Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4961 üzenetére
az ügyintézők nemcsak az accountellopással foglalkoznak, sőt megkockáztatom, hogy talán azzal a legkevesebbet. számlázással, mindennapos dolgokkal főleg. és sokba le merném fogadni, hogy túl vannak terhelve.
egyébként az általad leírt adatoknak elégnek kellene lenniük. -
Andras6800
senior tag
válasz
LucifeI2 #4942 üzenetére
Nem azért, hogy kötöszködjek, és sajnállak is, de eléggé el******d a dolgot!
Először is nem vetted át egybő a pénzt, ez még oké, megesik egy kis ilyesmi mindenkivel, de az, hogy nem tudod a titkos kérdést....
Amikor én regisztráltam direkt írták, hogy: ''nyomtassa ki ezt az oldalt a regisztrációs adataival, és őrizze meg!'' Nekem azóta is megvan a wow-os dobozkában!
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4942 üzenetére
igen, jól látod. ha elfelejted az utolsó mentsvár kódját, akkor cseszheted. pedig acc kreálásnál még ki is hangsúlyozták, hogy ez fontos.
de most őszintén, te hogy oldottad volna meg az ő helyükben a problémát? az nyilvánvalóan nem járható út, hogy minden 1000 user mellé odarakjanak 1 ügyintézőt, mre akkor 10x ennyi lenne a havidíj, tehát valamilyen automatikusan működő megoldást keress. -
Arhquis
aktív tag
válasz
LucifeI2 #4936 üzenetére
Titkos kérdést nem lehet megváltoztatni.
Ha azt meg tudnád szerezni, akkor minden rendben lenne, mert akkor a mail címedre dobna egy regenerált passt, hisz a mail cím sem változtatható!
Amikor beregelted az accot, azóta volt win reinstall?
Mert ha nem, akkor csörögj rám, és elmondom, mi a teendő, mert pár napja én is így kotortam elő a választ... -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4934 üzenetére
emlékezz vissza a titkos kérdésre&válaszra. ezen kívül csak azt lehet csinálni, hogy pár tar fejú és kigyúrt uriember és egy 4 éves pitbull társaságában begyőjtöd az összes illetőt, aki sáros az ügyben, és egyesével vered le a körmöt a lábujjaikról, amig az egyik meg nem törik.
én maradnék az a, változatnál, a b, túl durva és nem is teljesen törvényes. -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4922 üzenetére
már ne haragudj, de itt te voltál a ludas. csak úgy szabad bármit is eladni, hogy azonnal átveszed érte a pénzt. persze, nagyon nem volt korrekt a srác részéről, hogy ezt tette, de lényegében te engedted meg neki.
ja, és asszem van pár dolog, amit nem lehet megváltoztatni, úgymint account tulaj neve, titkos kérdés, emailcím...
ha meg lehetne változtatni a titkos kérdést, akkor rohadtul nem lenne értelme.
szerk: látom páran megelőztek
[Szerkesztve] -
válasz
LucifeI2 #4797 üzenetére
asszem régen én swg-vel voltam igy hogy ne mtudtam a jelszot/biztonsági választ.
írtam swg-tech supportnak és levelezés során kiderült mit küldjek és utána sikerült megcsinálni a dolgot.
írj a blizznek hogy elfelejtettél mindent és ilyenkor mi a teendő. kérdezz rá hogy serial-t küldjél e vagy sem, meg ilyenek -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
LucifeI2 #4613 üzenetére
Hát, ide én jelentkeztem. Bevallom, hogy többet akartam a játéktól, mint amit a korábbi gild nyújtott, és éppen embereket kerestek (ráadásul 1-2 emberrel együtt instáztam már előtte, és tudtam, hogy jó, és skilles arcok), ezért megpróbáltam, de egyelőre nem bántam meg. A mázlim talán annyi, hogy szinte minden castba felvettek most 1-1 embert, és ezért nem egyedül vagyok újonc.
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
LucifeI2 #4608 üzenetére
Az még nem esett itt senkinek
Egyébként brutálisan felszerelt a gild, nem is tudom, hogy mennyi idő lesz felzárkóznom. Igazából a paladinok közül a leggyengébb gearben mászkáló emberen is van 3-4 T2. Tegnap például Ony killnél (ahol hosszabb voltm felbuffolni, meg levágni a kissárkányokat, mint magát a dögöt) rákérdeztem, hogy a fejeséárt mit kell tennem, erre a classleader furán nézett, náluk ugyanis a pala fejes már disenchant, mert mindenkinek megvan, és már csak az AQ szettekért megy a harc. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
LucifeI2 #4605 üzenetére
Nálunk most iszonyatos Arcane Crystal farm van, ugynanis a gild elkezdett gyűjteni a 2. Thunderfury-ra (sajnos linkelni most nem tudok, majd megteszi valaki). Az elsőt a rugó class leader kapta, a 2. a Main tank tulajdona lesz. Brutálisan néz ki harc közben
. Tegnap reggel még 88 Arcanite bar kellett, ma reggelre ebből 64 lett. Kemény az összefogás.
-
Jarlaxle
senior tag
válasz
LucifeI2 #4599 üzenetére
Ott a pont! De ennek ellenére a lehetőségekhez képest legjobb talentelosztás nem árt. Most én is shadow vagyok, mert nem nagyon instázunk, baron 45 min runt simán végig híleltem ígyis (senki sem halt meg) egyedüli hílerként, de ennek ellenére érzem, hogy sokkal többet tudok a holy talenttel.
[Szerkesztve] -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4598 üzenetére
Sztem egy holy pap is meggyalázza a rugót
hát, ez már erősen szitufüggő. ha a rugó kezd, és van annyi gógyija, hogy végig stunban tudjon tartani, akkor nem sokat tudsz ellene tenni. ha meg messziről meglátod a rugót, az jelentősen csökkenti annak a szerencsétlennek a túlélési esélyeit. -
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4595 üzenetére
Csak azzal basszák el mások hogy rárakod egy rugóra ők meg felhealelik és akkor semmit sem ér
a szemét köcsögök...
azzal egyetértek, hogy a healelésnél jobban számít a skill a gearhez és a talentezéshez képest, mintha egy DD kasztról beszélnénk. de healnél is fontos, hogy a felszerelésed és a talentjeid rásegítsenek a gyógyításra. nekem mákom van, mert már ZGt eléggé kifarmoltuk, a legtöbb DDs cuccon már a holy priestek marakodnak, idáig olyan +200 dmgt szedtem össze, azzal azért nem olyan vészes questeket csinálni, farmolásra meg ott a lockom. -
Gazala
aktív tag
válasz
LucifeI2 #4533 üzenetére
A shadow priest alapból képes nagy dmg-t osztani. Duelnél természetes a form hiánya, bg-n jóljön. Én eddig minden kasztot el tudtam verni, pedig nem vagyok egy skilles csávó, pedig az ellenfél nem kéket és nem is zöldet viselt, de miután találkozott velem, kék-zöld lett.
ego. -
F-ECT$
titán
válasz
LucifeI2 #4524 üzenetére
A petnek (gondolom felhunter) 330-as res-es van mindenre, szóval nem shadow formban kell megölni. (Holy res nincs.) Közben meg a lock manáját kell égetni, a dotjait leszedni, csak a curse-e marad fenn, bubi + dotheal elég. Mire a pet meghal, addig a locknak is fogy hp-je (sw:p) és onnan már kivégezhető.
-
szepi79
őstag
válasz
LucifeI2 #4524 üzenetére
Ha közel jön és nincs tremor, akkor fear, aztán MB,mind flay, ha kijön fearből ugye egyből nyomná NS,Healt, ilyenkor egy jól időzített silence, és halot szegényke ( volt hogy pont benyomta az NS-t én meg silence és dispell ^^ )
Az értelmesebbje megoldja 1 makróval az NS+healt.
de az aláírásod tetszik nagyon -
F-ECT$
titán
válasz
LucifeI2 #4517 üzenetére
Hát igen, a shadow priest is durva, főleg az ud, én is csak demon builddel (soullink) verem őket könnyen. (És ha már itt tartunk, akkor a sámli is elég durva duelben: kihívod, letesz 3 totemet, lightning shield, felissza magát, és utána fogadja el a kihívást...)
Hogy pvp szerveren hiány van rugóból az igen ritka eset, de azt mondjuk mondhattuk volna, hogy ha pap vagy akkor általában healerként számítanak rád. (Ezt tényleg nem mondtuk?) -
anulu
félisten
válasz
LucifeI2 #4517 üzenetére
akkor ott a mage-k baxtak el valamit nagyon. van egy nagyon durva shadow priest-ünk, de nincs top10-ben MC-ben...
shadow priestnek nem értem az értelmét PvP kivételével (azt meg rühellem). a mobokat instában úgyis a DD warik, rugók, mage-k verik le, pap azért van, h a többieket életben tartsa. pont. ennyi. -
ciao
senior tag
válasz
LucifeI2 #2372 üzenetére
kösz a tanácsokat akkor ezentúl nem rakok búrát a warira, a Silent Resolve természetesen rank 5/5, egyszer csata közben raktam fel a shadow res buffot a warira mert le ment róla az összes geci engem kezdett lőni de rajtam is volt buf így túléltem, de akkor nagyon megijedtem, de nagyobb baj nem lett belőle azóta nem teszek ilyet, a másik a holy talent vége a Lightwell mondom az elején mikor letettem hogy csak kaszterek használják ha bajban vannak és hogy renew szerűen gayógyít, szeretem mert 300 manaból több mint 5500 heal, erre másodszorra is odamegy a wari és 3 töltetet kiszed az 5ből belőle, akkor majdnem otthagytam a partyt
, az a baj a party otthagyással, hogy általában csak 1-2 hülye tag van a csapatban, és a többiekkel nem akarok kiszúrni
-
-
F-ECT$
titán
válasz
LucifeI2 #2372 üzenetére
A dmg, mint írtam attól függ, hogy milyen részen méred. Aoe-nél a mágusok fognak nyerni, 1 target esetén rugók, dd warik és a hunterek a jók, míg 2-3 targetnél a lockok, shadow papok. A locknál egyébként a legnagyobb baj, hogy nincs aggró redukáló cucca (pontosabban van, de ahhoz kell az MD talent + imp, vagy a 8 db-os tier 2 set
) így hiába tudnék 300+ dps-t tolni rögtön fordulna rám a mob, ami mc-ben és főleg bwl-ben nem egészséges
-
F-ECT$
titán
válasz
LucifeI2 #2360 üzenetére
MC-ben főleg Garrig első ötben szoktam lenni, de ennek több oka van. Egyrészt addig általában van 2-3 target, és bár 1-1 targetre a rugók, hunterek, ütős warik nagyobb dps-t tudnak tolni, én egyszerre tudom az összes mobot sebezni. Aoe részeken a mágusok elvernek, viszont ott meg a rugók/hunterek nem nagyon tudnak mit csinálni. Szóval sehol sem vagyok a legjobb, de egyik részen sem vagyok rossz, így összességében jól szoktam szerepelni. DPS-ben 1 mobra kb 250-300-at tudok, de ez több mob, vagy critek esetén lehet több, aoe-nél meg 1-2000, bár ekkor kell belém a heal
BWL-ben meg sehol sem vagyok, de mondjuk ott azért, mert nagyon kell figyelni az aggróra, tehát van olyan bossfight, amit max hp/manán fejezek be, mert egyszerűen le kell állnom, hogy nehogy rámaggrózzon.
Critek - sfire 3.5k, sbolt 2.5, conflag 1.8k, sburn 1.6k. (A coe/cos nerf előtt voltak nagyobbak is)
-
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mikrotik routerek
- Gitáros topic
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest