- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
válasz
szepi79 #4983 üzenetére
Te elgondolkodtál már ezen, vagy csak olvastad a híreket, és tudomásulvetted?
Szerinted hányan vennék meg a kieget, ha lenne nélküle is lvl70?
Feleannyian sem, mint ha nincs nélküle! Így, aki nem veszi meg gyakorlatilag meghal LVL60-on! Nincs Guild, amelynek kéne instázni..., bg-n szintén nincs esélye semmire!Blizz hülye lenne ezt elszalasztani, és ez nem szivatás, hanem üzlet! Ők csak a $-t látják, azt, hogy mi csóró magyarok mit szeretnénk, mitől éreznénk jobban magunkat nem!
-
LucifeI2
őstag
válasz
szepi79 #4946 üzenetére
Igen, most az a különös helyzet állt fent, hogy még emlékszem is rá, de mégsem az .
Mert csalóka kérdést tettem fel, és ezért nem ugrott be a válasz, de most már szinte tisztán emlékszem de egyszerűen nem jó, és ilyenkor kibaszott ideges az ember
Sztem nem lopják el olyan sok embernek az accountját, és hát baszki ha egyszer megvettem és elfelejtem nem mondhatják hogy bocs nem segíthetünk, nem értem hogy a CD kulcs meg az összes adatom miért nem elég :S
Andras6800 : Nincs nyomtatóm
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
válasz
szepi79 #4904 üzenetére
ezeken kívül még kell 3db tárgy, amiket 250g-ért lehet megvenni egy spec vendortól. de ezt neked nem szükséges megvenni, elég, ha találsz 1 olyan lockot, akinek megvan. itt megint visszakanyarodunk a guildhez. ha van jófej lock, akinek megvan, ő levisz ingyen. de a lockok szoktak ilyen runokat vállalni, 20-50-100g ellenében.
Ezt így nem igazán értem!
Az eleje, még oké, hogy 3 cucc kell ami 250G, és ha megvan mások locknak, segíthet vele rajtad, de hova visz le? Instában kell használni a 3 cuccot, vagy mi?
De köszi a választ! -
-
DaveNo1
veterán
válasz
szepi79 #4752 üzenetére
Ez igaz de 5 perces cooldawnja van és ''csak'' 12secig véd, utána semmi védelme nincs már palának, mage, priest meg folyamatosan tolja fel magára (előbb vertem el majdnem egy tier2es warlockot végén 300hp-ja maradt bosszankodok is
), de ez instancekban és raidben is szarul fog jönni ha pala nem sérthetetlen egy ideig, mert akkor papoknak jobban odakell palákra is figyelniük..
Árnylovagok tényleg elcseszte...én is szerettem volna odamenni, erre csak 50+osokat vettek fel, most meg már hozzánk is onnan jönnek át emberek erről ennyit
Honor and Gloryban vasszigor? szerintem pola te vagy ott a rangidőshaver aki megjárta már összes nagyklánt mesélte hogy milyen kölkök vannak ott...egyébként jó fejek, néha velük szoktuk hordát gankelni, 60asok közül párnak altja is van nálunk. Ha v.mi horda gankelés van majd szoljál nekem (Baalouros) abban mindig benne vagyok, imádom őket ütni vágni
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szepi79 #4751 üzenetére
Megvan ennek is a maga szépsége. Azt nem szeretem, mikor gankelnek, de mostanában sokszor megkapom a klánom miatt (valamiért a hordások ugranak a Honor and Glory névre), de szinte azonnal jön a help a gildből.
Egy ilyennek, amikor két raid összefut, nagyon nagy feelingje van. Általában egyik sem akar harcot, de valahol akad egy noob, aki ellövi az első frostboltot, és onnan megindul a tüzijáték (kb olyan érzés, mint a szikla c. filmben az a jelenet, amikor a kommanósokat lemészárolják a zuhanyzóban egy lezuhanó kő miatt). Ilyen viszont még BGn sincsen, mert 2x 40 ember ott sincs egyszerre, egy helyen. Ráadásul egy szűk siktorban folyt tegnap a harc, néha azt is nehéz volt eldönteni, hogy ki a hulla, és ki él még. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szepi79 #4712 üzenetére
Csak egy rezisztet ad a pala aura, tehát az az igazi táp ezek szerint. Viszont sajnos abból nincsen Nature rezisztet adó.
Egyébként felesleges azon vitatkozni, hogy melyik buff a legtáposabb. Instában úgyis rajtam van mindegyik, azon kívül meg elvagyok a saját buffommal. -
válasz
szepi79 #4707 üzenetére
Greater Blessing of Kings:
increasing total stats by 10% for 15 min (és kell reagnes)
Mark of the Wild:
Increases the friendly target's armor by 285, all attributes by 12 and all resistances by 20 for 30 min.
ehhez még hozzájön talentből +30% vagyis: 370,5 armor, 15,6 stat, 26 all res.
ízlések és pofonok, én így is a legtáposabbnak érzem motw-ot.
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
válasz
szepi79 #4680 üzenetére
köszi a tartalmas választ
van 1-2 fogalom amivel nem teljesen vagyok tisztában
pl a buff az mi?
a DD gondolom a DPS re talentezés
a rugó val az a bajom hogy kevésbé bírja a strapát, mert hogy csak leather cuccokat képes viselni... vagy szted a a nagy sebzésre akarok menni akkor inkáb legyen rugo?
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
szepi79 #4668 üzenetére
ZG-t szeretem
még1,5 full run kéne kb és Zandalar exalted
az utóbbi 2-n úgy egyeztünk meg, h másik DD warik mennek (a guildben 3 van, a többi tank), hogy nekik is legyen rendes repujuk.
BWL-től már a csapatnak fordul fel a gyomra, mert mindenkinek tele a tier1 csizmája azzal, amennyit Razorgore-nál már szívtunk
adósság: no para, nekem 550g és 2 Righteous Orb-nyi mínuszom van. viszont beálltam arra, h stabilan 40g felett vagyok, így szerintem 20g-nként elkezdem a törlesztést. arra mindíg veszem az erőt, h elmenjek annyit farmolni, h a 40g-m meglegyen. rááltam az AD 18-as tatyó kifarmolására, mellette a mobokból esik még runecloth meg a stb, az megy AH-basajna még csak honored vagyok így 20/20 dawn és crusade insignia kell. stratholme-ba csak akkor megyek, ha nagyon kell, mert herótom van tőle
pedig ott még kapnék reput a mobok után, ha a trinketet benyomom. sima, outdoor mobokért már nem jár
revered kéne, az igaz, hogy értelmes áron meglegyen a Naxxramas belépő, de vááá
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
szepi79 #4659 üzenetére
Razorgore try menne ezerrel, ha drága papjaink nem baxnának lejárni.
más kasztokból kb már a try-okon is rotálás van, papból meg van 4-5, abból az egyik az orb controller... sajnos meg lett szavazva, hogy MC és BWL közös DKP-n legyen, így ott lehetek minden try-on, azoknap a papoknak a DKP előnyét, akiknek már mindenük megvan MC-ből, ami kell, és így vannak előttem 2k-val, a büdös életben nem hozom be
vmi MC-s megszorítás kéne, de akkor meg benne van az is, h arra is baxni fognakMC kb 4 óra alatt megy fullon, de pap nélkül nem tudjuk azt megoldani
sz'al ha sztrájkolnak, akkor azt is szopjuk
-
anulu
félisten
válasz
szepi79 #4636 üzenetére
papíron mi sem, alaphelyzetben Razorgore-ral szenvedünk, de nekünk úgy tűnik könnyebb AQ40, mint BWL...
érdekes egy helyzet, de ez van.
2 fő sebzése van Skeramnak a normál meele-n kívül.
a) 1,5k-s arcane mindenkire: ezt akkor nyomja, ha 4-nél többen vannak meele range-n belül.
b) 2,5k-s earthshock, ezt pedig akkor nyomja az aggro-listán első helyen levőre, ha senki sincs meele r-ben.
a) miatt nem nyerő ez az ''odaáll mellé'', mert kell 2 tank, meg lehetőség szerint 2 rugó (vagy 1 rugó 1 DD wari), és így meg is van a 4 ember. meg amiatt sem nyerő, mert meele r-n belülről MC-z. namost ha megkapja egy lock, akkor instanban úgy dotolja tele a raid-et gyorsan, hogy öröm nézni -
Jarlaxle
senior tag
válasz
szepi79 #4601 üzenetére
Minert én leadtam, elég zavaró volt hogy folyamatosan kattingatni kellett hogy menyiket mutassa. Alchemy viszont nagyon jónak bizonyult herba mellé, így leglaább a famrolt cuccokból tudom instára készíteni a potikat és nem kell rohangászni guildtársakért aki megcsinálja.
-
LucifeI2
őstag
válasz
szepi79 #4594 üzenetére
Sztem egy holy pap is meggyalázza a rugót
Mondjuk cucc függő, én harcoltam olyan warriorral amikor disc voltam, hogy nem tudta le dmg-elni a renewmat+shildemet meg a blessed recovery-t... mondjuk olyankor pvp talentem volt.. de sztem holy pap is veri rugót, melyik class nem?
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
szepi79 #4592 üzenetére
Ez meg a másik. Ezzel a talenttel alig fogsz többet sebezni, pl. 1 rugó ellen ezzel a talenttel sincs több esélyed, de most sorolhatnék fel más kasztokat is.
MOD: Ha kell tudok linkelni disc healer talentet (1 darabig énis ilyen voltam) de az nem hasonlít erre. Ez a mostani talent tényleg használhatatlan dpsre és healre is, úgyhogy sztem cseréld le.
[Szerkesztve] -
Gazala
aktív tag
válasz
szepi79 #4576 üzenetére
Nincs időm fejtegetni a dolgot, legyen igazatok. Mental Agility instant spelleknél számít, nekem érdekes módon nincs instant healem... azért az nem mindegy, hogy 2 perc alatt fogy el a manád vagy 10 perc és ahhoz viszonyítva a mana regen mennyit dob ezen. amúgy ha a 3-mas flash healel critet nyomok kb akkorát mintha az ötöst használnám, manában nem mindegy. De legyetek boldogok, letettem a témáról.
Először meg kellene tanulni pappal játszani, aztán tálentfát értelmezni és kitapasztalni a dolgokat.
Force of Willhez annyit fűznék hozzá, inkább szétszedem a hordát, minthogy lerakjak egy kutat és meghívom Őket egy fröccsre.
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
válasz
szepi79 #4572 üzenetére
ha csak a kisebb értéket veszem az is 125 gyertya én 40el szoktam menni igaz egybe még nem volt se ZG se MC runom, BWL-be meg csak benéztem amikor meglett a pre Q
, 125 gyertya rengetegnek tűnik nekem az ha csak te spiritelsz és még 2 staminát nyomsz az az több mint 12 buff kör ennyit még sosem voltam egyszerre instában pedíg ZG-ben eleinte több idő ment el az előkészületekre mint a bossfightra
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
szepi79 #4563 üzenetére
Én ezt a talentelosztást használom:[link]
A kútat is kitalentoltam, szvsz 1 pontot megér. Ezen még lehet persze variálni aki olcsóbban akar buffolni az levesz 1 pontot a kútról és 2t vagy a healing focusról vagy a holy specről,és átrakja a mental agilityre,így akkor ki is jött az emlegetett 21/30, de szerintem ez a legoptimálisabb elosztás, aki nagyon kút ellenes az rakja azt az 1 pontot az improved PoH-ra.
MOD: De még azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy az aoet nem talentoljuk ki hanem annak a pontját az improved pohra tesszük és még lecsípünk máshonnan is 1 pontot, így 20%al olcsóbb a poh. Van 1-2 helyzet amikor nagy szükség van a pohra míg a holy nova csak jól néz ki de gyakorlati haszna nincs (max bgbe).
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
szepi79 #4324 üzenetére
tegnap nemtom hány hónap után sikerült wipe-olnunk Sulfuron-nál. én voltam az egyik OT, mégpedig az, amelyik először vitte volna fel. taunt, 1 sunder, kaptam vmi stun-t, 3mp kakukk, addig levágódtam. utánam 2 mp-el halt egy másik OT is. combat res-ek, de addigra már nem tudtuk visszavenni, meg ohne buff, stb... másodikra 1 halál nélkül lement. btw tegnap ez volt az egyetlen wipe MC-ben
amúgy ha az első 5mp-ben nincs elbaxva, akkor tényleg n00b boss-ok
Domonál oda kell figyelni, de csak a shield-ekre. tegnap élmény volt úgy tankolni, h dmg shield van rajta...mindegy, azt is megoldottuk, asszem talán az egyik mage halt meg
-
Andras6800
senior tag
válasz
szepi79 #4310 üzenetére
Hát jaja, ez igaz, de azért az durvás, hogy telenyomja átokkal a mobot, aztán fut egy kicsit, aztán megint átkol egy kicsit..., igaz, a futásban a mage előnyben van
(frost nova, blink), de megevan tiszta kék cuccban azonos szintű elitet, hát, potion nélkül nem kapsz el, de lockal, ha megtisztítod elötte a területet, akkor még 2-3 szintel nagyobbakat is el tudsz kapni
! Mondjuk, hogy mage, vagy lock, inkább stilus válogatja, nomeg fajt is a tulaj személyisége szabja meg. Én személyszerint nem rajongok a gnome-ok, és a törpök iránt, az NF-ek bejönnek, de akkor is legszivesebben human karit csinálok.
Horda oldalon UD-től rosszulvagyok, mondjuk ebbe az is belejátszik, hogy a szerverünkön minden UD szemét köcsög..., a többivel nincs bajom, de ráfér a horda oldalra a vérelf faj, hogy legyen valami ''szebb'' is
Ha már itt tartunk, mit szóltok a warlockok tier3-as szettjéhez??mint egy bogár
-
F-ECT$
titán
válasz
szepi79 #4308 üzenetére
Nekem SoulLinkkel sikerült pvp-ben 2300-as sboltot és 2600-as sfire-t nyomni, és ha belegondolok, hogy ezek mekkorák lettek vola ruinnal (3000 ill. 3500), akkor azért néha elkap az érzés, hogy full destrosnak kellene lennem, főleg ha még hozzávesszük a 30%-os bg-s buffot (3900, 4500)
-
F-ECT$
titán
-
sasa311
veterán
válasz
szepi79 #4292 üzenetére
Jaja, full destro vagyok...
+ instant corruption
+ demonic embrace
Mondták már sokan, hogy fejlődni nem ez a legjobb, de kis guild vagyunk jelenleg (eléggé szétestünk sajnos), úgyhogy max DPS-re talentoltam, mert mageünk is kevés van, lock meg én vagyok az egyetlen....
Meg amgyú is nekem ez tetszik a legjobbanMax ha később nagyon kell, akkor áttalentolok másra.
F-ECT$:
Kösz, ott a shardbag, ami mondjuk 16-20 slot (a 24 kb 1500g?)...
Azt indulj neki egy instának, csinál egy valag healthstonet, félóránként egy SS-t, egy soulfire is egy ss (jó mondjuk ezt instába elég keveset használom, de PVP-be kell, ott meg még shardot is szar csinálni), egy pet egy shard, és a többi...
Ha farmolok akkor nem is viszek magammal SH baget, van az inventorymban 4-5 aztán csókolom, mert alig van hely lootolni.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
válasz
szepi79 #4292 üzenetére
Igen egyetértek veled, de ha a srác dps kasztot akar indítani akkor nem árt tudnia, hogy melyik csinál nagyobb dpst, valszeg nem az ss és a healthstone lesz ami eldönti, hogy mage vagy lock lesz belőle.
Ha belegondolsz lvl70en tök fölösleges lesz kiteolni. Mi már mostis lenukeoljuk a légiósokat és a mageket, egyedül a sárkányokat kell kiteolni. Lvl70en nem hiszem hogy gondot okozna még +ba a sárkányok leölése. -
faster
nagyúr
válasz
szepi79 #4202 üzenetére
Na ja, ez egy példa volt a segítségre, persze ha te kifejezetten support célra akarsz egy karaktert, a rogue a legjobb erre (és az még hatékony segítség lehet akkor is, ha épp gankeli valaki a kisebbeket), de én csak supportra nem húznék fel egy karaktert, legfeljebb akkor, ha már nagyon unnám a többit.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
szepi79 #4200 üzenetére
faster: ha 1 60as karival segíteni megyek, akkor az az én szótáramban azt jelenti, hogy megyek előre és ölöm az eliteket, a többiek meg szedik utánam a lootot. holy pappal nagyon nincsenek kisegítve, mert egy velük azonos szinten lévő pap is le tudja őket healelni (ha nem totál n00b), maximum nem olyan hatékonyan.
Nyilván a holy pap nem DPS-t megy osztani, de pl. tegnap segítettem egy 43-as mage-nek egy elite 42-47es küldiben, és ketten simán végignyomtuk, ahova az ő szintjén min. 3-4 ember kellett volna hozzá, szóval, szvsz nem olyan rossz az a holy pap. Egyébként ezen a szinten egy 43-as elitet megfog a pap mind controllal, és legyak vele másik két mobot
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz
szepi79 #4194 üzenetére
Én elég jól tudok segíteni az UD priesttel is, igaz, heal-re talentelt. Én is elkezdtem egy NE rogue-ot, most jár 14-nél, de nem nagyon lesz időm fejleszteni. Egyébként rogue-ból van a legtöbb szvsz.
Ami a felhúzást illeti, szvsz ha egy guild segít felhúzni a karakteredet, akkor 1,5-2 hónap alatt lehet felhúzni 60-ra a semmmiből.
[Szerkesztve] -
zölcsi
tag
válasz
szepi79 #4128 üzenetére
hehe nekem silithusban esett egy bogárból egy olyan
nagy moka szép kis törp hunteremből rusnya troll lesz
de tök mokás ahogy jár
egyébként egy idő után lvl 60-on is kicsit fölös a pénz, most ugye aq40-t probálgatjuk és full t2-ben a nap végére beficcen a 20g repair + még közben is volt robot ... de még igy is hát nem mondom meg mennyi zsém van
egybként aki pénzt akar annak azt ajánlom hogy álljon neki valami reput farmolni és közben szépen csendesen azt veszi észre hogy jéh honnan lett ez a +100g? -
pooshi
tag
válasz
szepi79 #3919 üzenetére
En csak jot tudok mondani a GM-ekrol, allitottak mar vissza nekem torolt itemet (ezt 1x mindenkinek megteszik), egy tobb mint fel eve letorolt karaktert is visszahoztak (altalaban ezt is megoldjak), neveztek mar at karakteremet (na ehhez mar jol kell tudni indokolni, vagy ha olyan a neved (pl: jogvedett vagy mas okbol) ok fogjak atneveztetni veled).
A guildunkbol mar tobb embernek atneveztettek a karijat az Blizzard kezdemenyezesevel, pl: Breavehearty, Knight.
Ja es pl: engi-seget leadtam, majd kesobb ujbol felvettem es nem tudtam szakosodni, ezt is megoldotta a GM, mire relogoltam mar szakositott arra amit kertem.
[Szerkesztve] -
hehehehe
tag
válasz
szepi79 #3919 üzenetére
jo persze de most igazabol nemtudom mit is varunk toluk...az hogy bug van a jatekban azzal ok nem sok mindent tudnak kezdeni...nem ok irjak a wow-ot sot alapvetoen semmi kozuk a programhoz.szal sztem az a lenyeg hogy segitokesz es udvarias.ugyanis ennel tobbet nemtud tenni sajnos
-
TommyGun
őstag
-
TommyGun
őstag
válasz
szepi79 #3914 üzenetére
Énis melóztam HDs-ként de ilyen blődségeket azért nem illik mondani egy olyannak aki fizet egy szolgáltatásért és csakis kizárólag olyan megoldás jut eszébe hogy a kliensen lehet a hiba only....mondhatta vólna hogy megnézi az akkuntot....az érdekesség az volt hogy haver csak ezzel az 1 karival nem tudott belépni épp ezért fordult a GMhez mert a többi karija jó volt....
-
TommyGun
őstag
válasz
szepi79 #3912 üzenetére
A GM-ek csókolják meg a seggemet már elnézést...haveromnak az 1.10 után olyan gondja volt hogy amint belépett egyből kib@szta a gém...írt egy GMnek aki megkérdezte milyen gépve van meg miegymás...első dumája az volt a GMnek hogy SP2 biztos nincs fent a gépén és azért csinálja....a másik amin szarrá röhögtem magam az volt hogy haver A64-et használ erre a GM beköpte hogy akkor biztos azért van mert nem 64 bites OP rendszert használ....na ekkor mondtam havernak hogy felecsd el ezt a pöcsöt....letöröltem neki a WoW-ot újra raktuk és ment neki....
-
anulu
félisten
válasz
szepi79 #3717 üzenetére
ok, megosztom
szóval: 1.9 mintájára lesz world event, csak itt a nagyvárosokat (Orgrimar, Undercity, IF, SW, TB, és Everlook) fogják undead-ek ostromolni, az erősségüket, extráikat nemtudom. sok-sok reput fog ez érni AD-hez, szóval érdemes csinálni, hogy meglegyen revered/exaltedazt, h pl WPL-EPL-en milyen belső WE küldik lesznek, az passz.
lesznek WE küldik, az egyiknek 18-as tatyó lesz a revardja, ami unique, de a küldi nem is ismételhető, szóval egy darabod lesz
remélem, 1.9 mintájára megint sikerül vagy 2-300g-t összeszednem1.9-nél csak 100 jött össze, de akkor még csak lvl40 körül voltam, mostmár a nagyobb boss-okat fogom ölni
login után gyorsan felveszem a Ratchet és Un'Goroban levő flight path-eket -
-
zölcsi
tag
válasz
szepi79 #3706 üzenetére
hát moam azért nem olyan könnyü
föleg nekünk össze vissza 2 épkézláb lockunk van ugyhogy álltalában ugy csináljuk, hogy lecsapjuk az első 2-t, majd gyorsan buru-t, aztán ossiriant és a huntert és ha van kedvünk akkor szorakuzunk egyet lock nélkül moamon .... probájátok ki ugy ... hát annál nehezebb nem nagyon van aq-ban
[Szerkesztve] -
zölcsi
tag
válasz
szepi79 #3695 üzenetére
annyit azért hozzá tennék hogy a manna töltös mokát elég 2-3 gurponkét csinálni, jah és a warit amin töleni akaratok huzzátok egy a fütyfürüttytöl (
) mert ha nem szépen agyon veri és nem lesz töltögetés
jah és a minden hullám elején a huntik tegyenek csapdát az ajtóba, sokat segíthet.
mégvalami, a kis katonákat is érdemes életben tartani mert a végén +repu jár érte -
anulu
félisten
válasz
szepi79 #3695 üzenetére
akkor 7 wave és a 8. Rajaxx? mindegy igazándiból
akkor a 7-et kell dispell-ezni
jaja, 200-at heal-el.
múltkor be volt vugzódva AQ (milyen meglepő, ugye?), nem voltak ott az első hullámok, csak Rajaxx, de nem voltak NPC-k sem. nekimentünk, mert miért is ne, és 3. try-ra sikerült 15%-ra levinniszóval így sem lehetetlen, de kb vért izzadtunk vele
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
szepi79 #3695 üzenetére
Hát, annyira nem tűnik nehéznek. Mondjuk Hakkar sem tűnt annak
Sajnos a T1től még messze vagyunk, szombaton lesz a 3. MC try.
Szerintem meg fogjuk próbálni, ha más nem tanulás, és repuépítés miatt a dolgot. Ráaddásul ahogy leírtátok, itt a healereknek kell nagyon ott lenni, azzal pedig nem szokott gond lenni (kivéve Hakkar)
Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged