- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
Andras6800
senior tag
-
Andras6800
senior tag
válasz
szepi79 #4983 üzenetére
Te elgondolkodtál már ezen, vagy csak olvastad a híreket, és tudomásulvetted?
Szerinted hányan vennék meg a kieget, ha lenne nélküle is lvl70?
Feleannyian sem, mint ha nincs nélküle! Így, aki nem veszi meg gyakorlatilag meghal LVL60-on! Nincs Guild, amelynek kéne instázni..., bg-n szintén nincs esélye semmire!Blizz hülye lenne ezt elszalasztani, és ez nem szivatás, hanem üzlet! Ők csak a $-t látják, azt, hogy mi csóró magyarok mit szeretnénk, mitől éreznénk jobban magunkat nem!
-
Andras6800
senior tag
válasz
sasa311 #4974 üzenetére
Ahoz, hogy bejuss, nem kell semmi, de nagyon jól teszed, ha elmész egy szigetre STV északnyugati részén! Ott kapsz Q-kat ZG hez, amik jó cuccokat hoznak!
semmi addon nem kell, de CT-RaidAssist kell minden nagyobb instába, és ha letöltöd a cosmos-t, az nagyon hasznos, és 10 perc vesződéssel be tudod állítani! Majd BAT bossnál mondjad, hogy warlockok, meh papok igyák a manáját, avval érvelve, hogy késöbb ne healelje magát!
A DKP-t neked, csak nézni kell, hogy mennyit költhetsz! -
Andras6800
senior tag
válasz
LucifeI2 #4942 üzenetére
Nem azért, hogy kötöszködjek, és sajnállak is, de eléggé el******d a dolgot!
Először is nem vetted át egybő a pénzt, ez még oké, megesik egy kis ilyesmi mindenkivel, de az, hogy nem tudod a titkos kérdést....
Amikor én regisztráltam direkt írták, hogy: ''nyomtassa ki ezt az oldalt a regisztrációs adataival, és őrizze meg!'' Nekem azóta is megvan a wow-os dobozkában!
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
A karikat lehet késöbb is feltetetni az oldalra? vagy az is lehetséges, hogy most felrakatom, az Allakhazamos linket, meg késöbb csatolod?
érdekes, hogy mikor bjelentkezem Allakhazamra, azt írja, hogy nem jeleníthetők meg a karik. Így, csak az otthoni gépemről tudom elküldeni a linket -
Andras6800
senior tag
válasz
szepi79 #4904 üzenetére
ezeken kívül még kell 3db tárgy, amiket 250g-ért lehet megvenni egy spec vendortól. de ezt neked nem szükséges megvenni, elég, ha találsz 1 olyan lockot, akinek megvan. itt megint visszakanyarodunk a guildhez. ha van jófej lock, akinek megvan, ő levisz ingyen. de a lockok szoktak ilyen runokat vállalni, 20-50-100g ellenében.
Ezt így nem igazán értem!
Az eleje, még oké, hogy 3 cucc kell ami 250G, és ha megvan mások locknak, segíthet vele rajtad, de hova visz le? Instában kell használni a 3 cuccot, vagy mi?
De köszi a választ! -
Andras6800
senior tag
Én nem érzem magam magas lovon, és ha valakit mégis lekezelnék, akkor bocsi, nem szokásom! Az én felfogásom szerint a PH a tapasztalatok békés megosztása, és egymás segítése a cél! A stílusod nem tetszik valakinek, az magánügy, de nem kell támadóan felálni egyből! Az egy dolog, hogy vannak lámák, mint én is nha, ha csak 1-2 órát alszom 1 héten, és olyankor jogos, de nem egyből első nekifutásra! Én a részemről zárnám a témát, amiket meg mondtál a lockról, tudomásul vettem, és próbálgatom, és tényleg sokmindenben igazad volt(99%)! csak mint a legelején írtam, a warlockhoz még egy kicsit sík vagyok, éppen ezért írtam be, a tapasztalataimat, várva szakértők közbeszólását
Az aláírásról, meg csak annyit, hogy poénosnak találom, és azért írtam be! Szerintem jópofa szöveg, és nekem tetszik, most inább írjak be valami hülyeséget, amiről csak én tudom, mit jelent, mint sokaknál látni...? -
Andras6800
senior tag
Lenne egy kérdésem!
Amikor csináltam az accomat, a t-online-os e-mail fiókomat adtam meg, de ez megszűnt, és most egy gmail-est használok! Hogyan tudom átiratni az e-mail címet? -
Andras6800
senior tag
válasz
MCGaiwer #4466 üzenetére
Akkor nézd meg a [link] oldalon a world map menüpont alatt, hogy melyik insta jó a te lvl-ednek, asszem már mehetsz uldamanba, de nem biztos, ezen a szar gépen nem tölt be a world map!
Vagy marad amit még az elöbb is javasoltam, hogy megkeresed a thottboton a cuccot, és megnézed hol dobják! Nomeg ott van AH is! -
-
Andras6800
senior tag
Igaza van, elszúrtam, és kihagytam egy szavacskát! Méghaozzá azt, hogy is! Azért írtam úgy, ahogy belinkelte, mert a mage a main karakterem!
F-ECT$:
Én nem hitegetem magam, se másokat, és soha nem állítottam, hogy értek hozzá! lövésem az van, de még sokat kell tanulnom, hogy kihasználhassam a warlockomat!
lvl 35-ig eljutás még nem volt elegendőés csak az eddig begyüjtött tapasztalataimmal tudok hozzászólni a témához! Az, hogy te meg tévedhetetlennek érzed magad, az meg a te gondod, csak légyszi ne kezelj le, mert nem értek a wow minden karakteréhez úgy, mint te -
Andras6800
senior tag
válasz
sasa311 #4370 üzenetére
Olvass visszább!
Jóval előrébb van! A HS-el tényleg healstonera gondoltam ez a hivatalos rövidítés, sokszor jól jöhet! És mint említetted viddal kaptad el az elitet! Az sokat számít, mivel az elite nem téged üt, akadályozva a spellt, hanem a tankos magasasságokba illő armor-t, meg hp-t birtokló voidot! így mageval is menne az elite, könnyedén
-
Andras6800
senior tag
Ez nem igaz! Mondtam, hogy pet nélkül, és low lvl-en(lvl40 alatt)! Mindenki hitegeti velem, hogy nincs igazam, mert már 50-nél nagyon erős a warlock, de nem olvassák el, hogy eén lvl 30-40-ről beszélek! És pet nélkül, fear nélkül nemhiszem, hogy megütsz egy lvl 61-es elitet, Hs nélkül!
-
Andras6800
senior tag
-
Andras6800
senior tag
válasz
szepi79 #4310 üzenetére
Hát jaja, ez igaz, de azért az durvás, hogy telenyomja átokkal a mobot, aztán fut egy kicsit, aztán megint átkol egy kicsit..., igaz, a futásban a mage előnyben van
(frost nova, blink), de megevan tiszta kék cuccban azonos szintű elitet, hát, potion nélkül nem kapsz el, de lockal, ha megtisztítod elötte a területet, akkor még 2-3 szintel nagyobbakat is el tudsz kapni
! Mondjuk, hogy mage, vagy lock, inkább stilus válogatja, nomeg fajt is a tulaj személyisége szabja meg. Én személyszerint nem rajongok a gnome-ok, és a törpök iránt, az NF-ek bejönnek, de akkor is legszivesebben human karit csinálok.
Horda oldalon UD-től rosszulvagyok, mondjuk ebbe az is belejátszik, hogy a szerverünkön minden UD szemét köcsög..., a többivel nincs bajom, de ráfér a horda oldalra a vérelf faj, hogy legyen valami ''szebb'' is
Ha már itt tartunk, mit szóltok a warlockok tier3-as szettjéhez??mint egy bogár
-
Andras6800
senior tag
Szerintem a mage egyértelműen DPS, míg a locknak úgymond csapattúléltetési funkciói is vannak a DPS melett (SS,HS). Azonkívül ne feledkezzünk meg a fearról, ami magenak nincs, így az életbenmaradáshoz egyértelműen több DPS-re van szügsége..., nomeg ne feletkezzünk meg az átkokról, ami pvp-n szivatós
! Megölsz egy lockot, aztán meg meghalsz a rajtadmaradt átkoktól
Mage csak jó tank társaságában eredményes, olyankor viszont egyértelműen jobb!
Ja, és ha egymagad csinálsz fejenként 40 lvl55-ös vizet MC-runon, ha te vagy az egyetlen mage, és veled együtt 30 mana user van, akkor nem fog annyira boldogítani, de azért hasznos...
-
Andras6800
senior tag
Nekem most ez a staffom van:[link]
de ez nem éppen mage staff! a karim:[link]
Hmm, mondjuk úgy, a gearommal nem vagyok nagyon megelégedve! Még kell 500 repu Zalandar tribenél ( a linkelt adatoknál régi érték szerepel, a valóságban 1154X repum van), hogy meglegyen [link] és [link]!
a set fülbevalójához, rá kéne vennem a klánom, hogy tisztítsuk meg ZG Edge of Madness részét is, [link] már megvan egy idelye
A magem fejfedőjét, és hátfedőját kéne minnél hamarabb lecserélni, meg [link]-t is szívesen venném! Nomeg végre meg kéne csinálni azt a nyamvadt 45 min Baron runt
csak nyári szünetben nincs lehetőségem WoWozni
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
válasz
tjhooker464 #4054 üzenetére
Szerintem nekem PVE-re kelett volna menni, de most már nem hagyom ott a PVP-t! de azért köszi!
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
A The Big bazookas klánban vagyok! kkandras a karakterem neve...
Amúgy meg pl a fire elementálok, a Core kutyák is immunisak, és úgy általában 50% körül üti a rendes értéknek a tűz sebzés, tehát nem éri meg, és sokat kell vele szenvedni! ja, és azt ne felejtsük, hogy ONY immunis rá...., meg amúgy is, jéggel nagyobb a DP, mint tűzzel, ez engem is meglepett, mikor láttam -
Andras6800
senior tag
Javítsatok ki, ha tévedek, de mint már írtam, a Guildemnek, még MC a nagyfalat...
Ha jól tudom, Naxxx egy szép ki insta, mely AQ40-nél nehezebb, és a Blizz kedvességét jelezve jégverem!tehát az összes mage beszopja, mert eddig Ony, BWL,MC mind a jeget jelölte meg a talenttáblázatban, és nálunk a legtöbb nagy Guildnél alapkövetelmény min 20 pot frost talentek között, na most, ha jól sejtem most aztán húzhatunk át Arcane ágra, mivel Naxxx- ban frost immunis, MC-BWL-Ony-ban, meg fire immunis bossokkal, védőkkel találkozhatunk
Na, most a resistance téren is szívás, mivel a cuccok Fire, Nature rest adnak leginkább, és AQ,MC,ONY,BWL miatt mindenki erre hajtott! Most aztán lehet beszerezni a frost res cuccokat
na és az új Tier3-as szettek, ahogy elnézem, nagyon durvásak, Magenak ez néz ki a legjobban, ellenben a warlocké ronda..., nem adnak semmilyen resistancet8thottbot szerint)! tehát ha begyüjtöb, IF-ban mindenki megcsodál, de kitörölheted vele a hátsód, és Netherwinddel sokkal többre mész.... -
Andras6800
senior tag
Egyetértek veled!
Enegem, mivel PvP szerveren vagyok, nem az idegesít, mikor állok, vagy lovaglom, és megtámad akár több hordás is! Azon száll el az agyam, ha akkor kap hátba, amikor mobbal harcolok, vagy éppen 20 lvl-el magasabb! Multkor mentem STV-ben, és látom, hogy egy 33as palát kínoz egy 60-as warlock, gondoltam kipróbálom az 1.11-es talentváltoztatásokat(Magem van)! Odamentem, és elvertem cefetül, aztán persze megvártam, amíg feléled, de ekkor már nem öltem le, mint a többi köcsög, a mi szerverünkön az UD-k szokták az allysokkal csinálni, hogy ott ölik, és képesek órákat campingelni..., hanem csak levittem az életét 2%, és mindeközben végigkergettem fél STV-n, aztán kiröhögtem, és otthagytam! Így piszkáljon nála 27 lvl-el kissebbeket! -
Andras6800
senior tag
Na, akkor nézd már meg Bloodscalpot, ha PvP-re mennél!
nekem egyfojtában low, medium népességet mutat, és annyi rajta a magyar, mint a nyüh! ott vagy egy Orc warlockom, ha oda jössz, szivesen segítek, mikot jut időm rá!
van egy 60-as magem, aki minden időmet elveszi, mivel fellendülő guildem van (hakkart elkapuk) csak megtaláltam az olyan szerverek egyikét, amin kevés magyar van, számszerűen 2!
-
Andras6800
senior tag
válasz
Viktor77 #3958 üzenetére
Most hogy mondod, igen! Kuva billentyűzet
, le kéne cserélni, mert néha egészen meglepő dolgokat küld a gépnek, gyakran betűcserét is megejt, és ez Hakkarnál idegesítő, amikor 1-es helyett 6-ost érzékel a game...
Most halottam, hogy nem muszáj, hogy kiírt költözés legyen, a szerverről, pénz ellenében akármikor költözhetsz! Erről mit tudtok -
Andras6800
senior tag
válasz
Viktor77 #3954 üzenetére
Nemazért, de én a Magemmel min. 10% al verem a bevitt sebzésben a második helyen végzőt! Ezt a mutatványt scholo,stratholmban mindig előadom, de BRS-ben sem ritka, ZG-ben, mindig második vagyok, mert a full epices magenkall nem bírok el, de csak 1-2% a különbség
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
Egyszerű!
A csávókámtól +22 int to 2H enchantot akartam venni! Jelentkezett is egy, hogy megcsinálja, ugye ijenkor átadom a cuccokat, ő megcsinálja az enchantot, ujra tradelünk, és felrakja...!
na most miután átadtam neki a cuccot, mondja, hogy HaHa, és leugrik IF-ben az AH hídrol, aztán Log out! 5 perc mulva visszajöt, és mikor wispeltem neki, letiltott! Szóltam GM-nek, de azt mondta nem tud semmit sem tenni, hiába volt screenshotom a traderől.... -
Andras6800
senior tag
válasz
hehehehe #3920 üzenetére
A GM-es dologhoz kapcsolódva, eddig nekem 2X volt szügségem GM-re!
Az első alkalommal egy bug ütött be, de a GM nem válaszolt, és másnapra megjavult...
A második a napokban esett meg, miszerint lenyúltak tőlem 140G-nyi cuccot, a GM segítőkész, és rendes volt, de csak annyit tudott mondani, hogy nem tehet semmit, és további jó játékot, ez nevetséges! -
Andras6800
senior tag
Hát ja, ez a patch, mindenkit játékra buzdít, kevesen járnak erre
!
-
Andras6800
senior tag
Valaki segítsen rajtam!!
Kéne egy onyan akció bár addon, amivel ki tudom pakolni a varázylataimat több sorba, és nem kell lapozgatni közöttük, mint at alapnál! de olyasmi kéne, aminél az új kulcstartó... nem tűnik el. Ezer köszi. -
-
Andras6800
senior tag
Ez sosme fog flottul menni, bár nem értem én sem, hogy ha a tesztszerver faszán ment, akkor mi baj van most vele, de már 10 perce a karakterlistát frissíti...
Szerintem ma nem nagyon lesz semmi értelme a wownak, holnapra irnak egy gyorsjavítást, és akkor menni fog...
Mint ahogy az 1.9 es patchnél, ha jól emlékszem, még fel sem raktad az 1.9 et, de már 1-2 MB-os javítást kelett kiadni hozzá, hogy be tudjál jelentkezni.
Hogy az ilyenekből miért nem tanul a Blizzard.... -
Andras6800
senior tag
Nekem csak nehezen lép be-ki a játékból, nomeg 5 percig frissíti a karakterlistát! a www.curse-gaming.com, meg nem elérhető
, és GEM nem megy, CosMos, most jónak tűnik....
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
kicsit idegesítő ez a várakozás, még sehol semmi! Szerintetek mikor látunk valamit az új patchból? Én a teszteszerveren már megnéztem egy kicsit, és nagyon tetszett a akciós pult kibővítése, mageknál, meg amely karakterosztály sok varázslatot használ, nagyon hasznos, nem kell váltogatni a lapok között, már alig várom....
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
Azt valaki nem tudja, hogy mennyi idő után törlik a karaktereket, accountot?
Ha elmegyek nyárra itthonról, és nem fizetek elő 3 honapig, akkor törlik az accomat? -
Andras6800
senior tag
Valaki nem tudja, mikor lesz költözés Darksorrowról?
Van egy egész jó guuildem, de nekünk az a nagy szám, hogy végigvittük ZG-t Hakkar nélkül egy délután alatt! -
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az 1.11-ben megjelenő új insta milyen szinten lesz nehéz? Übereli majd BWL-t?? És szettek közül melyik éri meg jobban? A Tier 2, vagy az új Tier 3?
Még egy kérdés! Szerintetek mikor rakják fel az 1.11-es patchet?
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
Valaki a 2284 re próbáljon mondani valamit! Egyszerűen az őrületbe kerget, hogy senki sem tudja hogy a fenébe lehet megidézni azt a ***** Bosst!(Postmaster Malown-t)
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok! Valaki meg tudja mondni, hogy Start Lightben hol találom meg Postmaster Mellown-t?? Kéne már tőle a Magister's lábbeli!!
Köszi! -
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy pát láma kérdésem! Erre nem kaptam meg a választ az 1.1 ptch újjításait 9összefoglaló szöveget olvasgatva!
Először is, full magister's set kell ahhoz, hogy megcsinálhassam a q-t, amivel fejlődik??
Mi ennek a q-nak a neve???
Mégis, hol lehet felvenni?Netán, kaszt trainernél??
Szerintetek milyen tipusú q lesz??Ez most nagyon hülye kérdés, véleményekre vagyok kíváncsi!!
-
Andras6800
senior tag
Sziasztok!
Darksorrow szerveren (PVP), magyar Guild szeretettel vár minden magyar játékost!
Sajnos kevesen vagyunk (6Xlvl 60, és még néhány aktív játékos), így nem tudunk eljutni olyan helyekre, mint Blackwing Lair! Ha valakinek lenne kedve csatlakozni hozzán szívesen látjuk! A Guild szövetséges oldalon érhető el! Nagyjából warriorokból, és magegból áll, van pap is, csak még low lvl! A 60-asok szívesen farmolnak ujdonsült játékosokat, és a hangulat is nagyon jó a Guildben!
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest