Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
killahdrums #2506 üzenetére
sokkal durvabb mint eddig ne viccelj..+10% tohit...az minimum +5% damage magaban..threatcsokkentes kiraly instakban..+15%manaregen, ingyen instant ae, csomo egyeb cumo...fel perces ice barrier omg, hozzam se tudnak erni
-
maross
nagyúr
nekem ugyanaz megvan mint az elozo talentfaval, + 10% hit, 170armor, kb 2-3%crit erteku valami, -50% threat criticalra, ujabb 2% hit arcanere, instant ae (igen, ez nem volt kigyurva nekem), 30seces barrier...nattyon durva.
-
maross
nagyúr
válasz
TommyGun #2479 üzenetére
az egesznek annyi a titka, hogy mindenki fel szeme a kiirason van, hogy eppen kit nez, es gyorsan tud escet nyomni, vagy belemozdulni a spellbe, hogy ne castolja vegig. az se baj, ha van egy healeretek, akinek be van kapcsolva a target's target, es ha ranez vkire mt-n kivul, mar nyomja is ra a bubit.
-
maross
nagyúr
az alul repkedo denevereket ossze kell huzni, 1-2 magus leaoezza. 50% alatt a bombazokkal nem kell foglalkozni, fulldps van. ledobnak egy bombat, kiallsz a tuzbol, ennyi. csak figyelni kell. tegyetek fel bossmods-ot, kiirja hogy mikor healeli magat a boss, kick/shock/counter akarmi mehet bele.
itt egy video is [link]
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #1669 üzenetére
fura hogy 7500es 9600kozott van, 2xolyan jo procival is ugyanannyit nyom...csak nem shared a memoriaja?
-
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #1669 üzenetére
azt hogy hosszutavra nem terveznek vele, ha nem muszaj. pl orgrimmarban 2-5fps, egesz kellemetlen volt. ofkoz 800x600, full lebutitva minden. kulso tereken 10-12fps, belsokon tomegtol fugg, 15-25. wow miatt akartam lecserelni, de mar beletorodtem (ertsd van asztali gepem, nem jatszom mar notebookon
).
-
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #1667 üzenetére
en notim 1600os p4, 1giga rammal, 7500os radeon videokarival. nem egy leanyalom rajta wowozni, de nem lehetetlen...nem tudom azx200 milyen szinten van ez a 7500os, de 4000pont felett van 3dm01ben. szerintem mindenfelekepp kerj egy 3dmark eredmenyt mielott megveszed, az kiindulasnak nagyon jo..esetleg keress ra neten.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
Apophis #1313 üzenetére
azert mage-re sem kell panaszkodni. en pl marhara nem szoktam pvpzni, nem voltam bg-n kb egy honapja, mindjart elveszitem a seargent rangomat is
. azota egesz jol felszerelkeztem cuccal, tegnapelott mentem egy wsg-t, 10kill nekem, kovetkezo hordasnak 3, legjobb allisnak 3. azert eleg tap hogy 30+ yardrol 3-4lovessel szetszedsz barkit, ha meg kozel er belenyomsz 3-4 instant kasztod, legrosszabb esetben iceblock es varod a felmento sereget. hozzateszem az allis oldal nem random team volt, hanem full marshallos fickok. azt is hozzateszem hogy csunyan kikaptunk. meg azt is hogy bs-en pvp halott :>. nem kene nerfelni a maget, ugy jo ahogy van. neha elhuznak kasztok, neha visszaesnek kasztok, mage sztem pont jo.
-
maross
nagyúr
felert onyxia meg vagy 2 bwl video
chroma majd kesobb, nem kezdtuk meg el a heti bwlt
-
maross
nagyúr
''i am cant herbalist''
epp most mondta vki ventrin bs dead btw :>
-
maross
nagyúr
tegnap vegre levagtuk nefit, megy fel a video...jo hosszu, nem tudom mikorra fog felerni
. kb holnap
-
maross
nagyúr
felert egy ujabb adag video, foleg mc
-
maross
nagyúr
válasz
Viktor77 #880 üzenetére
raptornal nem vettunk eszre valtozast, eddig is tankoltuk a raptor bacsit, epic mount remenyeben
.hakkar jol megszivatott :>. tettem fel egy par masodperces videot mikor mar csak en vagyok eletben, fun reszlegben megtalaljatok :>.taktika szerintem nem sokat valtozott, random mc-zett targetet mindcontrolozni kell, es tolni kell a dps-t is, hogy 10perc alatt megfekudjon.
-
maross
nagyúr
mi a druidad neve? mostanaban mikor kis karigat gankeltem a 60as magemmel elopattant egy gnom mage aztan hozott meg egy druhidat is
. az egesz ugy kezdodott hogy kiprobaltam mennyit sebez az uj skillnelkuli kardom + nyomtam egy shrink rayt + ideztem sarkanyt meg ilyenek
. nem oltem meg senkit, de mikor osszegyult vagy 3-4 harmincakarhanyadik szintu verszemet kaptak es elkezdtek uldozni, felhpn mar meg kellett vedenem magam
. sarkanyt leutottek, megtapsoltam az illetot es el akartam huzni, de jottek utana mint a zergek
. aztan hivtak egy 60as maget, ugy mar 1:1 aranyban irtottuk egymast, aztan jott egy druid is es kilogoltam mentem aludni
.
kishunter lo mint az allat, wanddal lelovom 5%-ra, bebarizom, 100%nal megint kszedem, el akarok vegre menni, erre jon utanam es lo mint agepfegyver, nem normalisak. ilyenkor nem esik le senkinek hogy ha meg akarnam olni 2secig tartana?
-
maross
nagyúr
pve-re a remorseless a letezo legeslegeslegistenebb cucc. sv-ben a 39es rugommal 20k xp/h-val nyomulok lvl 36ota, 40ig ki se mozdulok
. + a questleadasok
. annyira jo hogy levagod, es van 20masodperced hogy odaerj a kov mobhoz a +40% ambushhoz
. aztan durr, mar megy is bele a 600as sebzes, mire az elsot ramuti felhpn van. meg aztan motivalo ero is, engem nem erdekel ha 300hpm van csak le ne jarjon a remorseless, majd gouge kozben bandagelek :>.
-
maross
nagyúr
a bossokbol dobott cuccok mindig boposak (bind on pickup, soulbound lesz), a mobok dobottak boe (bind on equip, mehet ah-ba ). needet csak akkor kell nyomni, ha felveszed magadra a cumot, vagy ha pl sajat szakmad receptje es meg nem tudod. random teammel elofordulhat, hogy mindenkinek nagyon sok szakmaja lesz hirtelen.
-
maross
nagyúr
a hangocska szinten ctraid vmelyik kis bigyoja bekattintva, vmi play sound dolog
. a csikozos dologra mar nem emlekszem, de az a rugom miatt van fent, talan a stunwatch az. utolso is talan megoldhato ctraidbol, regebb be volt teve, nekem nagyon tetszett. meg is fogom keresni holnap
. lucin kivul megvan az osszes mc bosskill, lassan elkezdem tolteni azokat is
.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
nehany honap ^^. ha csak ennyit jatszik, ne alapitson guildet. 1-1.5honap alatt aki nem tolja fel 60ra, az nincs eleget online
.
szerk: feltoltottem razor veget es broodlordot, elkezdtem ragnarost. majd lehet felteszek egy nefarian 17%-ot is, ennyire sikerult ma leverni :>. bar egy kill jobb lenne.viszont erdemes megnezni a 20%nal spawnolo ezercsillio mobot.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #746 üzenetére
en herbara eskudnek..most neztem ah-t, lenyegeben minden 20as stack noveny amire szukseg lenne 15-20g kozott van eszmeletlen..dreamfoil,mountain silversage,gromsblood, icecap..
szerk:hozzateszem a realis ara a fele, 7g-s novenyek kb.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #744 üzenetére
jo kerdes, mindketto jo love. talan szerverfuggo, kerdezz ott embereket
.
-
maross
nagyúr
tegnap feltoltottem hexxer-t is.
-
maross
nagyúr
nefarian 99%
-
maross
nagyúr
egyik guildbeli fegyvere, 18even felulieknek
[link] -
maross
nagyúr
ma csinaltam bwl elejerol videokat, razorgore, vael eddig, most jon broodlord, mondjuk az marha uncsi
.
-
maross
nagyúr
naja naja elmeletben ez csodalatos, de ha egy combaton belul 3x chargeol ram es warlord a srac, akkor ez nem teljesen igy mukodik. most normalisan felszerelt warriorokrol beszelek, nem weekend warriorokrol. hiaba van nekem is jo cuccom, elvernek neha. igaz 100hpja se maradt, de abszolut keteselyes a dolog.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
mindjart feler a zg tigrises boss videoja, 5perc
. volt egy kis technikai problema, megoldottam, most mar le lehet szedni a videokat. bar nem tudom erdekel-e vkit is, ott egy txt a fontosabb tudnivalokrol. hetvegen majd felpakolok mc-s es bwl-es videokat is.
-
maross
nagyúr
válasz
Kiskrapek13 #348 üzenetére
hm ez nem is rossz otlet. mi van akkor, ha kezdetben a 10napossal regel? es csak utana adja meg a jatek kodjat?
-
maross
nagyúr
válasz
Kiskrapek13 #344 üzenetére
hali
egy honap jatek van benne alapbol. amint beizzitod a jatekot (gondolom benne van a leirasaban), regelsz blizzard oldalan, megadod a jatek kodjat, mar el is az egy honap. a 10napos kartya az egy guest pass nevu valami, arra jo hogy odaadd egy haverodnak, akinek ha van warcraft telepitve a gepen (nem kell hozza a cd), akkor 10napig o is tud jatszani, majd ha megveszi a gamet, meg is hosszabbithatja. -
maross
nagyúr
feltoltottem a pokosat, de mar megint szarozik a tarhelyezm, az utolso par kilobyte nem ert fel..ha vki visszajelezne hogy mukodik e megkoszonnem. 30mb sincs.
-
maross
nagyúr
válasz
tjhooker464 #328 üzenetére
druiddal amig nem vagy 60, sztem reston nature swiftnessig, millioszor eletet ment, tobbit meg feralra
.
-
maross
nagyúr
válasz
BatemanX #318 üzenetére
iam superneed, mert bwl bossok tobbsege folyamatos 40yard+os aoet nyom, igaz nem veszes a sebzesuk, de egy frostboltot elkasztolasa 4-5masodperc lenne. sajna a threat csokkentes is elegge need, gondolkodom rajta, hogy szoritok neki 3 pontot frostbol. (hozzateszem 46/5 os frost/arcane voltam, de mivel nagyon uptroa oltoztem, megfogyatkozott a manam, es at kellett pakolni parat arcanere).
instant ae: meg lehet elni blizzarddal is. mikor felnyomtam 60ra, mindenki azt sulykolta hogy csak azzal lehet instaba menni, na en csak azert se talenteltem ki, es lam, vegigvagtam mindegyiket tobbszor, bwl uccso bossanal jarunk. ja es a poen,hogy az elso hely ahova kell a kitalentelt -85% speedes blizzard, az nefarian :>. raadasul rugok ellen legjobb cucc, egyszer elkapod es veguk, setalnak feled, nem tudnak vanishelni meg semmi, benyomjak a +speedet es kocognak feled 30% speeddel
. broodlord fele trashmobozas ugy nez ki, hogy warlock elkezd pukizni,nyomjak ra a szuperhealt, es csak utana kapcsolodok be, ott is siman tudom tartani a warlock utani helyet damageben.
cone of cold: 46 talenttel meg jutott ra. lassitas fontosabb, kulonben nem tudnam ubrs elejen a 3as groupokat kiirtani :>. amugy igen, permafrost meg winters chill az egyetlen ami nem hianyozna nagyon, ezen gondolkodom hogy ezt attegyem mashova, de az instant ae lenne, jol jon pvphez ( vagy threat csokkentes arcane agon, bwl)
-
-
maross
nagyúr
ma mentunk meg egy zgt, lett pokos kigyos raptoros deneveres meg egy idezo bossos video, holnap toltogetek
.
-
maross
nagyúr
most oljuk hakkart :>. azt szeretem benne, hogy kozben olvashatom az emailjeimet
-
maross
nagyúr
feltoltottem a zg pantheres boss videot, eleg kover (76mb), de elvezheto minosegu.
mire erdemes figyelni
- warlock 2 tankolos petje
- 2 lassito samli totem
- a boss neha kijelol embereket, akiket nagyon szeretnek a kis pantherek :>. pirosas ''V'' jel van a fejuk felett es a 2 totem kozott setalgatnak
- megjelenik a boss, szetloni a francba hogy minel kevesebb ''kort'' kelljen tulelni
- elvileg 3 mage frostlockban tudja tartani a panthereket, becsuljuk meg oket
- ne haljanak meg pantherek, mert morcosabb elitek poppolnak helyettuk
tigrises meg nem ert fel, de mar toltom. ha esetleg erdekel vkit mas zg mc vagy bwl boss, csinalhatok ott is videokat. nefariusrol meg nem tudok
.
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest