Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Remélem perceken belül elindulnak a serverek mer itthon rohadok a szabimon és nemtudok játszani ez kikészítő
-
TommyGun
őstag
válasz
Chandler #4123 üzenetére
Hát ha nem is érzed hogy fontos lenne a lé majd az lesz hidd el....
Mikor teljesen kék cuccod lesz akkor már egy insta után javítás 1-2g lesz simán.....főleg ha meg is halsz párszor....halálozánál automatikusan -10% durability....
A varázslat tanulások is pénzbe kerülnek és LVL30-40 felé már 50s fele mozog egy egy spell tanulása 50-60 szint fele meg már 1g felett vannak....LVL40-en ugye 80-90 gold a paci....
LVL60-on meg vehetsz még gyorsabb pacit ami 800g körül mozog....14-16-os tatyót se lehet sűrün találni..14-es tatyó darabja 2-5g között mozog a 16-os tatyó meg 10-20g között attól függ éppen mennyi van AHban belőle...szal nem olcsó...
Olyan LVL40-ig nincs sok jelentősége a pénznek kivéve hogy pacit kell venned ha nem akarsz gyalogolni szégyenszemre még ekkor is
Ha warrior pala sámli vagy hunter vagy akkor meg a LVL40 más fordulópontot is hoz majd a pacin kívül...plate cuccok a wariknak paláknak tanulható trénernél ugye....sámli meg hunter bőrszerkó után mailt hordhat szintén...ilyenkor érdemes felszerelkezni újra...ezis lé...nem biztos hogy LVL40-re teljesen új cuccokat tudsz kifarmolni magadnak... -
TommyGun
őstag
Én azt mondanám neked hogy hogy érdemes beletörődnöd hogy healer leszel....
Nagy instákba feral druidot ritkán látni....a mi klánunkban 100-120 60-as kari van és egy azaz egy darab feral druid van....egyrészt a polimorf miatt jól jön néha egy feral druid de ennyi...
A tier 1-2-es szettek és a tier3 is csak stamina intellect és spiritet ad szóval azokban nem fogsz feralozni....amiben lehetne feralozni azokat meg viszik a rugók...bár megesik néha hogy egy egy cucc nem kél el azt általában elviszem énHéten nyertem egy brutál kesztyút BLordtól 2DKP-ért
egyik rougenak se kelett
Szal érdemes megbarátkozni a gondolattal hogy te healer vagy....és nagy instákban is az leszel...
healer druida nélkül sehova sem megy raid...egyrészt a talentolt Mark of the Wild a legtáposabb buff..másrészt az innervatéval meg KB 10000 manából gazdálkodhatok
PL a héten egy pappal végigheloztam fél MC-t...meg is dicsértek minket hogy remekül kiegészítjük egymást.....tartalékoltam manát amíg ő ellőtte mindet, rátoltam az innervatét azt én healoztam egy kicsit amíg neki töltött....azt cseréltünk....a harc végefelé megint visszatöltődött az innervate...kifogyhatatlanok voltunkszinte
Én PL már az elejétől fogva healer vagyok és nem olyan rossz az...van külön feral szettem amivel tudok farmolni ami csak kell....de az összes 5 fős instát rahedliszer végig healeztem és sose nyafogtak hogy priest kell.....sőt multkor MCben a harmadik lettem healben pedig az összes pap tier0,5ben van nálunk nekem meg csak a fele cumóm tier0....és mégis....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
Darth_Revan #4091 üzenetére
-
TommyGun
őstag
Most akkor az igaz hogy 24 órás server leállások vannak ? mettől meddig ?
csak azé kérdem mert mlóba levannak tiltva a wow-os oldalak ezért vagyok ilyen homály... -
TommyGun
őstag
Ma akkor ne is akarjak gémezni ? Egésznapos lesz aleállás ?
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
DMaulban alig voltam talán kétszer, megmondaná vki hogy hol ki dobja azt a könyvet ami a questet adja a druida trinketemhez ?
-
TommyGun
őstag
Mellesleg az a baj hogy se a DMaulos druida trinketem sincs meg, se a JailBreakből származó +8-all rezes trinketem sincs meg, mert rühellek már küldizni, az Onys nyakláncom sincs még meg...szal elég xar a fire rezem, kéne vennio gyűrűt is legalább egyet nomeg a bekkre se ártana fire rez de sok MC meg ZG melett nincs időm eccerűen küldizni
Mellesleg Arcane rez melyik instába kell ? ZG és AQ nature az össze BRD-s insta fire gondolom BWL is....UBRS fire LBRS a pókok miatt inkább nature....BRD fire...
Shadow az undeados helyeken kell gondolom Naxxhoz is az kell meg sholo strat....
Mondjuk ennyi erővel a frostos helyet se ismerek
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Ragnarossal mizu ? sose láttam még...hogy néz ki egy harc ellene ? mik a speckói ?
-
TommyGun
őstag
Na igen Zg az kemény....mondjuk MCben szerintem magmadar a fear miatt genya meg baron geddon a sok bomba miatt.....de kb ennyi...a többi MC boss sétagalopp ZGhez képest...
-
TommyGun
őstag
Tegnap legyaktuk Ragnaros elötti két bosst is elsőre
Mindkettő olyan mint Gehennas csak az egyik 4 priestel nyomul a másik meg 4 priest meg 4 harcos LOL
Elsőre lementek, ilyen könnyű boss-t még nem is láttam
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Nem akarlak megbántani de szerintem egy Pala ellen csöppnyi esélye van csak egy warrinak...az olyan kasztok amik tudják magukat helozni egy wari duelben csemegének számít...lehet hogy 3x akkorát üt mint én maci formában de míg én 5x fullra töltöm a 6000-es HPmat addig ő a 4000-4500-as HPját egyszer sem tölti újra....Én a warcsikat simán lecsapom....ettől függetlenül láttam már palát verő varcsit de ott voltak korrekt szabályok hogy nincs heal....de PVPben nincsenek szabályok...
-
TommyGun
őstag
-
TommyGun
őstag
válasz
szepi79 #3914 üzenetére
Énis melóztam HDs-ként de ilyen blődségeket azért nem illik mondani egy olyannak aki fizet egy szolgáltatásért és csakis kizárólag olyan megoldás jut eszébe hogy a kliensen lehet a hiba only....mondhatta vólna hogy megnézi az akkuntot....az érdekesség az volt hogy haver csak ezzel az 1 karival nem tudott belépni épp ezért fordult a GMhez mert a többi karija jó volt....
-
TommyGun
őstag
válasz
szepi79 #3912 üzenetére
A GM-ek csókolják meg a seggemet már elnézést...haveromnak az 1.10 után olyan gondja volt hogy amint belépett egyből kib@szta a gém...írt egy GMnek aki megkérdezte milyen gépve van meg miegymás...első dumája az volt a GMnek hogy SP2 biztos nincs fent a gépén és azért csinálja....a másik amin szarrá röhögtem magam az volt hogy haver A64-et használ erre a GM beköpte hogy akkor biztos azért van mert nem 64 bites OP rendszert használ....na ekkor mondtam havernak hogy felecsd el ezt a pöcsöt....letöröltem neki a WoW-ot újra raktuk és ment neki....
-
TommyGun
őstag
Mivel tegnap amúgyse nagyon lett vólna időm gémezni mert a tegnapi nap a családé ezért lekaptam a paccsot azt annyi....érdekes de mikor tegnap elindítottam a töltést nekem vmi 25 megát szedett csak le é azt jelezte hogy vmi 120 mega már kész van
Na mind1 mert KB 30 perc alatt lejött az egész pont amíg megvacsiztam...igaz a game serverek nem mentek így kénytelen voltam a családdal foglalkozni mindenki nagy bánatára -
TommyGun
őstag
Nemtom de én szeretnék olyan serveren kezdeni ami zsír új csak ez szinte lehetetlen
Jó az mikor a sok low leveles ámul az epic pacimon
Magyarul nem rossz dolog az első 60-asok között lenni nem pedig 1 az ezerből
Mellesleg az Eonar szerintem nem volt szűz server mikor indult, magyarul költözéssel jött pár karakter.....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
hehehehe #3710 üzenetére
Pontosan egyetértek a kollégával, aki most kezdi a gémezést érdemes új serverre menni, egyfelől nincs lagg és sok a kicsi karakter akikkel lehet menni instázni vagy BGzni...kevés a 60-as megvan a lehetőség hogy egy épülő guildben kezdj el gémezni ami nem rossz....
Eonar-on meg van aktív 40-50 ember és van egy jókis hordás guild, ajánlom mindenkinek...énis itt keztem új karaktert -
TommyGun
őstag
Tegnap lenyomtuk beron geddont vagy kit MCben elöször
Hát LOL volt a pacákJa meg megvolt garr is....
Na elmesélem....Garr első probálkozásra vájp lett mert minden addon az MT-t kezte el ütni ,az OT-k vhogy lemeradtak az addonok aggrosításáról...MT halott Garr meg nekiállt garázdálkodni mire észrevettük mivan 4-5 klottyos mínusz + az MT....olyan gyorsan megmakkant hogy csuda....azt ez lett a vége...másodszorra már jobban ment...4 warlock brillirozott ügyesek voltak simán banishban tartották a kiszemeltjüket...Voidwalkerekkel attackoltak közben hogyha kijön a bénításból akkor legyen ami megfogja egy picit hogy új banish...le a kalappal ügyesek voltak...sikerült az OToknak is felvenni az aggrót és az MT is megfogta garrt...igazából ha ez megvan nem nagy kunszt mert nem üt nagyokat Garr csak sokan vannak...legyaktuk gyorsan garrt aztán meg szétszedtük pillanatok alatt az addonokat sima ügy volt...ha sikerült betankolni minden addont akkor nem gond ez a boss sem szerintem...
Aztán jött ez a kis tüzes menyecske beron geddon vagy mi....itt volt vagy 4 wipe...asszem minden tagnak egyszer átkell élnie hogy bombától haljon meg mert addig nem tanuljuk meg mivanMákunk volt mert 3-4 bombát pala kapott és pajzsal megoldották a dolgot...de eléggé lecsapolta a csapatot ez a kis szemét...7 azaz hét ember maradt a végére úgy sikerült legyakni 5x-re
nagy volt az öröm....még ML-ot is elfelejtettünk beállítani de becsületesen mindeki passolt és DKP roll volt ahogy szoktuk
meglesz ez csak szokni kell még mit kell csinálni
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Azt esetleg meg lehet valahonnan tudni hogy egy adott server mikor indult el ? Dátumra mondjuk ? Szeretnék egy új karit kezdeni de lehetőleg csak olyan serveren ami nem régebbi 1 hónapnál....
-
TommyGun
őstag
válasz
Polacheck #3404 üzenetére
Ne aggódj a druida se annyira univerzális mint azt hiszed...akivel tegnap toltad ezekszerint nem volt tapasztalt healer....én vagy 4 féle healing taccsot használok és 150 manába kerül nekem +5-6-700 damage aiderkedése...deha kell van 650-ért olyan ami 2600-3000-et tol...a critem meg 36-3800....
Ha a healer gearom van rajtam akkor engem is hamar leütnek, mert szinte semmi agi-t és str-t nem ad....így az armor meg a sta se annyi mint a feralos gearomban ami veszett sok agit ad nekem...abban simán tudok tankolni.
És azt se felejtsd el hogy a druidának maci formában van TAUNTja....neked meg nincs...olyan mint egy pici warrior
nekem a feral cuccomban több mint 6000 az armorom és 5900 a HPmarmorra még gyúrnom kell
-
TommyGun
őstag
Hánemtom de én rühellek így farmolgatni receptért....ha nagyon kell lé akkor lemegyek egy 5-fős instába inkább 2x minthogy egyedül gyakjam a mobokat receptért...rohadt uncsi...tegnap esett nekem egy Orb is ami 50g fele szokott mozogni szal jól jártam megint
-
TommyGun
őstag
AKkor a mi szerverünk elég korrekt ebből a szempontból...nálunk rahedli a ruszki meg a belga...volt hogy epic kard esett és mindenki ahogy kell greedelt és pont hozzám esett...sima PuGban....tegnap voltam szinten random partival Strat Living side oldalon és kaptam rahedli remek cumót úgy hogy nem is kértem, csak leather volt és nem akartak 1g-s shardot csinálni belőle inkább nekem adták hátha jó lesz nekem....mint healer rahedliszer voltam instába és mikor rugóval vagyok és nem kell neki a feralra is jó rugó cumó simán mondják hgoy vigyem el bátran....
-
TommyGun
őstag
Antipication az növel a Dodge arányát 5%-al - magyarul +5% hogy elugrasz egy sebzés elöl....
A toughnesss meg +10% armort ad - magyarul a mindenkori alap armorodat megnövel 10%-al...szal ha 1000 az armorod lvl25-ön akkor ha kitalentolod akkor 1100 lesz de lvl60-on meg 6000-es arnornál már 6600 lesz belőle....érdemes mindkettőt
Én ilyenre gyúrok [link] -
TommyGun
őstag
Jól olvastam hogy a ZG-s quest rewardok nevezetesen a bracer meg az öv meg a másik kettő is llila lesz ? És mi lesz azzal amit már megszereztem ? A Bracerom már megvan, azis majd hirtelen epic lesz vagy csak azoknak akik a peccs után veszik fel a questet ?
-
TommyGun
őstag
Mellesleg mikor jön az 1.11 KB ?
-
TommyGun
őstag
Valaki segítsen pls nekem....
Ez az új Swiftmend nevű resto druid talent amit az 1.11-ben kapunk ez pontosan azt fogja csinálni hogy PL rajta van vakin a reju vagy a regrowth és ezt rája lövöm akkor ami fennmaradna heal azt instant rátolja a targetra ? vagy netán ha már lement egy reju fele akkor az egész reju healt instantba rátolja vagy csak a fennmaradót ?
Csak szeretném eldönteni hogy kell e ez nekem....250 mana ez a cumó nemtom megér e egy talent pontot...köcce -
TommyGun
őstag
Kedves POLACHECK
LOL
BronzeBeard:
TommyGun - Horde - TommyGun
TommyGun - Alliance - Rumli
Kérlek ezt javítsd majd ki mert a nevem RUMIL
Senki nem olvas itt gyűrük urát -
TommyGun
őstag
én ilyesmit tervezek a sámlimmal...[link]
-
-
TommyGun
őstag
Most nem azért hogy mondjam de nézegettem a sámános meg a druidás tier1-2-3-as setteket és elég röhejesek....nem azért mondom de PL egy sámlinak max akkor jók ezek ha aider vagy spellezős....és mivan ha épp anchantos ?
Druid cumóknál is a tier0,5 még csak csak jó feralra de a többi csak balanced és resto....
Nem vágom én ezt.... -
TommyGun
őstag
nekem is 6600 a manám buffolva de ne felejtsd el hogy nekünk van innervate azaz dupla mana...neked meg nincs....és tier2-ben van vagy 12000 manája meg a sok fux staff és a sok healing up ami szerintem +3-500at rávág minden healre....és akkor a buffokat még nem is számoltam...BoK BoS BoW, mage intellect buff....esetleg pia...
-
TommyGun
őstag
tier2-es szettbeen van rahedli buffal és bazi nagy buffot adó staffal meg fuxokkal
Én úgyérzem hogy ezzel a lépéssel azt érték el hogy feral druidok is kellenek majd elemnek instákba illetve kánaán a balancedeknek, mi meg elvesztettük az exkluzivitásunkat és ráadásul amit kaptunk egy kalap kaki...
Viszont azon filóztam hogy totál át kell majd állnom restora ha elkezdünk MCzni....
most 0/20/31-es vagyok és van külön feral settem... it a mostani talentom [link]
De valószínűnek tartom hogy egy ilyet kell majd megjátszanom [link]
késöbbiekben...te talentodat nem linkeled be ?
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Deha mindketten tier2-ben álltok akkor ezek eltörpülnek szerintem, most hasraütök 4000-et healozik 3s alatt hanem 3700-et 3,5sec alatt...és tier2-ben már neki is +25 mana/sec, a +15% regenerálódás valóba jókis plussz de nem érzem akkora előnynek mint hogy +20% strengh macskaként vagy +20% stamina maciként...és + combópont minden critnél...főleg ha 30-40% fele van a critje van...brutál jó DPSeket lehet macskaként ütni...ésakkor még az aura is...
nekem van feral gearom
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Épp ezt mondom hogy a restos druid igencsak xar feralban de a feralos druid azonkívül hogy 0,5sec-el lasabb a HTja és nincs NS-je miben xarabb tőlünk ? és 2-3x akkor DPS-t üt...+ mostmár innervatéja van...
Azt akarom mondani hogy a feralos talentek sokkal több és jobb tápot adnak mint a restosok...
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Nem erre gondoltam, hanem arra hogy eddig amíg a priest nyomatta én csak kisegítettem és ha kelett akkor innervate és full pihi full manáig...addig a priest tolta énmeg full manával vettem át a dolgot...és mire szinte kifgyok addigra a priest tele és netán megint van innervate...de így inkább visznek csak priestet meg pár feral druidot DPSre aki csak üt vág és 6 percenkén gyakja az innervatét....healingbe a priest jobb és így mana töltöje is van....
Én épp az sajnálom hogy a resto druidot miért nem lehet jobban lespeckózni a feraltól, jobban leválasztani...az a 0,5 sec és a NS nem túl sok szerintem...főleg hogy mi feralban írtó xarok vagyunk, akkor kapjunk vmit legaláb hamár lemondtunk erről...egy priest aki holy jobban gyorsabban healozik és jobbak a speckóa heal terén jóval mint egy full shadow...ez sokkl jobban levan választva mint a resto meg a feral rész...
a Rank4-es az az uccsó 2sec-es nem ? nekem az egyelöre csak 300 fele tol neked hogy lehet 1000 ?
ja ez esmeinnek mentVan +600 healing uppod...
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Most nem azért mondom de így belegondolva ez az új talent ez szart sem ér....880 mana egy full regrowth egy reju meg 360 fele mozog...namost ez a cucc 250 mana...ez orbitális pazarlás ki a tököm fogja használni ?? Hamár elveszik a speckónkat akkor inkább vmi 1,5 seces healet rakhattak vólna a talen végére ami azért mégsem mana zabáló, mint egy sámáli vagy lapa 1,5 seces cumója...mert az kúva sokat segített vólna a druidákon mint helaer egy ilyen cumó...és mivel egyre kevesbb a priest így valóban a resto druid mint healer simán jó lenne...egy restos druida feralban nem igazán jó viszont így healben egész jó lenne majdnem mint egy priest de azért mégsem, így frankón lehetne szétválasztani a resto és a feral részt...mert a feralosok szinte ugyanazeket tudják...jó nincs instant heal de azis csak 3 seces és ha azt már használni kell akkor szarban a haza, viszont egy feralos azonkívül hogy kevesebbet heale csak 0,5 sec-el van elmatradva tölünk...a sebesség a druida healer sarkantyúja sajnos...mellesleg pofátlanság hogy egy palának gyorsabb a healje mint egy druidának....
-
TommyGun
őstag
Én attól félek hogy elértéktelenedek így mint healer....így feral druidot jobban megéri majd vinni instába majd mivel neki nem kell az innervate tölti a priestet vele és melette nem kevés DPS macska fomrában...minek vinnének akkor resto druidát ?
A HT szerintem lassú egy priesthez képest igaz többet healel talán...mint a priest hasonló kategóriás 3 secces stuffa de akkor is lasabb és ez sokszor gáz...igaz én 3 féle healing taccsot is használok instában....a Rank 5-ös healing taccsom 500-550 fele healozik és 2,5 sec critelve meg 8-900 is szokott lenni de nem ritka a 6-700 sem....szoktam használni mert csak 166 mana és ha nem kell 3000 heal akkor elég ez...és mivel lassú a HT ezért nem árt a +3 talent pont a 15% regenerálódás castolás alatt bár erre lehet késöbb nem lesz szükség ha lesz +20+25 mana uppom de akkoris úgyérzem így nem kellenek majd annyira a restos druidok....főle hogy ez az új cucc 250 manába kerül....akkor inkább egy lvl7-es HT..... -
TommyGun
őstag
Én soha senkitől nem kértem pénzt...mégis már több mint 1100 aranyam van és csak 1 hónapja lettem 60-as....ZGt se toltam még soha végig csak 5. bossnál tartunk...ha mindennap mész instázni vagy napi 1-2 órát farmolsz akkor nem lesz gondod...
sőt én szinte alig farmolok kifejezetten pénzt...én a loot miatt megyek majd mindennap instába és mégis van lém...farmolni csak cuccokat szoktam amik kellenek a tribál bőrmívességhez.... viszont ha van egy kis eszed nem veszel semmit AHban ahogy én tettem...én minden kifarmoltam magamnak...két szettem is van, az egyik egy majdnem full feralheart szett meg van egy rugós szettem macskaformához DPSezni...
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Nem vagyok nagy angolos de ez azt jeleni ha nyomok egy healing taccsot és ez bevan kapcsolva akkor a heal után ad a targetnak 12-15 secig rejuvanationt vagy regrowth-ot ?
mondjuk 15 másodperces cooldownal ez nem is oan rossz...MT-ok komázzák majd
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
TommyGun #2671 üzenetére
Viszont ha ezek az 1.11-től élnek akkor a sámánom talentfája megint csöppet imba lett...egyberakták az összes fegyver imbázós talentet egybe...és mindössze 3 talentpontba fog kerülni hogy az öszes flame windfury meg miegymás cumóval +15-20%-ot csaphassak...hehe
sőt a stoneskin totem is 3 helyett 2 talentpontot kér csak és nem 15% hanem 20%-ot absorbál...hehe
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
meg lenne még1 hülye kérdésem...druid talent reflection
''allows 15% mana regen to continuos in casting''
ez azt jelenti hogy castolás közben a nomrál regenerálódásnak a 15%ba nő a manám ?
merez nekem lehet nem köll....
merakkor egy ilyen talntfára gyűrnék rá
[link]
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Most énvok a hülye vagy itt pontatlanok a talentok ?
http://www.wowhead.com/talent/
Nézegetem a druidát és a resto talent fa végén nem innervate van hnem vmi fos...innervatét netán elveszik...ne nemá..az isten cumó főleg harc közben a priestek csókolgatják a seggemet ha rájuk rakom...
Mellesleg honnan tudom meg hogy melyik servert mikor indították el ?
Szeretnék egy friss serveren indítani egy karit de a realm státuszban csak azt látni hogy hol ajánlja a blizz hogy indítsak meg hogy mennyi a populáció....nincs olyan oldal ahol azt látom hogy mikor állítanak be egy új realmot ? és mikor indultak a serverek ?
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
J3richo #2508 üzenetére
Nekem PL 4 hónap volt hogy 60-as legyen a kraim asszem 22nap tiszta játékidő...igaz nem siettem mer minek...de olyan 16-18 tiszta játéknappa el lehet jutni 60-ra.....amúgy megsúgom hogy 60-on kezdődik csak az élet...onnantól vagy azon a szinten hogy mehess 10-20-40 fős intákba és akkor lesz értelme a BGnek is igazán...
-
TommyGun
őstag
válasz
Polacheck #2480 üzenetére
BRD-ben igaz még nincs tier0 drop de nagyon jó cuccok hullanak csak sokat kell lemenni...jó arra hogy strat sholo és a többi 5-10es instára feltápold magad...és pénzügyileg is jó....mi naponta megyünk farmolni a tier0-át és runonként 10-15g simán megvan...és 1-2 cucc is amit használni is tudok...most esett nekem egy szép gyűrű sholoban 15 agi + 9 sta...illetve egy csodás shoulder ami mindenhez +10-et ad
Sholoval az a bajom hogy nagyon hoszú szerintem de a drop az tán ott a legjobb az 5 fős insták közül....UBRS és LBRS is nagyon jó és mivel 10 fősök ezért tán könyebbek mint strat vagy sholo...egyébként és Baron-on lepődtem emg a legjobban...ha van mage aki a healert és a klottyos DDket védi a csontiktól arcane AoE-vel akkor a legegyszerübb boss talán...
Tegnap akkor LOL volt, greed rollal nyertem egy bőr sapkát ami +20 sta és +10 spirit melett +1% csansz tohit-et adott és eladtam 60g-ért
gondoltam bepróbálom és bejöttMit adnának az én kalóz félszemű dszekkes szemkitakarós sapimért ami +13 str +7 sta és +2% crit
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
A héten mindennap volt ZG de BloodLord sajna még nem megy
Első 3 bos 1-2 wipe-al már működik de BlooLord nem akar összjönni. Vagy nem tudjuk kihealozni az MT-t mert oan gyorsan fogy az élete pár crittel meg ilyesmivel vagy elrohant lecsapni pár DD-t és kampec...17% volt eddig a legjobb....tegnap úgy döntött a klán hogy BlooLordot egyelőre mellőzzük és a klán ráfekszik sholo strat lbrs ibrs brd-re hogy kifarmoljunk minél több jó cuccot hogy jobban feltápoljuk a klánt....már van két wildheart setesmremélem sikerül megszerzni mindet mert a feltápolós feralhart set szerintem nagyon jó
Úgyhogy egyelőre tápoljuk a klánt tier0 settekkel...két priestünknek van meg nagyjából a tier0 setje meg a másik druidnak durván fullos....de pl a MT-nak sincs full setje sajna...sok valor meg heroism van rajta és a HPja buffokkal együtt is csak 7000 körül van...és nagyon valószínű hogy még összeszokni is kell....
Meg lenne még 1 hülye kérdésem...
Damage Meter....Cosmosal együtt fent van elvileg de én sok cumót amit nem használok kilőttem az addonban. /dmm -re meg szeretném behívni de azt írja hogy elöbb csatlakozzak vmi sync csannelhez vagy mihez mielött ezt használnám...nem értem mi lehet ez...nem igazán találom mit kéne visszalőnöm az addonban hogy működjön a damage meterem -
TommyGun
őstag
Esetleg a Blood Lordra tudna mondani valaki vmi jó taktitkát ?
Most voltam elöször az új klánommal ZGben egyből erre a bossra akartak menni....
Úgy számítottunk hogy egy tank lefoglalja a Lordot egy meg a raptort és két két aider folyamatosan helezi őket, 5 sunder után meg DD....ha szarban van aggro ügyileg a tank akkor szól és nem DDzik a többiek a muftit és megint felveheti az aggrot de vhogy mindig megpunnyadunk...két pala és két wari tartalékban van hogyha esetleg megpunnyadna vmelyik tank vagy healer...de ezis kevés...ha leszabadul a rapotor egy ütéssel legyalázza a healereket ahogy blood lord is...elszalad lecsap két klottyost azt annyi...vhogy nem akar nez nekünk összejönni....39%-ra vittük le az életét max....annyit wájpoltunk hogy minden rucim piros lett -
TommyGun
őstag
Viszont a lényeg kimaradt, veszett jó volt a hangulat rengeteget röhögtem, accony már hülyének nlzett hogy mit vigyorgok a gép elött
jó ez a guild jókat mulatunk
-
TommyGun
őstag
Énis mesélek kicsit bát így lvl59 felé még mi nem járunk rédekbe csak UBRS-ben voltunk hétfőn és ott lecsaptuk azt a madárfejű állatot
Szal kezdem UBRS-el....sétagalopp volt.
1db Wari ő volt a MT értelemszerűen
2db Pala
1db Holy priest
2db Resto druida az egyik én voltam (0/19/31)
A másik resto druid már wildheart szetben szal ő aiderkedett én meg cicáztam mivel nekem 2 váltűás szettem van. Van egy Full Feralos kék szettem meg egy full restos kék szettem
Sokoldalú próbálok lenni....szal én cicáztam
1db rúzs
1db Lock
1db Mage
1db Hunter
Szal mint mondtam sétagalopp wipe nélkül. Mindeki sima kék cuccban páran még 1-1 zöld beficeg...tier0 szettek sincsenek fullra meg...pristenk van meg majdnem az egész meg a másik druidnak illetve a MT meg az egyik pala már tier0 szettes....kicsi a klán most fejlődünk csakA végén a tüzes pacáknál érdekes taktikát választottunk
Ugye annak van két testőre. Namármos a trükk az volt hogy a Hunter koma meglövi a bosst és elszalad vele ameddig csak bír aztán tecccchalott lesz, mi addig meg gyakjuk a két testőrt....elsőre wipe volt mert a hunter koma beragadt nemsokkal miután kiment a teremből a boss
Másodszorra viszont istenes volt....volt idő manát tölteni is mer ez a hülye kiszaladt a bossal a világból
Persze itt már énis aid....simán lecsaptuk, jó volt, hunter koma meg is kapta a tier0 csesztet jutalomképpen
Na tegnap meg Sholomance.....az apám redvás egy hely....
A csapat se volt az igazi de elment.
1db pala
1db priest
1db hunter
1db mage
1db druida az vónék még mindig én
Mivel Undead hely ezért úgy gondoltuk hogy egy pala elég lesz tanknak...tulképp elég is lett vólna...a gond nem ez volt...hanem a TETVES csontváz idézők...elkezded ütni és folyton arréb rohan idézni és álandóan berántotta a többieket...itt volt két full wipe és ez csak az első terem volt, pullozni meg nem lehet mert nem jön rád csak idéz....aztán innen egész jól ment....következő Wipe már annál a redvás doktornál volt...elbasztuk mert gondoltuk ezt lecsapjuk mint vak a poharat de mikor a Palánk életét lecsapta akkor megrendültünkPedig pajzsal és 5800 élettel elég hamar lecsapta, csak kapkodtuk a fejünket értetlenül...Jót röhögtünk hogy balfaszok vagyunk két healer azt meghal a tank azt visszamentünk a wipe után azt vártunk picit a tankolásra azt 90% életnél elkeztük damagelni...összeesett mint a teafilter
hátistenem most voltunk elöször
A végén a főmufti hamar megvót meg a többivel se volt gond...a főmufti trükkös volt ahogy elteleportált vkit mindig
Nah ezen felbuzdulva mit nekünk Stratholm
Komolyan mondom ez volt a legkönyebb....a csapat felépítése azonos...Baront komolyan mondom egyszerűbb volt lecsapni mint az a boszorkány csajszit aki mindig beleköltözött vmelyik csapattagba....Baronnál könnyű taktikánk volt, beálltunk a magger seggébe aki arcane AoE-vel gyakta a csontikat amit baromarcú idézett én meg a pap meg csak heloztunk...a MT meg a hunter megdolgozta baront mint egy feka nigger billgécet a gettóban
Nemtom már mit dobott de ezen a túrán nem sikerült egy tetves wildheartos cuccot se szereznem asszem klottyot dobott a maggerünknek...a kolostoros részét mára terveztük hogy legyakjuk...
Mivel most voltunk elöször ezeken a helyeken egész jó voltBaron paciját se sikerült feltámasztani pedig a papaunk erölködött vele aztán meg neki állt nyafogni hogy még bicska sincs nála hogy megnyúzza
sanyikááááám
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Má kérdeztem de erre nem kaptam választ meg erről infot se találok hogy a Wildheart-os tier0 szettet lehet majd questekkel Feralhartosra upgradézni ? Mer ahogy nézegettem az megéri majd mert a feralhartos eléggé táposabb mint a wildos...
-
TommyGun
őstag
Tegnap voltam elöször AV-n
eddig nem akartam jelentkezni mert gondoltam lvl55 alatt esélyem se lesz de rájöttem hogy sok lúd disznót győz
Elég komoly hentelések voltak. szereztem 1400 HK-t...és még végig se toltam mer már hajnal 2 volt mikor ostromoltuk a hordások bástyáit -
TommyGun
őstag
Lenne egy hülye kérdésem a druidáktól
Már sunkent totál kifarmoltam, megvan a jókis hakkar botom meg a back meg egy remek intellectes brutál 193 armoros vállasom is, kesztyű....amit leather kifarmoltamMivel rajtam kívül lvl60 környékén nincs más druid mindig palákkal hunterekkel és warikkal jutok le instába, rúzs szinten kevés van nálunk....szal minden leather nekem jut szinte
Tehát a kérdés hogy hol tudom összegyükteni a tier0 szettemet...egy wildheart bracerom már van merazt ajándékba kaptam de jó lenne a többi is.....most ott tartunk hogy BRD már megvolt végig...elmentünk MC bejárathoz is....gondoltam beleövök egyet azt spuri de a gólemek utolértek LOL
A lényeg hogy nem esett egy wildheart sem
Hol lehet ezeket begyüjteni ?
Másik kérdés meg az lenne hogy ez a wildheart ez a tier0-ás szett gondolom...ezt lehet akkor felupgradelni a feralheart-ra ? ez lenne a tier0,5 ? legalábbis nekem úgytünt hogy ez a köv lépcső a wild után....ezeket hogy lehet upgradéznni ? druid Questel majd ?
Meg még1 kérdés
LW-és vagyok, hol lehet felvenni a specializálódos küldit ? és melyik jó nekem mint healer druid ? tribal vagy elemental ? mivel valszeg szettezni fogok úgysem én hordom tehát azis kérdés hogy melyikek kelendőbbek melyikben vannak jobb cuccok amik soka érnek ha eladom őket....
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Este megnézem és átdbom.....marha jó amúgy a cucc...totál átlászóvá lehet tenni a bageket és ikon méretet is lehet állítani meg csoportokat csinálni hogy PL a bőrt azt külön rakja meg ilyenekek...egy gond van vele hogy mivel nem passzol a wow dizájba mivel ilyen átlátszós sajna kifelejtették belőle a pénz kijelzős részt...ezért jött jól a titán panel ami valóban kira...
-
TommyGun
őstag
Ez kira akkor, kettőt egy csapásra
danke
mellesleg biztos ismeritek de egyik nap találtam egy jókis bag addont...rendszerezve szétpakolja a cuccaimat...külön manapotion külön quest item, tehát nem csak összerakja a bagaket mint a cosmos, még azt is kiírja melyik PL egy új tárgy hogy hamarabb megtaláljam ...nagyon kira kis cucc...nincs többé pakolászás a tatyómba
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Olyan addon nincs ami a felszerelésem durabilityjére figyelmeztet ? Mer amióta cosmost használok azóta eltünt az a kis figura amit a wow régen kirakott....de cosmosban azóta se találom hol lehet ezt visszakapcsolni...kénytelen voltam megbarátkozni vele....mondjuk lehet már nem is kell...megszoktam hogy mindig átnézem őket...ha megdöglök párszor már lassan fejből tom mi mennyire foszlik le rólam...
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
BatemanX #2049 üzenetére
Ez a raidstátusz mod ami neked fent van ez honnan és mijaneve ?
Ami kiírja melyik kasztoknak menniy manája vanez naon kúl
meg kerestem már halom modot ami kis sávban felülre kiírja az XPt goldot meg miegymást de a cosmos melett szinte egyik se akar működni tudnátok mondani egy korrektet ?
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Deez akkora kibaszás hogy az embernek állandóan újra kell gondolnia a tetves karakterét...
-
TommyGun
őstag
Sikerült a bloodscaplra beregelnem egy altot
Legtöbb magyar ittvan szal asszem nekiállok vmi karinak...hordás leszek remélem ott is van nagy nagy klán....mire lenne szükség ? -
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #2015 üzenetére
akkor tier1-2 már csak a raidokban esnek mi ?
A cenarion és egyéb repus cuccokat pénzért lehet venni mint a BG-s pvp szetteket gondolom, de ugye itt adnak küldiket is amitől nő a repud ? Cenariont nézegettem wow.com-on és nemcsak szetteket de jókis mace+ring+back szetteket is lehet asszem szerezni vhogy -
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #2010 üzenetére
pont ezért pakolgatom ezeket mert nem akarok sok sok aranyat erre még kidobni....majd lvl60-on mikor solo és strat lootokból több lém lesz
most még csak 230g-om van lvl53 vok...ráérek még majd a szettekre enchantolni...egyelőre midnen cumóm kék de a tuier szettek sokkal jobbak...na majd azokra lesz érdemes pakolni...vagy a jókis cenarion szettemre
lila cenarion szett az köll nekem
-
TommyGun
őstag
Most iis megkérdem hogy a +10 talentpont amit a BC fog adni ugye a lvl70-ig...az most úgy fog kinézni mondjuk az én druidomnál hogy a mostani talentfámhoz +10 pötty ? 1,8-ban volt talent újragondolás....ugye BCvel nem lesznek teljesen új talentfák ?
Mer azt néztem hogy én mint healer talented druid tok majd egész korrektül pakolni a feralra is majd...ami nagyon jól jönne...
Még1 hülye kérdés egy druidhoz, sose néztem de a cuccaimon lévő + armor kitek nem számítanak bele amikor mackóként +360% armort kapok ? -
TommyGun
őstag
Mellesleg most olvasom hogy szinte minden raid insta 5 fős lesz....mit ne mondjak de ez elég nagy röhej...a PVP része a WOWnak eccerűen már szánalomszámba megy erre még ezis...a tömeges PVE-t is lebutítják...az egész gém olyan lesz mintha 5 haverommal tolnám LANba a single player gémet...PVP részt naon megkéne reformálni...röhej hogy zászlót kell lopni meg kérókat foglalgatni egy pvp-ben ....
miért nincsenek városfoglalások ? miért nincsenek relikviák amik megszerzése egymástól ellopása plusszt vagy buffot adna a tulajoknak vagy ilyesmi...az egész gém a horda és az ally harcáról szól de semmit nem tesznek hogy legyen célja is a gémnek...mert mi itt a cél...legyakni egy mobot ? vagy tier1-es szett ?....nemá
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
Lenne egy buta kérdésem.
Gigh lvl raidekben most van ez a heti bontás vagy mi...
ez mit jelent pontosan hogy 1 héten csak 1ikbe lehet bemenni vagy csak annyit hogy hetente reset és akárhol tartottál kezdheted elölről de akár az összesbe bemehetsz, van vmi mentési pozició is vagy mi ?...totál hülye vok hozzá
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #1891 üzenetére
Ne aggódj emiatt nálunk mégkisebb a klán bronzbreeden...KB 120 tag van de abból 15-20 az alt kari...namost KB a fele már hetek hónapok óta nincs...állandóan 30-40-en vnnak online de van olyan nap hogy csak 15-20....namost ebből 4-5db 60-as van és kb 6-8db 50+ mint én....sok a 30-40 közötti...igaz a mi serverünk nem olyan régi pár hónapos csak de lesz vagy nyár mire meglesz a raid...hetente jön 2-3 új arc meg van egy baráti nagyon pici 20 fős magyar klán akikkel azért tartjuk a kapcsolatot...
-
TommyGun
őstag
válasz
faber24 #1859 üzenetére
Úgy gondoltam hogy (sajna a telentek neveit még nemtom) a critek és a harc miatt a középső talentfát nyomom ki...mivel közelharc szinte elkerülhetetlen kell a crit és blokk/páncélzat...restora meg csak addig hogy ne szakítsa meg a healozást ha ütnek az asszem 10-15 pötty és abban bennevan az hogy csökken a mana ami kell hozzá X%-al....uccsó fára a többi, középre ami érdemes...kb 30 pötty...ami marad aztmeg megnézem mi hasznos a spellezésre (5-10)....tehát elsősorban közelharc a totemekkel nagy dps-ek nagy armor már amennyire lehet bőrben meg később mailban mindenképp pajzsal...totemekkel keményen rálehet segíteni meg spellekkel...ahogy néztem sok instant spellem lesz ami harcban veszett jó....főleg ha már majd 4 totemet is ledobhatok majd egyszerre...szóljatok ha hülye az elgondolásom....
Full healernek szerintem sámán nem való ahogy a pala sem max kisegíteni, druida azmár majdnem olyan jó mint egy priest de a sámán azcsak pala szinten nyomja, tehát egyedül csapatot healozni max alacsony szinten vagyha overrated a csapat éscsak néha kell healozni vagycsak a tankot.....full spellezés meg szintén nehézkes a sok cooldown és a sok spellnél előforduló only 20yardos lövések miatt. Viszont pullra meg közelharcban rohadt jól jön a sok instant spell akár cooldown-al együtt is....manára kell figyelni jobban mint egy palánál az igaz... -
TommyGun
őstag
Biztos van itt tapasztalt sámán, mire érdmes gyúrni cuccok terén ?
str agi sta spi int ?
Én úgy gondoltam hogy főleg Agility hogy minél többet tudjak blokkolni és critet ütni és azzal a pajzsom is nő...meg sta hogy minél tovább bírjam nomeg spirit intellect se ártana hogy legyen mana...durván mint egy pala.....csak str kevésbé érdekes...a fegyver bűvölés miatt..
[Szerkesztve] -
TommyGun
őstag
ez igaz de nekem meg lesz mana csináló totemem nem ?
-
TommyGun
őstag
Szerintem ez minden manát használóra igaz, magger vagy akár priest is vagy warlock...ha elfogy a mana akkor kampec...viszont a totemekkel ha ügyesen bánok és annyit mindig hagyok hogy 1-2 menekülős totemet levágjak akkor az már úgy megint más...
-
TommyGun
őstag
Hát gyerekek elkeztem egy sámánt de ez naon bejön
rohadt jók ezek a totemek meg a fegyver bűvölös. Akkorákat sebzek egy mobon mint állat
igaz a védelmem nem az igazi deha meglesz a mail akkor az már nem lesz rossz
iszonyat hamar szétcsapok egy mobot vele
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest