- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Aktív témák
-
Jarlaxle
senior tag
Hát ha ez igaz...
Eléggé ''érdekes'' módja ez a 2 frakció erőviszonyainak kiegyenlítésére. Már a szemem előtt lebeg, hogy orgit ellepik lvl10 alatti palák a kiegészítő megjelenésekor.
Ez az egész a sámánoknak lesz szopás, mert így még kevesebb hely fog nekik 1 raidbe jutni illetve fordítva.
MOD: Bárcsak soha se jönne ki ez a kiegészítő... Először a szintkorlát megemelése, aztán meg ez.A fajok is erőltetettek. Elhiszem, hogy kell még több pénz a blizzarnak de akkor már dolgozzanak is meg érte...
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Skeram leverését esetleg a bogár triót tartom még lehetségesnek, tovább nem fogtok jutni, majdha már pár hónap bwl farm volt. Sarturához iszonyat dps kell, még mi is néha beszopjuk pedig mindenki legalább fél t2be van. De a trasheket és ezt a 2 boss mindenképp érdems farmolni, főleg a repu és a mount miatt, minél előrebbre lesztek annál szopósabb lesz gyalog visszafutni (cthun 10 perc állítólag mountottal).
-
Jarlaxle
senior tag
MC-be nem vok biztos de a takika kb. így néz ki: 3x2 warrior csoport van, 2 a jobb platromon, 2 lent középen, 2 a bal platformon. Az MC-zés itt ugye nem lehet gond mert mindig van 1 backup tank. Casterek felül, hílerek pedig a lépcsőn. MC-t meg birkázni gyorsan. Nagyon egyszerű boss, ha ráéreztek.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
válasz
LucifeI2 #4599 üzenetére
Ott a pont! De ennek ellenére a lehetőségekhez képest legjobb talentelosztás nem árt. Most én is shadow vagyok, mert nem nagyon instázunk, baron 45 min runt simán végig híleltem ígyis (senki sem halt meg) egyedüli hílerként, de ennek ellenére érzem, hogy sokkal többet tudok a holy talenttel.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
válasz
szepi79 #4601 üzenetére
Minert én leadtam, elég zavaró volt hogy folyamatosan kattingatni kellett hogy menyiket mutassa. Alchemy viszont nagyon jónak bizonyult herba mellé, így leglaább a famrolt cuccokból tudom instára készíteni a potikat és nem kell rohangászni guildtársakért aki megcsinálja.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
szepi79 #4592 üzenetére
Ez meg a másik. Ezzel a talenttel alig fogsz többet sebezni, pl. 1 rugó ellen ezzel a talenttel sincs több esélyed, de most sorolhatnék fel más kasztokat is.
MOD: Ha kell tudok linkelni disc healer talentet (1 darabig énis ilyen voltam) de az nem hasonlít erre. Ez a mostani talent tényleg használhatatlan dpsre és healre is, úgyhogy sztem cseréld le.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
OMG köszönöm neked ennyit még soha sem röhögtem!
Pap SUPPORT kaszt ami azt jelenti, hogy azért viszik instába hogy healeljen. Te itt most azt mondod hogy te mekkora király healer vagy, holykat lenyomod stb., én erre próbálok reagálni, pvp részét leszarom, ha pvpzni akarsz ott a shadow.
Jól játszol? Tudod a heal agrót termel, vagyis ha megpróbálsz játszani nem csak állsz 1 helyben aggrót fogsz termelni, ennek a csökkentésére van a silent resolve.
3,5k hp és 7,1k manám van (buffok nálkül) 4/8 t2ben.
Renew= instant, sőt még heal is!
Greater heal? Elárulom tapasztalt barátom rank3as healt spammolom és néha flash healt, a rank3as healem nagyobb mint a flash heal. Jó talentekkel ez überel. Ha a ti holy papjaitok gerater healt spammolnak (ami kizárt mert ennyir enem lehet vki hülye) akkor grat neki nem csoda hogy jobban állsz manából.
Mutass akkor kérlek nekem olyan pap setet amiből összelehet hozni 12k manát. -
-
Jarlaxle
senior tag
Sztem te nem nagyon értesz akkor a kasztodhoz, már bocs. Kijártam MCt,BWLt, AQ40et és hílelésre a mostani talentem a legjobb, nem egyenletek alapján mondom hanem tapasztalatból. 600 mana lófasz azon nem fog semmi múlni, papokra a druidák rakni szoktak ált innervatet, mana poti, nigh dragons breath, mana tide/spring+mana rengenes cuccok, ezeket mind lehet használni nem viccből vannak.
A telentfád meg elég vacak márt nem azért, de hogy ne a levegőbe beszéljek indoklok is: +pajzs fölösleges nem éri meg a 3 pontot, martydoom úgyszintén, silent resolvera kéne 5 pont nem is értem enélkül hogy lehet 1általán bármilyen talentfát csinálni alap dolog lenne, inner fire szintén fölösleges, nem tank vagy nem kell armor, power infusion, force of will szintén a felejtős kategória(remélem nem hiszed azt hogy a force of will a gyógyíto spellekre is ad critet), holy reach searing of light szintén fölösleges te nem dps vay hanem healer, a renewet meg illene kimaxolni.
Azt se értem miből gondolod hogy olcsóbban hílelsz mint 1 holy amikor 1 pont van a mental agilityn. Ugyanolyan felszerelésben _soha_ nem fogsz te ugyanúgy hílelni mint 1 holys társad, és jobbakat se fogsz critelni.
''a: nyomom a 3-mas gombot folyamatosan és micsoda eredmény 90% alá nem esik az MT hp-ja. A heal nem itt kezdődik és nem is itt ér véget.''
Kérlek magyarázd el miről szól akkor a heal ha nem arról hogy a tankot (ddt, attól függ) max hp közelébe tartsd? Papnak pont ez lenne a dolga illetve hogy jó időben pajzsokkal lássa el a tankot (broodlord stb).
MOD: Elfelejtettem írni: sőt még pont az hogy a holys társad fog kijönni jobban a manából hiszen ugyanannyi manáért többet hílel és a manakülönbség elenyésző.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Fölösleges minden papnak kitalentolnia a spiritet, ha 1 raidbe 1 spiritet tudó pap van az már elég, és ha a spirit buffra mennék akkor nem tudnám kitalentolni holyn azokat a dolgokat amik szvsz fontosak.
Így átgondolva szvsz ez a legoptimálisabb híler talent a kút pontot lehet mental agilityre rakni ha nem kell vkinek. [link]
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
válasz
szepi79 #4563 üzenetére
Én ezt a talentelosztást használom:[link]
A kútat is kitalentoltam, szvsz 1 pontot megér. Ezen még lehet persze variálni aki olcsóbban akar buffolni az levesz 1 pontot a kútról és 2t vagy a healing focusról vagy a holy specről,és átrakja a mental agilityre,így akkor ki is jött az emlegetett 21/30, de szerintem ez a legoptimálisabb elosztás, aki nagyon kút ellenes az rakja azt az 1 pontot az improved PoH-ra.
MOD: De még azt se tartom elképzelhetetlennek, hogy az aoet nem talentoljuk ki hanem annak a pontját az improved pohra tesszük és még lecsípünk máshonnan is 1 pontot, így 20%al olcsóbb a poh. Van 1-2 helyzet amikor nagy szükség van a pohra míg a holy nova csak jól néz ki de gyakorlati haszna nincs (max bgbe).
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Életem egyik legizgalmasabb AVját játszottam ma. Allysok már a főbázisunknál jártak amikor a Shiver elit kommandója befoglalta a stormpike gy-t és aztán mivel sokan jöttek oda ezért elég izgalmas kis küzdelem alakult ki, a pálya 2 felén is ment a csata. Vikthor amúgy sry a sok mind controlért, csak kiváncsi voltam meddig bírod tankolni Vandaart de aztán vmelyik hordás behúzta előbb.
-
Jarlaxle
senior tag
Megtanítottam öcsém AVzni és virágot szedni, úgyhogy ezentúl akkoris jönni fog a pénz meg az av repu amikor épp dolgozok délelőtt.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Faster:
Ha bántóan hangzott akkor bocsánatot kérek, nem sértésnek szántam azért van ott a szmájli, örülnék ha továbbiakban is hozzászólnál az irományaimhoz.
Apophis:
Aq40 staff: eléggé ritka drop a q item és nagyon sok dkpért viszik, jópár hónapnyi játék alatt tudsz csak annyit összeszedni. Cthun mace egyenlőre szintén eléhetetlen, mivel nem öltük még meg. Az offhandet meg említettem is egy előző hszemben, majd arra fogom cserélni az AVs offhandet de addig nagyon jó kis alternatíva és majdnem olyan jó is:
Blessed augur staff: 23stam,24int,145HD,15manaregen VS. mace:11int,90HD,4manaregen+AV offhand: 53HD, 3manaregen
Ha beszerzem még a sartura mightot is akkor közel olyan jó lesz és sokkal kevesebb dkpból megúszom.
Szepi79:
Igen igazad van, énis ismerek hasonló arcokat. Amikor a mostani bwl/aq40/naxxot csináló guildbe kerültem már megvolt a majd full t1 ami több hónap mczés után lett meg, eddig ebbbe a guildba 3 hónap alatt 3db cuccot lootoltam 40es instából, szóval szó sincs 1 insta alatt való felszerelésről.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
-
Jarlaxle
senior tag
Negyed éve már megvan kb. a benediction, de abban az összetételben amit én mutattam alapból több healing +om lesz. Emellett nekem a benin 22 intes encsant van, ezen a macen 55 heal upos lesz, így lesz farmolós fegyóm és insta fegyóm is. De azért köszi, hogy 1 lassan full t2 papot tanítani akarsz.
Ez a wand elég ritka drop, én már hónapok óra járok bwlbe, egyszer nem látam még. Ez a kettő közül lehet még választani, bár én inkább az elsőre szavaznék (ez van nekem is):[link] [link] -
Jarlaxle
senior tag
válasz
szepi79 #4292 üzenetére
Igen egyetértek veled, de ha a srác dps kasztot akar indítani akkor nem árt tudnia, hogy melyik csinál nagyobb dpst, valszeg nem az ss és a healthstone lesz ami eldönti, hogy mage vagy lock lesz belőle.
Ha belegondolsz lvl70en tök fölösleges lesz kiteolni. Mi már mostis lenukeoljuk a légiósokat és a mageket, egyedül a sárkányokat kell kiteolni. Lvl70en nem hiszem hogy gondot okozna még +ba a sárkányok leölése. -
Jarlaxle
senior tag
Megmondom őszintén nem mélyedtem el annyira a takikába, ált a takikáknak csak a papra vonatkozó részét tudom. Kb. annyit tudok így elmondani, hogy folyamatosan jön egy lvl61es elite add amit le kell gyakni és a meele dps csak ezután mehet gyakni be a bosst de eztis csak korlátozott idejig mivel a bossnak van 1 nagyon erős aoe mérge amit bizonyos idközönként felrak, és ezt foylamatosan rakja és a tank is kihal már ha 3 van egyyszerre rajta, illetve ilyen tüskék jönnek elő amik feldobják a fenébe az embert és ráadásul sokat is sebeznek. Pont ezért nem lehet elég sokáig dpselni a bosst és így elég sokáig elhúzódik a fight.
-
Jarlaxle
senior tag
Igen, régi guildemben, akikkel MCt gyűrtük végig, ott is jópár dd warri járt az élen. mostaniban már nincs is mc viszont itt egyáltalán nincs dd warri, valszeg ha már a többi dps kaszt tier2be lesz öltöztetve akkor a dd warri már nem fog tudni annyi dpst produkálni, bár ebbe nem vagyok biztos, mivel mint mondtam nincs dd warri nálunk.
Vael után gyerekjáték lesz Chromaggusig, persze viszonylagosan. Szerintem ha így haladtok szeptember fele elfekszik nefa, a kieg meg csak lehet jövőre jön. Aztán majd jön több hónapnyi bwl farm, közbe meg egy kis aq40, esetleg nax, bár aq40 szerintem nem éri meg a sok szenvedést, inkább naxra koncentráljatok, pl. Anub'Rekhanhoz (pókos rész első bossa) nem kell akkora nagy dps, inkább skill kell, meghogy mindenki tudja mit kell csinálni, kb. fél órás ha nem több a harc ideje.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
válasz
sasa311 #4277 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy mage high-end instába nagyobb dpst csinál mint lock. Persze közel hasonló szintű felszerelésbe. De szerintem maget nehezebb is felhúzni 60ra, főleg ha az első karid lesz. A kaja-pia készítés és a teleport szintén a mage mellett szól.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Én pl. egyáltalán nem várom a kiegészítőt. Persze új fajok, új területek blabla. De elkezdődik megint a lvl hajkurászás, illetve mi lesz a mostani instákkal? 20 fős csapatok fognak nexus crystalt farmolni Mcből? 1 órás bwl runok lesznek 70es karikkal? Pont az a jó ebben a játékban, hogy 1 jó guilddal szép lépésben lehet végighaladni az instákon. Mi lesz a kieg. után? Kék 70esek járnak majd bwlbe? Ezt csakis azzal lehetne megakadályozni, hogy azt a bizonyos epik qt ami a lvl61hez kell eléggé nehézre csinálják, magyarul nem baront kell hozzá ölni hanem mondjuk nefariant, de ezt persze nem fogják megcsinálni mert akkor nagyon sok ember elesik az új lvlek szerzésétől. Mégha nemis nefariant de legalább nagyon remélem ragnát meg kell ölni ehhez a qhoz.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
BatemanX #3517 üzenetére
Úgy gondolom, hogy razorgore és vael egyfajta beavatás bwlbe: mindenkinek a maximálisat kell adnia és tudnia, hogy mikor mi történik. Nem véletlenül akad el sok guild vaelnél és több guildról is tudok akik emiatt oszlottak fel mert vael nem ment le. Vael után bwl ''sétagalopp'' egészen Chromaggusig. Bwl-be nem lesz több ilyen trükk mint razorgorenál. Másrészt én nem csak a lootért játszok, szeretem az izgalmas csatákat, ahol a maximumot kell adnom. Úgy néz ki hogy akik razort bug kihasználásával verik le nem így gondolkodnak.
MOD: Ezt azért írom le, hogy adjak 1 másik választ is a Miért ne kérdésre.
[Szerkesztve] -
Jarlaxle
senior tag
Tegnap este megfektettük Onyxiát 14 emberrel és ebből is csak 4 ember halt ki a végére.
KÉP: [link] -
Jarlaxle
senior tag
válasz
Wolverine #2863 üzenetére
Eddig csak olvastam a topikot de most hozzá is szólok.
BSen ha magyarokkal akarsz játszani és high-end instákba járni akkor alli oldal, amennyiben nem okoz gondot az angol nyelv akkor a horda oldal. Horda oldalon kevés a jó magyar klán és nem egyszerű bekerülni, míg allis oldalon jópár komoly magyar guild van.
Pls vmelyik moderátor írjon fel engem is az első hszbe levő listába.
Sheppard-Horde-Bloodscalp [link]
Köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest