Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4984 üzenetére
némileg gondolkodtam is. akinek van rá pénze, az igyis-úgyis megveszi, itt aza kérdés, hogy akinek nincs rá pénze, az abbahagyja-e, vagy nem. és ez a lépés azt segiti elő, hogy abbahagyja.
-
sasa311
veterán
válasz
Andras6800 #4986 üzenetére
Ezt te kicsit kerevered az arab emirátusokkal!
Amerikában attól, hogy amerikai vagy, éhen is dögölhetsz, ha nem fizetsz TB-t hagynak megpusztulni a kórházba.
Ettől függetlenül az a cirka 40-50$ nem pénz a wow felvevőpiacának 70-80% számára. -
LucifeI2
őstag
válasz
Andras6800 #4990 üzenetére
Rugók,magek erre vannak.... shadow priestek
-
válasz
eddig ugy volt hogy keig nélkül el lehet menni lvl70re de ők ne mtudnak lemenni az uj instákba és uj területekre illetve nem indithattnak az uj fajból. ennyi a kiegészítésem
-
Gazala
aktív tag
Erre csak annyit lehet mondani, hogy nem kötelező megvenni, de nem árt...
-
Andras6800
senior tag
-
Viktor77
titán
válasz
Ja, megint a magyar valóságot hozzuk példaként.
Külföldön ez a kieg semmi pénz, alapból megveszi aki játszik, ez ott alap. -
Andras6800
senior tag
válasz
szepi79 #4983 üzenetére
Te elgondolkodtál már ezen, vagy csak olvastad a híreket, és tudomásulvetted?
Szerinted hányan vennék meg a kieget, ha lenne nélküle is lvl70?
Feleannyian sem, mint ha nincs nélküle! Így, aki nem veszi meg gyakorlatilag meghal LVL60-on! Nincs Guild, amelynek kéne instázni..., bg-n szintén nincs esélye semmire!Blizz hülye lenne ezt elszalasztani, és ez nem szivatás, hanem üzlet! Ők csak a $-t látják, azt, hogy mi csóró magyarok mit szeretnénk, mitől éreznénk jobban magunkat nem!
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4982 üzenetére
nos nem igazán. eddig az volt az álláspont, hogy kieg nélkül is felkúszhatsz 70re.
gondolj csak bele, mit jelent ez, hogy kieg nélkül maradsz 60.
pvp szerveren nincs semmi esélyed (biztos lesz pár vicces vérpistike, 5-6 fullepixx lvl70 ott áll mondjuk ZG bejáratánál és a 20 fős partikat agyonbassza, mer fun.) valószínű ha engednek felmenni 70re, akkor is hátrányban vagy, de így még a látszatát is eltüntetik annak, hogy akármilyen alacsony szinten ki lenne egyensúlyozva a játék a kiegesek és kieg nélküliek között.
az rendben van, hogy blizz érdeke, hogy minél többen megvegyék a kieget is, de ezt nem úgy kell elérni, hogy halálba szopatják azt, aki nem veszi emg (mert akkor sokan abba fogják hagyni), hanem hogy aki megveszi, azt jutalmazzák. -
Wolverine
félisten
Kieg nélkül nincs lvl61... [link]
-
szepi79
őstag
válasz
Polacheck #4978 üzenetére
Mi néhány bossnál manaszívásra is használjuk a lockot. Sőt, szinte minden bossnál, amelyiknek van manája.
az elején még mi is minden bosst leszívtunk ( a szó nem szexuális értelmében véve), de aztán a sok gyakorlás után egyre többnél hagytuk a szivást a picsba és letoltuk izomból. (és ha healelni akart, akkor mindenféle megszakítás jött, aki renew-t rak magára, annál dispell)
két kivétel van, ahol még most is manát kell szivni: Jindo-nál, illetve a tigris bossnál a manás add-ot. a többieknél nem gáz, ha van manájuk. -
Andras6800
senior tag
válasz
sasa311 #4974 üzenetére
Ahoz, hogy bejuss, nem kell semmi, de nagyon jól teszed, ha elmész egy szigetre STV északnyugati részén! Ott kapsz Q-kat ZG hez, amik jó cuccokat hoznak!
semmi addon nem kell, de CT-RaidAssist kell minden nagyobb instába, és ha letöltöd a cosmos-t, az nagyon hasznos, és 10 perc vesződéssel be tudod állítani! Majd BAT bossnál mondjad, hogy warlockok, meh papok igyák a manáját, avval érvelve, hogy késöbb ne healelje magát!
A DKP-t neked, csak nézni kell, hogy mennyit költhetsz! -
AlyArkhon
őstag
Király a game
, jól kitalálták , a grafka is hozza a Warcraft hangulatot , egyszóval tetszik ..
De azért valamit megjegyeznék ( a grafika lehetne még egy picivel fullosabb ) -
Viktor77
titán
válasz
sasa311 #4974 üzenetére
1. Nem kell.
2. A vezetők dolga.
3. Nem kell semmi extra, csak ami minden raidhez kell, a CT_Raidassist és CT_Bossmods. Curse-gaming.com-on mindkettőt megtalálod (egy helyen vannak).
4. Mivel banishelni nincs mit, így csak dps-elned kell amikor mondják. Bizonyos bossoknál fearelni, szintén mikor mondják.
MOD: Most kapcsolok, az idézős boss felé lehet bizonyos mobokat banishelni, sőt befogni is, ezeket majd úgyis mondják. -
sasa311
veterán
Ma bekerültem egy nagyobb klánba, akivel kezdenénk ZG-t farmolni, de nem akarok nagyon lámának tűnni, úgyhogy inkább itt kérdezek pár dolgot
Szóval ZG-hez kell valami kulcs / repu ilyesmi?
A DKP vezetése a guild vezetőinek a dolga vagy fel kell raknom hozzá valami addon-t?
Mi az az addon, ami elengedhetetlen egy ZG run-hoz? (warlock vagyok, amúgy csak a koordinator addon van fenn)
Mi a legfőbb dolga egy warlocknak ZG-ben? -
DopeBob
addikt
válasz
Andras6800 #4971 üzenetére
áááá nem is
-
AlyArkhon
őstag
Oh ----hmmmm-mmúúúúúúúú .....
Még egy óra frissítés , és minden kiderül ...... bruha - hammaaa hammaa
Csak nehogy ez is megfertőzzön mint az EQ2-őőő ----- ... ,mert akkor az asszony levágja a tö..... , akarom mondani a karjaimat .. -
AlyArkhon
őstag
Elöző hsz-em tárgytalan , mert megvan a megoldás ..
Thx . wolwerine -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4961 üzenetére
az ügyintézők nemcsak az accountellopással foglalkoznak, sőt megkockáztatom, hogy talán azzal a legkevesebbet. számlázással, mindennapos dolgokkal főleg. és sokba le merném fogadni, hogy túl vannak terhelve.
egyébként az általad leírt adatoknak elégnek kellene lenniük. -
LucifeI2
őstag
válasz
szepi79 #4946 üzenetére
Igen, most az a különös helyzet állt fent, hogy még emlékszem is rá, de mégsem az .
Mert csalóka kérdést tettem fel, és ezért nem ugrott be a válasz, de most már szinte tisztán emlékszem de egyszerűen nem jó, és ilyenkor kibaszott ideges az ember
Sztem nem lopják el olyan sok embernek az accountját, és hát baszki ha egyszer megvettem és elfelejtem nem mondhatják hogy bocs nem segíthetünk, nem értem hogy a CD kulcs meg az összes adatom miért nem elég :S
Andras6800 : Nincs nyomtatóm
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
Sziasztok , valaki tudna nekem segíteni ??
Letöltöttem a WOW kipróbálható verzióját , de nem tudom hogy hogy kell 10 napos accoutot kreálni ....
Please help valaki .. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
O.O
Az árnylovagok elvette a kedved? Néztem egyébként, kegyetlen sok ember hagyta ott a gildet. Mestermággust, archiemnadot, és még sok más embert láttam az EG-nél, Hollymoon hozzánk jelentkezett, Darf szintén hozzánk jelentkezett, őt fel is vették, de majd meglátjuk...
Sajnálom, ha abbahagytad, jó volt együtt kalandozni -
válasz
Andras6800 #4947 üzenetére
folyamatosan lehet persze, csak már elkezdtem gyüjteni
-
Andras6800
senior tag
válasz
LucifeI2 #4942 üzenetére
Nem azért, hogy kötöszködjek, és sajnállak is, de eléggé el******d a dolgot!
Először is nem vetted át egybő a pénzt, ez még oké, megesik egy kis ilyesmi mindenkivel, de az, hogy nem tudod a titkos kérdést....
Amikor én regisztráltam direkt írták, hogy: ''nyomtassa ki ezt az oldalt a regisztrációs adataival, és őrizze meg!'' Nekem azóta is megvan a wow-os dobozkában!
[Szerkesztve] -
Andras6800
senior tag
A karikat lehet késöbb is feltetetni az oldalra? vagy az is lehetséges, hogy most felrakatom, az Allakhazamos linket, meg késöbb csatolod?
érdekes, hogy mikor bjelentkezem Allakhazamra, azt írja, hogy nem jeleníthetők meg a karik. Így, csak az otthoni gépemről tudom elküldeni a linket -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4942 üzenetére
igen, jól látod. ha elfelejted az utolsó mentsvár kódját, akkor cseszheted. pedig acc kreálásnál még ki is hangsúlyozták, hogy ez fontos.
de most őszintén, te hogy oldottad volna meg az ő helyükben a problémát? az nyilvánvalóan nem járható út, hogy minden 1000 user mellé odarakjanak 1 ügyintézőt, mre akkor 10x ennyi lenne a havidíj, tehát valamilyen automatikusan működő megoldást keress. -
Vikthor javítva, Többieket meg akik még nem küldték privátban a karijaikat kérem küldjék el és a megadott módon kérem szépen:
Szerver neve - Ph!-s neved - Horda/Szövetség - Karakter neved - Profilod linkje (wow.allakhazam.com, ctprofiles.net ezekre az oldalakra feltölteheted a karaktered statjait, tárgyait cuccait hogy másnak mutogathasd)
köszönöm.
szerk: Vikthor majd privátban pls mondd el hogy kell ctprofiles-ra megcisnálni karikat mert próbáltam de nem nagyon jutottam sehova seplusz még a dark wind-es klán jelszot is küldd el pls mert nemtom
ja meg asszem nem voltál online amikor kiöntöttem a bánatomNem tudok albiba menni mert a nőci kauciót akar 2 honapot, ami azt jelenti hogy aug elején 67et kéne letenni fejenként. nekem még menne de havernak nem
ezért nem fogok tudni dsl közelébe jutni és várhatok míg a faluban lesz
többiek mondták hogy elférek, remélem hogy így is lesz, majd még beszélek mage off-al és remélem nem lesz gond belőlem
mondjuk egy plusz enchantert nyer a csapat meg amiben tudok segíteni segítek ahogy erőm telik.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz
dilipok #4919 üzenetére
El lehet.
Egy régi haverom űber-brutál módon wowozik, kb nem is él. Már minden kasztból van 60-as karija, full T2, anyámkínja, szóval nagyon a szeren van.
Ő neki is lopták már el kariját (nem is egyet).
Amit mondott, hogy lehet valami vírusféleség, ami mikor elindítod a wow-ot, akkor menti, hogy mit gépelsz be, és azt továbbküldi a vírus gazdájának, ő megváltoztatja a passt és eladja pl Romániába. Bár nem értem, hogy miért nem küld az e-mailre a pass változásról a Blizz valamit
Erre az ő javaslatára én úgy lépek be, hogy kopi-pésztelem a felhasználónevet és a jelszót egy olyan névtelen txt file-ból, amibe randomra generált szöveg vanabszolut biztosra megyek.
A másik amit mondott, hogy soha ne játszak internet kávézóban. Ezt nem részletezte, de el tudom képzelni
Ellopott accot blizztől visszaszerezni kétséges, ami pedig másodkézből van ugye lehetetlen. -
Arhquis
aktív tag
válasz
LucifeI2 #4936 üzenetére
Titkos kérdést nem lehet megváltoztatni.
Ha azt meg tudnád szerezni, akkor minden rendben lenne, mert akkor a mail címedre dobna egy regenerált passt, hisz a mail cím sem változtatható!
Amikor beregelted az accot, azóta volt win reinstall?
Mert ha nem, akkor csörögj rám, és elmondom, mi a teendő, mert pár napja én is így kotortam elő a választ... -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4934 üzenetére
emlékezz vissza a titkos kérdésre&válaszra. ezen kívül csak azt lehet csinálni, hogy pár tar fejú és kigyúrt uriember és egy 4 éves pitbull társaságában begyőjtöd az összes illetőt, aki sáros az ügyben, és egyesével vered le a körmöt a lábujjaikról, amig az egyik meg nem törik.
én maradnék az a, változatnál, a b, túl durva és nem is teljesen törvényes. -
LucifeI2
őstag
hát nemtom, steambe meg lehet változtatni a titkos kérdést, tudom hogy elbasztam mondtam is, tanultam belőle, de azért blizz is annyira segítőkész a kis előre megírt leveleivel amiket küld.
dilipok: új acc szóba se jöhet.... fél évet játszottam a papommal és amikor pvpztem napi 14 órát játszottam... többet ér ez egy üres accnál.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4922 üzenetére
már ne haragudj, de itt te voltál a ludas. csak úgy szabad bármit is eladni, hogy azonnal átveszed érte a pénzt. persze, nagyon nem volt korrekt a srác részéről, hogy ezt tette, de lényegében te engedted meg neki.
ja, és asszem van pár dolog, amit nem lehet megváltoztatni, úgymint account tulaj neve, titkos kérdés, emailcím...
ha meg lehetne változtatni a titkos kérdést, akkor rohadtul nem lenne értelme.
szerk: látom páran megelőztek
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
én is... de ilyen nemtörődöm gazdagfasz ember a világon nincsen... tehát így fel sem tudom fogni... áhhh ha megint eladom elmegyek hozzá személyesen aki megveszi és én írom be a kódot, megnézi és ha kell neki ott helybe kifizeti, ha nem akk nincs üzlet... legalább tanultam ebből.
-
válasz
dilipok #4919 üzenetére
egyszerűen trójaival.
keyloggerekkel. stb
vannak olyanok amit olvastam wowhun hogy egy srác kapott egy emialt amiben hirdettek aranyat ilyesmi és tovább küldte blizznek, 1-2 nap múlva kinn volt wow.hu-n az accountja jelszavastul mindenestül, szerencsére egy jó ember vette észre azonnal megváltoztatta a jelszót és elküldte a tulajnak.
sokféleképpen lehet csak én nemtok bővebben egyről sem nyilatkozni
vírus írtó, tűzfal párossal nem lehet ellopni cuccodat, adj neki nehezen feltörhető kódot (k5Ghzc43fg) <- ilyesmit kb és soha ne add ki másnak. blizzardos fiúk SOHA nem kérik el a jelszavad. -
LucifeI2
őstag
válasz
Arhquis #4921 üzenetére
Jah, de elfelejtettem
Vagy ha azt meg lehet változtatni, akkor megváltoztatták =p Az ellopásról meg ez egy kibaszott hosszú történet egyszer már leírtam vkinek MSN-en szal beámsolom, lehet kicsit zavaros lesz mert akkor is ideges voltam
(18:02) Lcfr: szal, van ez a gyerek málónak hívják, megkérdeztem hogy kellene-e neki ő meg mondta hogy ja. Szal mondta hogy aznap este be is mehetnék a pénzért... áh mondom már késő van, nem volt kedvem bemenni már. (legnagyobb hiba volt) Szal aztán így 1 hétig halogatta a pénzt.... aztán 1 hétig korházba voltam... aztán 1 hétig megint halogatta... utánna azzal jött hogy én vok a hibás, mert korházba voltam ( LOL?! ) és ő oda akarta adni de nem tudta, és elköltötte. Pár nap múlva már azzal jött hogy lehet hogy nem is kell neki mert nem is akar wowozni, nah mondom bazdmeg. Aztán mondtam hogy figyelj kisgyerek, már megkötöttük az üzletet.... szal csak rábeszéltem... de közbe kiderül hogy csak azért tudtam mert ő eladta a másik haverjának aki ugyan olyan megbízhatatlan geci... szal aztán 1 hétig mondta hogy neki is tartoznak meg balblabalablab már kibaszott ideges voltam! Aztán egyszer csak gondoltam belépek már a karimmal... nézem kód megváltoztatva ja mondom jó, még egy fillért se fizettek de kódom az már nincs... aztán mondtam neki 1 heted van hogy kifizesd. (közbe olyan 4-5 találkát mondott
már le
folytatom
(18:06) Lcfr: aztán mondta hogy jó ok, addig meglesz tuti... pff eltelik az 1 hét. vki épp bent volt a karimmal, (amúgy ez a vki meg a legjobb haveromnak akrta megvenni a kariját de neki se fizette ki szal haver sem adta el inkább) és legjobb haverom mondta hogy ír neki hogy kéne a kód... aztán kiderül hogy nem máló van bent, akkor kezdtem már furálni... felvett a gyerek és elmondta hogy ő megvette málótól nah mondom roflmao öt kurva pipa voltam osztottam mint a szar... mondtam neki hogy estig még van időtök... jólvan este jövök haza persze a gyerek már nincs MSN-en de máló még fent van szal kérem tőle a kódot, megad egyet de nem jó... azt mondja tuti haverja megváltoztatta... -.- ott már kavarták a szart, jó másnap kérdezem haverját, azt mondja ő aztán nem tudja nah mondom lololoolool azt mondja nem tud belépni mert vki megváltoztatta.. és ketten tudták azt a kibaszott kódot, és ilyen átlatszó szarsággal jöttek!!!! rofl! jólvan mondom akkor derítsd ki de kibaszott gyorsan, azt mondja mégis hogy?! hát mondom bazdmeg én tudjam és ezt így folytattuk, aztán a végén mondja hogy ő le is szarja ő nem
(18:09) Lcfr: fizet egy olyan accountért aminek nem tudja a kódját............................ nah ott már azon gondolkoztam hogy megölöm. Aztán végül annyira már nem izgatott mert a CD kulcs meg a doboz nálam volt, szal írtam a játék fejlesztőénke és ha minden igaz ma válaszolnak... mert tegnap elküldték hogy mi kell miylen adatok én meg elküldtem nekik. szal végülis ennyi ilyen emberek vannak.
szal én voltam a hibás hogy ők megváltoztatták a kódot és ők egy ilyenért nem fizetnek
(18:09) Lcfr: máló meg csak ennyit mondott hogy írjak blizznek, amikr ők basszák el a kódom
Szal végső esetbe LFG kill máló, mivel ő is szegedi.
ui.: ezt egy csajnak írtammegkérdezte miért vagyok ideges szegényke^^
ui.: mert ugye azóta kiderült hogy nem ment nyaralni.
[Szerkesztve] -
LucifeI2
őstag
Basszus ez a blizz nem normális...küldök egy levelet hogy ellopták az accom meg minden és hogy mit thetek azért hogy visszaszerezzem, válaszolnak 1 nap múlva leírják hogy mit küldjek, jó 8 szor átnézem, egy kibaszott hiba nem lehetett benne és mindent leírtam. Erre másnap jön a válasz hogy kevés az információ vagy hibás, ezért küldjem még el a személyimet scanelve, a bánkkártyám utcsó négy számát vagy a GC-met is fényképezzem le.... de ezt nem tudták volna beleírni az elsőbe most megint várhatok 1-2 napot....következőre mi lesz?! DNS minta?!
-
nemsokára nyílik az új topic, melynek az első hszéből kimarad a ki hol található rész.
de csinálok neki egy oldalt aki fel akar kerülni privibe küldje el infoját
szerver - ph-s nick - horda/szövetség - karakter név - stat (allakhazam, ctprofiles, egyéb link ahogy első hszben pár ember neve mellett található) -
cocki
tag
Na egy nagy kérdés hol érdems farmolni tyr et leszámitva mert abból elegem van hogy az allik pvp helynek nézik és barátilag hátbatámadnak mobozás közben??????????????
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4912 üzenetére
nem nehéz. ha tudod, mi fog történni (pláne, ha van veled olyan lock is, aki már csinálta), elsőre meg lehet csinálni.
az imp invázió nem gázos, csak arra kell figyelni, hogy mindig mindhárom tárgy működjön. a démonokat meg 2-3 lockkal szintén nem gáz kontrollálni. utána a fight tipikus bossfight, néha aggrodóbálás van benne, de hát legalább szokjátok, hogy ilyen is van
picit azért oda kell figyelni, de szerintem ez a legélvezetesebb quest az egész játékban -
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4907 üzenetére
jah. azt hittem vmiért, hogy nagyjából tisztában vagy a questekkel (de igy vissazolvasva sehol sem találom nyomát), sorry.
naszóval vannak ugye a gyűjtögetős részek (ami tárgyakat leirtam). vagy ezek előtt, vagy utána el kell menni felwoodba, jaedenarba (az a barlangrendszer középen). kell venni egy potit (még burning steppesben, ahol a questsorozatot kapod) egy lötyit (6g-ért kapsz egy 3as stack-et), amitől a jaedenari népek barátságosak lesznek. itt a barlang mélyén van 1 elite démon, vele kell dumcsizni, ő azt akarja, hogy az egyik áruló varázslóját öld le. a varázsló nem is kemény, csak sok mob van körülötte, szal érdemes segitséget kérni, hogy a haverék öljék le az őreit, te meg csak a srácot. ha megvan, vidd el a fejet a démonnak. ekkor kell befizetni 150g-t a démonnak. (ha nincs nálad pénz, persze később is befizetheted, csak akkor megint lötyit kell inni.)
ha ez megvan, irány scholomance, ahol frostwhisper termében, a labor mellett használni kell az urnát, amit kaptál. 1 kis imp kijön belőle, kotyvaszt vmit, jön a köv. rész.
Dire Maul West jön, ez már az utolsó fázis, ide kell a 3db 250g összértékű cucc. a kutyaboss helyén kell megidézni az impet. (legalább 2 lockkal kell menni, de 3-4 sem baj + 1 healer) az imp lerakja a 3 megvásárolt tárgyat (gyertya, harang, meg még valami)szóval itt rengeteg kis impecske fog jönni, akik semmilyen gondot nem jelentenek, ha a fenti 3 tárgy működik. ha nem működik, akkor ismét üzembe kell hozni, az a lock, aki megvette a tárgyakat, 1 soulshardért ezt megteheti. (ez a 3 cucc a következőket csinálja, ha jól emlékszem: gyógyítja a partit; az impek sebzését 1-re csökkenti, sebzi az impeket)
lesz 4 elite démon is, őket banish/enslave-el kordában kell tartani (ehhez kell a minél több lock) ezt túl kell éllni pár percig, utána van 1 kis pihi, lehet manázni (bár ha jól csináltátok, akkor mindenki max mana/HP környékén van).
az a lock, aki a questet csinálja, rakjon magára SS-t. megjelenik az epic paci, le kell csapni minél gyorsabban, nemsokára megjelenik a gazdija is, egy elite démon. ha meghalt a pacika, gyorsan beszélj vele, quest complete. utána le lehet verni a démont is, szokott jó cuccokat dobni. -
Reno7
senior tag
thx!
és még egy jó kis talentet,ha kérhetnék -
Andras6800
senior tag
válasz
szepi79 #4904 üzenetére
ezeken kívül még kell 3db tárgy, amiket 250g-ért lehet megvenni egy spec vendortól. de ezt neked nem szükséges megvenni, elég, ha találsz 1 olyan lockot, akinek megvan. itt megint visszakanyarodunk a guildhez. ha van jófej lock, akinek megvan, ő levisz ingyen. de a lockok szoktak ilyen runokat vállalni, 20-50-100g ellenében.
Ezt így nem igazán értem!
Az eleje, még oké, hogy 3 cucc kell ami 250G, és ha megvan mások locknak, segíthet vele rajtad, de hova visz le? Instában kell használni a 3 cuccot, vagy mi?
De köszi a választ! -
Reno7
senior tag
megtudja valaki mondani hogy egy DD-s warri mit csinál egy high-end instában?
-
szepi79
őstag
válasz
Andras6800 #4902 üzenetére
ezt igy nehéz megmondani.
kell 25v. 35 black dragon scale
6 larg brill shard
10 shadow poti
3 arcanite bar
156g.
ezek a biztos kiadások. a cuccokat akár ingyen is beszerezheted, ha jó guildben vagy. (nekem pl. majdnem minden ingyen volt, a black dragon scale-t kellett csak vennem) ha a fentiekat AHból veszed, akkor meg úgyis attól függ az ár, hogy a te szervereden milyen a gazdasági helyzet, mennyire régi a szerver, sikerül-e megcsipni egy jó üzletet.
ezeken kívül még kell 3db tárgy, amiket 250g-ért lehet megvenni egy spec vendortól. de ezt neked nem szükséges megvenni, elég, ha találsz 1 olyan lockot, akinek megvan. itt megint visszakanyarodunk a guildhez. ha van jófej lock, akinek megvan, ő levisz ingyen. de a lockok szoktak ilyen runokat vállalni, 20-50-100g ellenében. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Tegnap jó nap volt. Végigtoltuk MC-t, röpke 4,5 óra alatt, ami nem rossz szerintem. Szerencsére esett nekem két T1 setdarab, meg egy egykezes, és egy kétkezes fegyó is, úgyhogy elég jól jöttem ki az instából.
-
sasa311
veterán
A mai napi BG-re várás hülyeségének eredménye
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged