Aktív témák
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
O.O
Az árnylovagok elvette a kedved? Néztem egyébként, kegyetlen sok ember hagyta ott a gildet. Mestermággust, archiemnadot, és még sok más embert láttam az EG-nél, Hollymoon hozzánk jelentkezett, Darf szintén hozzánk jelentkezett, őt fel is vették, de majd meglátjuk...
Sajnálom, ha abbahagytad, jó volt együtt kalandozni -
szepi79
őstag
a búbánbat beszélt 600 manáról kérlek? De aki mondjuk csak arra tartja a papját hogy bekússzon egy instába és healelgessen annak okés a full holy más le van szarva taktika,
én beszéltem 600 manáról, mert nekem annyit jelent(ene) a mental str. nagyon megbántódnál, ha azt mondanám, hogy 30 holy ponttal is lehet úgy sebezni, mint a te 32 disc-es buildeddel, ugyanolyan cuccban? persze nem lennének akkora kiugró critek a PI hiánya miatt, de pár százaléknál nem lenne nagyobb a különbség. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Skacok, no offense plz. Azt kérném, hogy értelmesen, érvekkel beszéljétek meg a dologot.
Gazala, kérlek fogadd meg, ha valaki tapasztaltabb mást állít, amit te. Az ebben a topikban megfordulók nagyrésze már AQ40-et, és Naxxot próbálgatja, és jóval több PVE tapasztalattal rendelkeznek, mint te, hiszen a lovagokkal nem jutottunk még ZG végéig sem, MCben pláne nem haladtunk túl jól, a többi instáról pedig nem is beszélek, hiszen BWL, AQ40, és Ony is még megnézés szintjén sem volt meg, és AQ20-ban is csak első boss ment le.
Szóval aláírom, hogy nem vagy rossz PVP-ben, de a PVE-ben még van mit tapasztalnod.
Ismétlem: No offense -
Jarlaxle
senior tag
OMG köszönöm neked ennyit még soha sem röhögtem!
Pap SUPPORT kaszt ami azt jelenti, hogy azért viszik instába hogy healeljen. Te itt most azt mondod hogy te mekkora király healer vagy, holykat lenyomod stb., én erre próbálok reagálni, pvp részét leszarom, ha pvpzni akarsz ott a shadow.
Jól játszol? Tudod a heal agrót termel, vagyis ha megpróbálsz játszani nem csak állsz 1 helyben aggrót fogsz termelni, ennek a csökkentésére van a silent resolve.
3,5k hp és 7,1k manám van (buffok nálkül) 4/8 t2ben.
Renew= instant, sőt még heal is!
Greater heal? Elárulom tapasztalt barátom rank3as healt spammolom és néha flash healt, a rank3as healem nagyobb mint a flash heal. Jó talentekkel ez überel. Ha a ti holy papjaitok gerater healt spammolnak (ami kizárt mert ennyir enem lehet vki hülye) akkor grat neki nem csoda hogy jobban állsz manából.
Mutass akkor kérlek nekem olyan pap setet amiből összelehet hozni 12k manát. -
-
szepi79
őstag
''Mental Agility instant spelleknél számít, nekem érdekes módon nincs instant healem''
az nincs, csak shield, renew meg holy nova. (ha nagyon kötekednék, mondanám, hogy a renew instant is, meg heal is, bár sejtem, hogy te az instant direkt healre gondolsz, így aztán nem is említem meg.)
''Először meg kellene tanulni pappal játszani, aztán tálentfát értelmezni és kitapasztalni a dolgokat.''
bocsánat mester. első ránézésre összevisszaságnak tűnt, csak később fedeztem fel, hogy ezzel a builddel pvpzel (mivel előtte nem mondtál semmi erre utalót), és nagyinstában healelsz, méghozzá eredményesebb vagy, mint egy shadow priest pvpben és többet healelsz, mint egy holy. 1000 bocs. -
Jarlaxle
senior tag
Sztem te nem nagyon értesz akkor a kasztodhoz, már bocs. Kijártam MCt,BWLt, AQ40et és hílelésre a mostani talentem a legjobb, nem egyenletek alapján mondom hanem tapasztalatból. 600 mana lófasz azon nem fog semmi múlni, papokra a druidák rakni szoktak ált innervatet, mana poti, nigh dragons breath, mana tide/spring+mana rengenes cuccok, ezeket mind lehet használni nem viccből vannak.
A telentfád meg elég vacak márt nem azért, de hogy ne a levegőbe beszéljek indoklok is: +pajzs fölösleges nem éri meg a 3 pontot, martydoom úgyszintén, silent resolvera kéne 5 pont nem is értem enélkül hogy lehet 1általán bármilyen talentfát csinálni alap dolog lenne, inner fire szintén fölösleges, nem tank vagy nem kell armor, power infusion, force of will szintén a felejtős kategória(remélem nem hiszed azt hogy a force of will a gyógyíto spellekre is ad critet), holy reach searing of light szintén fölösleges te nem dps vay hanem healer, a renewet meg illene kimaxolni.
Azt se értem miből gondolod hogy olcsóbban hílelsz mint 1 holy amikor 1 pont van a mental agilityn. Ugyanolyan felszerelésben _soha_ nem fogsz te ugyanúgy hílelni mint 1 holys társad, és jobbakat se fogsz critelni.
''a: nyomom a 3-mas gombot folyamatosan és micsoda eredmény 90% alá nem esik az MT hp-ja. A heal nem itt kezdődik és nem is itt ér véget.''
Kérlek magyarázd el miről szól akkor a heal ha nem arról hogy a tankot (ddt, attól függ) max hp közelébe tartsd? Papnak pont ez lenne a dolga illetve hogy jó időben pajzsokkal lássa el a tankot (broodlord stb).
MOD: Elfelejtettem írni: sőt még pont az hogy a holys társad fog kijönni jobban a manából hiszen ugyanannyi manáért többet hílel és a manakülönbség elenyésző.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
ki gyártott itt egyenletet? az egyedüli konkrét szám a +600 mana volt.
end-game instákban majdnem tökmindegy, mennyi a max manád, az számít, meddig bírsz healelni, ezt pedig nem a max manád, hanem a manaregenerációd határozza meg. (amúgy tök vicces, hogy olcsóbb spellekről beszélsz, és a mental agilityn 1 pontod van. grati tényleg. most akkor minden mana számít?)
még mindig nem értem azt a tézised, hogyha mindig a megfelelő mennyiséget healeled, akkor minek a sok crit? (ráadásul a force of will csak a támadó spellekre ad critet)
ha meg healelés közben még dotolsz is, hát, erre már tényleg nem tudok mit mondani. -
ciao
senior tag
nekem meggyőződésem fingod nincs mit beszélsz a force off willtől NEM lesz nagyobb a gyógyításod crit esélye!! vagy csak szórakozol velünk? és nem a heal nagysága számít általában hanem hogy meddíg tudok healelni, heal hatótáv? az is csak a prayerre hat azt meg télleg keveset használom, én szeretem 90% körül tartani a tank HPját mert akkor 2 bekapott critet is is kibír rövid időn belül míg ha alacsonyabban lehet az elsőtől megdöglend
-
szepi79
őstag
LOL.
32/19 disc/holy priest a full holy tálentű papot simán alázza, több crit, több mana,.
ez igaz, de ki az ahülye, aki full holy? a legjobb a 21/30/0. több crit. ez igaz. több mana. igaz. de mennyi is? +600 mana? hűűha...
kevesebb manaköltség, gyorsabb mana regenerálódás.
na, ezek már nem igazak. 21/30-on ugyanakkora a manakötlség és a regenerálódás.
másik:
Nem a healing done táblázat a lényeg, mert a jó healer nem a legnagyobb healeket nyomja overben
több crit.
ha mindig a megfelelő healt nyomod el, akkor a crit overheal lesz. vagy te nem így véled? -
ciao
senior tag
akárhogy is nézem nem tudom hogy osztod el a talenteket a 31/20 szerintem előnyösebb a Meditationra csak a Divine Spirit miatt tettem talentet amúgy nem sokat ér, a +10% mana kb550 manát jelent ez majdem2 greater heal rank2 ami kb. 4000-4500 heal a +10% healing spellel többet nyerek, az instant castokból a -10% mana sem nagyon érdekel renewet bossfight alatt a tankra csak 2-3-t teszek legfeljebb,a dd-k csak akkor kapják ha a tank jól áll és közel a fight vége, a nagyobb crit meg egyszerüen vicces mert csak a támadó casztok kapják és az healerként teljesen nem érdekel, a Power Infusion jó de csak 2szer lehet használni 1 boss fight alatt akkor inkább már lightwell nekem megvolt 1 darabig a kút, de a sok barom képtelen volt használni hiába magyaráztam hogy működik, egyébként bandage helyett a kasztereknek tökéletes Jekliknél a 2. szakaszban használtam vagy ha már a kaszterek nem voltak jó állapotban 1 renewnyi manából 5 alkalommal 2szer akkora heal és csak 1 szer kell vele foglalkozni, ha normális akinek kitalálták igen hatásos, de volt hogy érintetlenül maradt vagy csak 1-2 töltetet szedtek ki belőle aztán a végén meg egyszerre az összeset 1 valaki... aztán a spirit buff miatt áttalenteltem, az overheal a 2. legnagyobb hibája 1 healernek! ebben egyetértünk, de angyal formában 2 greaterhealt általában kiosztok és még sokszor 1 renew is belefér vagy csak reneweket nyomok, az 5 fős instákba meg a trash mobokhoz a shadow pap/balance druid is bőven elég healernek ha mindenki figyel
-
A klán meg nem utasíthatja az emberét, hogy tálenteljen át, mert az diktatúra, meg majd akkor fog áttálentelni ha fizetik az accját, addig viszont ő játszik a karijával, tehát ő dönti el mit csinál vele.
A klán meg eldönti hogy kell-e neki ilyen pap vagy sem. ennyi. ha az egyén nem nézi azt a dolgot hogy mivel tud a többségnek jót tenni akkor nem halad sehova sem a guild. -
ciao
senior tag
wow a holy pap nem jó semmire??? csak arra hogy múltkor 2 pap volt csak ZG-ben meg pár sámli druda sem Mandokirt mi úgy öljük hogy előbb a mount utánn a boss és ilyenkor nem kicsiket üt 2en spamoltuk a rank 2 greater healt az TM-be és volt 1 sima és 1 trinket mana totem a boss fight alatt még potit sem ittam mire lement ezt nem holy papokkal nem csinálod meg
ja és 21disc 30holy
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
nem ez a baj a shadow priesttel, hogy félnek tőle, meg hogy nem jó DDre. (legalábbis nálunk.) az a gond, hogy általános healer hiány van, mivel a legtöbb karakter egyáltalán nem tud healelni, pár kaszt meg inkább kiegészítő healre alkalmas (pala/sámli), és a pap karakterrel lehet a legjobban healelni. ha van elég pap, akkor OK, jöjjön a sedópríszt DDzni, de ha kevés van, akkor igenis gyógyítson. ez kb. ugyanaz a szitu, mint a tankolás: hiába jön 6 warrior a raidbe, ha egyik sem hajlandó tankolni, elmarad a raid. persze lehet próbálkozni pala/sámli tankolással is, 5-10 fős instákba még csak-csak elmegy, de komolyabb helyekre nem elég.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Hát ezt szomorúan hallom, pedig régen nagyon jó hangulat volt ott, jobb, mint ami a H&Gben van, de itt nem ez számít.
Fura, olyan gildben nyomom, ami BWLt farmol, és Twin Emperorst ölt AQban, és még zöld chestben rohangálok.Sebaj, majd ez is upgradelődik
Egyébként melyik gildbe vagy/mész?
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest