődnünk
videót köszi, meg fogom nézni
amúgy mi a kezdetek óta nuke-oljuk a mage és légiósokat. a legionaire kite vhogy soha nem ment, ezért nem is erőltettük. DPS-ünk megvan, h levágjuk őket. remélem, ezen a héten végre sikerül Razorgore-nak dobnia egy szép hátast, és megfekszik -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #4282 üzenetére
nem te vagy az első, aki azt mondja, h Vael után Chromaggus-ig nem nehéz annyira eljutni
remélem, h 2 hónap elég lesz arra, h Nefa lefeküdjön. AQ40-ből van pár drop, ami nagyon tetszik
pl kapásból Skeram-tól a Breastplate of Annihilation
a bwl farm abból a szempontból lenne jó, h akkor a TF-ek meglennének a guildbendurva tempóval gyűlnek hozzájuk az arcanite bar-ok
fél órás boss?? mit tud az, h ennyi ideig tart? -
anulu
félisten
válasz
Jarlaxle #4271 üzenetére
-20 lvl instákat lehet egyedül farmolni, -15-höz már kell némi ügyesség, meg mázli
én is úgy hallottam, h brutális lesz a 60->61. mi most ott tartunk, h reményeink szerint a héten feküdni fog Razorgore, utána megyünk Vael-re, kb mire kijön a kieg, addigra el akarunk jutni Nefarien-ig és AQ40 első 1-2 bossához.
Baron ölés nem egy nehéz dolog, ügyesebb csapat MC gear-ben, 3-4-en meg lehet csinálni full Strat Baron-t.
én egy olyan gyűjtögetősnek örülnék, ahol pl kell drop Raggyból, Nefarienből, meg még jópár cucc. -
anulu
félisten
válasz
Chandler #4249 üzenetére
Normál insták:
Ragefire Chasm (16+): 4
Deadmines (20+): 6
Wailing Caverns (21+): 7
Blackfathorn Deeps (26+): 6
Razorfen Kraul (30+): 6
Gnomeregan (28+): 5
Razorfen Downs (33+): 5
Scarlet Monastery (35+): 6
Uldaman (42+): 8
Zul'Farrak (45+): 8
Sunken Temple (49+): 6
Blackrock Depths (53+): 8
Lower Blackrock Spire (56+): 7
Upper Blackrock Spire - 10 fős (58+): 5
Dire Maul (58+): 15
Stratholme (58+): 13
Scholomance (60): 7
Raid insták:
20 fős:
Zul'Gurub: 13 (alap bossok + halas + 4 idézős)
Ruins of Ahn'Qiraj: 5
40 fős:
Onyxia's Lair: 1
Molten Core: 10
Blackwing Lair: 7
Temple of Ahn'Qiraj: 10
Naxxramas: 17
Outdoor:
Lord Kazzak
4 sárkány
amíg az összeset bevered, számolj egy jó 1,5-2év játékothacsak 60-on nem kerülsz be egy imba high lvl guildbe, de akkor is 1év minimum
sok sikert!
ui: sajna a Stockades instáról nincs infóm, soha nem is érdekelt, ott kb 5-7 boss lehetremélem, nem felejtettem ki egy instance-t sem
-
anulu
félisten
válasz
tjhooker464 #4004 üzenetére
szerencsére azért vannak kivételek!
nálunk a guildben is vannak nagyon fiatalok, de jó fejek, és nagyon tudnak játszani
-
anulu
félisten
trade-s dologhoz: amikor csináltattam a Lionheart Helm-em iszonya frászban voltam, mert mégiscsak kb 5-600g volt az alapanyag. guildben kérdeztem meg, h tudnak-e vkit. ajánlottak, /w, megcsinálta
így jó volt
PvP sztori: tegnap UC környékén járkáltam, egyszercsak látom, hogy Tirisfal Glades under attack.. mi a pék? elkezdtem keresgélni, és látom, h egy 60-as pala gyilkolja a 15-20-as NPC-ket... odamentem, emote-tal elmondtam neki, h talán jobb lenne, ha azt abbahagyná. erre kézbevette a polearm-ját. akkor charge-oltam rá... 4-5 percig tuti elvoltunk egymással. emlékeim szerint 4x töltötte magát full hp-ramikor láttam, h fullon van, és elfogyott a manája, death wish (+20% dmg de -20% armor). egyszer túl sokáig maradtam előtte, kaptam egy stun-olást, és mire kijöttem, már nem volt időm semmire levágot...
de a célom elértem, elhúzott onnan
sajnálom egy picit, h nem várt meg (nem corpse camp, hanem csak úgy simán), mert egy /thank-et nyomtam volna. nagyon élveztem, annak ellenére, h a végén meghaltam
-
anulu
félisten
mikrofonom: maxxtro vmi 1k körülis, füles: Panasonic RP-HT6, hangkártya: Realtec ALC850.
-
anulu
félisten
www.thottbot.com vagy wow.allakhazam.com
beírod q nevet, és az esetek 95%+ -ban benne van az alatta levő hozzászólásokban, h merre keresd, mit kell csinálnod
bár néha még ezzel is szivatós, de legalább azt tudja az UD/NE/akármi, h merre induljon
melyik szerveren indítottad a karid?
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ehh, jópár guild már csapdossa Naxx North-ot...
azért érdekelne, h milyen. nagy frost res kell, vagy taktika, vagy mi?
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
ÉS IGEN! RAGANAROS ELINDULT!
-
anulu
félisten
mi a pék szent töke van már a game szerverekkel? kezdek mocsok ideges lenni! nagyon érdekelnének már a cuccok!
-
anulu
félisten
válasz
Andras6800 #3842 üzenetére
megelőztél
-
anulu
félisten
pihi, szerverek még nem mennek.
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3811 üzenetére
%!#&@, hogy eddig nem szóltál
-
anulu
félisten
szerverek állnak... figyelni kell, h minél hamarabb be tudjunk lépni. attól félek, ha megnyitják, annyian akarnak egyszerre belépni, h magához fog nyúlni az auth szerver
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3806 üzenetére
-
anulu
félisten
peccselődök
-
anulu
félisten
asszem talán az 1.9 jött le nekem ilyen lassan... de 3-4 óra alatt az is lent volt. ezt vehetem úgy, h fél1 körül kezdtem, szal 1 órán belül le kéne érnie. ha a tracker nem hal meg, talán meg is lehet
-
anulu
félisten
válasz
Darth_Revan #3791 üzenetére
...én is téged.
szóval akkor még nem megyek AD reput farmolni, ha lejön a patch, akkor sem, mert nem lehet bejutni. hurrá
-
anulu
félisten
megy a tracker
-
anulu
félisten
egyelőre még csak a US 1.11 van fent, de készüljetek, mert ez 454MB-os...amint lesz EU, és tölthető, rakom a linket.
-
anulu
félisten
ehh, download tracker nálatok sem megy? így marha hosszú lesz...
-
anulu
félisten
a patch mérete 151MB
jól tippeltem
azonban csak az első 127MB-ot tölti, a maradékot már P2P alapon. gondolom, hogy ez az, amit a beta-ban bugot találtak, és egybe benyomták. hülye megoldás, de ez van
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Polacheck #3727 üzenetére
nemtudom, hogy meddig fog tartani a WE, de előzetes guild megbeszélés szerint mi Everlookban leszünk
remélem, hogy world PvP nem lesz... azt nagyon útálnám, meg mi alapvetően PvE guild vagyunk, és így is állunk hozzá a PvP-hez. szerintem csak időpazarlás, inkább instázok -
anulu
félisten
-
anulu
félisten
válasz
szepi79 #3717 üzenetére
ok, megosztom
szóval: 1.9 mintájára lesz world event, csak itt a nagyvárosokat (Orgrimar, Undercity, IF, SW, TB, és Everlook) fogják undead-ek ostromolni, az erősségüket, extráikat nemtudom. sok-sok reput fog ez érni AD-hez, szóval érdemes csinálni, hogy meglegyen revered/exaltedazt, h pl WPL-EPL-en milyen belső WE küldik lesznek, az passz.
lesznek WE küldik, az egyiknek 18-as tatyó lesz a revardja, ami unique, de a küldi nem is ismételhető, szóval egy darabod lesz
remélem, 1.9 mintájára megint sikerül vagy 2-300g-t összeszednem1.9-nél csak 100 jött össze, de akkor még csak lvl40 körül voltam, mostmár a nagyobb boss-okat fogom ölni
login után gyorsan felveszem a Ratchet és Un'Goroban levő flight path-eket
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest