- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Benedentino
csendes tag
válasz
killahdrums #4160 üzenetére
ok... BloodScalp...ugy hallom ott sok a magyar!! ez igaz?
-
Wolverine
félisten
válasz
killahdrums #4144 üzenetére
egy mage, aki sosem használt staffot???
-
szepi79
őstag
válasz
killahdrums #4144 üzenetére
[link]
ez az enyém. csak valamiért nem akar frissülni. (ehhez képest annyi a változás, hogy már megvan a nemesis gatya, exalted lettem ZGvel => vállason +18spell dmg enchant + a neck is lila lett.) -
anulu
félisten
válasz
killahdrums #2622 üzenetére
újra beállítottam, de azóta nem próbálták, és attól félek, hogy a 7végén már nem is fogják
ha forma-1 időmérő végéig nem próbálkoznak vele, akkor veszek egy GC-t, különben esélyem sincs, hogy holnap MC-be mehessek
-
maross
nagyúr
válasz
killahdrums #2506 üzenetére
sokkal durvabb mint eddig ne viccelj..+10% tohit...az minimum +5% damage magaban..threatcsokkentes kiraly instakban..+15%manaregen, ingyen instant ae, csomo egyeb cumo...fel perces ice barrier omg, hozzam se tudnak erni
-
killahdrums
senior tag
válasz
killahdrums #1991 üzenetére
Na elolvastam a fórumot, hát...
A L2P tábort erősítem. -
F-ECT$
titán
válasz
killahdrums #1983 üzenetére
Olvass fórumokat. Pl ony elnyom 4-10 DB-t phase 2-ben, leüti a totemeket phase 3-ban.
-
Arhquis
aktív tag
válasz
killahdrums #1980 üzenetére
Szvsz az hogy Shadowmeldből lehetett aimedelni, télleg szemétség volt, de ez egy faji dologból származott. Ennyi erővel nyugodtan elvehetnék a taurenek +HP-ját is...
És télleg jogos, hogy gyöngítettek a trappen, nem is azzal van a gond, hanem hogy 2-őt egyszerre gyöngítettek rajta.
Vagy legyen gyöngébb, de láthatatlan, vagy legyen ugyanolyan erős, de látható.
Így nem elég, hogy nem mennek bele, hanem ha bele is mennek, akkor sem tuti, hogy hat...
Meg a multi shoot még mindíg nem szedi le a totemet, mint secondari target, csak a volley.
Vártam én ezt a patchet, de ekkora pofont azért...
De akkor sem adom fel, csak javítsák ki végre legalább azt a sok idegesítő bugot... -
F-ECT$
titán
válasz
killahdrums #1980 üzenetére
Azért eléggé érdekes lett ez a peccs:
-shadow priest még tovább erősödött, pedig eddig is az egyik legjobb pvp cast volt
-holy priest is tud sebezni, ez nagyon jó, kérdés, hogy akkor miben kell komprumisszomot kötnie, ugyanis így pve-ben és pvp-ben is jó lett, pedig a többi castnál azért valamilyen szinten választani kell a 2 út között
-shadowmeldből aimed shot tényleg imba volt, de ahogy elnéztem a sebzés is radikálisan csökkent. Ekkora nerf szerintem nem járt a huntereknek.
-a horda oldal pve szempontjából iszonyatosan nehéz lett. A pala buffokat/spelleket/aurákat nem tudják leütni a mobok, nem úgy, mint 1.10-től a sámán totemeket. Fasza.
-emelett a raid insták is nehezebbek lettek, szóval gg az új guildeknek, akik most kezdenék onyt/zgt/bwlt..
[Szerkesztve] -
ciao
senior tag
válasz
killahdrums #1904 üzenetére
csak tudni kell játszani ez igaz csak nem mindegy menyi ideig tart egy run ha csak a hiányzó set darabért megyek mert 10en biztos rövidebb ideig tart nerf ide vagy oda, és az első 2-3 run még izgalmas meg jó, de a 10. már nem az ha más viszi vagy nem az esik ami kell
-
ciao
senior tag
válasz
killahdrums #1897 üzenetére
az igaz vagy csak rémhír hogy az 1.10-ben 5 fősek lesznek a high lvl insták?
és tudja valaki mennyi az időeltolódás az amerikai és a francia szerverek között amcsiknál most tolják fel az 1.10 et és, hogy náluk meddíg tart talán lehet következtetni arra nálunk meddíg fog -
válasz
killahdrums #1897 üzenetére
a fene egye meg...akkor megint mennem kell kuncsorogni patchért
-
Darth_Revan
veterán
válasz
killahdrums #1736 üzenetére
Oks,várom
-
F-ECT$
titán
válasz
killahdrums #1756 üzenetére
Igazad van, mi eléggé HC-k lettünk, de ti meg pénteken-szombaton csináljátok a nagy raideket, amikor lehetne menni szórakozni, nálunk meg pont a pénteken/szombaton nem szokott elég ember lenni, így a szombat az egyik szünnap
-
F-ECT$
titán
válasz
killahdrums #1743 üzenetére
Heti 2 raid nap? Mit csináltok a többin?
És hogy itt is kiörüljem magam: 15 nappal első Chromi ölés után megfektettük Nefát! Mindezt az első potis/buffos próba alkalmával(Azért előtte volt kb 30-40 nem potis wipe
)
-
F-ECT$
titán
válasz
killahdrums #1741 üzenetére
Ez akkor is sántít. Mit farmoltok az 1. bosson? A bracereket? Azoktól nagyon kicsit lesz erősebb a raid. Ha meg már meg tudjátok verni az elsőt, akkor érdemes próbálni a másodikat...
-
F-ECT$
titán
válasz
killahdrums #1731 üzenetére
''csak azért nem megyünk tövább mert még gyúrunk a cuccokra'' - peeersze
Vael bácsi az egyik leggecibb boss az egész játékban, mi már vagy 10x vertük, de eddig összesen 1x sikerült wipe nélkül, elsőre verni...
-
Darth_Revan
veterán
válasz
killahdrums #1731 üzenetére
Igen,ez volt a taktika az 1.9 patch előtt,de az 1.9 patchben Hakkar megváltozott
Ahh,ha nem változtatják meg ilyen nehézre,akkor többet értek volna el,mint ezzel,mert ennek sok mindneki nem örül
Max azok akik Nefarius-t farmolgatják és így örülnek az új ''kihívásnak'' ...
-
TommyGun
őstag
válasz
killahdrums #1719 üzenetére
Engem tulképp az érdekelne hogy a +10 talent pont amit a BC tesz majd lehetővé azzal most mi lesz...szal ha kijön akkor totál átalakulnak a talentfák vagy nemes egyszerűséggel +10 pont ahova akarom a mostani fán ? Mertha átalakulnak a talentfák totálisan akkor az kibaszás azzal aki nem veszi monnnyuk....hameg nem alakul át akkor az azt jelenti hogy két talentot szinte fullra fel lehet tölteni..ugye 61 talent pont...
-
válasz
killahdrums #1721 üzenetére
voltam ice barrieres frost mage 33/18 arcane, most meg 31arcane 20 fire. de lehet 30/21 leszek a végén fire/arcane még alakul, scak már 25g a tanulás
-
válasz
killahdrums #1719 üzenetére
ja...de rugokat marhán ki nem állhatom
de multkor volt egy vicces jelenetmegléptem egy 60as és 55ös rugo elöl...n00bZ
furbolgokat aoe-ztem és mikor befejeztem kb 3/4hp 1/4mana vagy kevesebb. látom 55ös előttem stealthben áll, gondoltam csak néz hogy milyen ügyes vagyokerre jön hátulrol a 60as haha, frost nova és álltak egy dbig én meg repültem is onnan.
nagyon nem csípem ha farmolós helyen gankerkednek a tetvek, hordát illetve allyt is beleértve... -
válasz
killahdrums #1434 üzenetére
fél6 óta tuti nincs akkor jöttem fel netre
-
anulu
félisten
válasz
killahdrums #1229 üzenetére
grats!
-
válasz
killahdrums #1218 üzenetére
hunstars bwl-ben volt/lett volna
vmi gebasz volt ma én silithusba voltam mikor world server down lett
mod: nem mc, bwl =)
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
killahdrums #940 üzenetére
Mea Culpa. Mint írtam nem 100%, ezek szerint mégis lehet reménykedni
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest