- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Arhquis
aktív tag
válasz
LucifeI2 #4936 üzenetére
Titkos kérdést nem lehet megváltoztatni.
Ha azt meg tudnád szerezni, akkor minden rendben lenne, mert akkor a mail címedre dobna egy regenerált passt, hisz a mail cím sem változtatható!
Amikor beregelted az accot, azóta volt win reinstall?
Mert ha nem, akkor csörögj rám, és elmondom, mi a teendő, mert pár napja én is így kotortam elő a választ... -
Arhquis
aktív tag
válasz
tjhooker464 #4196 üzenetére
Ez attól függ, milyen a karid.
Mert az egyik mumus kari a pap, aki akár 55-ön is tud már LBRS-be menni, hisz ütnie nem kell csak healelnie...
Minden instát alacsonyabb szinten képes kivégezni ha jó a csapat, ami iszonyatos xp forrás.
És pl strat baron oldalt 3-4x végigtolva 1 lvl up... -
Arhquis
aktív tag
Story: 45 perces Baron run...
A csapat sikeresen veszi az akadályokat, és 44 percen belől megcsinálja a questet, de nem tudja befejezni, a quest beragadt! Szöveg a GM-eknek, és 2 órányi várakozás. Mikoris megjön a válasz: ''Abandon the quest, and try it again!'' Hát LOL!!! -
Arhquis
aktív tag
válasz
Andras6800 #3572 üzenetére
Hivatalosan 6 hónapig tartja meg a blizzard az inaktív accon a karikat.
Gyakorlatilag sztem ezt még nem probálták ki sokan...
Nyugi, mehetsz nyaralni! -
Arhquis
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #3446 üzenetére
Mondjuk sejtettemn, hogy törtet akarsz, de nem akartalak megvádolni semmivel, míg be nem jelented, ugyhogy ez esetben NO WAREZ, csináld magad.
De ha egy tört szerver után akarod eldönteni, hogy megveszed-e, vagy nem, hát akkor sosem fogunk látni semelyik szerveren.
Inkább keress egy havert aki odaadja a 10 napos vendégpassát, vagy pár napra enged a saját accjával játszani.
Az is ingyen van, és az a valóságot fogja tükrözni... -
Arhquis
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #3439 üzenetére
Nagyon egyszerű, veszel egy eredeti wow-ot, felrakod, automatán peccsel, hozzá GC, és mehet a parti. Semmi extra...
Ajánlott szerverek meg a [link]-n találsz.
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
válasz
Wolverine #3291 üzenetére
Ha már így megemlítetted a szervereket, a Quel'Thalas szerveren is van ally oldalon egy igen dinamikusan fejlődő magyar guild, amelyben szerény személyem is benne van.
Várunk mindenkit sok szeretettel a Hungarian Alliance-ba.
Jelenleg a Tier 0 setek farmolása folyik ezerrel, de már voltunk ZG-ben is, erre megy most a felkészülés. Aztán meg persze tovább!
Ui.: PvE szerver a kis hazánk, de szoktunk kötekedni a hordával...
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
válasz
hehehehe #2991 üzenetére
Volt már, hogy odajöttek, hogy belémkötnek ezerrel. Benyomták a pvp-t, én meg röhögtem rajtuk. Tudniillik láttam azt a 3 60-as rugót, akik éppen benyomta a stealthet.
De gondoltam legyen egy jó napjuk, és meglőttem az egyik kis mocskot. Hál égnek legalább az az egy meghalt velem együtt. -
Arhquis
aktív tag
válasz
Apophis #2601 üzenetére
Na igen, itt a sztori igencsak érdekessé válik, merthogy Ilidant sem lehet igazán sehova sem rakni...
Amugy ha jól emléxem, Arthas sem tartozik sehova, és a burning legion is ellene van, kivéve pár emberke, de ezek a képek már homályosak.
A legjobb az lesz, ha a blizz csinál egy faja, 3X3 órás filmet, és szépen végiglovagolva az egész sztorin kielégítene minden információra éhes WOW-ost...
( csak animációs film legyen, mert abban ott vannak a szeren! )
Az emberekről meg annyit, hogy minél többet játszok ally oldalon, annál rosszabbul érzem néha magam... És le a kalappal a horda előtt, mert allys-ként is lehet velük partyzni! ( egyszer én, egyszer ő)
-
Arhquis
aktív tag
válasz
Apophis #2592 üzenetére
A bloodelfek kapcsolata a hordával sztem elég egyértelmű, miután a War 3: FT-ben a humanek olyan kedvesen viselkedtek velük...
Mondjuk kikapartam volna a köcsög pala szemét, mikor bejelentette, hogy a nehezen összeszedett seregeimet elviszi egy csatába ''golyófogónak'', és kussoljak be, örüljek, hogy engem nem sexuál farba. Mellesleg a horda hatalmas támadást tervez ellenem, védjem meg a szigetet 5 footmannal! :S Ja és én voltam a köcsög, mert a nagák segítségével sikerült megmentenem a humanekete a teljes kipusztulástól, és árulóként menekülhettem a végére... -
Arhquis
aktív tag
Általánosan azt tudnám mondani, hogy minden skilled a használattól fejlődik.
Értsd: a kard skilled, ha kardozol, puska skill, ha puffogtatsz.
Vannak a trade skillek ( herbalism, mining, blacksmithsing, stb ) is ugyanúgy megy, mint az előbbiek, viszont itt vannak színek.
Vegyük pl a virágszedést.
A skilled már megvetted.
Ha egy virág piros, akkor nem szedheted még, ha narancs, akkor tuti fejlődik a szedő skilled, aztán sárga, és zöld jön, azaz egyre csökken az esély, hogy fejlődjön, szürkénél pedig egyáltalán nem!
Remélem nem voltam unalmas, és hosszú, nameg érthetetlen.
Ui.: fel a fejjel, majd belejössz! -
Arhquis
aktív tag
Csak az én wow-omból lett agyatlan nyállakó a patch után, vagy a tietek is hibaüzivel száll el, ha indítani akarjátok???
Mod:
Jeee, reapair.exe indít, végén kijön, seriously damaged!!!
Egyre többet hibázik a patcheivel a blizz...
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
válasz
killahdrums #1980 üzenetére
Szvsz az hogy Shadowmeldből lehetett aimedelni, télleg szemétség volt, de ez egy faji dologból származott. Ennyi erővel nyugodtan elvehetnék a taurenek +HP-ját is...
És télleg jogos, hogy gyöngítettek a trappen, nem is azzal van a gond, hanem hogy 2-őt egyszerre gyöngítettek rajta.
Vagy legyen gyöngébb, de láthatatlan, vagy legyen ugyanolyan erős, de látható.
Így nem elég, hogy nem mennek bele, hanem ha bele is mennek, akkor sem tuti, hogy hat...
Meg a multi shoot még mindíg nem szedi le a totemet, mint secondari target, csak a volley.
Vártam én ezt a patchet, de ekkora pofont azért...
De akkor sem adom fel, csak javítsák ki végre legalább azt a sok idegesítő bugot... -
Arhquis
aktív tag
Az új patch címe:
WoW 1.10 - A hunterek hajnala...
Esküszömre jogos volt, hogy gyöngítettek rajtuk, de hogy ennyire megkaszabolják a cuccaikat, ez már nekem kicsit sok...
Nem elég, hogy a csapdák most már alig hatnak, még az esetek nagy százalékában bármelyik faj/cast által láthatóvá válik!
Thx Blizzard! -
Arhquis
aktív tag
Az a legszebb, mikor már vagy lvl 50 vagy, és látod a többi karit, akikkel duelezel, vagy partyzol, meg ilyenek...
Nekem folyamatosan csordogál a nyálam a jobbnál jobb skillek miatt.
Amúgy télleg nagyon elrontotta a Blizz a karikat, mert amelyik karit elkezded, azt nem tod otthagyni, de a többi karit is ki akarod próbálni, meg a másik fajt is, meg...
És ez a szép...
Mod: Válasz Valornak
[Szerkesztve] -
Arhquis
aktív tag
válasz
Slayer Valor #1876 üzenetére
Hát az bizony igen kevés, olyan gépen nekem is szaggatott, füleg SW, meg IF.
1 gigával már nagyon jó, de haver aszondta, 40-es raid megeszi a 2-őt is -
Arhquis
aktív tag
válasz
Slayer Valor #1872 üzenetére
Asszem interface, második fül, bal fenti sarok.
De írja is, hogy mouse, ugyhogy nem tévesztheted el
Mellesleg nem a ram miatt szaggat neked SW?
Igaz én medium serveren vok, de 1G-vel még meg se röccent eddig... ( na jó, egy picit)
-
Arhquis
aktív tag
Huntenek milyen pvp beastet ajánlotok?
Jelenleg lvl 36-os vagyok. -
Arhquis
aktív tag
A bankkártya beállításainl hogyan kell írni a nevet? Melyik jön először, a vezeték, vagy a kereszt?
Mert a kártyámon nem szerepel, mert Cib netkártya, és a wow.hu foruma nem nagyon roskadozik a segíteni vágyó személyektől... -
Arhquis
aktív tag
válasz
Viktor77 #959 üzenetére
Ez nem teljesen igaz, mert a múlt héten a szerverkarbantartások után sikeresen csináltam karit BS-re és minden tökély...
Szvsz szerdánként érdemes lehet próbálkozni, mert gondolom olyankor dobálják ki a fölös karikat Blizzard-ék...
De ha nem így van, csak kövezzetek meg. -
Arhquis
aktív tag
Mindenki GC-vel gámol?
Valaki keressen meg, aki bankkarit használ!!!
Nagyon fontos... -
Arhquis
aktív tag
Hi all...
Van valaki, aki Visa Electron kártyával fizeti a havidíjjat, mert Master-re, meg szimpla Visára nincs sok kedvem, de elvileg a Visa Electron is jó, és annak a feltételei is kedvezőek...
( A payment method-nál írja az electront is... )
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest